Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Αυγούστου 23, 2009

ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ


Η ΑΕΚ συμφώνησε με τη Λίβερπουλ και τον Ούγγρο περιφερειακό επιθετικό για δανεισμό ενός έτους - Ο Νίκος Θανόπουλος επιβεβαίωσε στο aek365.gr και το ενδιαφέρον για Μαρσέλ και Γιάχιτς

Του ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ

Η ΑΕΚ φέρνει τον Κρίστσιαν Νέμεθ από τη Λίβερπουλ. Έναν παίκτη για τον οποίο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει δώσει την έγκριση του και για τον οποίο ο Νίκος Θανόπουλος χαρακτήρισε στο aek365.gr «γκολτζή που στην Ελλάδα μπορεί να κάνει τη διαφορά». Ο πρόεδρος της ΑΕΚ στη συνάντηση που είχε με τον Ράφα Μπενίτεθ και με ανθρώπους της Λίβερπουλ ήρθε σε συμφωνία να αποκτήσει τον 20χρονο μεσοεπιθετικό για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού (με οψιόν), όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. ΑΕΚ και Λίβερπουλ υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας το οποίο θα επιφέρει στην Ενωση πολλαπλά κέρδη.

Η ΑΕΚ θα έχει το δικαίωμα να... ενοχλεί τη Λίβερπουλ και να ζητά παίκτες της σε οποιαδήποτε μεταγραφική περίοδο. Επιπλέον θα υπάρξει συνεργασία στο τμήμα σκάουτινγκ με τη Λίβερπουλ (η Αγγλική ομάδα έχει από τα καλύτερα στον κόσμο), όπερ σημαίνει ότι και από εκεί θα έχει αγωνιστικά οφέλη. Επιπλέον συμφωνήθηκε να διεξαχθεί τουλάχιστον ένα φιλικό παιχνίδι την επόμενη σεζόν, το οποίο ωστόσο θα συζητηθεί εκ νέου τη νέα χρονιά. Η ΑΕΚ λοιπόν ανοίγει δίαυλο συνεργασίας με την Λιβέρπουλ, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό. Δεν είναι μόνο ο Νέμεθ που έρχεται στην ομάδα (σύμφωνα με πληροφορίες ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός θα είναι στην Αθήνα στις αρχές της εβδομάδας) , είναι και το γεγονός ότι μπορεί μελλοντικά να βγει ακόμη περισσότερο κερδισμένη η Ενωση. Και όλα αυτά από τη μεταγραφή του Κυργιάκου, η οποία ολοκληρώθηκε και τυπικά παρουσία του Νίκου Θανόπουλου στο Λίβερπουλ. Τελικώς η μετακίνηση του Κυργιάκου στο «λιμάνι» κόστισε στη αγγλική ομάδα 3.2 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 3 εκατ. ευρώ πηγαίνουν στην ΑΕΚ, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά γραφειοκρατικά ζητήματα.

Το aek365.gr επικοινώνησε με τον Νίκο Θανόπουλο ο οποίος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του από την πορεία των συζητήσεων με την Λίβερπουλ: «Πήγαμε πολύ καλά. Ο κόσμος πρέπει να είναι ευχαριστημένος. Έρχεται τώρα στην ομάδα (πρέπει να ολοκληρώσουμε κάποια θέματα αλλά δεν θα χαλάσει η μεταγραφή) ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Ο Νέμεθ είναι εξαιρετικός παίκτης. Θα τον δείτε. Μίλησα μαζί του και δείχνει έτοιμος να παίξει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Ο Μπενίτεθ μου είπε τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν. Τον πιστεύει πάρα πολύ, όμως δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει τώρα γιατί έχει 5 παίκτες στην επίθεση. Θέλει όμως να παίξει καλή μπάλα για να επιστρέψει ακόμη καλύτερος στο Λίβερπουλ και θεωρεί ότι στην ΑΕΚ θα παίξει». Αυτά ήταν τα σχόλια του Νίκου Θανόπουλου για τον 20χρονο Ούγγρο, όμως δεν μείναμε μόνο εκεί.

Ρωτήσαμε τον πρόεδρο της ΑΕΚ σχετικά με τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις. Ο Νίκος Θανόπουλος επιβεβαίωσε ότι η ομάδα κινείται για την απόκτηση των Γιάχιτς και Μαρσέλ, oνόματα που αποκάλυψε πρώτο το aek365.gr, και προανήγγειλε άμεσα μεταγραφές: «Ο Νέμεθ είναι ο πρώτος από τους παίκτες που θα κλείσουμε τώρα. Έρχονται όμως κι άλλοι. Θα κάνουμε επιθυμία ό,τι πει ο προπονητής. Ο Γιάχιτς και ο Μαρσέλ είναι μέσα σε αυτούς που θέλουμε. Υπάρχουν όμως και άλλοι παίκτες. Αυτοί οι δύο όμως είναι μέσα στους στόχους μας». Ο Νέμεθ λοιπόν έρχεται να καλύψει κενό στην επίθεση. Όμως η ΑΕΚ αναμένεται να αποκτήσει και «βαρύ» φορ (εκτός φυσικά από την άμυνά της που θα ενισχυθεί με δύο παίκτες).

Ρώτησε για Μπράουερ και κεντρικό αμυντικό

Η επιθυμία του Νίκου Θανόπουλου να αποκτήσει έναν υψηλό σέντερ φορ, με τα χαρακτηριστικά που ζητούσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, δεν εκπληρώθηκε μετά την αρνητική απάντηση που πήρε ο πρόεδρος της ΑΕΚ όταν ρώτησε για Ναμπίλ ελ Ζάρ, ωστόσο ο πρόεδρος της Ένωσης ρώτησε και για έναν ακόμα παίκτη που θα είχε παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Ισραηλινό. Όπως μετέδωσε μέσω του «

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002