Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαΐου 14, 2009

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΠΑΘΕΣ..ΕΤΟΙΜΗ ΠΑΝΤΑ..ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ


Ικανή να διεκδικήσει μέχρι τέλους το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League έδειξε η ΑΕΚ αποσπώντας ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική των play-offs. Παρά τις πολλές απουσίες και τις ατυχίες (τραυματισμός Σκόκο) η «Ένωση» στάθηκε όρθια και ο βαθμός που πήρε τη διατηρεί σε απόσταση βολής από τους «πράσινους» και τον ΠΑΟΚ. Τα δύο προσεχή ματς απέναντι στο Δικέφαλο του Βορρά, την Κυριακή στην Τούμπα και την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, θα είναι καθοριστικά για τη συνέχεια της προσπάθειας που κάνουν οι «κιτρινόμαυροι».

Το μέχρι στιγμής κέρδος για την ΑΕΚ είναι ότι εκτός απροόπτου αποφεύγει την τελευταία θέση των play-offs (έχει διαφορά πέντε βαθμών από τη Λάρισα). Αν τερμάτιζε τελευταία, θα έπρεπε να δώσει τρεις προκριματικούς γύρους για να προκριθεί στο UEFA Europa League, με τις υποχρεώσεις της στον πρώτο να διεξάγονται 16 και 22 Ιουλίου. Αυτό θα σήμαινε πως η προετοιμασία θα έπρεπε να αρχίσει πολύ νωρίς και ο χρόνος για ξεκούραση και… σχεδιασμό θα ήταν ελάχιστος.

Μάλλον παίζει ο Σκόκο

Ο Νάτσο Σκόκο «τρόμαξε» τους ανθρώπους της ΑΕΚ όταν αποχώρησε τραυματίας στο 44ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πάντως οι πρώτες εκτιμήσεις είναι καθησυχαστικές και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός φαίνεται πως έχει υποστεί απλώς μία κάκωση στη δεξιά γάμπα. Πιθανότατα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό θα γίνει σαφές μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί. Στο ματς της Τούμπας επανέρχεται ο Ζεράλντο Άλβες, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Φήμες για Κουτσιανικούλη

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε χθες πως η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στον Εργοτέλη για την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει αναφερθεί δημοσίως με κολακευτικά λόγια στον ακραίο μεσοεπιθετικό, ωστόσο οι απαιτήσεις της ομάδας του και το περιορισμένο μπάτζετ της «Ένωσης» καθιστούν μάλλον ανέφικτο να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή. Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση ως επί το πλείστον ελεύθερων παικτών και έχει ήδη συμφωνήσει με τους Νίκο Καράμπελα (αριστερό μπακ), Ίλια Ιορντάκε (αριστερό χαφ) και Μάριν Σκέντερ (τερματοφύλακας) και περίπτωση απόκτησης κάποιου ακριβού παίκτη υπάρχει μόνο αν πωληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής ή αν υπάρξει κάποιο «δώρο» (π.χ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη). Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με το Νίκο Θανόπουλο για να γίνει γνωστό ποιοι παίκτες δεν περιλαμβάνονται στα πλάνα του προπονητή για τη νέα σεζόν.

Χουανφράν: «Θα ήθελα να γυρίσω στη Θέλτα»

Την επιθυμία να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Θέλτα εξέφρασε ο Χουανφράν σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της Γαλικίας. «Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Στα 32 μου χρόνια δεν μπορώ να σκέφτομαι την αποχώρηση από την ενεργό δράση. Άρχισα νωρίς την επαγγελματική καριέρα μου, αλλά θέλω να συνεχίσω να παίζω μπάλα για πολλά χρόνια», τόνισε ο Ισπανός μπακ της ΑΕΚ και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να επιστρέψω στη Θέλτα. Θα το έκανα χωρίς δισταγμό. Έχω πολλούς φίλους και εκεί ζει η οικογένεια της συζύγου μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002