Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαΐου 12, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Άλλη μια …τιμωρία ήταν το παιχνίδι στο Πέραμα. Τιμωρία για την ΑΕΚ. Που βρέθηκε σε αυτή την κατηγορία και αναγκάστηκε να παίξει σε τέτοια γήπεδα, με αντιπάλους που ποτέ δεν θα συναντούσε και με ιντερνετική τηλεοπτική μετάδοση τοπικού πρωταθλήματος.
Μπράβο στα παιδιά που έκαναν ό,τι μπορούσαν και έδωσαν την ευκαιρία σε χιλιάδες κόσμου να δει την ΑΕΚ, βοηθώντας πολύ περισσότερο απ΄ ό,τι κατάλαβαν στο να μη δημιουργθεί κανένα πρόβλημα. Όμως η μετάδοση, το όλο σκηνικό, τα τεράστια διαφημιστικά μπάνερ που σε έκαναν να παρακαλάς να παίζεται το παιχνίδι στην ...απέναντι πλευρά είναι σε κάθε περίπτωση σκηνικά με τα οποία η ΑΕΚ δεν είχε και θα έχει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ καμία σχέση.
Τελειώνει το μαρτύριο λοιπόν. Και αυτή η ομάδα, που εξελίχτηκε σε μιας χρήσης δικαιώνοντας αυτούς που τη βάφτισαν έτσι από την αρχή, ελάχιστα ως ...τίποτα έχει να σου δώσει. Τέσσερις – πέντε παίκτες δεκαοκτάδας θα μείνουν για του χρόνου στην καλύτερη περίπτωση και αυτό ήταν. Θα συμφωνήσω πως κάποια, όχι πολλά, παιδιά πήραν λίγες ευκαιρίες αλλά δυστυχώς η ΑΕΚ πλέον δεν προσφέρεται και για πολλές. Από του χρόνου κιόλας η ευκαιρία θα είναι δυσεύρετη και δυστυχώς με λίγες ...επαναλήψεις.
Τις δύο τελευταίες χρονιές, οι διαφορές μεταξύ των σεζόν, ήταν τεράστιες αλλά είχαν ένα κοινό. Παιδιά που δεν μπορούσαν να περάσουν ούτε απ΄ έξω από το προπονητήριο της ΑΕΚ έγιναν αναγκαστικά υπολογίσιμοι. Την πρώτη σεζόν επειδή δεν υπήρχε σάλιο και τη δεύτερη επειδή η κατηγορία περιόριζε τις επιλογές και παράλληλα υπήρχε η δυνατότητα με μικρό ρίσκο να μπουν στο ρόστερ αρκετοί παίκτες λαχεία. Σχεδόν τίποτα δεν κλήρωσε. Οι ακαδημίες της ΑΕΚ παρήγαγαν μόνο ...δικαιολογίες για την αποτυχία να βγάλουν παίκτες και από τις επιλογές που έγιναν και πέρυσι και φέτος ελάχιστες βγήκαν. Δεν είναι σίγουρα τυχαία η σαρωτική ...ανακατασκευή της ομάδας με 11 μεταγραφές να είναι μόνο η ...αρχή.
Για το ματς στο Πέραμα δεν έχουμε να πούμε πολλά. Αλλωστε και αυτά που διαβάσατε μέχρι τώρα από εκεί προέκυψαν. Προτιμώ να γράψω περισσότερα για την ομάδα που είδα το Σάββατο. Οχι τη Βασίλισσα που επέστρεψε αλλά την Κ17 του ποδοσφαίρου. Την ομάδα του Άγγελου Χατζόπουλου που εδώ και κάποιους μήνες έχει δίπλα τον Μιχάλη Παυλή. Πρώτη φορά χάρηκα τόσο πολύ φέτος βλέποντας ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο. Απέναντι ήταν η Κ17 των ...Τραχώνων οπότε η σύγκριση με τους μεγάλους είναι δίκαιη. Και οι δύο απέναντι σε ομάδες πολύ πιο ερασιτεχνικές παίζουν.
Είδα λοιπόν μαζί με άλλους 1000 περίπου, αριθμός πολύ καλός για παιχνίδι μικρών και με τον ήλιο ...ντάλα που λένε μια ομάδα υποδειγματική. Με παίκτες ταλαντούχους από την πρώτη ...ματιά και με συμπεριφορά πραγματικής μηχανής. Το 2-0 είναι πολύ μικρό σκορ αφού μόνο στο πρώτο ημίχρονο μόνο με τις μεγάλες ευκαιρίες, όχι τις απλές, θα μπορούσε η ΑΕΚ να νικάει με 7-0. Δεν είναι υπέρβολη. Και απέναντι ήταν μια ομάδα κλεισμένη πίσω που περίμενε όπως είναι φυσιολογικό σε όλο τον κόσμο όταν ένας δυνατός παίζει με ένα πολύ ή λίγο λιγότερο όμως δυνατό. Με τον τρόπο που έπαιζαν οι μικροί κατάφερναν να ανοίγουν την άμυνα του αντιπάλου όπως δηλαδή είναι το φυσιολογικό αλλιώς οι καλύτερες ομάδες θα ήταν απλά αυτές που κάθονταν πίσω.
Με εντυπωσίασε το transition που έπαιζαν τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Μόλις έχαναν την μπάλα έπεφταν πάνω οργανωμένα κλείνοντας όχι μόνο τον παίκτη αλλά και την πάσα. Στο επιθετικό κομμάτι μόλις έκλεβαν υπήρχε αμέσως επιλογή πάσας για αντεπίθεση. Πράγματα που δεν γίνονται τυχαία αλλά μέσα από τη συστηματική δουλειά. Οπως και πολλά άλλα που έδειξαν αυτά τα παιδιά. Καλή συνέχεια να έχουν. Δεν πρέπει να αισθάνονται άτυχοι που αν ήταν δυο χρόνια μεγαλύτεροι θα είχαν περισσότερες ευκαιρίες. Πρέπει να αισθάνονται τυχεροί γιατί αν ανέβουν και κριθούν ικανοί γι΄ αυτή την ΑΕΚ που φτιάχνεται πάει να πει πως είναι έτοιμοι παίκτες και δεν προέκυψε η αναβάθμιση τους από ανάγκη όπως για άλλα παιδιά. Αυτοί είναι το μέλλον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002