Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Ιουνίου 16, 2012

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ..

SPORTDAY
«Ο Ντέμης και η παραφιλολογία για νέο ΑΦΜ» είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στις προσπάθειες που κάνει ο Νικολαϊδης για να παρουσιάσει μετά τις εκλογές ένα βιώσιμο πλάνο για την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και στα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί για το ενδεχόμενο αγοράς ΑΦΜ άλλης ομάδας σε περίπτωση που η «κιτρινόμαυρη» εταιρεία δεν καταφέρει να αποφύγει την πτώχευση. Στις εσωτερικές σελίδες γίνεται εκτενής αναφορά και στις σκέψεις του Τραϊανού Δέλλα, έπειτα από την πρόταση που δέχθηκε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Ο «Κολοσσός» εμφανίζεται να ζητάει εγγυήσεις: «Στην ΑΕΚ μπορεί να τον θέλουν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο εκείνος είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό, ειδικά εάν η κατάσταση παραμείνει έτσι όπως έχει! Ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να λάβει κάποιες εγγυήσεις από τους διοικούντες την Ένωση για να πάρει την απόφαση να αρχίσει την καριέρα του ως προπονητής... κολυμπώντας στα βαθιά από την πρώτη στιγμή. Ο παλαίμαχος άσος θέλει να βοηθήσει αλλά δεν είναι διατεθειμένος να πάρει μια απόφαση με ελαφριά καρδιά, και είναι απίθανο να πει το «ναι» αν μετά τις εκλογές δεν αλλάξει το σκηνικό. Οι μεγαλύτεροι ενδοιασμοί για το αν θα πρέπει να εμπλακεί έχουν να κάνουν με δύο πράγματα: τον δικό του βαθμό ετοιμότητας ως προπονητή και κυρίως το ποια θα είναι (αν υπάρχει) η ΑΕΚ της επόμενης περιόδου. Είναι δεδομένο ότι τον προβληματίζει πάρα πολύ η αβεβαιότητα που εξακολουθεί να υφίσταται (ακόμα και για την ίδια την ύπαρξη της ΑΕΚ) και φυσικά το ποια θα είναι η σύνθεση του ρόστερ της επόμενης περιόδου. Η ποιότητα, που την τελευταία σεζόν ήταν ήδη αρκετά χαμηλή, αναμένεται να πέσει ακόμα περισσότερο και δεν έχει σκοπό να «καεί». Το οικονομικό, σε ό,τι έχει να κάνει με τις δικές του απολαβές, έρχεται σε δεύτερη μοίρα (ήδη του οφείλονται 400.000 ευρώ), αλλά εκείνο που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να συμβεί είναι να τον... χρησιμοποιήσουν. Γι' αυτό και με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι εξαιρετικά απίθανο να... ενδώσει». Επίσης, γίνεται αναφορά σε επαφή του Δέλλα με τον Νικολαΐδη.
GOAL
«Τα λένε με Κλάιφερτ», είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας και γίνεται αναφορά σε ραντεβού που αναμένεται να έχει ο Ανδρέας Δημητρέλος με τον Ολλανδό τεχνικό. Στο ρεπορτάζ τονίζεται μεταξύ άλλων πως: «Η πρώτη προσέγγιση που υπήρξε έδειξε πρόσφορο έδαφος για συνεργασία, αν και οι οικονομικές αξιώσεις του Ολλανδού (περίπου 400.000 ευρώ τον χρόνο) ανεβάζουν τον δείκτη δυσκολίας. Εκτιμάται, πάντως, πως μια εκ του σύνεγγυς προσέγγιση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα». Όσον αφορά τον Τραϊανό Δέλλα, η εφημερίδα αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι: «Το ραντεβού του Δημητρέλου με τον Τραϊανό Δέλλα μπορεί να μην απέδωσε άμεσους καρπούς, αλλά είναι σαφές πως θα απασχολήσει την ΑΕΚ το προσεχές διάστημα. Ο «Κολοσσός» απολαμβάνει καθολικής εκτίμησης, είναι δεδομένο πως ο Νικολαΐδης ποντάρει πολλά πάνω του και η νυν διοίκηση δεν πρόκειται να «κάψει» την περίπτωσή του. Παράλληλα, θα γίνουν ακόμα κάποιες επαφές με Ελληνες τεχνικούς ώστε να διερευνηθούν τα δεδομένα. Οπως έχετε ενημερωθεί, οι βασικοί άξονες της ΑΕΚ κινούνται γύρω από τους Αγγελο Αναστασιάδη και Βαγγέλη Βλάχο, με τους οποίους θα επιχειρηθεί προσέγγιση, ώστε να είναι και αυτοί στις επιλογές της ομάδας». Επίσης, η εφημερίδα αναφέρει ότι στην ΑΕΚ προτάθηκε και ο 55χρονος Γάλλος Μισέλ Τρουάν.
LIVE SPORT
«Μυστικό ραντεβού», είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται σε συνάντηση που είχε ο Θωμάς Μαύρος με τον Νίκο Νοτιά. «Ο Θωμάς Μαύρος συνάντησε τον Νοτιά κα του πέταξε το μπαλάκι», αναφέρει η εφημερίδα η οποία παρουσιάζει τον παλαίμαχο άσο να μετέφερε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ πως: «Μπαίνω μπροστά για την ΑΕΚ, στήριξέ με».
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για... «Ραντεβού με Κλάιφερτ» γράφει η εφημερίδα, η οποία υποστηρίζει ότι ο Ανδρέας Δημητρέλος θα επιδιώξει συνάντηση με τον Ολλανδό τεχνικό μέσα στην εβδομάδα. «"Ταιριάζει στο νέο πρότζεκτ της ΑΕΚ", λένε στα Σπάτα - Θα είχε ήδη έρθει στην Αθήνα αλλά δεν μπορεί γιατί είναι σχολιαστής του "Eurosport" για το Euro», τονίζεται. Σε άλλο ρεπορτάζ η ΩΡΑ αναφέρεται στον Γκαρίδο, ο οποίος επίσης βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή, ωστόσο από την εφημερίδα χαρακτηρίζεται «ακριβός». Επίσης, αναφορά γίνεται και στην περίπτωση του Νίκου Κωστένογλου: «Ο "Κωστέ" ελπίζει σε Νικολαϊδη», είναι ο σχετικός τίτλος και επισημαίνεται πως: «Κάποτε κυνηγούσε τον Κλάιφερτ ως παίκτη, τώρα τον... κυνηγά και ως προπονητή!»...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002