Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 27, 2009

ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..


Η νίκη και η πρόκριση επί της Ξάνθης ξαναέδωσαν ενδιαφέρον στην ομάδα της ΑΕΚ όσον αφορά τη φετινή χρονιά. Ο λόγος είναι ότι η Ενωση θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μέχρι τέλους έναν τίτλο, όπως είναι αυτός του κυπέλλου Ελλάδος. Οι "κιτρινόμαυροι" από δω και πέρα θα δώσουν μια σειρά από αρκετά δύσκολα ματς μέχρι τα play-off καθώς θα Λεβαδειακό, ΟΦΗ που "καίγονται" για βαθμούς, αλλά θα δοκιμαστούν και στις έδρες των Πανσερραϊκού και Πανθρακικού που επίσης έχουν στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Ενδιάμεσα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο ΟΑΚΑ Ξάνθη και Αρη που έχουν στόχο την είσοδο στην πεντάδα, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να αντιμετωπίσουν και δύο φορές τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο HOL (αν οι "πράσινοι" αποκλείσουν τον Πανσερραϊκό). Αρχής γενομένης πάντως από το ματς με τους ακρίτες, το Σάββατο (28/2, 19:00GR) στο ΟΑΚΑ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του αρκετούς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές, παρατάσσοντας ουσιαστικά σύνθεση... ανάγκης.
Πιο συγκεκριμένα, ο σέρβος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ρίκκα, Χουανφράν, Λαγό, Καφέ, Μαντούκα αλλά και Τζιμπούρ που ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική και έκανε θεραπεία, με τον "Ντούσκο" να τον αποκλείει από την αποστολή. Παράλληλα, στο Ολυμπιακό στάδιο δεν θα δώσουν το παρόν και οι τιμωρημένοι Σάχα και Πλιάτσικας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες.
Αυτό που προκύπτει λοιπόν, είναι ότι ο προπονητής της Ενωσης θα δώσει εκ νέου ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, μετά και τη θετική παρουσία των Ταχτσίδη και Ντιουφ στο ματς του κυπέλλου. Κουτρομάνος, Ταχτσίδης, Ντιουφ, Παυλής και Χετεμάι διεκδικούν με αξιώσεις την είσοδο στην 11άδα, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η έκπληξη με τη συμμετοχή του Νέιθαν Μπερνς στο σχήμα, είτε από την αρχή είτε στη συνέχεια με τον αυστραλό να επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας.
Από κει και πέρα, ο Μάχο θα είναι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια της ομάδας (δύσκολα θα τον... "εκτοπίσει" ο Αραμπατζής), δεξιά στην άμυνα ο Γεωργέας και αριστερά ο Αλβες, με τους Μαϊστρόβιτς και Κυργιάκο να αναλαμβάνουν το κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή, Ενσαλίβα και Πελετιέρι θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ με τους Ταχτσίδη και Χετεμάι να διεκδικούν την τρίτη θέση του άξονα.
Πίσω από τους δύο επιθετικούς θα βρεθεί ο Σκόκο, αν και το "ντεφορμάρισμα" του αργεντινού είναι πιθανό να τον αφήσει στον πάγκο δίνοντας τη θέση του είτε στον Ντιουφ, είτε στον Μπερνς. Τέλος, στη γραμμή "κρούσης" ο Μπλάνκο θα είναι ο ένας εκ των δύο με τον Εντίνιο να είναι το φαβορί έναντι του Παυλή, για να τον πλαισιώσει. Ολα αυτά πάντα σε θεωρητικό επίπεδο βέβαια, καθώς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει δείξει διάθεση να "πειραματιστεί" με το "φρέσκο αίμα" του συλλόγου και δεν αποκλείονται κι άλλες εκπλήξεις (Αραμπατζής, Γκέντσογλου).
Πιο αναλυτικά η αποστολή: Μάχο, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Kουτρομάνος, Ζεράλντο, Γεωργέας, Κυργιάκος, Γκέντσογλου, Ταχτσίδης, Χετεμάι, Ενσαλίβα, Ντιουφ, Μπερνς, Εντίνιο, Σκόκο, Μπλάνκο, Πελετιέρι, Παυλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002