Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 11, 2013

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Στον αστερισμό του... Οικονομόπουλου κύλησε η παραμονή του μοναδικού αγώνα της ΑΕΚ την φετινή σαιζόν που η ομάδα που αντιμετωπίζει την περνάει στη βαθμολογία. Δεν βάζω θεωρητικά ούτε λογικά. Το βάζω να έχει ήδη γίνει. Αλλά ας ασχοληθούμε πάλι λίγο με το θέμα Οικονομόπουλου. Συγνώμη αν το έχετε διαβάσει 100 φορές αλλά θα τις κάνω 101 γιατί ακόμη κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ή παρασύρονται από αυτά που λέει ο Οικονομόπουλος που έχει ανακαλύψει συμπαιγνία Ελληνικής Βουλής και ΕΠΟ τον προηγούμενο Ιανουάριο με την απόφαση για εκκαθάριση των ΠΑΕ που πέφτουν στο Ερασιτεχνικό σε 3 μήνες για να γλυτώσει ο... Ψωμιάδης. ΜΙλάμε ούτε ο... Στίβεν Κινγκ τέτοια φαντασία.
@ Νομίζω πως η καλύτερη απάντηση στον Οικονομόπουλο και στη νέα του κίνηση να ζητήσει να παραμείνει όμοιρη η ΑΕΚ της πτωχευμένης ΠΑΕ με ακύρωση της εκκαθάρισης που ολοκληρώθηκε ουσιαστικά χθες είναι το ρεπορτάζ που είχαμε βάλει στο αεκ365 όταν ο Ντέμης αποφάσισε να μην ξαναπάει σε δίκη. Και για πολλά μπορεί να κατηγορηθεί ο Ντέμης αλλά δεν υπάρχει ούτε ένας που να μπορεί να ισχυριστεί πως δεν κυνήγησε την υπόθεση Ψωμιάδη με πάθος και άγνοια κινδύνου όσο αφορούσε την ΑΕΚ και την σωτηρία της. Εκτός αν ο Οικονομόπουλος που επικαλείται συνεχώς τις τελευταίες μέρες την ΑΕΚ, τον λαό της και την ιστορία της πιστεύει πως είναι πιο ΑΕΚτζής από όλους ή θεωρεί πως συμμετεχει κι ο Ντέμης στην... συμπαιγνία της Βουλής, της ΕΠΟ και κάποιων από την ΑΕΚ. Να λοιπόν οι λόγοι που ο Ντέμης σταμάτησε να ασχολείται όπως είχαν δημοσιεύθει την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου: Ούτε σήμερα, ούτε την προηγούμενη Τετάρτη έδωσε ο Ντέμης Νικολαϊδης το παρόν στην δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για την "ληστεία" της ΑΕΚ. Μετά από 8 χρόνια και 9 αναβολές ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, να μην ξαναδώσει το παρόν στο δικαστήριο. Κάτι τέτοιο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το έκανε ξεκάθαρο χθες και στον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο που επέμενε πως έπρεπε να συνεχίσει να δίνει το παρόν. Ο λόγος έχει να κάνει με την εξέλιξη της υπόθεσης αυτής και το γεγονός πως η ΑΕΚ πτώχευσε χωρίς ποτέ να καταφέρει να πάρει πίσω έστω μερος από τα 44.000.000 ευρώ συν προσαυξήσεις που της είχαν επιδικαστεί στο αστικό μέρος της δίκης. Ο Ντέμης σε μια ένδειξη και διαμαρτυρίας στα όρια της... αηδίας για τους μηχανισμούς που επέτρεψαν στον Ψωμιάδη να παραμείνει τόσα χρόνια χωρίς δίκη παρότι ήδη από το αστικό δικαστήριο και με σφραγίδα ΣΔΟΕ υπήρχαν σαφέστατες ενδείξεις πως θα καταδικαστει αποφάσισε, σύμφωνα με το περιβάλλον του, να πάψει να ασχολείται αφού πλέον η προσπάθεια που έκανε όλα τα χρόνια με μόνο στόχο να επιστραφούν λεφτά στην ΑΕΚ και με αυτά να εξυγιανθεί πήγε χαμένη με ευθύνη όλων των άλλων εκτός της ίδιας της ΑΕΚ όπως υποστηρίζει. Η ΑΕΚ πλέον δεν έχει να περιμένει τίποτα από αυτή την ιστορία εκτός από το να μπει ο Ψωμιάδης φυλακή ενώ αν τυχόν επιστραφούν χρήματα αυτά θα πάνε μόνο στο δημόσιο και μέρος τους στον Χάρη Οικονομόπουλο. Τέλος για άλλη μια φορά να επαναλάβουμε πως η σημερινή δίκη είναι ποινική και δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το αν θα επιστραφούν χρήματα στην ΑΕΚ και για την ακρίβεια στους πιστωτές της πλέον αλλά μόνο αν θα μπουν φυλακή οι άνθρωποι που την λήστεψαν".
@ Νομίζω πως δεν χρειάζεται να πούμε οτιδήποτε άλλο. Το θέμα είναι καθαρά ηθικό πλέον και το σίγουρο είναι πως ο κύριος Οικονομόπουλος που παρότι δεν κατάφερε να φέρει ούτε ευρώ στην ΑΕΚ είχε την ηθική υποστήριξη των πάντων με τις τελευταίες κινήσεις μάλλον την χάνει. Αλλά αυτό είναι δικό του πρόβλημα. Αυτά. Από αύριο ξανά για μπάλα. Με 0-4 και πάνω θα είμαστε ευχαριστημένοι. Ολα έγιναν και θα γίνουν όπως έπρεπε αδερφέ μου αλλά λείπεις τόσο πολύ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002