Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Μαΐου 31, 2009

ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ !!!


Η ΑΕΚ, σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι επικράτησε 33-31 του Φιλιππου Βεροιας μετά από δύο(!) παρατάσεις (27-27 κ.α., 30-30 1η παράταση) στον τελικό του final-4 του Κυπέλλου χάντμπολ Ελλάδας των ανδρών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες. Η «Ένωση» κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το τρόπαιο, ενώ, από την άλλη πλευρά, οι Ημαθιώτες έχασαν την ευκαιρία να γίνουν η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στη διοργάνωση. Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, τόσο ο Φίλιππος, όσο και η ΑΕΚ μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Στη συνέχεια, οι Ημαθιώτες κατάφεραν να "ανεβάσουν" την απόδοσή τους και να ξεφύγουν με διαφορά τριών τερμάτων 14-11, όμως δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, καθώς η «Ενωση» μείωσε στο γκολ, 14-13. Η ΑΕΚ είχε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο και, με σερί 8-1, κατάφερε να προηγηθεί 19-15. Ο «Δικέφαλος», από εκείνο το σημείο και μετά, ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ, διατηρώντας μια διαφορά δύο-τριών τερμάτων. Πλησιάζαμε προ το τέλος του αγώνα, με τον Φίλιππο να αντιδρά και, με ένα σερί 4-0, μετέτρεψε το εις βάρος του 25-23 σε 27-25, περνώντας ξανά μπροστά στο σκορ, μετά από αρκετή ώρα! Ο αγώνας ήταν πραγματικά "διαφήμιση" του αθλήματος, η ΑΕΚ μπόρεσε να ισοφαρίσει σε ένα κρίσιμο σημείο 27-27 και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Στο πρώτο πεντάλεπτο της παράτασης, ο Φίλιππος Βέροιας ήταν πιο ψύχραιμος και κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, 30-28. Στο δεύτερο πεντάλεπτο, η ΑΕΚ έφερε ξανά στα ίσα το ματς, περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και, όπως αναμενόταν, θα είχαμε δραματικό φινάλε, καθώς οδηγηθήκαμε σε δεύτερη παράταση των δέκα λεπτών… Πλέον, είχαμε μπει στο πρώτο πεντάλεπτο της δεύτερης παράτασης και, για ακόμη μία φορά, το παιχνίδι παρέμεινε ισόπαλο 31-31. Τελικά, αυτή που χαμογέλασε τελευταία, ήταν η ΑΕΚ, η οποία, μετά από ένα πραγματικά εντυπωσιακό παιχνίδι, αναδείχτηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, νικώντας 33-31 τον Φίλιππο Βέροιας.

ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΟΛΟΙ...!!

Στο μεταξύ, την Δευτέρα (1/6) ξεκινάει η άδεια των παικτών της ΑΕΚ, με την επόμενη συνάντηση για... προπόνηση να έχει κανονιστεί για την 19η μέρα του Ιουνίου. Εφόσον η Ενωση έχει νικήσει τον Παναθηναϊκό σήμερα , η προετοιμασία θα αρχίσει τρεις ημέρες αργότερα (στο Ζέεφελντ της Αυστρίας), ενώ στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θα ξεκινήσει δύο εβδομάδες αργότερα.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ...



Στην ελίτ της Ευρώπης

Των ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ & ΒΙΚΥΣ ΣΙΩΡΗ

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το μεσημέρι της Τρίτης οι Νοτιάς και Θανόπουλος θα εξαγγείλουν πολιτική λιτότητας για την ΑΕΚ της επόμενης χρονιάς. Παρά την προσπάθεια ωραιοποίησης της κατάστασης -που επιχειρείται από συγκεκριμένους κύκλους- το μέλλον της ΑΕΚ φαντάζει εξαιρετικά δυσοίωνο. Χωρίς μπάτζετ, δίχως διοίκηση που να μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσα τους δύο βασικούς αντιπάλους της, δίχως γήπεδο και προπονητικό κέντρο η Ενωση μπορεί να ελπίζει μόνο στον κόσμο της και σε συγκεκριμένους ανθρώπους που μπορούν να την κρατήσουν μεγάλη. Οπως συνέβη τους τελευταίους έξι μήνες, όταν οι Μπάγεβιτς και Μανωλάς πήραν το συνονθύλευμα που είχαν αφήσει οι επιλογές των Νικολαΐδη και Δώνη και το μετέτρεψαν σε ομάδα που διεκδίκησε το κύπελλο και σήμερα διεκδικεί το Τσάμπιονς Λιγκ. Ετσι και τώρα, η ελπίδα για το αύριο της Ενωσης βρίσκεται στα χέρια και στο πλάνο του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή.

