Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαρτίου 31, 2017

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορKAΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ !!..ΘΑ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟ ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΕΚ..ΠΑΘΟΣ..ΨΥΧΗ..ΔΥΝΑΜΗ..ΑΥΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΝΤΕΡΠΙ..ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ !!..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2017

ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μανόλο Χιμένεθ και όσα έχει δώσει στην ομάδα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. «Αυτή τη στιγμή και μετά τα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα έχουμε κερδίσει πολύ σε αυτοπεποίθηση και βλέπουμε ότι και τακτικά, αν κάνουμε μια ανάλυση στα περισσότερα παιχνίδια, έχουμε το πάνω χέρι σε κατοχή, σε σουτ, σε φάσεις, σε ευκαιρίες. Νομίζω ότι είδαμε πλέον ότι μπορούμε να το κάνουμε! Και πλέον ξέρουμε ότι μπορούμε» δηλώνει στο official match programme του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και χαρακτηρίζει κομβικό σημείο της σεζόν την άφιξη του Μανόλο Χιμένεθ: «Ναι, το κλικ το παραπάνω το έδωσε ο προπονητής, ο οποίος απέδειξε ότι γνωρίζει να παίρνει από τον καθένα το κάτι παραπάνω».

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ !!

Η συμμετοχή του Όγκνιεν Βράνιες στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, ουσιαστικά είχε ξεκαθαρίσει από εχθές, ωστόσο έμενε ο Βόσνιος αμυντικός να συμπεριληφθεί σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης, κάτι που δεν συνέβη χθες, λόγω της συμμετοχής του στο φιλικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του με το αντίστοιχο της Αλβανίας. Και ό,τι δεν έγινε χθες, έγινε σήμερα θέτοντας ουσιαστικά τον εαυτό του στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ. Το ίδιο συνέβη και με τον Γιάκομπ Γιόχανσον, επίσης διεθνής με την Εθνική Σουηδίας, αλλά και τους νεαρούς διεθνείς, Γαλανόπουλο και Μεληκιώτη. Ουσιαστικά ήταν η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ, ενόψει ντέρμπι, όπου ο Χιμένεθ δούλεψε με όλη την ομάδα σε κανονικούς ρυθμούς. Και ήταν στην ευχάριστη θέση να τους έχει όλους διαθέσιμους.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΑΡΕΣ..Ο ΒΡΑΝΙΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ..ΨΥΧΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 11 ΒΡΑΝΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ !..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΤΩΡΑ..ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΜΕΝΟΥΝ !!..ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ 2 ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ..ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

Τετάρτη, Μαρτίου 29, 2017

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για το θέμα του γηπέδου της μπασκετικής ΑΕΚ γράφει η Ώρα στο σημερινό πρώτο της θέμα: «Θα το πάρει η ΑΕΚ, με τη συνεργασία της Πολιτείας. Ο Αγγελόπουλος δεν κάνει πίσω και προχωράει. Η περίεργη αντίδραση της Ομοσπονδίας τένις που δεν έχει όμως δικαιοδοσία, ενώ στήριξε και την υποψηφιότητα Κούβελου στις εκλογές της ΕΟΕ. Η εκκρεμότητα με το σκέπαστρο και πότε προβλέπεται να ξεκαθαρίσει. Γιατί η συγκεκριμένη λύση καλύπτει καλύτερα την ΑΕΚ και είναι πιο συμφέρουσα οικονομικά. Το σχέδιο για την κάλυψη των αναγκών των Ερασιτεχνικών τμημάτων».
SPORTDAY
Για τον Βράνιες γράφει η εφημερίδα: «Αγωνία! Η αναγκαστική αντικατάσταση του Βράνιες στο Αλβανία – Βοσνία άγχωσε την ΑΕΚ».
LIVE SPORT
Οι Τσιάρτας, Ατματσίδης, Κοπιτσής, Πίττας και Αλεξόπουλος μιλούν για τον Μανόλο Χιμένεθ και μέσω της εφημερίδας λένε στον… Μελισσανίδη: «Κράτα τον αρκεί να…».
GOAL
«Ξεκίνησαν το… τένις», γράφει η εφημερίδα σχετικά με το γήπεδο της μπασκετικής ΑΕΚ: «Εκνευρισμό στον Δικέφαλο από την πρόταση της Ομοσπονδίας. «Γήπεδο στο ΟΑΚΑ», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Σταύρος Δουβής».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΑΡΕΣ..ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ..!! ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΡΗΜΑ ..ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ..!!..ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ..ΕΚΕΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΕΝΝΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΕΣ !!..ΑΣΤΕΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ !!..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ !!

Τρίτη, Μαρτίου 28, 2017

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Ο Πατίτο φέρνει… σκοτωμό!», γράφει στο πρώτο της σημερινό θέμα η Ώρα εξηγώντας: «Η επιστροφή του Αργεντινού εξτρέμ σε συνδυασμό με την εξαιρετική κατάσταση που δείχνει πως βρίσκεται, βάζουν δύσκολα στον Χιμένεθ για το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Πέντε παίκτες για… δυο θέσεις στα «φτερά» του Αραούχο». Για το μπάσκετ η Ώρα γράφει: «Θα την ψάξει για Θανάση Αντετοκούνμπο η ΑΕΚ. Ο 25χρονος σμολ φόργουορντ που αγωνίζεται στην Ισπανία συγκαταλέγεται στα εφικτά «θέλω» της νέας σεζόν. Ολυμπιακό Χωριό το σχέδιο του Μάκη για το μπασκετικό σπίτι της Βασίλισσας. Δέλεαρ οι γύρω χώροι που θα μπορεί να εκμεταλλευτεί μακροπρόθεσμα η ΑΕΚ. Ερωτηματικό που θα επιταχύνει ή όχι τις εξελίξεις η τοποθέτηση θόλου στην οροφή του γηπέδου αντισφαίρισης».
SPORTDAY
Για «το… νησί του Γιόχανσον», γράφει η εφημερίδα τονίζοντας: «Στα πόδια του Σουηδού μέσου πολλές ομάδες από την Τσάμπιονσιπ».
LIVE  SPORT
Mε τη σειρά της η  LS  γράφει: «Λάμψη… Ζλάταν στο πάρτι γενεθλίων του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Πώς προετοιμάζει ο Χιμένεθ την ΑΕΚ για το πρόγραμμα – φωτιά».
GOAL
«Τα ερωματικά της επίθεσης», αναφέρει η εφημερίδα και προσθέτει: «Το παζλ της γραμμής κρούσης για τη νέα χρονιά».  

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΑΡΕΣ..ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ !!..ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ,,ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ..ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ !!..ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ..ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ !!..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΛΟ !!..

Δευτέρα, Μαρτίου 27, 2017

ΜΕΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ !!

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Ούγκο Αλμέιδα πήραν μέρος και σήμερα σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος και έκαναν και ατομικό. Από εκεί και πέρα επέστρεψαν οι Πέτρος Μάνταλος και Τάσος Μπακασέτας που ταξίδεψαν με την αποστολή της Εθνικής Ανδρών από το Βέλγιο. Αμφότεροι προπονήθηκαν κανονικά.
Παραμένουν απόντες οι Βράνιες (Βοσνία-Ερζεγοβίνη) Γιόχανσον (Σουηδία) Γαλανόπουλος και Μεληκιώτης (Εθνική Ελπίδων).
Για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί ρεπό.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΑΤΥΧΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ..!!..ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ !!..ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ !! ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΥΡΩΠΗ !! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΣΑΝ !..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

Κυριακή, Μαρτίου 26, 2017

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ !!

