Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαΐου 11, 2009

AKTINOΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΛΑΡΙΣΑ..


Η ΑΕΚ έκανε το 1 στα 1 και πλέον κοιτάει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Σε ένα παιχνίδι αρκετά θεαματικό, η Ένωση νίκησε με 3-2 την Λάρισα και έκανε το πρώτο βήμα για την δεύτερη θέση. Το gazzetta.gr περνάει από ακτίνες τους «κιτρινόμαυρους».

Σάχα: Έκανε ορισμένες αρκετά καλές αποκρούσεις σε επικίνδyνες φάσεις και δε φέρει ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε. Καλή η εμφάνιση του Αργεντίνου.

Ενσιαμπαμφούμου: Εφιαλτική η πρώτη συμμετοχή του νεαρού Γάλλου δεξιού μπακ μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τους αντιπάλους του, δε βοήθησε επιθετικά και φυσιολογικά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Αλβες: Ποτέ δεν ήταν αριστερό μπακ, αλλά στη φετινή ΑΕΚ αναγκάζεται να παίζει εκεί και κάνει ό,τι μπορεί. Είχε προβλήματα από τον Γιαννακόπουλο και τον Μετίν, αλλά η προσπάθεια του είναι πολύ μεγάλη σε κάθε παιχνίδι.

Αλεξόπουλος: Δεν είναι σε καλή κατάσταση κι αυτό φάνηκε ξανά. Έκανε λάθη που δε συνηθίζει και δεν μπόρεσε να καλύψει το κενό του Κυργιάκου. Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, βελτιώθηκε αισθητά.

Μαϊστόροβιτς: Έκανε κι αυτός στο πρώτο ημίχρονο κάποια λάθη που θα μπορούσε να τα αποφύγει αλλά στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση του. Κατώτερη από προηγούμενους αγώνες, πάντως, η παρουσία του.

Καφές: Η εμφάνιση του δεν ήταν καλή, για πρώτη φορά μετά από καιρό. Έκανε λάθη, δεν του βγήκαν οι προσπάθειες που πήρε στον δημιουργικό τομέα και ουσιαστικά δε βοήθησε την ομάδα, όσο περίμενε ο προπονητής.

Ενσαλίβα: Σε μέτρια προς κακή βραδιά και ο Καναδός μέσος. Υπέπεσε σε λάθη σε φάσεις που ήταν εύκολες και δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στο χώρο του κέντρου, σε κανέναν τομέα.

Μαντούκα: Ο πιο καθοριστικός παίκτης της ΑΕΚ για ακόμη μία φορά σε αγώνα κόντρα στη Λάρισα. Δεν άρχισε καλά το ματς, αλλά ανέβηκε μετά το γκολ που πέτυχε. Πήρε πρωτοβουλίες από αριστερά και από δική του σέντρα ήρθε και το πέναλτι.

Σκόκο: Εκνευρίστηκε από νωρίς με τον διαιτητή Κουκουλάκη και αυτό είχε επίπτωση στην απόδοση του. Πήρε πρωτοβουλίες, έφτιαξε κάποιες φάσεις για την ομάδα του, δοκίμασε να χριστεί σκόρερ κι ο ίδιος αλλά ήταν φανερό ότι έπαιζε εκνευρισμένος και αυτό δεν τον βοηθούσε.

Παυλής: Έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει στην ΑΕΚ και ότι αξίζει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Ήταν πολύ κινητικός από το ξεκίνημα του ματς, πήρε τα πάνω του μετά το όμορφο γκολ που πέτυχε και βοήθησε πολύ, καθώς πρέσαρε από ψηλά και δεν έκανε λάθη. Κάποια στιγμή κουράστηκε και για αυτό αντικαταστάθηκε.

Μπλάνκο: Για ακόμη μία φορά ήταν καθοριστικός για την ΑΕΚ. Έφτιαξε το πρώτο γκολ, πέτυχε το τρίτο και γενικά πρόσφερε πολλά στην ομάδα. Είχε πολύ πάθος από το ξεκίνημα του ματς, έκλεβε συχνά την μπάλα ψηλά και δε σταματούσε να πιέζει και να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο, σε όλους τους τομείς.

Γεωργέας: Πίστευε ότι θα ξεκουραζόταν χθες, αλλά ο Ενσιαμπαμφούμου δεν του το επέτρεψε. Η παρουσία του στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε πάρα πολύ την ΑΕΚ στο δεξί άκρο της άμυνας της.

Εντίνιο: Προσπάθησε, αλλά δεν ήταν καλύτερος από τον Παυλή. Προς το τέλος του ματς, μάλιστα, έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, καθώς αστόχησε σε τετ α τετ.

Ταχτσίδης: Μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί. Πρόλαβε, πάντως, να πάρει κίτρινη κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002