Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ..


Μπάγεβιτς: «Ημασταν καλύτεροι και περάσαμε δίκαια»
Το ζητούμενο για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς χθες (25/02) ήταν η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Με κάθε τρόπο. Και με το 1-0 επί της Ξάνθης ο στόχος επιτεύχθηκε. "Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Έπρεπε όμως να σκεφτόμαστε κα να προσέχουμε να μην δεχτούμε γκολ και να κυνηγάμε το αποτέλεσμα. Θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο. Οι παίκτες δεν είχαν ηρεμία και είχαν νεύρα. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά από 15 ξεκίνησαν τα λάθη. Περάσαμε ένα καλό και δύσκολο αντίπαλο. Περάσαμε δίκαια. Το ίδιο θα έλεγα και για την Ξάνθη" είπε ο 60χρονος Σέρβος τεχνικός της Ενωσης για το ματς και συμπλήρωσε "Ήμασταν καλύτεροι, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζουμε αυτό που λέμε θεαματικό ποδόσφαιρο. Είχαμε πρόβλημα με την κυκλοφορία της μπάλας. Το έχουμε πολύ καιρό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες και να τους δώσω συγχαρητήρια για τα τρία παιχνίδια, γιατί συμπεριλαμβάνω και αυτό με τον Αστέρα. Σήμερα προσπάθησαν όσο μπορούσαν για να περάσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Προσπαθούσα να βρω κάποια στοιχεία για να κερδίσουμε. Κάθε παιχνίδι όταν το κερδίσεις, η ψυχολογία σου ανεβαίνει. Κάτι μαθαίνεις. Αποκτάς εμπειρία και πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι παίκτες έχουν θέληση και πάθος. Είμαστε κουρασμένοι πολύ και από τα δύο παιχνίδια". Τέλος, ο Μπάγεβιτς για τον Ελ Χατζί Ντιούφ είπε "Το παιδί έχει ικανότητες και στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις".

Μπλάνκο: "Ημουν σίγουρος ότι θα κερδίσουμε"
Ο "χρυσός" σκόρερ και MVP της ΑΕΚ για ακόμη ένα παιχνίδι φέτος χθες (25/02) ήταν ο Ισμαέλ Μπλάνκο. Ο Αργεντίνος σέντερ φορ με κεφαλιά έβαλε το γκολ πρόκρισης απέναντι στην Ξάνθη και μετά το πέρας του ματς δήλωσε χαρακτηριστικά "Δεν είχα άγχος. Ήμουν και ήμασταν σίγουροι ότι θα νικήσουμε. Καθυστερήσαμε να βάλουμε το γκολ, αλλά δε χάσαμε την πίστη μας. Το βάλαμε στο τέλος, αλλά σημασία έχει ότι πήραμε την πρόκριση. Όλοι ξέραμε ότι θα τα καταφέρουμε και έπρεπε να παραμείνουμε ήρεμοι. Θα μπορούσαμε από το πρώτο ημίχρονο να έχουμε προβάδισμα αλλά κάναμε λάθη στην τελική πάσα. Συνεχίσαμε, ξέραμε ότι θα σκοράρουμε και το πετύχαμε. Δεν μας ενδιαφέρει τώρα το ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στο κύπελλο. Όποιος κι αν είναι, θα είναι δύσκολα ματς αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για να πανηγυρίσουμε στο τέλος".

Πελετιέρι: "Παλέψαμε και δικαιωθήκαμε"
Ο Ογκουστίν Πελετιέρι έκανε χθες (25/02) ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι και βοήθησε την ΑΕΚ να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. "Το πιο σημαντικό ήταν να προκριθούμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου και τα καταφέραμε. Έπρεπε να πάρουμε την πρόκριση με οποιοδήποτε κόστος, παλέψαμε ως το τέλος για τη νίκη και δικαιωθήκαμε. Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι διαφορετικό. Είναι κι αυτό σημαντικό, αλλά δεν έχει τη σπουδαιότητα που είχε αυτό το ματς κυπέλλου" είπε ο Αργεντίνος μετά το τέλος παιχνιδιού.

Ντιούφ: "Χαρούμενος και περήφανος που έπαιξα"
Για την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με την φανέλα της ΑΕΚ μίλησε χθες (25/02) ο Ελ Χατζί Ντιούφ μετά το τέλος του παιχνιδιού τονίζοντας "Σίγουρα νιώθω υπερήφανος που έπαιξα σήμερα. Είμαι περισσότερο από ένα χρόνο στην ΑΕΚ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος επειδή αγωνίστηκα. Ήθελα πάρα πολύ να παίξω. Η ΑΕΚ έχει μεγάλο ρόστερ και εμείς οι μικροί πρέπει να δουλεύουμε και να περιμένουμε για να μας παρουσιαστούν οι ευκαιρίες, όπως έγινε σήμερα με μένα. Εγώ δουλεύω καθημερινά επειδή έτσι πρέπει. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την ευκαιρία που μου δόθηκε και πάντα θα προσπαθώ για να βοηθήσω την ΑΕΚ. Πάνω από όλα είναι η δουλειά και όποιος δουλεύει ανταμείβεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002