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι αρκετά κρίσιμο για το μέλλον 7 ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, τα συμβόλαια των οποίων έχουν μπει ήδη στην τελική τους ευθεία. Κάποιοι ξεκίνησαν από τα… αλώνια της Γ’ Εθνικής, κάποιοι άλλοι ήρθαν στην FootballLeague και υπάρχουν και μερικοί που έφτασαν στην Ένωση την περσινή σεζόν. Όλοι τους, προσέφεραν πολλά, όμως η ΑΕΚ είναι αυτή που θα κρίνει αν εκτός από παρόν, θα έχουν και μέλλον με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Το aek365 παρουσιάζει τους 7+1 ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στις 30 Ιουνίου, με τον Ροντρίγκο Γκάλο (που επίσης είχε συμφωνία μέχρι το προσεχές καλοκαίρι) να είναι ο μοναδικός που έχει μέχρι στιγμής ανανεώσει τη συμφωνία του.
Ηλίας Βούρας
Ήρθε το καλοκαίρι του 2013, όντας ο πιο παλιός παίκτης της ΑΕΚ πλέον και μαζί με τον Καραγκιολίδη μοιράστηκαν τα παιχνίδια στη Γ’ Εθνική. Συνολικά, με τον δικέφαλο στο στήθος, αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια, εκ των οποίων όμως μόλις τα 5 είναι για εθνική κατηγορία (στη Β’). Παρ’ όλα αυτά, έμεινε όλα αυτά τα χρόνια ως 3ος, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, ύστερα μάλιστα και την μεταγραφή του Τσιντώτα, ενώ έχει προβιβαστεί και ο νεαρός Παπαδόπουλος.
Δημήτρης Κολοβέτσιος
Έχει προσφέρει πάρα πολλά μέχρι στιγμής, στα 88 συνολικά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί σε FootballLeague και SuperLeague, έχοντας πετύχει και 4 γκολ. Ωστόσο, η εξέλιξη του δεν ήταν η αναμενόμενη, όπως θα πίστευαν τον Φλεβάρη του 2013, όταν και η ΑΕΚ ερχόταν σε πρόωρη συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να αποκτήσει τον 22χρονο τότε Λαρισαίο κεντρικό αμυντικό.
Βασίλης Λαμπρόπουλος
Από τους πλέον εξελίξιμους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ΑΕΚ. Ήρθε και αυτός το καλοκαίρι του 2014, με την ΑΕΚ στη Β’ Εθνική και μέχρι σήμερα έχει κάνει άλματα προόδου, παρ’ ότι τουλάχιστον δύο φορές φλέρταρε με την πόρτα της εξόδου, λόγω… χώρου στο ρόστερ. Τελικά η επιλογή του να μείνει και να προσπαθήσει, ανταμείφθηκε, μετρώντας φέτος 27 συνολικά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ συνολικά με τη φανέλα της ΑΕΚ έχει αγωνιστεί 89 φορές και έχει σκοράρει 5 γκολ.
Μιχάλης Μπακάκης
Ξεκίνησε εντυπωσιακά. Όσο εντυπωσιακά ήταν και τα δείγματα γραφής που είχε καταθέσει στον Παναιτωλικό. Μέσω της ΑΕΚ και από την FootballLeague, κατάφερε να χριστεί διεθνής και έδειξε ότι η πορεία του είχε εντυπωσιακή πρόοδο. Ο τραυματισμός του όμως, τον Ιούνιο του 2015 και στα playoffs ανόδου στην SuperLeague, του κόστισε ακριβά. Ήρθε στην Ένωση και ο Ροντρίγκο Γκάλο, που… καπάρωσε –και δικαίως βάσει της αγωνιστικής του εικόνας- την θέση του βασικού δεξιού μπακ και έκτοτε ο νεαρός ακραίος αμυντικός της ΑΕΚ, είναι στην σκιά του κατά γενική ομολογία, πιο ανερχόμενου ποδοσφαιριστή (για τη συγκεκριμένη θέση) των τελευταίων ετών. Συνολικά έχει αγωνιστεί 54 φορές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας πετύχει και 2 γκολ, ωστόσο μόλις οι 26 είναι τα τελευταία δύο χρόνια στη μεγάλη κατηγορία και μόλις οι 14 για το πρωτάθλημα.
Ρόναλντ Βάργκας
Δεν τίθεται καν θέμα για το αν αποτελεί έναν εκ των ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών που έχει στο ρόστερ της η ΑΕΚ. Ο παίκτης που από το… πουθενά μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε ένα παιχνίδι. Με 49 συμμετοχές και 14 γκολ, τα 3 εξ αυτών να κρίνουν τα περσινά ντέρμπι, η συνεισφορά του στην ομάδα είναι πολύ μεγάλη. Ωστόσο, ακόμα προβληματίζει το γεγονός ότι μετά από περίπου 2 χρόνια στην ΑΕΚ, δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο σε φουλ ρυθμούς, κάτι που έχει αποδειχθεί από όλους τους προπονητές του. Επίσης, κάποιες μεταπτώσεις στην απόδοσή του, σίγουρα προβληματίζουν. Ειδάλλως, ο Βενεζουελάνος θα είχε κληθεί ήδη να ανανεώσει το συμβόλαιο του, παρά το γεγονός ότι πιάνει και θέση ξένου.
Χρήστος Αραβίδης

Ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014, μετά από πολύ καλή χρονιά στον Πανιώνιο και πολύ γρήγορα λατρεύτηκε από τον κόσμο, καταθέτοντας ψυχή μέσα στο γήπεδο. Προσέφερε τα μέγιστα στην FootballLeague, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ και την πρώτη σεζόν στην SuperLeague, αποδείχθηκε καθοριστικός παίκτης. Ωστόσο, οι φετινές απερισκεψίες του, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, του κόστισαν ακριβά και πλέον θεωρείται απίθανο να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Μέχρι στιγμής μετράει 93 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, οι 55 (45 για το πρωτάθλημα) στην μεγάλη κατηγορία ενώ από τα 33 συνολικά γκολ του, τα 13 είναι τα 2 τελευταία χρόνια
Τόμας Πέκχαρτ
Ήρθε τον περασμένο Γενάρη στην ΑΕΚ, με εισήγηση του Γκουστάβο Πογιέτ. Το συμβόλαιο του είναι για 1,5+2 χρόνια και η αλήθεια είναι πως με την μέχρι τώρα παρουσία του στην Ένωση, έχει… διχάσει. Κακό το περσινό πρώτο μισό, ωστόσο φέτος αν και ερχόταν ως τρίτος επιθετικός του ρόστερ, τελικά κατάφερε να γίνει ο βασικός (μέχρι να έρθει ο Αραούχο). Ο Τσέχος έκανε τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορούσε, είναι πρώτος σκόρερ για τη φετινή ΑΕΚ (με τα συνολικά του γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και μέχρι στιγμής σε 41 συμμετοχές, έχει σκοράρει 12 φορές. Αν η Ένωση αποφασίσει να κρατήσει τον Πέκχαρτ, θα πρέπει απλώς να ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης για 2 ακόμα χρόνια.
Σέρχιο Αραούχο
Εδώ λίγο πολύ τα πράγματα είναι γνωστά. Ο Αργεντινός είναι δανεικός στην ΑΕΚ από την Λας Πάλμας και το αν θα παραμείνει στην Ένωση και με ποιον τρόπο, θα ξεκαθαριστεί στο προσεχές μέλλον, με την επιθυμία της ΑΕΚ να είναι δεδομένη για την παραμονή του «Τσίνο», αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τα «θέλω» του ίδιου και της ομάδας στην οποία ανήκει.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ !!

Τον συγκάτοικό της στο ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκό Superfoods, υποδέχεται η ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η Ένωση έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο, ωστόσο αναζητά για 3η συναπτή σεζόν την πρώτη της νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Τον Παναθηναϊκό τον είχε κερδίσει για τελευταία φορά στις 6 Απριλίου του 2008 και θέλει απέναντι του μια νίκη που θα της τονώσει την ψυχολογία εν όψει ενός πολύ πιθανού σταυρώματος μαζί του στους ημιτελικούς των πλέι οφ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικό πρόβλημα για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο είναι η απουσία του Μίλαν Μιλόσεβιτς.
Από την πλευρά τους, οι πράσινοι θέλουν τη νίκη ώστε να ελπίζουν σε κάποιο στραβοπάτημα του Ολυμπιακού μέχρι το φινάλε, ώστε να τερματίσουν εκείνοι πρώτοι. Προέρχονται από μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Μπασκόνια, που θα τους δώσει, πιθανότατα, το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ενώ, στα αγωνιστικά, ο Τσάβι Πασκουάλ δεν υπολογίζει στον Νίκολς, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Για άλλη μια φορά, οι οπαδοί της ΑΕΚ αναμένεται να στήσουν το δικό τους τρελό πάρτι στις εξέδρες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως, πριν το τζάμπολ, η διοίκηση και οι παίκτες της ομάδας θα τιμήσουν τους Παίδες, που πανηγύρισαν την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ.

Σάββατο, Μαρτίου 25, 2017

ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ..

Κοντά στην ΑΕΚ από τον Οκτώβρη βρέθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, ωστόσο όταν αρχικά έπεσε το όνομά του στο... τραπέζι αποφασίστηκε να μείνει ο Κετσπάγια. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», μετά τα αποτυχημένα αποτελέσματα με Ηρακλή (0-0) και Ολυμπιακό (3-0) ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν έτοιμος να τελειώσει τον Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ και ο τελευταίος είχε εκφράσει την πρόθεση να παραιτηθεί. Τότε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε προκρίνει τη λύση Χιμένεθ για την τεχνική ηγεσία, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε. 

Συμφωνα με το δημοσίευμα, πιθανώς να έπαιξε ρόλο η απουσία του για επαγγελματικούς λόγους στη Σιγκαπούρη, καθώς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θεωρούσε πως δεν έπρεπε να ληφθεί εν θερμώ απόφαση. Έτσι αφού συνομίλησε με τον «τίγρη», αλλά και με τον Γεωργιανό προπονητή διασφάλισε για λόγους ηρεμίας την παραμονή του. Όπως αποδείχτηκε, το κλίμα στην ομάδα δεν άλλαξε και με την επιστροφή του Μελισσανίδη από το εξωτερικό ο ίδιος αποφάσισε την απομάκρυνση του Κετσπάγια και την έκανε πράξη παρά τη νίκη στη Λάρισα (1-2). 

Όσο για το λόγο που ακόμη και τότε δεν προσελήφθη ο Χιμένεθ; Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος. Ίσως έπαιξαν ρόλο κάποιες αρνητικές εισηγήσεις που είχε ο Μελισσανίδης για τον Ισπανό προπονητή κι αντίστοιχα οι πολύ θετικές που είχε λάβει για τον Ζοσέ Μοράις.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΑ ΗΠΙΕ..ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ..ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ !! ..ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ..ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ..!!..Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ !! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ..

