Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Οκτωβρίου 30, 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ !! ..

Το ιδιοκτησιακό παραμένει το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα για την ΑΕΚ αυτή την περίοδο και όπως είναι γνωστό, με τον πιο επίσημο τρόπο, από τις αρχές του Οκτώβρη έχει μπει «πωλητήριο» στην ΠΑΕ. Από τις 7 του μήνα, όπου η Ένωση εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, διοίκηση και Νίκος Νοτιάς βρίσκονται σε αναζήτηση επενδυτή ή συμπαίκτη, που θα θέλει να εμπλακεί με την εταιρία. Οι διαπραγματεύσεις με την Petit Chateau, που ήταν και οι μοναδικές για τις οποίες υπήρχε επίσημη ενημέρωση, δεν καρποφόρησαν καθώς οι «Ιταλοί», με ρωσικά κεφάλαια, έδειξαν αναξιόπιστοι ως προς τις εγγυήσεις που έπρεπε να δώσουν. Προφανώς όμως, για να σώσουν την υστεροφημία τους, έφεραν τον Αδαμίδη σε απευθείας επαφή με τον Ρολάντ Ισάεφ (ο άνθρωπος που ήταν από πίσω) ή ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΕΚ παρέκαμψε εντελώς την Petit Chateau και πήγε κατευθείαν στον Ρώσο.
Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι πως ο συγκεκριμένος Ρώσος πολυεκατομμυριούχος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Σταύρο Αδαμίδη. Όπως αναφέρουν πηγές, ο πρόεδρος της ΑΕΚ κατάφερε να βρει δίαυλο επικοινωνίας με τον Ισάεφ και τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή, είτε με τον ίδιο προσωπικά, είτε και με τους στενούς και άμεσους συνεργάτες του, τους οποίους ο Ρώσος εμπιστεύεται πάντα σε νέα... ανοίγματα που κάνει στις επιχειρήσεις του.
Το όνομα του Ισάεφ δεν εμφανίστηκε ξαφνικά. Πρόκειται για τον ίδιο πολυεκατομμυριούχο που είχε αναφερθεί σε προηγούμενες μέρες και σας είχαμε αναλύσει τα δεδομένα πως είχαν για την συγκεκριμένη περίπτωση. Τότε, η ΑΕΚ και κυρίως ο Σταύρος Αδαμίδης, ήθελε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τις εν λόγω επαφές, θέλοντας να κινηθεί στο... παρασκήνιο. Και εν μέρει το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, αφού όσο καιρό τα «φλας» είχαν στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, ο πρόεδρος της Ένωσης συνομιλούσε με τον Ρώσο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το aek365.gr, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη των επαφών, αφού ακόμα πολλά πράγματα δεν έχουν γίνει γνωστά.
Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το που θα καταλήξουν οι συγκεκριμένες συζητήσεις και αν θα υπάρξει τελικά το επιθυμητό deal, όμως είναι βέβαιο ότι πρόκειται για μία υπαρκτή ιστορία, με έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να αγοράσει την ΠΑΕ σε μισή ώρα (και όχι μόνο αυτή την περίοδο που πωλείται δωρεάν) και αμέσως να την κάνει τεράστιο μέγεθος. Βεβαίως, λόγω του ότι ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες των συζητήσεων, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για το τι ακριβώς θέλει να κάνει ο Ισάεφ. Δηλαδή αν σκοπεύει να επενδύσει κάποια λίγα χρήματα και να μπει στην μετοχική σύνθεση της εταιρίας ή διαπραγματεύεται ακόμα και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Πράγματα που θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες, όταν και θα κορυφωθούν οι επαφές (αν τελικά γίνει αυτό και δεν υπάρξει οριστικό ναυάγιο).
Αν τελικώς ο Σταύρος Αδαμίδης καταφέρει να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή και παραδώσει την ΑΕΚ στα χέρια του Ισάεφ, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την... επόμενη μέρα της Ένωσης, θα πρόκειται ασφαλώς για μία μεγάλη επιτυχία. Ανεξάρτητα με το αν θα παραμείνει σε κάποιο πόστο (αν και ο ίδιος δήλωσε ότι οι παραιτήσεις είναι οριστικές και αμετάκλητες), το μέγεθος του Ρώσου πολυεκατομμυριούχου για το «αύριο» της ομάδας, θα είναι το καλύτερο δυνατό αυτή τη στιγμή και για αυτόν τον λόγο προσπαθεί να το φέρει εις πέρας ο Αδαμίδης.
Η Patero D και ο Ισάεφ
Ο Ρολάντ Ισάεφ είναι ο ένας εκ των τριών μετόχων της εταιρίας Patero D. Πρόκειται για μία εταιρία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και διαχείριση κτηρίων και συγκροτημάτων, κυρίως σε χώρες που έχουν ανάγκη από αναβάθμιση. Ένα από τα μεγάλα έργα τους βρίσκεται στην Ρουμανία, όπου η Patero D έχει δραστηριοποιηθεί για την κατασκευή ενός οικιστικού συγκροτήματος 202 διαμερισμάτων σε μία έκταση 42,5 στρεμμάτων στο Βουκουρέστι, ενώ αρκετά έργα τους υπάρχουν και στην Βουλγαρία (όπως ο εμπορικός χώρος του Ιλιάντσι). Εκεί όπου στις αρχές του 2013 αναμένεται να ολοκληρωθεί και το μικρό «θαύμα» της.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Paradise Centrer, ένα έργο που όμοιό του δεν υπάρχει στη Βουλγαρία και αναμένεται να... αλλάξει όλη τη βουλγαρική πρωτεύουσα. Βεβαίως, η συγκεκριμένη εταιρία δραστηριοποιείται και στη... βάση της, καθώς στην Ρωσία υπάρχουν πολλά έργα της. Όσον αφορά τώρα τον Ισάεφ, εύκολα κανείς μπορεί να βρει το οικονομικό μέγεθός του. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον ρωσικό Τύπο, η περιουσία του υπολογίζεται στα 180 εκατ. δολάρια και βρίσκεται στην 444η θέση των πιο πλούσιων ανθρώπων στη χώρα του, ενώ για την περασμένη χρονιά, ήταν στην 374η θέση. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι εφόσον ο Ρώσος πολυεκατομμυριούχος αποφασίσει να εμπλακεί με το ποδόσφαιρο, τότε θα μπορούσε να αγοράσει την οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα και όχι μόνο την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002