Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Χάσαμε. Το γράφω γιατί πλέον είναι... είδηση και αυτό είναι σοβαρό.  Είναι μια κατάκτηση για την ομάδα που τερμάτισε με τους λιγότερους βαθμούς στον πρώτο γύρο να θεωρείται πλέον η ήττα της είδηση μετά από 8 αγωνιστικές στον δεύτερο. Και αυτό το ανέβασμα που έκανε η ΑΕΚ για 6 συνεχόμενα ματς που έφεραν συνολικά δύο βαθμούς περισσότερους από τα πρώτα... 16 (!) δεν μπορεί να σβήσει με μία ήττα. Επίσης δεν πρέπει να επικρατήσει πανικός παρότι είναι αλήθεια πως η ομάδα ξαναμπήκε στην πρίζα μετά και το διπλό της Βέροιας.  Ηταν μια ήττα εκτός προγράμματος από μια ομάδα που ποτέ δεν θα μπορέσει να έχει στο... πρόγραμμα της νίκη επί της ΑΕΚ όμως στην ουσία χάθηκε το παιχνίδι που θα άλλαζε τον προσανατολισμό της ΑΕΚ για την φετινή σαιζόν. Γιατί κακά τα ψέμματα με 29 βαθμούς και ισοβαθμία στην έκτη θέση με ΠΑΟ και Λεβαδειακό και τον ΠΑΟ να έρχεται την άλλη εβδομάδα θα μιλούσαμε για άλλα πράγματα. Βεβαίως εγώ όπως έγραψα και πριν τον αγώνα και όχι κατόπιν εορτής πίστευα και πιστεύω πως ο μοναδικός στόχος της φετινής ΑΕΚ είναι να περάσει δύο ομάδες στην βαθμολογία. Ας γίνει αυτό, ας γίνει και το θαύμα της οικονομικής εξυγίανσης με μία καινούργια ιδιοκτησία και από του χρόνου έχει ο Θεός. Μην ξεφεύγουμε και ας μην κοιτάμε μπροστά. Δεν είναι ντροπή. Ας κοιτάμε πίσω. Να μην πανικοβληθούμε αφού η ομάδα μας έχει δείξει στα 6 από τα 8 ματς του Β γύρου πως αξίζει την εμπιστοσύνη μας και βέβαια την συμπαράσταση μας αλλά να μην εφησυχάσουμε γιατί όπως πολύ καλά είδαμε και στον Πλατανιά είναι τέτοια η ρευστότητα στο φετινό πρωτάθλημα που μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω σε ένα μόνο ματς. Μέχρι τον τελικό με την Βέροια έχουμε μπροστά μας τα δύο παντοτινά και μοναδικά ντέρμπι διαχρονικά στην ιστορία της ΑΕΚ. Πρέπει να τα δώσουμε σαν ΑΕΚ. Κι ας έρθει όποιο αποτέλεσμα να ναι. Σαν ΑΕΚ. Στην εξέδρα το πρώτο, στο γήπεδο και τα δύο. Και μετά πάμε για τους τελικούς.
@ Οσον αφορά το παιχνίδι στον Πλατανιά χάθηκε για πολλούς λόγους. Χάθηκε γιατί η ομάδα το προσέγγισε χαλαρά όπως δείχνει το πρώτο δεκάλεπτο που μέχρι να καταλάβουν πως άρχισε το ματς παραλίγο να είχε λήξει με κανένα 2 ή 3-0. Χάθηκε γιατί αυτή η χαλαρότητα έμεινε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο μέχρι το 2-1, λες και το παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο και απλά περίμεναν το σφύριγμα να πάνε σπίτι. Χάθηκε γιατί ο Λίνεν δεν το είχε προετοιμάσει σωστά και αυτό φάνηκε με τις συνεχείς αλλαγές συστημάτων που άρχισαν από το 20-25 πράγμα που δεν κάνει ποτέ ένας προπονητής που πιστεύει σε αυτό που έχει ετοιμάσει ακόμη κι αν του πάει στραβά αρχικά. Δεν μιλάμε για μια γρήγορη αλλαγή ενός παίκτη που δεν μπορεί να κάνει ότι πρέπει. Μιλάμε για αλλαγές διάταξης και αλλαγές θέσεων σε παίκτων που έγιναν... 3-4 φορές μέσα στο παιχνίδι. Με αποκορύφωμα τις δύο αλλαγές πανικού στο τέλος με τον Φουρτάδο που... εξουδετέρωσε πλήρως τον ούτως ή άλλως μέτριο Πετρόπουλο. Οποτε πήδαγε ο Πετρόπουλος ο Φουρτάδο ήταν δίπλα του. Οποτε πήγαινε προς την μπάλα ο Εμίλιο ήταν κι εκεί. Τέλος πάντων.