Παρασκευή, Μαρτίου 24, 2017

XΩΡΙΣ ΝΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !!

Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα και με τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Ούγκο Αλμέιδα και Μιχάλη
Μπακάκη να συνεχίζουν και σήμερα τα ατομικά τους προγράμματα ολοκληρώθηκε και η προπόνηση της Παρασκευής για την ΑΕΚ στα Σπάτα. Άπαντες (πλην των απόντων διεθνών Μάνταλου, Μπακασέτα, Γαλανόπουλου, Μεληκιώτη, Γιόχανσον και Βράνιες) προπονήθηκαν κανονικά.
Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ !!

Το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης ακολούθησε με την επιστροφή της ΑΕΚ στις προπονήσεις ο Πατίτο Ροντρίγκες. Ο Αργεντινός άσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, έβγαλε την προπόνηση χωρίς πρόβλημα και... πατάει γκάζι για να είναι απόλυτα έτοιμος για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

IS ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΛΑΡΝΑΚΑ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ !!..ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΝΑΚΙ 21 ΜΑΙΟΥ !! -ΚΩΣΤIS ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΛΑΡΝΑΚΑ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ !!..ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΝΑΚΙ Ώρα για Σπορ21 ΜΑΙΟΥ !! -ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΑΕΚΑΡΕΣ !! ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ..ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ !!..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΤΩΡΑ..!!..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΜΟΝΗΣ ..ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ..ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ..ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ..ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !! ΚΑΛΟ ΣΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΑΥΡΙΟ !!ΚΩΣΤΑΣΑΣ

Πέμπτη, Μαρτίου 23, 2017

AMHN !!

Στο φιλικό των παλαιμάχων της ΑΕΚ, ο υπουργός επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης αποκάλυψε την απόφαση της κυβέρνησης να καταθέσει άμεσα την νομοθετική ρύθμιση που θα ανοίξει τον δρόμο για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς». Ωστόσο, στις συζητήσεις που είχε στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο υπουργός ήταν πολύ πιο αποκαλυπτικός, καθώς αναφέρθηκε στην ολοκληρωμένη λύση που σκοπεύει να δώσει η πολιτεία, παίρνοντας όλες τις αρμοδιότητες για το συγκεκριμένο έργο από τον Δήμο (αλλά και την περιφέρεια) και δίνοντάς τις στο υπουργείο μεταφορών!
Του Δημήτρη Κουμουρτζή
«Υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί το πρόβλημα με τον Δήμο. Θα γίνει νομοθετική ρύθμιση και η ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ, δεν θα είναι πλέον αρμοδιότητα Δήμου και περιφέρειας αλλά θα περάσει σε αυτή του Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και στον Χρήστο Σπίρζη», τόνισε ο κύριος Υπουργός, όταν πιέστηκε να αναλύσει τι θα περιέχει η νομοθετική ρύθμιση, για να ξεπεραστεί το όποιο νομικό κόλλημα υπάρχει, αλλά και οι αντιρρήσεις που προκύπτουν από Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας.
Και αναλύοντας σε κουβέντα που είχε και με τον Θωμά Μαύρο, επεσήμανε: « Στη νομοθετική ρύθμιση, θα προβλέπετε ότι όταν πρόκειται να δημιουργηθεί ένα μεγάλο αθλητικό κέντρο, που θα φιλοξενεί περισσότερους από δέκα χιλιάδες θεατές και για την υλοποίηση του, θα προβλέπονται έργα υποδομής στην περιοχή, όπως μεταξύ άλλων η υπογειοποίηση, που υπάρχει στο σχέδιο για την δημιουργία του γηπέδου της ΑΕΚ, το έργο θα περνάει στην αρμοδιότητα του ΥΠΟΜΕΔΙ, που έχει Υπουργό τον κύριο ΧρήστοΣπίρτζη. Το ΥΠΟΜΕΔΙ λοιπόν, θα γνωμοδοτήσει και θα είναι αρμόδιο για την άδεια αφού ουσιαστικά θα πρόκειται για δημοσίου συμφέροντος έργο, μέσα από το οποίο θα ανοιχτούν μεταξύ άλλων και εκατοντάδες θέσεις εργασίας. Με αυτό τον τρόπο, θα παρακαμφθεί τόσο ο Δήμος όσο και η Περιφέρεια, οπότε δεν θα μπαίνει θέμα με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας».
Είχε προηγηθεί η «βόμβα», που έριξε ο Υπουργός, όταν κατά την ώρα της απονομής αναμνηστικών πλακετών στις ομάδες, του προτάθηκε από τους παλαίμαχους της ΑΕΚ, να πει κάτι για το γήπεδο. «Το δικό μας γήπεδο; »αναρωτήθηκε, πιστοποιώντας για ακόμη μια φορά τα «ενωσίτικα» αισθήματά του… Και όταν από τους Θωμά Μαύρο, Ανδρέα Σταματιάδη, Γιώργο Καραφέσκο και Μιχάλη Σιμιγδαλα, που ήταν παρόντες στο τελετουργικό μέρος του ποδοσφαιρικού τουρνουά, άκουσε θετική απάντηση, προχώρησε στην είδηση: «Επειδή έχουμε δυσκολίες και δεν μπορούμε εύκολα να συνεννοηθούμε με τους υπευθύνους κυρίως του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, παρ΄ ότι έχει τη διάθεση για να γίνει το γήπεδο, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα, θα προχωρήσουμε ως Κυβέρνηση μέσα σε αυτό το μήνα σε νομοθετική ρύθμιση» είπε ο κ. Φλαμπουράρης.
Και ήταν λογικό, ότι η ρήση του επικροτήθηκε και χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους, η πλειονότητα των οποίων είναι και φίλοι της ΑΕΚ. Ο κ. Φλαμπουράρης μάλιστα τόνισε ότι πριν το Πάσχα, θα ψηφιστεί από την Βουλή η νομοθετική ρύθμιση , που θα δίνει οριστικά τέλος στο πρόβλημα, που προέκυψε με τη δημιουργία του γηπέδου της ΑΕΚ

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΑΕΚΑΡΕΣ..ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ !!..ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

Τετάρτη, Μαρτίου 22, 2017

ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ..

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η ΑΕΚ έχει δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά της. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και «καπάκι» την Πέμπτη, στις 6 Απριλίου, τον Πλατανιά στην Κρήτη. Δύο παιχνίδια που ουσιαστικά της εξασφαλίζουν την οριστική συμμετοχή της στα playoffs, απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία και έχουν τους ίδιους
στόχους. Ωστόσο, πριν από το πρώτο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ έχει ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι. Στο ΟΑΚΑ με την εντελώς… αδιάφορη Κέρκυρα, που έχει ήδη σωθεί και παράλληλα δεν έχει βλέψεις για κάτι περισσότερο. Από εκεί και πέρα, ακολουθεί διακοπή για το πρωτάθλημα, λόγω Πάσχα και η Ένωση επιστρέφει από αυτή με εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό. Μία ομάδα που θα παίζει μέχρι εκείνη τη στιγμή την παραμονή της στην κατηγορία. Και αμέσως μετά ακολουθεί ο επαναληπτικός του ημιτελικού, πριν από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Όσο για τον Ολυμπιακό, έχει ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα, αφού η ΑΕΚ ακολουθεί το δικό του με τη διαφορά ότι δίνει σε… ανάποδες έδρες τα παιχνίδια, ενώ την τελευταία αγωνιστική που πιθανότατα όλα θα έχουν κριθεί, θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΑΕΚΑΡΕΣ !!..ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ..ΑΝ ΟΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ..ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ 5ΑΔΑ ..ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΚΛΠ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ..ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ..!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

Τρίτη, Μαρτίου 21, 2017

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορKAΛΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΑΡΕΣ !!..ΑΠΟ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!..Η ΑΝΟΙΞΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΝΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΜΑΣ ;; ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ;; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ !!..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΠΤ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ..Ο ΤΙΓΡΗΣ ΜΙΛΑ ΜΕ ΧΙΜΕΝΕΘ ( ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ..ΕΤΣΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ;;; ) !!..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2017

ΕΦΤΙΑΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ !!

