Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2009

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ..


ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΕΚ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - MHNYMA ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Αδέλφια Ενωσίτες χαιρετίσματα από τον Παγκύπριο Λάρνακας . Xωρίς την έναρξη του πρωταθλήματος για την ομάδα μας λόγω των πυρκαγιών που κατέκαψαν και το υπόλοιπο δάσος που έμεινε στην Αθήνα !! . Την συμπαράσταση μας στους Έλληνες αδελφούς μας που έχασαν την περιουσία τους και πάλι από τις απερισκεψίες ή και κακόβουλα από ορισμένους που αρέσκονται να βλέπουν φωτιές και περιουσίες άλλων να καταστρέφονται ..κρίμα και πάλι
Το ντέρμπυ μετατίθεται μάλλον στις 23-9 και ευχόμαστε η ομάδα με την ενίσχυση που πρέπει να γίνει να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση αν και θα είμαστε κοντά σε δύο ντέρμπι . . εκείνο τον καιρό .
Βλέπουμε τώρα το πολύ σημαντικό παιγνίδι την Πέμπτη με την Ρουμάνικη ομάδα Στην Ρουμανία η ομάδα δεν βλεπόταν με παίκτες που ούτε μία σωστή πάσα δεν μπορούσαν να δώσουν !! . Αυτοματισμοί μηδέν..παίκτες κάτω του μετρίου σχεδόν όλοι και ένας πάγκος χωρίς λύσεις ….. Είχαμε απουσίες δεν λέμε ..αλλά με την ομάδα που παίζαμε δεν υπάρχουν δικαιολογίες..σιγά μην παίζαμε και με την Ρεάλ της Ρουμανίας ..λίγη πίεση μπροστά να βάζαμε και θα χεζόντουσαν τα Ρουμανίκια που έβγαλαν και γλώσσα και οι παίκτες αλλά και ο προπονητής τους !! . Ελπίζουμε στον επαναληπτικό να πάνε καλά τα πράγματα και να πάρουμε την πρόκριση διαφορετικά θα είναι πολύ άσχημα και επικίνδυνα για την επιβίωση της ομάδας .Το λέμε αυτό διότι οι άλλοι θα γεμίζουν τα ταμεία τους με εκατομμύρια και πάλι ενώ εμείς τίποτα και θα την βγάζουμε με ψίχουλα και πωλήσεις παικτών για να βγάζουμε την Χρονιά . Είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες μας θα κάνουν το καθήκον τους και θα ξετινάξουν την νεοσύστατη ομάδα της Ρουμανίας
Την Κυριακή επίσης πρέπει να ξεκινήσουμε νικηφόρα στο Περιστέρι και άμα δεν νικάμε Ατρόμητους ποιους θα νικήσουμε;; . Δεν θέλουμε να κάνουμε την περσινή άσχημη αρχή που μας έφερε πολύ πίσω από τα Χριστούγεννα . Οι παίκτες πρέπει να τα δίνουν όλα στο γήπεδο και να είμαστε πρωταγωνιστές έως το τέλος . Οι μεταγραφές αργούν και στις θέσεις που πονάμε ελπίζουμε να βρούμε κάτι καλό που να βοηθήσει άμεσα και να δώσει ποιότητα στην ομάδα
ΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣΦΗΝΑΚΙΑ : 1. Η ΑΕΚ δεν χάθηκε από κανένα παίκτη που έφυγε..ούτε από κανένα παράγοντα που έφυγε..ΑΕΚ είναι οι οπαδοί της και αυτοί μένουν πάντα Κυργιάκο καλή επιτυχία αλλά ο καιρός που διάλεξες να φύγεις δεν ήταν ο κατάλληλος αυτό μας πείραξε … .2. Ρε Μαιστόροβιτς δεν ήταν μαρκάρισμα διεθνή παίκτη αυτό ..στο πέναλτι με Βασλούι..ερασιτεχνικά και άτσαλα ενήργησες και ευχόμαστε να μην στοιχίσει , μην γίνεις ένας νέος Φερούζεμ !! 3. Λεονάρντο ακόμη θέλεις πολλά να μάθεις …αλλά σε πιστεύουμε διότι είσαι παικτούρα 4. Χρόνια τώρα στηριζόμαστε στον Γεωργέα με το δεξί πόδι να παίζει αριστερά !! έλεος !! 5. Ήταν απάτη και φρου-φρου και αρώματα στον κόσμο οι επενδυτές ;; ποιος θα μας πει ;; κύριε Θανόπουλλε εσύ μήπως θα μας διαφωτίσεις ;; ή άστα να πάνε και έχει ο Θεός ;; 25-8 είπες θα μιλήσεις αυτή η ημερομηνία πέρασε αλλά δεν είπες τίποτα !!! 6. Αν αυτήν την Βασλούι δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να κλείσουμε το μαγαζί ..δεν αξίζουμε για κάτι περισσότερο 7. Νέμεθ τώρα από Λίβερπουλ και για μεγάλο ταλέντο λένε..όλοι θα φανούν στο γήπεδο και μην γκρινιάζετε πριν να δείτε κάποιο παίκτη προπονητές της εξέδρας..παίκτες ονόματα δεν ακούμπησαν και παίκτες που δεν τους ήξερε κανένας άφησαν το στίγμα τους 8. Ο ένας μας βρωμίζει ο άλλος μας ξυνίζει ..σιγά μην μας έδινε δανεικό τον Τόρες η Αγγλική ομάδα !! 9. Οσοι θα πάνε γήπεδο την Πέμπτη και με την πρώτη στραβή να αρχίσουν να βρίζουν να μείνουν σπίτι τους ..η ομάδα χρειάζεται την βοήθεια μας για την πρόκριση από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο όσο και αν μας πίκρανε στον πρώτο αγώνα 10. Για κάντε υπομονή βαζέλια με τον Λέτο σας που έγινε σούπερ παίκτης τώρα !! 11. Κύριε Κοτεράτε Πατέρα ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα φέτος 12. Κύριε ΤΕΝ_ΤΕΝ θα έβαζες πρώτος γκολ είπες..έβαλες με τον Βύντρα 13. Ο Τζιμπούρ αν θέλει ή αν θέλουμε να φύγει να πάει στο καλό φτάνει να φέρουμε καλύτερο του ..αλλά αυτό το θέμα έπαιζε από την αρχή της προετοιμασίας ..τώρα θα το λύσουμε ;; 14. Τιμουράκο όχι πολλά νεύρα εκεί δέρνουν !!
Συνδεσμιακά : Στο www.pagiprios.blogspot.com/ τα νέα μας . Όποιος θέλει να γίνει μέλος της παρέας μας, η συνδρομή είναι 25 ευρώ τον Χρόνο. Είμαστε ΑΕΚΑΡΑ πάνω από ονόματα και καταστάσεις που έρχονται και φεύγουν , είμαστε και Ορίτζιναλ 21 και Θύρα 21 και ΑΕΚ FANS και οτιδήποτε αφορά το όνομα ΑΕΚ , ο σύνδεσμος είναι ανοιχτός για όλους. Για τα αδέλφια μας του εξωτερικού με 10 ευρώ παίρνετε τιμής ένεκεν την πλαστική κάρτα μέλους μας , αυτοκόλλητα και το ημερολόγιο μας. Τα μέλη μας στην Κύπρο με την απίθανη μας κάρτα μέλους που κυκλοφορεί με την Κωνσταντινούπολη επάνω, δικαιούνται εκπτώσεις από καταστήματα στην Λάρνακα και μία μπλούζα δώρο . Ο σύνδεσμος ανοικτός ξανά και σας περιμένει για όλους τους αγώνες και φαγητό από 3-9 αρχίζουμε και πάλι κάθε Πέμπτη ακούραστα !!
