Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Αυγούστου 30, 2009

EΥΤΥΧΩΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ !!


Ο Αργεντίνος αρχισκόρερ, που έκανε φοβερό δίδυμο με τον Νέμεθ, «καθάρισε» τον αξιόμαχο Ατρόμητο. Τραγική η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Μπορούσε και άλλα γκολ στο δεύτεροTo aek365.gr βρέθηκε στο Περιστέρι για την πρεμιέρα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ατρόμητο. Παρακολουθείστε live την εξέλιξη του αγώνα από ΕΔΩ. Διαβάστε παραλειπόμενα με συνεχή ροή, δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την μάχη της Ένωσης

Των ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΥΜΠΕΡΗ & ΤΑΣΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΥ

Η καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος τους επαναληπτικού με την Βασλούι φαίνεται ότι έμεινε στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης. Οι «κιτρινόμαυροι» παρατάχθηκαν στο Περιστέρι τόσο κακοί, που ακόμα και η νίκη μοιάζει με θρίαμβο. Όχι τόσο γιατί ο Ατρόμητος έδειξε καλύτερη ομάδα από την Ένωση, αλλά λόγο της πολύς κακής αγωνιστικής συμπεριφοράς που είχαν οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς, παρά τα ελαφρυντικά που θα μπορούσαν να επικαλεστούν (γρήγορος τραυματισμός του Σκόκο 28', κούραση από τον αγώνα της Πέμπτης και αφόρητη ζέστη).

Στο πρώτο μέρος το μόνο που άξιζε να παρακολουθεί κανείς από όσους φόραγαν κιτρινόμαυρα, ήταν η καταπληκτική εξέδρα που είχαν δημιουργήσει οι 1000 Ενωσίτες που βρισκόντουσαν στο πέταλο. Η εικόνα που παρουσίαζαν ήταν αντιστρόφως ανάλογη με την εικόνα των ποδοσφαιριστών. Μια ομάδα χωρίς γραμμές, χωρίς συνοχή και το βασικότερο χωρίς να έχει να παρουσιάσει κάτι ενδιαφέρον στον αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστικό της πολύ κακής παρουσίας είναι το γεγονός ότι ο Μιχαηλίδης στο πρώτο 45λεπτο ήταν απλός θεατής του αγώνα. Αντίθετα ο μπροστά ο Ατρόμητος έβγαινε όποτε ήθελε στην επίθεση και αν δεν υπήρχε ο Σάχα σε δύο κλασικές περιπτώσεις για γκολ, που για μία φορά απέδειξε το πόσο σπουδαίος γκολκίπερ είναι, τότε οι γηπεδούχοι θα είχαν ανοίξει το σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η εικόνα βελτιώθηκε, κυρίως στην προσωπικότητα που διαθέτει ο νεαρός -δανεικός- Κρσίτσιαν Νέμεθ. Όσα κολακευτικά λόγια και αν τον συνοδεύουν από τι Λίβερπουλ, σήμερα έγιναν αντιληπτά και από τους Έλληνες φιλάθλους. Ο Ούγγρος ξεκίνησε ως παρτενέρ του Μπλάνκο στην επίθεση (ο Μπάγεβιτς στο δεύτερο μέρος άλλαξε σύστημα σε καθαρό 4-4-2,) και συνδυάστηκε καταπληκτικά με τον Αργεντινό. Άλλωστε χάρη στην δική του ευφυΐα και την τεχνική κατάρτιση, προσέφερε έτοιμο γκολ στον «Ζορό», που άνοιξε τον φετινό του λογαριασμό, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμα δύο τέρματα, όταν βρέθηκε μόνο τους δύο φορές απέναντι από τον Μιχαηλίδη (η μία ήταν και πάλι από συνδυασμό με τον Νέμεθ), αλλά τα τελειώματα του, δεν ήταν ... Μπλάνκο

Το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η ΑΕΚ ήταν και το αυτό που αποσυντόνισε τους γηπεδούχους και χάθηκαν μέσα στο γήπεδο. Η Ένωση άρχισε να ελέγχει το παιχνίδι, κάτι που βοήθησε το πιο ορθολογικό σύστημα που αποφάσισε ο Μπάγεβιτς να στήσει την ομάδα. Η αλλαγή του 4-2-3-1 και την είσοδο του Καράμπελα αντί του Μαντούκα, στα χαφ, έκοψε τον διάδρομο του Μαρίνου, που έκανε ότι ήθελε από την δεξιά πλευρά, έχοντας μόνο τον αβοήθητο Χουανφράν και με αυτό τον τρόπο ο Ατρόμητος δεν έβρισκε διαδρόμους να φτάσει στα καρέ της ΑΕΚ. Ότι κατάφερε ήταν μόνο στις καθυστερήσεις, όπου και πάλι ο Σάχα έδειξε την μεγάλη κλάση του, με δύο εκπληκτικές επεμβάσεις.

Από την σημερινή εμφάνιση το μόνο που μπορεί να κρατήσει κανείς είναι το εκπληκτικό δίδυμο που έδειξαν να συνθέτουν οι Μπλάνκο-Νέμεθ, αλλά και η επιβεβαίωση του ότι η ΑΕΚ διαθέτει έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος, που όποτε χρειαστεί, είναι εκεί. Όσο για τον Ζεράλντο, όσοι έχουν μάτια μπορούν να καταλάβουν ότι εξακολουθεί να είναι πολύ πιο αξιόπιστος από τον Μαϊστόροβιτς. Και βέβαια αναφορά θα πρέπει να γίνει και για τον Χυανφράν, ο οποίος στο σημερινό ματς ήταν συγκλονιστικός, καθώς ήταν μία αριστερή πλευρά μόνος του.

Το σύστημα

Με το γνωστό του 4-3-3 ξεκίνησε το ματς ο Ατρόμητος, με τον Γιώργο Δώνη να αλλάζει ομάδα, αλλά όχι και συνήθειες. Οι ένδεκα εκλεκτοί του προπονητή των γηπεδούχους ήταν οι Μιχαηλίδης, Νάστος, Ολιβέϊρα, Κουτσόπουλος, Νεμπεγλέρας, Φαβάλι, Μαρίνος, Σαρμπιέντο, Μπρίτο, Περόνε, Φαβάλι, με τον τελευταίο να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα την τελευταία στιγμή.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε να παρατάξει ίδια ομάδα όπως στο ματς με την Βασλούι, με σύστημα 4-2-3-1 και τους Σάχα κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Αραούχο, αριστερά τον Χουανφράν και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ζεραλντο, Μαϊστόροβιτς. Στα αμυντικά χαφ έπαιξαν οι Μάκος και Καφές, ενώ την τριάδα μπροστά τους την αποτελούσαν οι Λεονάρντο, Σκόκο και Μαντούκα, με τον Μπλάνκο μοναδικό προωθημένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002