Δεν σταματάνε τα οξύμωρα στην ΑΕΚ για την φετινή περίοδο. Μία ομάδα που ξεκίνησε με όνειρα για το τρέχον πρωτάθλημα, που όμως πολύ νωρίς άρχισε να αναπροσαρμόζει τους στόχους της. Μέχρι που ήρθε ο Μανόλο Χιμένεθ και πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, όντας η ομάδα με τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα, στο διάστημα που ο Ισπανός βρίσκεται στον πάγκο της. Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό… παράδοξο της χρονιάς. Πέντε αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια, η Ένωση βρίσκεται μόλις 3 γκολ πίσω από τον Ολυμπιακό, που αυτή τη στιγμή έχει την καλύτερη επίθεση. Και το ακόμα πιο περίεργο στην υπόθεση, είναι πως αυτή η επιθετική… αντεπίθεση, ξεκίνησε όταν άρχισε να «δένει» η άμυνα. Με τον Χιμένεθ στον πάγκο. Ας δούμε πιο αναλυτικά πως έχουν τα δεδομένα.
Το μηδέν παθητικό

Μόλις τελείωσε το παιχνίδι στο Περιστέρι, η ΑΕΚ βρέθηκε στην πρώτη θέση, μαζί με τον ΠΑΟΚ, σε μία ιδιαίτερη στατιστική. Ως η ομάδα με τα περισσότερα παιχνίδια όπου η εστία της έμεινε ανέπαφη. Συγκεκριμένα στα 14 από τα 25 συνολικά. Βεβαίως, ο ΠΑΟΚ την προσπέρασε χθες, με το 1-0 επί του Πανιωνίου, αλλά αν κάποιος αναλογιστεί πως ξεκίνησε η σεζόν, η επιτυχία παραμένει μεγάλη. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό να δει κανείς και τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει η Ένωση σε αυτά τα παιχνίδια. Συνολικά έχει 32, με τους 27 εξ αυτών να προέρχονται από νίκες. Δηλαδή 9 «τρίποντα» και 5 ματς που έληξαν 0-0, που περιλαμβάνουν φυσικά και τις… αυτοκτονίες του ΟΑΚΑ με Παναιτωλικό, Πανιώνιο και Ηρακλή (τα άλλα δύο είναι εκτός έδρας με Παναθηναϊκό και Ξάνθη).
Έφτιαξε τον χαρακτήρα της
Αυτή τη στιγμή Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι οι δύο ομάδες με τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα, έχοντας 14 γκολ παθητικό. Ακολουθεί ο Πανιώνιος με 16 και ο ΠΑΟΚ με 17. Η Ένωση από την πλευρά της έχει δεχθεί 19 γκολ, αλλά παρ’ όλα αυτά μόνο ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει –κατά μία φορά- περισσότερες φορές την εστία του ανέπαφη στο πρωτάθλημα. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως η ΑΕΚ είχε χάσει τον χαρακτήρα της. Πως όταν δεχόταν ένα γκολ, ακολουθούσαν (συνήθως) και άλλα. Αντίθετα, από την στιγμή που βελτιώθηκε ανασταλτικά, αρχίζοντας να κρατάει το μηδέν στην άμυνα, ξεκίνησε να βελτιώνει και την επίθεση της.
Η καλύτερη παντού με Χιμένεθ
Πλέον, απέχει μόλις 3 γκολ από τον Ολυμπιακό, για να διαθέτει εκείνη την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και στις 5 αγωνιστικές που απομένουν, δεν είναι δύσκολο να το πετύχει. Πάντως, μία πρώτη… νίκη σε αυτόν τον τομέα, έχει ήδη έρθει. Από την 17η αγωνιστική που ανέλαβε την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ και μετά το πέρας της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, εκτός από… πρωταθλήτρια, ήδη η Ένωση είναι η ομάδα που διαθέτει την καλύτερη άμυνα και επίθεση στη Super League. Συγκεκριμένα, σε αυτές τις αγωνιστικές έχει σκοράρει 19 φορές και έχει δεχθεί μόλις 3 γκολ. Αντίθετα, οι υπόλοιποι της 5άδας, είναι πίσω της. Ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 18-4, ο ΠΑΟΚ με 13-6, ο Ολυμπιακός με 11-6 και ο Πανιώνιος με 10-3.

ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ !!

Το αγωνιστικό κλίμα στην ΑΕΚ έχει γυρίσει επί ημερών Μανόλο Χιμένεθ, ωστόσο δυστυχως για την Ένωση οι αρχικοί στόχοι εγκαταλήφθηκαν. Τα λάθη που έγιναν στέρησαν από την ΑΕΚ το δικαίωμα να παλέψει ως τέλους για το πρωτάθλημα, αν και αγωνιστικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα πλέον από
κανέναν. Είναι χαρακτηριστικό πως από την άφιξη του Μανόλο Χιμένεθ (ενός κανονικού προπονητή δηλαδή) και τις μεταγραφές που έγιναν τον Γενάρη, μέχρι σήμερα, η ΑΕΚ έχει κάνει τέτοια πορεία στο πρωτάθλημα που αν υπήρχε αυτή η μίνι βαθμολογία το τελευταίο δίμηνο θα ήταν πρώτη! Από τη 17η αγωνιστική, όταν και επέστρεψε στον κιτρινόμαυρο πάγκο ο Χιμένεθ, η ΑΕΚ έχει 21 βαθμούς με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες, αλλά και με 19-3 γκολ. Αυτή η συγκομιδή είναι η καλύτερη στη Super League στο διάστημα των εννιά αυτών αγωνιστικών, μπροστά από Πανιώνιο (20), ΠΑΟΚ (20), Πλατανιά (17), Παναθηναϊκός (16) και Ολυμπιακό (15). 

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΑΡΕΣ..ΜΕ ΜΑΝΟΛΟ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ( ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ) !!..ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ..ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΡΑΟΥΧΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ !!..ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ !!..ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΙΣΩ ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !!..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ !! ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

Κυριακή, Μαρτίου 19, 2017

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ !!

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Σσσσς… Τώρα μιλάει η ΑΕΚΑΡΑ!», γράφει στο πρώτο της θέμα σήμερα η Ώρα συνεχίζοντας: «Επιτέλους! Τεράστιο διπλό για την Ένωση (0-1 τον Ατρόμητο) με γκολ του αρχηγού (57’) κι ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα είχε ακυρωθεί με ανύπαρκτο οφσάιντ γκολ του Αραούχο από ασίστ του Μάνταλουλ Εκτός από το γκολ που είδε να του ακυρώνεται ο Αραούχο είχε και δοκάρι στο 10’ από εκπληκτικό σουτ. Κυρίαρχη σε όλο το παιχνίδι η ομάδα του Χιμένεθ που ανέβηκε στην 3η θέση. Εκτός από τον «μαέστρο» και σκόρερ Μάνταλο και τον Αραούχο που του έκλεψαν ένα ακόμα γκολ, μεγάλο παιχνίδι έκαναν οι Αϊντάρεβιτς, Λαμπρόπουλος και Ντίντακ». Για το μπάσκετ η εφημερίδα γράφει: «Διέλυσε τον Κόροιβο (63-89) στην Αμαλιάδα! Με τρομερό β’ ημίχρονο, κορυφαίους τους Σάκοτα, Μαυροκεφαλίδη και Ντίξον και 200 Ενωσίτες να δίνουν τον παλμό η ΑΕΚ εξασφάλισε και μαθηματικά την 3η θέση στην κανονική περίοδο τέσσερις αγωνιστικές πριν από τα πλέι οφ».
SPORTDAY
«Ξόρκισε την κατάρα», γράφει η SD για το πέρασμα της ΑΕΚ χθες από το Περιστέρι. «Νίκη μετά από 5 μήνες εκτός έδρας η ΑΕΚ με σκόρερ τον Μάνταλο. Συγκλονιστικός ο κάπτεν, κορυφαίος ο Σιμόες. Απίθανα λάθη από τους βοηθούς. Έκοψαν από ένα γκολ σε κάθε ομάδα».
LIVE  SPORT
«Κέρασε ο αρχηγός», γράφει η  LS σχολιάζοντας τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου: «Διπλό… Ευρώπης για την ΑΕΚ στο Περιστέρι. Ανώτερη η Ένωση πήρε το τρίποντο με γκολ του Μάνταλου και έδωσε τέλος στην κατάρα των εκτός έδρας αγώνων. Εγκλήματα από τους επόπτες. Ο Τάτσης δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να προηγηθεί και ο Μπετσόγλου ακύρωσε γκολ του Λημνιού».
GOAL
Η  Goal πάλι από την πλευρά της γράφει: «Η ΑΕΚ απέδρασε από το Περιστέρι με ηγέτη και σκόρερ τον Μάνταλο, νικώντας εκτός έδρας ύστερα από πέντε μήνες, όμως οι βοηθοί τα έκαναν μαντάρα ακυρώνοντας γκολ εκατέρωθεν

ΧΩΡΙΣ ΗΤΤΑ !!

Όταν επέστρεψε ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο και αγωνιστικά και βαθμολογικά. Οι πολλές και απανωτές γκέλες τόσο εντός όσο και εκτός έδρας είχαν φέρει την Ένωση σε αδιέξοδο. Στις 20 Ιανουαρίου όταν ο Χιμένεθ παρουσιάστηκε είχε πει, μεταξύ άλλων, πως θα ήθελε να είχε μπροστά του μια διακοπή του πρωταθλήματος για να μάθει την ομάδα, τους παίκτες του και να υπάρξει ηρεμία στα αποδυτήρια. Διακοπή δεν είχαμε τότε. Αντίθετα τα παιχνίδια ήταν απανωτά. Κι όμως δυο μήνες μετά και τώρα που έρχεται η διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, βλέπουμε μια ΑΕΚ που ξέχασε τι θα πει ήττα… Σε 13 σερί παιχνίδια, για πρωτάθλημα και Κύπελλο η Ένωση με τον Μανόλο στον πάγκο της δεν έχει γνωρίζει την ήττα.
Μετράει 9 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Ανέβηκε στη βαθμολογία, βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου, απέκτησε αγωνιστική ταυτότητα, αρχίζει και αποδίδει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και αποκτά ξανά νοοτροπία νικητή.
Ο ερχομός του Χιμένεθ, οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, αλλά και το «τέλος στην κατηφόρα» που είπαν και έκαναν πράξη οι παίκτες έχουν φέρει αυτό το αήττητο σερί.
Μετά το τελευταίο παιχνίδι του Μοράις στον πάγκο της ΑΕΚ στις 18/1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο όταν και η Ένωση ηττήθηκε με 3-2, ήρθε ο Χιμένεθ να παρουσιαστεί στις 20/1 και τέσσερις ημέρες μετά (22/1) να καθίσει ξανά στον πάγκο της ΑΕΚ αρχίζοντας το σερί.

