Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 20, 2009

ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ..ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ..

Το πρόσφατο πειθαρχικό παράπτωμα του Εντίνιο δεν πέρασε ατιμώρητο από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο προπονητής της ΑΕΚ ενοχλήθηκε με την κίνηση του Πορτογάλου να πάει κατευθείαν στα αποδυτήρια- μετά την αλλαγή του στο παιχνίδι με τη Ξάνθη- και αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής από τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Κανονικά θα αγωνιστεί ο Σωτήρης Κυργιάκος, στην Αθήνα θα μείνει ο Γκουστάβο Μαντούκα που ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό.

Την «πλήρωσε» ο Εντίνιο

Όταν ο εσωτερικός κανονισμός δεν τηρείται, το επόμενο βήμα είναι η τιμωρία… Στην περίπτωση του Εντίνιο, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πήρε την κατάσταση στα χέρια του και αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Όλα αυτά μετά την κίνηση του Πορτογάλου επιθετικού να πάει κατευθείαν στα αποδυτήρια τη στιγμή που αντικαταστάθηκε στο ματς με τη Ξάνθη…

Το γεγονός αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα τον προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος είχε δηλώσει μετά το παιχνίδι ότι: «Ο καθένας δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει». Από τη μια η ενέργεια του παίκτη, από την άλλη η ήττα στο Κύπελλο έφτασε τον «Ντούσκο» στα όρια του. Μάλιστα, σε χθεσινή του ομιλία έφερε τους παίκτες προ των ευθυνών τους, για την κακή εικόνα και τα αποτελέσματα, ξεκαθαρίζοντας πως: «Όποιος δεν θέλει να μείνει, ας το πει και θα πάρει μεταγραφή»!

Τα προβλήματα συνεχίζονται…

Ήταν γνωστό πως η ΑΕΚ θα στερούταν αρκετούς ποδοσφαιριστές της στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Χθες, προέκυψε πρόβλημα με τον Σωτήρη Κυργιάκο και σήμερα η κακοτυχία συνεχίστηκε με το νέο τραυματισμό του Γκουστάβο Μαντούκα!

Ο Βραζιλιάνος ακραίος υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό και αναγκαστικά έμεινε εκτός αποστολής. Από το σπίτι τους θα παρακολουθήσουν, επίσης, την αναμέτρηση οι Καφές, Λαγός, Πλιάτσικας και Χουανφράν. Όσον αφορά τον Έλληνα αμυντικό, το κάταγμα στο μετακάρπιο του αριστερού χεριού δεν είναι κάτι το ανησυχητικό και πήρε το «ok» από το ιατρικό επιτελείο να μεταβεί στην Τρίπολη. Αν και εφόσον αγωνιστεί, τότε θα τον δούμε με δεμένο χέρι.

Ποντάρει σε νεαρούς ο Ντούσαν

Είχαμε αναφέρει και τις προηγούμενες μέρες πως μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, το βάρος της «Ένωσης» θα έπεφτε στο θεσμό του Κυπέλλου. Για το λόγο αυτό, την Κυριακή ο προπονητής της ομάδας σκέφτεται σοβαρά να χρησιμοποιήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Οι Ταχτσίδης, Χετεμάι και Παυλής διεκδικούν θέση, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως για πρώτη φορά φέτος ενσωματώθηκε στην αποστολή ο πιτσιρικάς Ελ Χάτζι Ντιούφ (αγωνιζόταν με τους Νέους).

Παράλληλα, οι τραυματισμοί των Πλιάτσικα (σήμερα έκανε αποθεραπεία) και Χουανφράν (θεραπεία και ασκήσεις) δεν αφήνουν περιθώρια για εκπλήξεις στην αμυντική γραμμή. Στο αριστερό άκρο θα μείνει ο Γεωργέας και στο δεξί ο Κουτρομάνος. Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η δυάδα των σέντερ μπακ. Ενδεχομένως, ένας εκ των Κυργιάκου- Μαϊστόροβιτς θα μείνει στον πάγκο και τη θέση θα καλύψει ο Ζεράλντο ή ο Αλεξόπουλος.

Επιπλέον, στη σημερινή προπόνηση ο Λαγός έκανε θεραπεία, ο Ρίκκα αναλώθηκε σε τρέξιμο και ασκήσεις, ενώ ο Νέιθαν Μπερνς είχε χθες λιποθυμικές τάσεις και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Τη Δευτέρα θα γνωρίζουμε τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Με το πέρας του προγράμματος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Εκείνοι που άκουσαν τα ονόματά τους ήταν οι: Σάχα, Μάχο, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Κυργιάκος, Γεωργέας, Ταχτσίδης, Γκέντσογλου, Κουτρομάνος, Ενσαλίβα, Πελετιέρι, Χετεμάι, Τζεμπούρ, Ντιουφ, Σκόκο, Μπλάνκο και Παυλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002