Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 25, 2009

ΕΥΤΥΧΩΣ..ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΜΕ..ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..

Η Ένωση μπορεί να μην εντυπωσίασε, μπορεί να άγχωσε τον κόσμο της με τις ημιτελείς επιθετικές της προσπάθειες αλλά τελικά κατάφερε με λυτρωτή τον Μπλάνκο να πάρει την πρόκριση για τους τέσσερις της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

Πλέον οι "κιτρινόμαυροι περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός.

Στην αντίπερα όχθη, οι ακρίτες παρόλο το υπέρ τους 2-1 το οποίο είχαν "προίκα" από την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα προημιτελικά, δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα τους με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσουν το θεσμό.

Με επιθετικό σχήμα παρέταξε την Ένωση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που επέλεξε το 4-3-3, απέναντι στο 4-4-2 το οποίο επέλεξε ο ο Γιώργος Παράσχος για την Ξάνθη.

Το εις βάρος της 2-1 του πρώτου αγώνα στα "Πηγάδια", όπως ήταν αναμενόμενο, ανάγκασε την ΑΕΚ να μπει δυνατά προκειμένου να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα το οποίο θα την έθετε στη θέση του... οδηγού. Και κάπως έτσι εκτυλίχθηκαν τα πρώτα λεπτά στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου hellas online.

Έπειτα από λάθος της άμυνας, η μπάλα έφτασε στον Τζεμπούρ που επιχείρησε να βρει με κεφαλιά μέσα στην περιοχή τον Μπλάνκο, ο Γκσπούρνινγκ ωστόσο πρόλαβε να απομακρύνει προ του Αργεντινού. Στη συνέχεια, ο Γεωργέας προσπάθησε να κάνει το σουτ αλλά... βρήκε αέρα, με τη φάση να ολοκληρώνεται με σουτ του Ενσαλίβα έξω από την μεγάλη περιοχή που κατέληξε άουτ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με διάθεση και στο πρώτο δεκάλεπτο, είχαν την υπεροχή, χωρίς όμως να μπορούν να βρουν διαδρόμους ώστε να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, όμως με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, είχε καταφέρει να ισορροπήσει το παιχνίδι.

Το θέαμα στη συνέχεια δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών που δημιούργησε η Ένωση όταν μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, με τις φάσεις μπροστά από τα κάρε τόσο του Γκσπούρνινγκ όσο και του Σάχα να απουσιάζουν... αισθητά!

Μισή ώρα αγώνα στο πρώτο μέρος και το αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό Στάδιο παρέμενε στο 0-0. Το κρύο ήταν αφόρητο και οι λίγοι οπαδοί που βρέθηκαν στις εξέδρες δεν έβρισκαν κάποια αφορμή ώστε να... ζεσταθούν. Μία καλή συνεργασία του Ενσαλίβα με τον Τζεμπούρ και μία κεφαλιά του Μπλάνκο έπειτα από σέντρα του Ταχτσίδη δε στάθηκαν ικανές για να ζεστάνουν κάπως την ατμόσφαιρα.

Τα λεπτά κυλούσαν, η ΑΕΚ πάλευε αλλά φαινόταν ότι δεν μπορούσε να πλησιάσει το γκολ και η Ξάνθη παραλίγο να σοκάρει τους γηπεδούχους στο 42', με τον Ντόσεκ να υποδέχεται τη σέντρα του Άμπραχαμ περίπου στο ύψος της μικρής περιοχής , αλλά ο υψηλόσωμος επιθετικός, παρότι είχε τον Σάχα στο έλεός του, δεν έπιασε καλά το σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, με τον Σταυρίδη μερικά λεπτά αργότερα στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην έχουν πραγματοποιήσει καμία αλλαγή στο αρχικό τους σχήμα. Ο ρυθμός δεν ήταν καλός στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και χρειάστηκε να περάσουν περίπου 10 λεπτά προκειμένου ο Σκόκο να επιχειρήσει ένα δυνατό σουτ το οποιο ωστόσο απέκρουσε ο Γκσπούρνινγκ.

Όσο τα λεπτά κυλούσαν, η πίεση των γηπεδούχων γινόταν ολοένα και πιο έντονη. Όμως η κεφαλιά του Κυργιάκου στο 62', κόντραρε πάνω στον Ζαπρόπουλο και πέρασε κόρνερ. Η Ξάνθη από τη μεριά της ήταν προσεκτική, κοιτώντας πρώτα από όλα να διαφυλάξει το μηδέν στα μετόπισθεν, με το γκολ σε κάποια αντεπίθεση να είναι φυσικά... καλοδεχούμενο.

Η ΑΕΚ παρόλα αυτά δυσκολευόταν να βρει τον τρόπο να πλησιάσει απειλητικά την εστία του Γκσπούρνινγκ και ο Σερβοέλληνας τεχνικός πέρασε τους Εντίνιο και Ντιούφ στις θέσεις των Ταχτσίδη και Τζεμπούρ αντίστοιχα.

Και από τα πόδια του νεαρού Σενεγαλέζου και το κεφάλι του Ποροτγάλου ήρθε η φάση του γκολ στο 83' που έδωσε και την πολυπόθητη πρόκριση στην ΑΕΚ. Ο Ντιούφ έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Εντίνιο τροφοδότησε με κεφαλιά τον Μπλάνκο και ο Αργεντινός από ευνοϊκή θέση με το κεφάλι έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στο βάθος της εστίας του Γκσπούρνινγκ.

Στα λεπτά που απέμεναν μέχρι τη λήξη του επαναληπτικού, οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και η ΑΕΚ πανηγύρισε τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου hellas online.

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Ζεράλντο, Γεωργέας, Πελετιέρι (82' Χετεμάι), Ενσαλίβα, Ταχτσίδης (68' Εντίνιο), Σκόκο, Μπλάνκο, Τζεμπούρ (74' Ντιούφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002