Σάββατο, Μαρτίου 18, 2017

ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΟ !!

Η τελευταία στροφή, πριν μπούμε στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος, είναι στο Περιστέρι για την ΑΕΚ. Μετά την ευρεία και πολύ εύκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, η Ένωση έχει να αντιμετωπίσει τον φετινό κακό της δαίμονα. Που δεν είναι ο Ατρόμητος, αλλά οι εκτός έδρας εμφανίσεις της. Με μόλις 2 «διπλά» τη φετινή σεζόν και το τελευταίο τον… μακρινό Οκτώβρη, περιθώρια για άλλους πεταμένους βαθμούς, δεν υπάρχουν. Με την Ξάνθη και τον Πλατανιά να ακολουθεί κατά πόδας και σε απόσταση αναπνοής και τον Ατρόμητο, στο -5 να θέλει τη νίκη για να πει και αυτός στο… χορό των playoffs, είναι αυτονόητο για το πόσα σημαίνει η αποψινή νίκη.
Όσους βαθμούς… πέταξε φέτος η ΑΕΚ, μακριά από το ΟΑΚΑ, δεν μπορεί να τους πάρει πίσω. Πρέπει όμως όλοι, που πλέον το έχουν καταλάβει και το δηλώνουν ανοιχτά, να διώξουν αυτή την… κατάρα, να βάλουν το καλό «κοστούμι», αυτό που φοράνε και στο Ολυμπιακό Στάδιο και να πάρουν μία πολύτιμη νίκη, που θα τους διατηρήσει εντός 5άδας, καθώς Ξάνθη και Πλατανιάς, δίνουν θεωρητικά εύκολα παιχνίδια. Παράλληλα, η ΑΕΚ θα μπορεί να εκμεταλλευτεί τυχόν γκέλα Παναθηναϊκού ή ΠΑΟΚ και να αναρριχηθεί και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.
Αναφορικά με τα αγωνιστικά πλάνα του Χιμένεθ, φαίνεται ότι δεν θα… πειράξει πολύ την ομάδα, συγκριτικά με το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας. Παρά μόνο στους απαραίτητους. Θυμίζουμε λείπει ο Βράνιες, που εκτίει την ποινή του, ενώ απόντες είναι επίσης οι Πατίτο, Αλμέιδα, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκης. Με βάση τα παραπάνω, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος και Ντίντακ, η τετράδα της άμυνας, Σιμόες ως αμυντικός μέσος, μπροστά του οι Αϊντάρεβιτς-Γιόχανσον, στο αριστερό άκρο ο Μάνταλος, στην κορυφή ο Αραούχο και στο δεξί «φτερό» ένας εκ των Βάργκας ή Χριστοδουλόπουλου.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορKAΛΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΑΡΕΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΑΡΑΖ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΘΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ !!..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΙΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΙ !!..ΑΝΤΕ ΔΩΣΤΑ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΝΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ !!..ΚΑΛΟ ΣΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΕΣ ΝΙΚΕΣ !!

Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2017

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ !!

Για το θέμα της παραμονής του και μετά το καλοκαίρι, που βρίσκεται σταθερά στην επικαιρότητα, μίλησε ο Σέρχιο Αραούχο στη Nova, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο ίδιος θα κάνει τα πάντα από την πλευρά του να μείνει στην Ένωση.
“Εγώ παίζω όπου αισθάνομαι ευτυχισμένος και μπορώ να πω ότι σήμερα αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος και ευγνώμων σε όλους. Απ' αυτόν που καθαρίζει μέχρι τον πρόεδρο. Όλοι μου συμπεριφέρονται πολύ καλά. Το αν θα μείνω ή όχι θα αποφασιστεί από τον πρόεδρο (της ΑΕΚ) και τον πρόεδρο της ομάδας που ανήκω. Πιστεύω ότι σε αυτή τη συζήτηση δε μπορώ να μπω. Όσο και να το θέλω είναι δύσκολο. Θέλω όμως να πω ότι αν θα μπορέσω να διαλέξω, θα μου άρεσε να συνεχίσω εδώ”, τόνισε ο Αραούχο στη Nova.
Για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο, είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και λόγω της αγάπης που μου δείχνει ο κόσμος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τόση αγάπη που έχω πάρει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα. Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στη δουλειά που κάνω στην ΑΕΚ. Δεν επιτρέπω σε κανέναν και σε τίποτα να με επηρεάσει. Είτε παίζω, είτε όχι πρέπει όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και πρώτος μας στόχος αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι ο αγώνας του Σαββάτου”.
Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο, τόνισε: “Αν και δεν έχω συμμετάσχει σε εκτός έδρας παιχνίδια ξέρω ότι είναι δύσκολο για την ομάδα να πάρει τη νίκη. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να μπορέσουμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης, για να χαρούμε και το ρεπό που έχουμε λόγω της διακοπής”.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ

Ώρα για ΣπορΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ..!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ !!..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΛΛΟ ΧΑΣΙΜΟ ΒΑΘΜΩΝ !!..ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΠΤ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ !!..ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΨΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ !! ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

Πέμπτη, Μαρτίου 16, 2017

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΑΡΕΣ..ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ QPR ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 3-0 ..!!..ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙΑ ΕΞΩ ..Ή ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ !!..Ή ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΑΚΟΜΗ ! ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ..ΧΑΜΟΣ ..ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ..Ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ.( ΗΡΩΑΣ ΤΟΝ ΠΕΝΑΛΤΙ ) .Ο ΘΩΜΑΣ,,Ο ΜΙΜΗΣ ..Ο ΤΑΣΑΡΟΣ ...Ο ΑΡΔΙΖΟΓΛΟΥ ..!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!..ΑΥΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ..( ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ) ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ..ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..

Τετάρτη, Μαρτίου 15, 2017

ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΙΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!

Πισωγύρισμα για τον Πατίτο. Ο Αργεντινός αν και είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες κανονικά προπόνηση, στο πρόγραμμα της Τετάρτης αισθάνθηκε ήπιες ενοχλήσεις λόγω τενοντίτιδας και ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, κάτι που θα συμβεί και τις επόμενες μέρες. Αυτό φυσικά σημαίνει πως ο Πατίτο δεν θα επιστρέψει στον αγώνα με τον Ατρόμητο το Σάββατο στο Περιστέρι, αν και όλα έδειχναν διαφορετικά μέχρι σήμερα. Από εκεί και πέρα οι Αλμέιδα, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και σήμερα. 
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30 αύριο το πρωί στα Σπάτα

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΑΕΚΑΡΕΣ..ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ..ΚΑΘΑΡΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ..ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΑΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ;; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ..!!..ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ..( ΑΛΕΚΟ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΕΖΙΛΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΠΙΣΩ ΑΝΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ,,ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ )

Τρίτη, Μαρτίου 14, 2017

MEΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ !!

Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν σήμερα το πρωί στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Στα ευχάριστα η συμμετοχή στο πρόγραμμα των Αραούχο και Βάργκας οι οποίοι αποχώρησαν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με μικροπροβλήματα τραυματισμού. Από εκεί και πέρα οι Ούγκο Αλμέιδα, Μιχάλης Μπακάκης και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα. Οσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. 
H προπόνηση της Τετάρτης θα αρχίσει στις 10.30 το πρωί.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Θέλω να μείνω», λέει ο Αραούχο στην Ώρα και η εφημερίδα το τονίζει στο πρώτο της θέμα: «Παγκόσμια υπόκλιση από κορυφαία Μέσα του εξωτερικού και εκτενής αναφορά στα «όργια» του «Τσίνο» απέναντι στον ΠΑΟΚ». Για το μπάσκετ η εφημερίδα αναφέρει: «Μάκη, μην μασάς! Απόλυτη στήριξη στον Μάκη Αγγελόπουλο που ανέστησε το μπάσκετ της ΑΕΚ και με αυτόν στο τιμόνι θα φτάσει και στην κορυφή. Πάλεψε η ομάδα, αλλά ηττήθηκε φυσιολογικά στο τέλος από τον Ολυμπιακό 63-70 που είναι ακόμα πολλά επίπεδα πάνω».
SPORTDAY

Για τον Αραούχο γράφει και η SD: «Έτσι μένει! Τρέλα και παράνοια για τον Αργεντίνο παικταρά. Ποια τα δεδομένα και ποιο το αβαντάζ της ΑΕΚ στην υπόθεση παραμονής του Σερχιο».
LIVE  SPORT
Αραούχο συνέχειας και στη  LS: «Εδώ θα μείνεις. Όλα τα μυστικά του Αραούχο. Η λαϊκή απαίτηση για παραμονή του στην ΑΕΚ και όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το καλό παιδί που γίνεται… αλήτης στο γήπεδο».
GOAL
Και η  Goal γράφει για Αραούχο: «Ακριβές μου, Σέρχιο. Καθολική αναγνώριση και αγωνία για το μέλλον του Αραούχο που έχει τρελάνει οπαδούς και… διοίκηση στην ΑΕΚ».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΑΕΚΑΡΕΣ..!!..ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΡΑΟΥΧΟ ΛΕΜΕ..!! ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ !!..ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ;;; ..ΡΙΞΤΕ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΑΟΥΧΟΥΣ !! ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ..!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΤΛΟ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..ΚΑΙ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΙΤΛΟΥΣ !!..ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ..!! ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!..ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ !! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

Δευτέρα, Μαρτίου 13, 2017

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ..