@ Ο Κατίδης μπορεί να έκανε δύο άσχημα τελειώματα αλλά έκανε δύο... τελειώματα σε 10 λεπτά. Οσα δεν έχει κάνει ο Φούντας σε όλα σχεδόν τα ματς που παίζει δεύτερος επιθετικός. Να τα βλέπουμε και να τα λέμε όλα. Καλή η αγανάκτηση με τις εκτελέσεις του, για μένα και οι δύο τραγικές και όχι μόνο η δεύτερη που πήγε στα πουλιά, καλή όμως και η αλήθεια. Ο άνθρωπος είναι πολύ πιο επιθετικός από τον Φούντα και δεν το έδειξε μόνο στον Πλατανιά. Ισως πρέπει να το δει λίγο ο Λίνεν αφού βέβαια το συζητήσει και με τον... Μανώλη για να μην χαλάσει η συνταγή.
@ Από εκεί και πέρα ατομικά όλοι οι παίκτες ήταν πολύ παρακάτω από αυτό που βλέπαμε τον τελευταίο καιρό. Πιο κάτω από όλους ο Μπουγαϊδης και ο Πετρό. Συμβαίνουν όμως αυτά. Και τα μεγαλύτερα σερί σπάνε. Αυτό που δεν πρέπει όμως να ξανασυμβεί είναι να έχει η ΑΕΚ πέντε μεσοεπιθετικούς στον πάγκο και να μην έχει πλάγιο μπακ. Βασικός είχε παίξει ο Τσουκαλάς με τον ΟΦΗ, βασικός μπορεί να παίξει και στο ντέρμπι μια κι ο Βαλεντίνος μάλλον δεν θα προλάβει αφού στο πρώτο σπριντ κατέρρευσε. Για να μην παρεξηγηθεί ο Λίνεν να πω ότι δεν φταίει για την θλάση ο Πήδουλας. Εφταιγε η... κακιά η ώρα.  Θα μπορούσε λοιπόν να είναι στον πάγκο ο Τσουκαλάς για να έχει η ΑΕΚ ένα πλάγιο μπακ. Ετσι για την κακιά την ώρα. Για να μην παίξει ο Καραλής εκεί και μετά ο... Κορδέρο. Μπορεί ένας αμυντικός κανονικός και όχι... υπηρεσιακός να μην άπλωνε το πόδι σαν τον Καραλή και να μην έδινε την ευκαιρία στον Ιωαννίδη να δώσει το πέναλτι που το σφύριξε με ένα στιλ λες και το είχε... δουλέψει στην προπόνηση. Αυτό για μένα είναι το κυριότερο λάθος του Γερμανού που και αυτό δείχνει ελλειπή προετοιμασία του αγώνα. Αυτό και το σχόλιο για την διαιτησία που έβαλε το λιθαράκι της στην ήττα αλλά δεν ήταν η βασική της αιτία για να μην αποπροσανατολιστούμε και τελείως.  Οσον αφορά το θέμα Ανάκογλου σε σχέση πάντα με το θέμα Αναστασόπουλου θα περιμένω και άλλα ματς για να δω ώστε να μην βγάλω πρόωρα συμπεράσματα και αδικήσω κάποιον.  Αλλά και ο Λίνεν όπως και τα παιδιά δικαιούται κι αυτός μια κακή μέρα. Αλλωστε για όλους ισχύει και είναι υπαρκτή η δικαιολογία της αναστάτωσης και του αποπροσανατολισμού με τα 300 χιλιάρικα που θα έμπαιναν στην ομάδα και τελικά πίσω από την κουρτίνα εμφανίστηκε ο... Ζονγκ Ξενιάδης. Μάθημα για όλους πρέπει να γίνει αυτό. Μα για όλους. Αυτά. Ψυχραιμία. Καλή εβδομάδα να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002