Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Αυγούστου 30, 2009

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ..


Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιουσούφ Χέρσι στην ΑΕΚ, ενώ πέραν του 27χρονου δεξιού χαφ αίσιο τέλος αναμένεται να έχει και το σίριαλ της απόκτησης του Σάνελ Γιάχιτς. Δυσκολίες για Ολεγκέρ, Ρικάρντο Κόστα και Ζόνας. Να αρχίσει νικηφόρα την πορεία της στο πρωτάθλημα έχει ως αποκλειστικό στόχο η ΑΕΚ αντιμετωπίζοντας σήμερα το απόγευμα (16:45, Novasports 1) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Υπογράφει ο Χέρσι, ακολουθεί ο Γιάχιτς Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιουσούφ Χέρσι στην ΑΕΚ. Ο 27χρονος δεξιός χαφ βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αθήνα, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ για να «κλείσει» η συμφωνία. Πιθανότατα θα υπογράψει για 1+2 χρόνια έναντι 200.000 ευρώ ετησίως, ενώ η Τβέντε ως αντάλλαγμα παίρνει τον Περπαρίμ Χετεμάι. Τόσο η ΑΕΚ όσο και η Τβέντε διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης των δύο ποδοσφαιριστών. Ο Γιουσούφ Χέρσι θα αποτελέσει την ενδέκατη μεταγραφή της ΑΕΚ και ο Σάνελ Γιάχιτς, όπως όλα δείχνουν, τη δωδέκατη. Ο Άρης φέρεται να μείωσε τις απαιτήσεις του στις 650-700 χιλ. ευρώ, η «Ένωση» αύξησε την προσφορά στις 550 χιλ. ευρώ ορίζοντας μπόνους συμμετοχών και ποσοστό μεταπώλησης και η συμφωνία φαίνεται να είναι προ των πυλών. Ο Βόσνιος αμυντικός, που κανονικά πρέπει να αναχωρήσει για να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του αλλά θα πάρει άδεια για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 350.000 ευρώ. Αντίθετα δεν φαίνεται να προχωρά του Ολεγκέρ, αφού ο Καταλανός αμυντικός ζητεί 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η ΑΕΚ δεν προσφέρει περισσότερα από τα μισά. Ομοίως και για τον Ρικάρντο Κόστα, η Βόλφσμπουργκ αρχικά ζητούσε 2,5 εκατ. ευρώ και εν συνεχεία έπεσε στο 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά η ΑΕΚ δεν δείχνει διάθεση να προσφέρει πάνω από 1 εκατ. ευρώ για τον Πορτογάλο στόπερ και εξετάζει άλλες λύσεις. Σε ό,τι αφορά στο θέμα της απόκτησης σέντερ φορ, η περίπτωση απόκτησης του Ζόνας είναι δύσκολη και για το λόγο αυτό ίσως επανέλθουν στο προσκήνιο οι Μάντζιος και Μαρσέλ. * Το ενδεχόμενο δανεισμού με ορισμό μίας σημαντικής οψιόν αγοράς συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για τον Ράφικ Τζεμπούρ. Επίσημη πρόταση για την πώληση του Γαλλοαλγερινού δεν υπάρχει και δεν φαίνεται περιθώριο να συνεργαστεί ομαλά με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Με το δεξί
Να αρχίσει νικηφόρα την πορεία της στο πρωτάθλημα έχει ως αποκλειστικό στόχο η ΑΕΚ αντιμετωπίζοντας σήμερα το απόγευμα (16:45, Novasports 1) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. «Να παίξετε με δύναμη και πάθος. Ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να αμυνθεί μαζικά, γι' αυτό πρέπει να έχουμε υπομονή. Δεν χρειάζεται πανικός», είπε στους παίκτες του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που άφησε εκτός αποστολής τους Τζεμπούρ και Ρεγκέιρο, καθώς και τον τιμωρημένο Ενσαλίβα. Η πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Σάχα, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Χουανφράν, Καφές, Μάκος, Μαντούκα, Λεονάρντο, Σκόκο, Μπλάνκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002