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση –από το 2003-  οπαδών της ΑΕΚ, που αφορά το θέμα του γηπέδου και της επιστροφής της ομάδας στη φυσική της έδρας, στο… σπίτι της, ολοκληρώθηκε. Και το μήνυμα εστάλη. Προς πάσα κατεύθυνση. Και ήταν ένα: Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Περισσότεροι από 7000 Ενωσίτες, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, ήταν «παρών» στο ραντεβού της Original 21, έξω από την Σκεπαστή. Μία τεράστια σημαία με τον δικέφαλο. Η μακέτα του «Νίκος Γκούμας». Τα πανό. Και το τύμπανο που έδινε τον ρυθμό. Όλοι εκεί. Μαζί και προσφυγικά σωματεία, που ένωσαν και αυτά τη φωνή τους μαζί με τους οπαδούς της ΑΕΚ. Οπαδοί κάθε ηλικίας. Από παιδάκια μικρά, που… γνώρισαν το γήπεδο από τις ιστορίες των γονιών τους και ελπίζουν να ζήσουν ανάλογες για να διηγούνται στα δικά τους παιδιά, μέχρι και άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που το όνειρο της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια, παραμένει ακόμα ζωντανό. Και οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ. Και η διοίκηση. Και όλα τα τμήματα. Όλοι μαζί, με μία φωνή: Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η πορεία ξεκίνησε από την Σκεπαστή και η διαδρομή θα κατέληγε στο δημαρχείο. Στο μέρος όπου η παράταξη του Βασιλόπουλου βάζει ακόμα (και για λίγο ακόμα) παράνομα φρένο στα όνειρα τόσων χιλιάδων κόσμου. Μικρών και μεγάλων. Διέσχισε τη Λεωφόρο Δεκελείας, εκεί όπου κάθε αντίπαλος όταν έστριβε με το πούλμαν, ένιωθε ότι είχε χάσει. Η Λεωφόρος που έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο, λόγω της ΑΕΚ, πλημμυρίστηκε και πάλι από κιτρινόμαυρη λαοθάλασσα.
Το μήνυμα λοιπόν εστάλη. Όπως και το στοίχημα κερδήθηκε. Τόσος κόσμος και διαδήλωσε ειρηνικά. Μόνο με τη φωνή του για να πάει κόντρα στο... παράνομο. Η παρουσία της αστυνομίας διακριτική. Όπως ένας κομπάρσος σε ταινίες. Δεν χρειαζόταν. Η Originalτα είχε όλα κανονισμένα. Δεν δόθηκε το παραμικρό δικαίωμα στους… καλοθελητές να εκμεταλλευτούν αυτό το συλλαλητήριο. Και ήταν το μεγαλύτερο στοίχημα που έπρεπε να κερδίσει ο λαός της ΑΕΚ. Και τα κατάφερε. Η φωνή του κόσμου, απέναντι στην ολιγαρχία του Βασιλόπουλου, ήταν πιο δυνατή. Πιο ηχηρή. Και πλέον μετράμε αντίστροφα. Για την επιστροφή στο σπίτι μας.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ !!

Εκτός από τεράστιος ποδοσφαιριστής είναι και εκπληκτικός χαρακτήρας. Την ώρα που όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα παραμιλάει με την εμφάνιση που έκανε απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Σέρχιο Αραούχο προτιμάει να αποδώσει τα εύσημα της νίκης στους συμπαίκτες του. Με δηλώσεις του στη Nova, πλην του αγώνα, αναφέρθηκε και στο συμβόλαιο του, αλλά και το πώς νιώθει στην ΑΕΚ. «Δεν αισθάνομαι MVP. Αισθάνομαι ένας από τους συμπαίκτες μου. Χάρις στη βοήθεια που μου έδωσαν, βοήθησα και εγώ την ομάδα να φτάσουμε στη νίκη. Δεν θεωρώ ότι βοήθησα περισσότερο», είπε αρχικά για να αναφερθεί στην αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο:
«Ο κόσμος μπορεί να αισθάνεται έτσι, όμως εγώ αισθάνομαι ό,τι είπα και πριν. Ένας από τους συμπαίκτες μου. Δουλεύουν όλοι πολύ για να μου προσφέρουν βοήθεια και να μου δώσουν την μπάλα σωστά ώστε να είμαι μόνος μπροστά από τον τερματοφύλακα. Το σημαντικό για μένα είναι να βοηθάω την ομάδα». Για τη γρήγορη προσαρμογή του, είπε: «Από την πρώτη στιγμή ένιωσα πάρα πολύ άνετα. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να προσαρμοστώ. Μου έδωσαν 100% τη βοήθεια τους και παρ’ όλο που έχω το πρόβλημα της γλώσσας, της επικοινωνίας, δεν έχω νιώσει καθόλου ξένο σώμα στην ομάδα. Επίσης η στήριξη και η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, τόσο οι συμπαίκτες, όσο και ο προπονητής. Ο Μανόλο Χιμένεθ μου έχει μιλήσει από την πρώτη στιγμή που έχω έρθει, αισθάνομαι πολύ καλά και νιώθω χαρούμενος που είμαι εδώ», ενώ για το αν θέλει να παραμείνει και του χρόνου στην ΑΕΚ, τόνισε:
«Λόγω του συμβολαίου μου θα έπρεπε να επιστρέψω. Θα δούμε όμως πως θα πάνε τα πράγματα. Να μπούμε στα playoffs, να κάνουμε μία καλή πορεία και αυτό θα το συζητήσουν οι δύο διοικήσεις. Εγώ αισθάνομαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ». Ολοκληρώνοντας, σχολίασε για το ποιο θεωρεί πιο όμορφο γκολ στην αποψινή αναμέτρηση, για να πει: «Και τα δύο γκολ είναι πολύ σημαντικά. Το πρώτο γκολ μπήκε πολύ νωρίς για να δώσει ηρεμία στην ομάδα. Το δεύτερο ήρθε να κλειδώσει το ματς και για αυτό πιστεύω ότι είναι και τα δύο πολύ σημαντικά».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΤΕΣ..ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΑΟΥΧΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ ..!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ..ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ..ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΟΥ !!..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΧΤΕΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ..ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΑ ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ..ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ..

Κυριακή, Μαρτίου 12, 2017

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ !!

Η ισοπαλία με τον Πανιώνιο -και με τον τρόπο που ήρθε- ήταν για την ΑΕΚ ένα βήμα πίσω. Σε μια περίοδο που είναι αναγκασμένη να προχωρά μόνο μπροστά, καθώς η πορεία της στην προ Μανόλο Χιμένεθ εποχή δεν της έχει αφήσει κανένα βαθμολογικό περιθώριο. Κάτι που επεσήμαναν τόσο ο Ισπανός τεχνικός όσο και οι παίκτες του που μίλησαν για το αποψινό παιχνίδι, ξεκαθαρίζοντας πως η κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος.
Ο Χιμένεθ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει. Οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι πιθανό να αφήσει το 4-3-3 και να επανέλθει στο 4-2-3-1. Στο τέρμα θα είναι ο Μπάρκας, φαβορί για την άμυνα είναι οι Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, στα αμυντικά χαφ θα είναι ο Σιμόες με έναν εκ των Γιόχανσον – Αϊντάρεβιτς και πίσω από τον Αραούχο θα είναι τρεις εκ των Χριστοδουλόπουλου, Μάνταλου, Μπακασέτα, Βάργκας, χωρίς να αποκλείεται να παραμείνει στα άκρα ο αρχηγός της ΑΕΚ, αν αντί του Βενεζουελάνου προτιμηθεί ο Μπακασέτας.
Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Χαρίση και Κίτσιου, όμως μετά από περίπου ένα μήνα επιστρέφει ο Χοσέ Κάνιας, ενώ και ο Στέλιος Μαλεζάς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες. Στην αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρίσκονται οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάτσε, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Κάμπος, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς , Αθανασιάδης.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου από τον σύνδεσμο της Αθήνας, με βοηθούς τον Καλφόγλου του συνδέσμου Θεσπρωτίας και τον Νικολακάκη του συνδέσμου Ηρακλείου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ !!