Χαιρετίσματα : Στον Πέτρο Πέτρου από Αραδίππου να έχει δύναμη και υπομονή , στα αδέλφια μας του Παγκύπριου Λεμεσού, στα άπαικτα αδέλφια μας του aektzis.gr και του aekmania.gr , στους ΑΕΚΑΡΕΣ του υποβρυχίου ΠΡΩΤΕΥΣ , στους Αεκτζήδες φίλους στα Τρίκαλα Σταύρο και Βασίλη στον δυνατό Νίκο Ναρλή από Παλαιό Φάληρο, ,στον Σ.Φ. Πάρου , στην Ορίτζιναλ Κομοτηνής και στα παιδιά εκεί , στον Σ. Φ. Κορίνθου ,στo club των Πατησίων και στον Μπάμπη τον Λοχαγό !! , στον σύνδεσμο Λαυρίου ,στον σύνδεσμο παλαιμάχων της ΑΕΚ , στον φίλο Θεόφιλο από Σέρρες , στην θ21 και στους φίλους εκεί , στον Χρήστο Παίδη , στην Ορίτζιναλ Χίου και στον Γιώργο , AEK FANS και στον Νίκο ,στον γίγαντα Ηρόδοτο Χρυσάνθου , στην Καστοριά και στον φίλο Βαενά Χρήστο , στον Νίκο Ξηρόκωστα , στην Κακοπετριά και στα εκεί μέλη μας , στα αδέλφια μας στην Λαμία , Σταμάτη Απέργη, Ανδρέα Μάρκο και στην ΑΕΚ Περιστερίου Δυτικών Προαστίων , Γιώργο Ζαχαριάδη, Κώστα απο Σπάρτη , την Λήμνο και τους Γιάννη Παπαδάκη, και Ανδρέα Καβαλέρο , Μπρινιά Γιώργο από Καβάλα ,Γιώργο Καραλλή από Πάτρα, Νίκο Τζανάκη, Δημήτρη Αράχωβα,τον Νίκο Σπυρούλια , Νίκο Κοκολόγο , Νίκο Σκουλάτο από Νάξο, Μαρία Παπασταμάτη από Λάρισα , στον Γιώργο Θωμαίδη που πάντα να είναι δυνατός και αισιόδοξος , Περίπτερο Πανίκος στην Πάφο( πλησίον Ταχυδρομείου ) , στους φίλους από Κέρκυρα και τον Θάνο Βιτουλαδίτη και στα αδέλφια μας της Κατερίνης .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ: Πολύ όμορφες μπλούζες Καλοκαιρινές , και Χειμωνιάτικα φούτερ , με φοβερά σχέδια μπροστά πίσω ..νέα φοβερά σχέδια που κάνουν πάταγο !! ( S-Μ-L-XL , παιδικές ) μαύρες, άσπρες ή κίτρινες προς 15 ευρώ οι Καλοκαιρινές ,και προς 20 ευρώ τα φούτερ( παιδικές 10 ευρώ !! ) για περισσότερες μπλούζες ειδικές τιμές !! και στέλλουμε σε όλη την Ελλάδα , Κύπρο και παντού !! . Τα νέα μας λαβαράκια γίνονται ανάρπαστα..όποιος θέλει είναι 15 ευρώ και παίρνει τέσσερα ( 5 ευρώ για ένα )
Τρόπος αποστολής : Να γίνεται κατάθεση μέσω της Εμπορικής τράπεζας στον λογαριασμό 42099139 στο όνομα Χριστάκη και Καίτη Κασπαρή . Η απόδειξη να σταλεί με γράμμα στην διεύθυνση μας ή με φαξ στο 00357-24-622837 και αμέσως θα πάρετε το πακέτο ,όπως γίνεται εδώ και Χρόνια . Ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν από Ελλάδα και Κύπρο που είναι πολλοί και μας κρατούν στην ζωή εδώ και εννιά Χρόνια .
Ο επόμενος μας σύνδεσμος θα είναι στην Ελεύθερη Κερύνεια και στον Ελεύθερο Απόστολο Ανδρέα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ : Παγκύπριος σύνδεσμος οπαδών ΑΕΚ σύνδ. Λάρνακας . Μιχαήλ Κουτσόφτα 4 7040 Ορόκλινη Κύπρος (τηλ. Επικοινωνίας 00357-99-884960- Χατζηκώστας Κ. ή 00357-24-656631 ΑΕΚΟ-περίπτερο *ΚΑΣΠΑΡΗΣ* Φαξ. 00357-24-622837 email : pagiprios21@ yahoo.com και koshatzi@avacom.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002