Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Μαρτίου 26, 2017

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ !!

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι αρκετά κρίσιμο για το μέλλον 7 ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, τα συμβόλαια των οποίων έχουν μπει ήδη στην τελική τους ευθεία. Κάποιοι ξεκίνησαν από τα… αλώνια της Γ’ Εθνικής, κάποιοι άλλοι ήρθαν στην FootballLeague και υπάρχουν και μερικοί που έφτασαν στην Ένωση την περσινή σεζόν. Όλοι τους, προσέφεραν πολλά, όμως η ΑΕΚ είναι αυτή που θα κρίνει αν εκτός από παρόν, θα έχουν και μέλλον με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Το aek365 παρουσιάζει τους 7+1 ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στις 30 Ιουνίου, με τον Ροντρίγκο Γκάλο (που επίσης είχε συμφωνία μέχρι το προσεχές καλοκαίρι) να είναι ο μοναδικός που έχει μέχρι στιγμής ανανεώσει τη συμφωνία του.
Ηλίας Βούρας
Ήρθε το καλοκαίρι του 2013, όντας ο πιο παλιός παίκτης της ΑΕΚ πλέον και μαζί με τον Καραγκιολίδη μοιράστηκαν τα παιχνίδια στη Γ’ Εθνική. Συνολικά, με τον δικέφαλο στο στήθος, αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια, εκ των οποίων όμως μόλις τα 5 είναι για εθνική κατηγορία (στη Β’). Παρ’ όλα αυτά, έμεινε όλα αυτά τα χρόνια ως 3ος, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, ύστερα μάλιστα και την μεταγραφή του Τσιντώτα, ενώ έχει προβιβαστεί και ο νεαρός Παπαδόπουλος.
Δημήτρης Κολοβέτσιος
Έχει προσφέρει πάρα πολλά μέχρι στιγμής, στα 88 συνολικά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί σε FootballLeague και SuperLeague, έχοντας πετύχει και 4 γκολ. Ωστόσο, η εξέλιξη του δεν ήταν η αναμενόμενη, όπως θα πίστευαν τον Φλεβάρη του 2013, όταν και η ΑΕΚ ερχόταν σε πρόωρη συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να αποκτήσει τον 22χρονο τότε Λαρισαίο κεντρικό αμυντικό.
Βασίλης Λαμπρόπουλος
Από τους πλέον εξελίξιμους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ΑΕΚ. Ήρθε και αυτός το καλοκαίρι του 2014, με την ΑΕΚ στη Β’ Εθνική και μέχρι σήμερα έχει κάνει άλματα προόδου, παρ’ ότι τουλάχιστον δύο φορές φλέρταρε με την πόρτα της εξόδου, λόγω… χώρου στο ρόστερ. Τελικά η επιλογή του να μείνει και να προσπαθήσει, ανταμείφθηκε, μετρώντας φέτος 27 συνολικά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ συνολικά με τη φανέλα της ΑΕΚ έχει αγωνιστεί 89 φορές και έχει σκοράρει 5 γκολ.
Μιχάλης Μπακάκης
Ξεκίνησε εντυπωσιακά. Όσο εντυπωσιακά ήταν και τα δείγματα γραφής που είχε καταθέσει στον Παναιτωλικό. Μέσω της ΑΕΚ και από την FootballLeague, κατάφερε να χριστεί διεθνής και έδειξε ότι η πορεία του είχε εντυπωσιακή πρόοδο. Ο τραυματισμός του όμως, τον Ιούνιο του 2015 και στα playoffs ανόδου στην SuperLeague, του κόστισε ακριβά. Ήρθε στην Ένωση και ο Ροντρίγκο Γκάλο, που… καπάρωσε –και δικαίως βάσει της αγωνιστικής του εικόνας- την θέση του βασικού δεξιού μπακ και έκτοτε ο νεαρός ακραίος αμυντικός της ΑΕΚ, είναι στην σκιά του κατά γενική ομολογία, πιο ανερχόμενου ποδοσφαιριστή (για τη συγκεκριμένη θέση) των τελευταίων ετών. Συνολικά έχει αγωνιστεί 54 φορές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας πετύχει και 2 γκολ, ωστόσο μόλις οι 26 είναι τα τελευταία δύο χρόνια στη μεγάλη κατηγορία και μόλις οι 14 για το πρωτάθλημα.
Ρόναλντ Βάργκας
Δεν τίθεται καν θέμα για το αν αποτελεί έναν εκ των ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών που έχει στο ρόστερ της η ΑΕΚ. Ο παίκτης που από το… πουθενά μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε ένα παιχνίδι. Με 49 συμμετοχές και 14 γκολ, τα 3 εξ αυτών να κρίνουν τα περσινά ντέρμπι, η συνεισφορά του στην ομάδα είναι πολύ μεγάλη. Ωστόσο, ακόμα προβληματίζει το γεγονός ότι μετά από περίπου 2 χρόνια στην ΑΕΚ, δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο σε φουλ ρυθμούς, κάτι που έχει αποδειχθεί από όλους τους προπονητές του. Επίσης, κάποιες μεταπτώσεις στην απόδοσή του, σίγουρα προβληματίζουν. Ειδάλλως, ο Βενεζουελάνος θα είχε κληθεί ήδη να ανανεώσει το συμβόλαιο του, παρά το γεγονός ότι πιάνει και θέση ξένου.
Χρήστος Αραβίδης

Ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014, μετά από πολύ καλή χρονιά στον Πανιώνιο και πολύ γρήγορα λατρεύτηκε από τον κόσμο, καταθέτοντας ψυχή μέσα στο γήπεδο. Προσέφερε τα μέγιστα στην FootballLeague, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ και την πρώτη σεζόν στην SuperLeague, αποδείχθηκε καθοριστικός παίκτης. Ωστόσο, οι φετινές απερισκεψίες του, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, του κόστισαν ακριβά και πλέον θεωρείται απίθανο να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Μέχρι στιγμής μετράει 93 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, οι 55 (45 για το πρωτάθλημα) στην μεγάλη κατηγορία ενώ από τα 33 συνολικά γκολ του, τα 13 είναι τα 2 τελευταία χρόνια
Τόμας Πέκχαρτ
Ήρθε τον περασμένο Γενάρη στην ΑΕΚ, με εισήγηση του Γκουστάβο Πογιέτ. Το συμβόλαιο του είναι για 1,5+2 χρόνια και η αλήθεια είναι πως με την μέχρι τώρα παρουσία του στην Ένωση, έχει… διχάσει. Κακό το περσινό πρώτο μισό, ωστόσο φέτος αν και ερχόταν ως τρίτος επιθετικός του ρόστερ, τελικά κατάφερε να γίνει ο βασικός (μέχρι να έρθει ο Αραούχο). Ο Τσέχος έκανε τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορούσε, είναι πρώτος σκόρερ για τη φετινή ΑΕΚ (με τα συνολικά του γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και μέχρι στιγμής σε 41 συμμετοχές, έχει σκοράρει 12 φορές. Αν η Ένωση αποφασίσει να κρατήσει τον Πέκχαρτ, θα πρέπει απλώς να ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης για 2 ακόμα χρόνια.
Σέρχιο Αραούχο
Εδώ λίγο πολύ τα πράγματα είναι γνωστά. Ο Αργεντινός είναι δανεικός στην ΑΕΚ από την Λας Πάλμας και το αν θα παραμείνει στην Ένωση και με ποιον τρόπο, θα ξεκαθαριστεί στο προσεχές μέλλον, με την επιθυμία της ΑΕΚ να είναι δεδομένη για την παραμονή του «Τσίνο», αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τα «θέλω» του ίδιου και της ομάδας στην οποία ανήκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002