Η υπομονή του κόσμου της ΑΕΚ δοκιμάστηκε έντονα τα τελευταία τρία χρόνια, στα οποία μια ομάδα ανθρώπων παλεύει 24 ώρες το 24ωρο για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο εκατοντάδων χιλιάδων: την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε αυτή τη διαδρομή σημειώθηκαν μόνο νίκες, με τη Βουλή, το ΣτΕ και δεκάδες υπηρεσίες να δικαιώνουν πλήρως το μοναδικό υλοποιήσιμο σχέδιο που παρουσιάστηκε για την κατασκευή γηπέδου εκεί που έστεκε το «Νίκος Γκούμας».
Από τα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου, ο φάκελος της ΑΕΚ είναι πανέτοιμος στο ΥΠΑΠΕΝ και το μόνο που απομένει για να εκδοθεί η άδεια, είναι η εξασφάλιση ενός τυπικού εγγράφου. Των υψομέτρων, που όπως παραδέχθηκε δημόσια και ο ίδιος ο Άρης Βασιλόπουλος θα έπρεπε να έχει δοθεί σε... δυο μέρες. Ωστόσο, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και η παρέα του παίζουν... τα ρέστα τους σε αυτό το τελευταίο βήμα, γράφοντας τον νόμο στα παλιά τους τα παπούτσια και προσπαθόντας να καθυστερήσουν όσο περισσότερο γίνεται την έκδοση της άδειας.
Το ποτήρι της υπομονής, όμως, ξεχείλισε και ο κόσμος της ΑΕΚ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Δίνοντας σήμερα (16.00) ραντεβού μπροστά στο οικόπεδο που αποτελεί την ιστορική έδρα της ομάδας, για ένα ΕΙΡΗΝΙΚΟ συλλαλητήριο, που έχει ως στόχο να φωνάξει προς πάσα κατεύθυνση ότι πρέπει να βρεθεί επιτέλους η λύση, ώστε να σταματήσει μια ομάδα εμμονικών τύπων να βάζει φρένο στα όνειρα ενός ολόκληρου λαού.
Η Original έδωσε το ραντεβού και αμέσως ανταποκρίθηκαν όλα τα κλαμπ της Αθήνας και της επαρχίας, απλοί οπαδοί και φυσικά όλα τα μέλη της ευρύτερης οικογένειας της ΑΕΚ, που αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» και να καταστήσουν σαφές ότι η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν, είναι και θα είναι το σπίτι αυτής της ιστορικής ομάδας, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι...

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΑΡΕΣ..!! ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ..ΠΑΝΤΟΥ !! ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ !! ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ !..ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ ..ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΚΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ..ΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ,,ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ..!!

Σάββατο, Μαρτίου 11, 2017

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Μάχη όλης της ΑΕΚ. Τα ιερά και τα όσια!», γράφει στο πρώτο της σημερινό θέμα η Ώρα και αναφέρεται φυσικά στη μάχη που δίνει όλη η ΑΕΚ ενωμένη για το γήπεδό της: «Ξεκίνησε ο δικαστικός αγώνας με εξώδικα σε δήμαρχος και δυο συνεργάτες του από τη Δικέφαλος 1924. Συνεχίζουν με νομικές κινήσεις οι απλοί μέτοχοι της εταιρείας. Ξεσηκωμός σε όλη την Ελλάδα. Οι Ενωσίτες της επαρχίας κατεβαίνουν για συλλαλητήριο και ΠΑΟΚ». Για το μπάσκετ η εφημερίδα γράφει: «Συναινετικό «διαζύγιο» θέλει ο Αγγελόπουλος. Χωρίς αποτέλεσμα η χθεσινή συνάντησή του με Ζντοβτς. Όλα στον αέρα, με τον προπονητή να μην διευκολύνει την ομάδα και το κλίμα να είναι κάκιστο ενόψει ΟΣΦΠ».
SPORTDAY

«Επίθεση», γράφει η εφημερίδα και αναφέρεται στις κινήσεις που γίνονται για το γήπεδο της ΑΕΚ: «Εξώδικο της ΑΕΚ μέσω της «Δικέφαλος» στον Βασιλόπουλο. Το ψάχνουν στην Ένωση και για μηνύσεις, αγωγές. Πρωτοφανής ξεσηκωμός για το συλλαλητήριο. Συγκινητικό το φέιγ βολάν που μοίρασαν οι οπαδοί».
LIVE  SPORT
«Αρχή με εξώδικα», γράφει η  LiveSport και αναφέρεται στις νομικές κινήσεις της ΑΕΚ εναντίον του Δήμου.
GOAL
«Ξεσηκωμός», αναφέρει με τη σειρά της η  Goal: «Απαντες παρόντες στο συλλαλητήριο αύριο για το γήπεδο της ΑΕΚ. Εξώδικα επιδόθηκαν στον δήμο».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ !

Ο Μάνολο Χίμενεθ μίλησε στην κάμερα της Nova ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο και ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με την ισοπαλία και θα τα δώσει όλα για τη νίκη.
“Οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν έχει σχέση με τη νίκη θα πρέπει να μας κάνει να προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε. Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα φιλόδοξη που θα κερδίζει πάντα. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι μερικές φορές ό, τι δουλεύουμε δε μας βγαίνει, όχι όμως ότι δεν το προσπαθούμε. Αυτό που θέλω εγώ είναι η ομάδα να προσπαθεί συνεχώς να κερδίζει” τόνισε ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις.
- Τα στοιχεία που έδειξε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μπορούν να κάνουν τη διαφορά και απέναντι στον ΠΑΟΚ;
“Εγώ περιμένω πάντα το μέγιστο απ' την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου και τις περισσότερες φορές δίνουν το μέγιστο. Μερικές φορές δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα περιμένουμε. Δε σημαίνει ότι δε θέλει ο ποδοσφαιριστής, απλώς δεν του βγαίνουν. Ειλικρινά κανείς δεν είναι χαρούμενος με το παιχνίδι στον Πανιώνιο. Πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξουμε ότι θέλουμε περισσότερα. Εκπροσωπούμε μία σημαντική, μία μεγάλη ομάδα και δε συμβιβαζομαστε με την ισοπαλία σε κανένα ματς”.
- Το γεγονός ότι εντός έδρας η ΑΕΚ δεν έχει δεχθεί γκολ με εσάς στον πάγκο, είναι ένα στοιχείο που επηρεάζει θετικά τους παίκτες σας πριν από ένα ντέρμπι;

“Όλα τα θετικά αποτελέσματα είναι καλά. Υπάρχουν πράγματα που έχουν πάει καλά και άλλα όχι. Για παράδειγμα είναι σημαντικό η ΑΕΚ να μη χάνει. Το πρόβλημα είναι ότι ούτε οι αντίπαλοι μας που προηγούνται στη βαθμολογία χάνουν βαθμούς. Η ΑΕΚ έχει βελτιωθεί πολύ αλλά πρέπει να βελτιωθεί κι άλλο. Το πρόβλημα στη βαθμολογία δεν είναι ότι η ΑΕΚ χάνει βαθμούς αλλά ότι οι αντίπαλοί μας δεν χάνουν βαθμούς ώστε να μειωθεί η διαφορά”.
- Ποια είναι τα πιο δυνατά στοιχεία στο παιχνίδι του ΠΑΟκ που θα σταθείτε περισσότερο;
Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Λόγω σεβασμού δεν θα κάνω ανάλυση. Ο προπονητής του είναι αυτός που θα πρέπει να κάνει ανάλυση. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε φόρμα και πρόκειται όντως για μία καλή ομαδα. Η ΑΕΚ ειναι σε καλή κατάσταση και είναι μία μεγάλη ομάδα. Εγώ κάνω ανάλυση, σκέφτομαι και επικεντρώνομαι σε εμάς και στο ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά. Εξαρτάται από εμάς και ο ΠΑΟΚ εξαρτάται από τη δική του απόδοση”.
- Η δύναμη της έδρας μπορεί να παίξει ρόλο και σ' αυτό το ντέρμπι;
“Προέρχομαι από ένα πρωτάθλημα που οι μεγάλες και σημαντικές ομάδες δεν επιτρέπουν να επηρεάζονται απ' το αν παίζουν εντός ή εκτός έδρας. Έτσι είναι η κατάσταση και στο μέλλον πρέπει κι εμείς να καταφέρουμε να έχουμε μία ομαδα που θα παλεύει πάντα για τη νίκη, ανεξάρτητα απ' το αν θα παίζει εντός ή εκτός έδρας. Ίσως ο χρόνος είναι περιορισμένος, αλλά εμείς πρέπει να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Ανεξαρτήτως αν είναι στο ΟΑΚΑ ή εκτός έδρας”.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΑΡΕΣ..ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ..ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ,,ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ... ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ..ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΛΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ !!..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΑΣ !!.ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ..Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ..ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Παρασκευή, Μαρτίου 10, 2017

AΛΛΑΖΟΥΜΕ ;;

Η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη εμφάνισε στο δεύτερο ημίχρονο κάποια σημάδια στο παιχνίδι της που δυστυχώς όχι μόνο έχουμε δει ουκ ολίγες φορές φέτος, αλλά που τις έχουν στοιχίσει πολλούς βαθμούς. Η Ένωση ήταν αυτή που κόντρα στον Πανιώνιο στο πρώτο ημίχρονο πατούσε γερά στο γήπεδο, κρατούσε μπάλα, ήταν μπροστά στο σκορ, δεν κινδύνευε και επιχειρούσε σωστά τις περισσότερες φορές να βρει κι άλλο γκολ με πλάνο στο παιχνίδι της. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο όμως η ομάδα στην επανάληψη έδειξε… πελαγωμένη, φοβισμένη, έδειξε να χάνει τη συγκέντρωσή της και να βγάζει έναν πανικό μόλις ο Πανιώνιος εμφάνισε κάποια σημάδια αντίδρασης. Το ίδιο σκηνικό το είδαμε με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά και σε κάποια άλλα παιχνίδια. Τούτο ήταν που προβλημάτισε και εκνεύρισε ως ένα βαθμό τον Μανόλο Χιμένεθ. Αυτή η ανεξήγητη πτώση των παικτών του, η οποία εμφανίστηκε ξανά. Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης που έδειχναν να ξεχνούν το αρχικό τους πλάνο και το οποίο είχαν ακολουθήσει κατά γράμμα, με καλά αποτελέσματα, στο πρώτο ημίχρονο με τον Πανιώνιο.

