Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Μαΐου 17, 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ...


Καθησυχαστικός ήταν ο μάνατζερ του Σεμπαστιάν Σάχα για το μέλλον του πελάτη του στην ΑΕΚ μιλώντας στη «SportDay». Συγκεκριμένα διέψευσε πως παρήλθε η ημερομηνία για την υπογραφή νέου συμβολαίου του πελάτη του με την «Ένωση» και επανέλαβε πως ο Αργεντινός τερματοφύλακας θέλει να παραμείνει στην ομάδα. Ουσιαστικά έριξε το μπαλάκι στην πλευρά της ΑΕΚ, η οποία θα πρέπει σύντομα να κινηθεί για την αγορά των δικαιωμάτων του. «Δεν έχει περάσει καμία προθεσμία. Σε όλα τα συμβόλαια με οψιόν ανανέωσης ορίζεται ένα χρονικό διάστημα στο οποίο η ομάδα καλείται να αποφασίσει τι θα κάνει με τον παίκτη. Στην περίπτωση του Σάχα η ΑΕΚ έχει περιθώριο να το πράξει μέχρι τα τέλη του Μαΐου. Αυτό, όμως, είναι τυπικό. Δεν σημαίνει πως ο παίκτης θα κλείσει αλλού αν η ΑΕΚ μας πει πως θέλει να μείνει τον Ιούνιο», υποστήριξε ο μάνατζερ του Σάχα και συνέχισε: «Είναι καθαρά θέμα διάθεσης, όχι ημερομηνιών και προθεσμιών. Τα πράγματα είναι απλά: αν η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Σάχα, θα τον κρατήσει. Προτεραιότητα του Σάχα είναι να μείνει στην ΑΕΚ. Θα μιλήσουμε μετά τα play-offs. Δεν καταλαβαίνω από πού προκλήθηκε όλη αυτή η κινδυνολογία. Η διοίκηση της ΑΕΚ μού είχε μεταφέρει πως η αρχική σκέψη είναι να παραμείνει ο Σάχα στην ομάδα. Θα δούμε τις προθέσεις της στο ραντεβού που θα έχουμε». Η οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Σεμπαστιάν Σάχα από την εταιρία μάνατζερ που τα κατέχει ανέρχεται στις 200.000 ευρώ, ενώ το κασέ του παίκτη αγγίζει τις 500-600.000 ευρώ ετησίως. Και μπορεί ο 30χρονος γκολκίπερ να επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στην «Ένωση», αλλά πλέον αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη της εταιρίας που τον εκπροσωπεί. Ήδη λέγεται πως η Σαν Λορέντζο (προηγούμενη ομάδα του) και η Γαλατάσαραϊ έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.
Πρόταση σε Καφέ Νέο συμβόλαιο με ελαφρώς μειωμένες απολαβές σε σχέση με το υπάρχον (περίπου 380.000 ευρώ ετησίως) προτίθεται να καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ στον Παντελή Καφέ. Πάντως ο είναι αμφίβολο αν ο 31χρονος μέσος δεχτεί να μείνει με λιγότερα χρήματα, καθώς λέγεται να έχει δεχτεί κρούσεις από ομάδες που του προφέρουν αρκετά περισσότερα χρήματα.
Ματς που κρίνει πολλά Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την τρίτη αγωνιστική των play-offs της Σούπερ Λίγκας με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για το εισιτήριο στα προκριματικά του Champions League. Η «Ένωση» υπολείπεται ενός βαθμού του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, αλλά αν περάσει αλώβητη και από την έδρα του Δικεφάλου του Βορρά, θα έχει αρκετές πιθανότητες για την κορυφή της βαθμολογίας από τη στιγμή που στη συνέχεια θα φιλοξενήσει τους δύο πρωτοπόρους στο ΟΑΚΑ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους τραυματίες Κυργιάκο, Ζεράλντο και Μάχο, ενώ ο Σκόκο ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη γάμπα και θα παίξει. Όλα δείχνουν πως η ενδεκάδα θα είναι ίδια με αυτή κόντρα στους «πράσινους» την Τετάρτη. Δηλαδή: Σάχα, Γεωργέας, Κουτρομάνος, Αλεξόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Ενσαλίβα, Πελετιέρι, Καφές, Σκόκο, Μπλάνκο και Τζεμπούρ. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Μαντούκα, ενώ την αποστολή πέρα από τους προαναφερθέντες συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Γκέντσογλου, Ενσαμπαμφούμου, Εντίνιο, Μπερνς, Ταχτσίδης, Παυλής, Χετεμάι. Για ψυχολογικούς λόγους με την ομάδα ταξίδεψε και ο Σωτήρης Κυργιάκος. «Γνωρίζετε ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, όπως επίσης γνωρίζετε πόσο θερμά στηρίζει ο κόσμος του ΠΑΟΚ την ομάδα του. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε», είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στους παίκτες του. «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός. Έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, έχει πλάνο κι αυτό δυσκολεύει τους αντιπάλους του, γιατί πρέπει να επικεντρωθούν σε όλη την ομάδα και όχι σε κάποιον παίκτη μεμονωμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002