Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαΐου 22, 2009

TA NEA MAS..


Ικανοποιημένος από την προχθεσινή εμφάνιση του Ράφικ Τζεμπούρ έμεινε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως κέρδισε πόντους από τον Σερβοέλληνα τεχνικό, ο οποίος τον είχε θέσει σε «καραντίνα». Από την πλευρά του, ο 25χρονος φορ θέλησε να δώσει τέλος στο θέμα που κάνει κακό στην «Ένωση». «Αυτόν τον Τζεμπούρ θέλω», φέρεται να είπε χθες ο 61 ετών προπονητής, σχολιάζοντας τις δύο τελευταίες εμφανίσεις του «τρομοκράτη», του οποίου την αξία εκτιμά ιδιαίτερα. Ο Τζεμπούρ φαίνεται πως αρχίζει και «κολλάει» με τους Ισμαέλ Μπλάνκο και Νάτσο Σκόκο, η συνεργασία των οποίων έχει αντίκτυπο στην εικόνα της ομάδας.
«Κρίνεται» των Καφέ, Ζεράλδο

Σήμερα θα γίνει γνωστό αν ο Παντελής Καφές και ο Ζεράλδο Άλβες θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο κυριακάτικο (19:00, Alpha) παιχνίδι της ΑΕΚ στην έδρα της Λάρισας. Ο πρώτος έπαιξε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες με ένεση, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει το 90λεπτο στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.
Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ποδοκνημική και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Εν τω μεταξύ, στη διάθεση του «Ντούσκο» επιστρέφουν ο Νίκος Γεωργέας και ο Περπαρίμ Χετεμάι, οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι στον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Σε ό,τι αφορά τον Σωτήρη Κυργιάκο, το «αλάνι» ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός καταβάλλει προσπάθεια να μπορέσει να είναι έτοιμος στον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πρέπει να είναι απολύτως σίγουρος για την ετοιμότητα του 30χρονου άσου, προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει στο ματς που αναμένεται να κρίνει τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου. Στο όριο συμπλήρωσης καρτών που θα τους στερήσουν τη συμμετοχή στο παιχνίδι (31/05, 21:15, Novasports 1) με τον Παναθηναϊκό βρίσκονται οι Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Ενσαλίβα και Καφές, οι οποίοι δεν πρέπει να αντικρίσουν κίτρινη κάρτα από τον Δημήτρη Καλόπουλο.
Χαμόγελα έφερε η συμμετοχή του Σάββα Γκέντσογλου στο προχθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής με την Ελπίδων άσος μπήκε ως αλλαγή στο 72’ της αναμέτρησης και παραλίγο να χριστεί σκόρερ, αφού το φαλτσαριστό του σουτ απέκρουσε με ιδιαίτερη δυσκολία ο Κώστας Χαλκιάς. Ο 19χρονος άσος άφησε καλές εντυπώσεις και δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ κατάσταση. Μάλιστα, ο νεαρός παίκτης κέρδισε το χειροκρότημα των οπαδών για το... τέρμα που δεν πέτυχε και αν σκόραρε, θα θύμιζε εκείνο του Νίκου Λυμπερόμπουλου στο 4-0 επί του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002