Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαΐου 16, 2009

H ΛΙΣΤΑ...


Το dikefalos.gr αποκαλύπτει την μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ!

Στα τέλη του μήνα ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος για την ΑΕΚ και επίσημα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Λέμε επίσημα διότι ανεπίσημα έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Το dikefalos.gr σας αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τα μεταγραφικά της Ενωσης και τι έχουν στα σχέδια τους ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Στέλιος Μανωλάς.

"Κλεισμένος" θεωρείτε για την ΑΕΚ ο Νίκος Καράμπελας. Ο 25χρονος αριστερός μπακ έχει συμφωνήσει σε όλα και απομένουν μόνο οι υπογραφές, ενώ στην Ενωση ψάχνουν και ακόμα ένα αριστερό μπακ. Ο Χουανφράν δύσκολα να παραμείνει με τόσο υψηλό κασέ (750.000 ευρώ) παρότι έχει συμβόλαιο, ενώ για την περίπτωση του Κανακούδη του Αστέρα Τρίπολης εκφράζονται φόβοι ότι δεν είναι κλασικό αριστερό μπακ (περισσότερο είναι αριστερό χαφ).

Η μεγάλη "κάψα" του Ντούσκο είναι αναμφίβολα ο Λεονάρντο και η διοίκηση της ΑΕΚ έχει δεσμευτεί στον 61χρονο Σέρβο προπονητή ότι θα γίνουν τα πάντα για να αποκτηθεί από τον Λεβαδειακό. Στον Μπάγεβιτς και τον Μανωλά αρέσει πολύ και ο Φαμπιάν Εστογιανόφ για τον οποίο υπάρχουν οι πληροφορίες ότι το ποσό της απόκτησης του δεν θα ξεπερνά το ένα εκατ.ευρώ (μαζί με τα χρήματα που θέλει ο Πανιώνιος). Οσον αφορά την περίπτωση του Αλβαρο Ρεκόμπα η ΑΕΚ θα κινηθεί μόνο αν μείνει ελεύθερος.

Αναφορικά με την θέση του δεξιού μπακ, καλή φαίνεται η αγορά της Ρουμανίας. Ο Μανωλάς τσέκαρε τον Ρούι Ντουάρτε της Μπρασόφ, ενώ αρέσει πολύ και ο 29χρονος Γκανέζος με βελγικό διαβατήριο Τζόρτζ Μπλέι που παίζει στην Ντιναμό Βουκουρεστίου. Ο Φλάβιο του Αστέρα Τρίπολης είναι στην λίστα, αλλά όπως και ο Κανακούδης είναι περισσότερο χαφ παρά κλασικό μπακ.

Χρήματα και παίκτες δίνει η ΑΕΚ στον Εργοτέλη για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη. Η Ενωση έχει κάνει ήδη την πρώτη επαφή με την ομάδα του Ηρακλείου για τον "Ελληνα Μέσι", αλλά από την ίδια ομάδα ενδιαφέρον υπάρχει και για τον 23χρονο Κροάτη επιθετικό Μάριο Μπούντιμιρ.

Μέσω του νέου αρχισκάουτερ της Βασίλη Τσιάρτα, η ΑΕΚ βάζει στην λίστα και την αγορά της Ισπανίας. Από την Γαλλία έχει ξεχωρίσει ο Αλεξάντρα Λικατά που μένει ελεύθερος από την Μονακό.

Για την θέση του αναπληρωματικού πορτιέρο μετά την απώλεια του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη η ΑΕΚ θέλει τον Μαρίν Σκέντερ, αλλά κοιτά και άλλες περιπτώσεις κοινωτικών (δεν υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι).

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετοί μήνες από το ταξίδι του Μανωλά στην Αργεντινή, αλλά ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει κρατήσει κάποια καλά ονόματα. Ενα εξ’ αυτών είναι και του 26χρονου αριστερού μπακ της Ιντεπεντιέντε Λούκας Μαρέκε και του συμπαίκτη του επιτελικού μέσου Ντάνιελ Μοντενέγκρο.

Από την αγορά της Ουγγαρίας ο Λεάντρο είναι πολύ ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μένει ελεύθερος από την Ντέμπρετσεν. Καλός θεωρείτε και ο περιφερειακός επιθετικός Γκέργκελι Ρούντολφ, όπως και ο Γιόσι. Από την Βραζιλιία ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι ο αριστερός μπακ της Γκρέμιο Αντερσον Πίκο, αλλά και ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός της Σάντος Ντομίνγκος.

Παράλληλα, από την ελληνική αγορά η ΑΕΚ ενδιαφέρεται έντονα και για την απόκτηση του Φακούντα Πάρα και του Μαρσέλο Σαρμιέντο από την Λάρισα. Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ μένουν ελεύθεροι.

Τέλος, την Ενωση δεν αφήνει αδιάφορη η περίπτωση του 31χρονου Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού Ζόρζε Αντράντε που μένει ελεύθερος από την Γιουβέντους και θα μπορέσει να καλύψει το κενό αν φύγει ένας εκ των Μαϊστόροβιτς ή Κυργιάκου.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002