Θέλει λοιπόν ο προπονητής να δει ο Χιμένεθ την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ πως οι παίκτες του πήραν το μάθημά τους. Πως καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ακόμη και όταν ο αντίπαλος βγάζει αντίδραση δεν θα… χάνουν το μυαλό τους και κατ’επέταση το σχέδιό τους. Από εκεί και πέρα ο Ισπανός δεν θέλει ΠΟΤΕ ξανά να δει και στα εκτός έδρας παιχνίδια αυτή τη νοοτροπία, όταν η ομάδα προηγείται και στην πορεία… αυτοκτονεί, χάνοντας βαθμούς σε παιχνίδια δικά της...

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΑΡΕΣ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ..ΔΙΟΤΙ Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΑΕΚ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΠΑΡΑΖ !!..ΕΜΕΙΝΑ ΛΙΓΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ..ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΚΤΟΣ !! ..ΚΑΛΟ ΣΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

Πέμπτη, Μαρτίου 09, 2017

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Οι διαιτητές και ο Γιούρι Ζντόβτς είναι κατά την εφημερίδα οι υπεύθυνοι για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη Μονακό, με το συγκεκριμένο θέμα να είναι το βασικό και να έχει ως τίτλο: «Την έσφαξαν οι γκρι, την τελείωσε ο απαράδεκτος…», με την εφημερίδα μάλιστα να προσθέτει για τον προπονητή της Βασίλισσας: «πρόσβαλε για μία ακόμα φορά την ιστορία και τον πολιτισμό της ΑΕΚ με μία ανεκδιήγητη συμπεριφορά και πρόδωσε την ομάδα με διπλή τεχνική ποινή. Από εκεί και πέρα εκτενής είναι η αναφορά στο θέμα του γηπέδου, με το κυριακάτικο συλλαλητήριο και την συζήτηση του στην ευρωβουλή, να κυριαρχούν. Στα αγωνιστικά, γίνεται αναφορά στην επιστροφή του Πατίτο ενόψει ΠΑΟΚ.
SPORTDAY

Στους δρόμους… για το γήπεδο βγαίνουν οι Ενωσίτες οπαδοί, που είναι και το κυρίαρχο θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, η οποία σημειώνει ότι συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις, ενώ επισημαίνει πως πλέον το γηπεδικό θέμα έχει φτάσει μέχρι και την ευρωβουλή. Αναφορά και στα αγωνιστικά με τον αγώνα δρόμου του Βράνιες να προλάβει τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις επιστροφές Πατίτο και Μπάρκα.
LIVE SPORT
Το θέμα του γηπέδου είναι και εδώ αυτό που ξεχωρίζει από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με την εφημερίδα να αναφέρει πρώτα πως πλέον το πρόβλημα με τον δήμο έφτασε μέχρι την ευρωβουλή, ενώ γίνεται αναφορά και στο κυριακάτικο συλλαλητήριο. Στα αγωνιστικά η εφημερίδα στέκεται στην επιστροφή του Πατίτο και στα ερωτηματικά για τον Βράνιες.
GOAL
Και η «Goal» έχει τίτλο: «στους δρόμους» και αναφέρεται φυσικά στον κόσμο που θα παραστεί στο κυριακάτικο συλλαλητήριο για το γήπεδο. Για το αγωνιστικό στέκεται στην επιστροφή του Πατίτο, ενώ για τη Βασίλισσα σχολιάζει: «Πάλεψε αλλά δεν μπορούσε στο Μονακό».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΕΣ..Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ..ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΕΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !!..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ !!..ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ..ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ !!

Όλο και μειώνονται τα αγωνιστικά προβλήματα του Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Χθες μπήκε ο Ροντρίγκο Γκάλο σε φουλ ρυθμούς, σήμερα ο προπονητής είδε τόσο τον Πατίτο, όσο και τον Μπάρκα να προπονούνται κανονικά και να τους υπολογίζει για την Κυριακή. Ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκαναν οι Μπακάκης και Τσιγκρίνσκι.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ !!

Η πιο μεγάλη στιγμή της φετινής σεζόν για την ΑΕΚ, ως τώρα, πλησιάζει. Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς αντιμετωπίζει στο Πριγκιπάτο την Μονακό στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του Champions League. Στο πλευρό της αναμένεται να βρεθούν τουλάχιστον 400 οπαδοί της, μετατρέποντας το Salle Gaston Medecin σε έδρα της Βασίλισσας.
Τo πλεονέκτημα των κιτρινόμαυρων από την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ είναι μόλις 1 πόντος, συνεπώς η ΑΕΚ θα παίξει μόνο για τη νίκη (αν και βολεύεται και με την... ισοπαλία). Η δυσκολία του αγώνα, όμως είναι τεράστια. Η Μονακό είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ στη χώρα της έχει ήδη κατακτήσει το Leaders Cup και προπορεύεται στο πρωτάθλημα με 19-2 νίκες.
Η Ένωση έχει ταξιδέψει στη Γαλλία με 13 παίκτες, μαζί με τον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος υπέστη, το Σάββατο, μυικό σπασμό στην οσφυική μοίρα της σπονδυλικής στήλης.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!..ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ..ΤΑ ΕΨΑΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ !!..ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;; ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΠΟΨΕ !! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ !!

Τρίτη, Μαρτίου 07, 2017

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Θηλιά στο λαιμό της περνάει μόνη της η ΑΕΚ…», γράφει η Ώρα στο πρώτο της θέμα για το χθεσινό 1-1 στη Νέα Σμύρνη και συνεχίζει: «Θα μας τρελάνετε μωρέ; ΑΕκάρα στο α ημίχρονο πάτησε τον Πανιώνιο, βούβανε τη Νέα Σμύρνη με τη νέα γκολάρα του killer Αραούχο και μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια ακόμα και με 0-3. ΑΕΚ που σε αρρωσταίνει στο β ημίχρονο, εμφάνισε ξανά φοβική νοοτροπία απέναντι σε μια ομάδα που δεν το πίστευε την ανέστησε με το ζόρι, κάνοντας αμέτρητα λάθη και κατόρθωσε να μην κερδίσει σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς. Ρεσιτάλ λαθών από Γιόχανσον και Αϊντάρεβιτς, έτρεχε να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα στο κέντρο ο Σιμόες. Αϊντάρεβιτς (έχασε βλακωδώς την μπάλα), Ντίντακ (τον πέρασε σαν σταματημένο ο Βλάχος στο μοναδικό είναι αλήθεια λάθος του Ισπανού στο ματς), Κολοβέτσιος (έχασε την κεφαλιά από τον σκόρερ Μασούρα και γενικά ήταν τραγικός ως δεξί μπακ) και Μπάρκας (ήταν εκτός θέσης και άργησε να πέσει), έχουν και οι τέσσερις ευθύνη στο γκολ της ισοφάρισης. Λάθος η αλλαγή του Αραούχο από τον Χιμένεθ, αφού τον Αργεντινό τον έτρεμε η άμυνα του Πανιωνίου. Κλάταρε από δυνάμεις όλη η ομάδα μετά το 70’. Μην το ζήσουμε κι αυτό… Πάση θυσία νίκη την Κυριακή με ΠΑΟΚ γιατί σε αντίθετη περίπτωση η μη είσοδος στα πλέι οφ δεν θα είναι απλά ένας εφιάλτης, αλλά μια ορατή πραγματικότητα».
SPORTDAY

«Μια και μια», γράφει η εφημερίδα SportDay και προσθέτει: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, καλύτερη η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, ανώτερος ο Πανιώνιος στην επανάληψη. Στη χειρότερη βραδιά του ο Χιμένεθ».
LIVE SPORT
«SΟS για τα πλέι οφ», γράφει η Live Sport και αναλύει: «Η ΑΕΚ απέτυχε να νικήσει τον Πανιώνιο (1-1) που ζει το όνειρό του και μπήκε σε περιπέτειες. Λάθη από Χιμένεθ».
GOAL
Με τη σειρά της η Goal γράφει: «Ο Πανιώνιος δεν απογοήτευσες τους 7.000 φιλάθλους του, πήρε παλικαρίσια ισοπαλία από την ΑΕΚ και παρέμεινε σε τροχιά τίτλο. Συνέντευξη Τύπου ο Βασιλόπουλος για την Αγιά Σοφιά. Χάθηκε η Ένωση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλοπρόσαλλες αλλαγές του Χιμένεθ, πήγε στράφι η γκολάρα του Αραούχο»

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002