Το «Goal» αποκαλύπτει το σχέδιο των Μπάγεβιτς και Μανωλά που μπορεί ακόμα και μέσα από τις οικονομικές αντιξοότητες να φέρει την ΑΕΚ ξανά σε πολύ υψηλό επίπεδο μέχρι και την ελίτ των ευρωπαϊκών συλλόγων.

Από τη στιγμή που η διοίκηση της ΑΕΚ δεν μπορεί να δώσει στην ομάδα τις οικονομικές εγγυήσεις για να διεκδικήσει τίτλους στην Ελλάδα και να αποκτήσει τη χαμένη αίγλη της στην Ευρώπη, οι Μπάγεβιτς και Μανωλάς αναζητούν άλλους τρόπους για να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η οργάνωση του τμήματος σκάουτινγκ -ώστε να εκμεταλλευτούν κάθε δυνατότητα εντός και εκτός συνόρων- αλλά και η συνεργασία με κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ !!




ΣΚΟΚΟ : ΚΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ !! ΒΓΑΛΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΩΝ ΛΑΓΩΝ !!
ΜΠΛΑΝΚΟ : ΚΑΝΕ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ..ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΓΚΟΛ ΑΠΟΨΕ !!

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΤΟ ΣΚΟΡ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΕΚΟΜΠΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΓΡΗ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ( ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ..)

ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ !!!


Για σένα είναι ο ουρανός, για σένα και τα αστέρια!

Σήμερα το βράδυ το Ολυμπιακό Στάδιο θα φορέσει τα καλά του. Περίπου 40.000 οπαδοί θα είναι εκεί για να στηρίξουν την ΑΕΚ. Ο στόχος των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ είναι κοντά. Συγκεκριμένα, απέχει μία νίκη. Στις 21:15 απέναντι στον Παναθηναϊκό στο φινάλε των πλέι οφ, στον "τελικό" για το "εισιτήριο" των προκριματικών, αυτός θα είναι ο στόχος. Η Ενωση δεν έχει ηττηθεί φέτος από τον Παναθηναϊκό. Μία νίκη και δύο ισοπαλίες μετρά. Σήμερα όμως θέλει μόνο νίκη.

Στο πλαίσιο αυτό ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με επιθετικές βλέψεις. Αν ο Κυργιάκος παίξει η 11αδα θα απαρτίζεται από τους Σάχα, Κουτρομάνο, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκο, Γεωργέα στην άμυνα, τους Καφέ – Πελετιέρι – Χετεμάι στα χαφ και στην επίθεση τους Σκόκο – Τζιμπούρ – Μπλάνκο σε σύστημα 4-3-3. Αν ο αρχηγός δεν τα καταφέρει τότε θα τον αντικαταστήσει πιθανότατα ο Γκέντσογλου. Θέση στην 11αδα διεκδικεί και ο Μαντούκα και σε αυτήν την περίπτωση το σύστημα θα γίνει 4-4-2.

Οπως και να έχει η ΑΕΚ από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα διεκδικήσει την νίκη. Μόνο αυτή την εξυπηρετεί, μόνο αυτή θέλει. Αλλωστε στόχος είναι να δώσει ακόμα ένα "χαστούκι" στους "πράσινους" μετά τις ύπουλες μεθοδεύσεις στην υπόθεση Κατσουράνη. Η Ενωση σκέφτεται πλέον μόνο αυτό το ματς. Όλα τα υπόλοιπα από Δευτέρα…

Σάββατο, Μαΐου 30, 2009

AYΡΙΟ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ..


Πριν το ντέρμπι θα δοκιμάσει ο αρχηγός

Ο ΣωTήρης Κυργιάκος σήμερα (30/05) προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ωστόσο, πάντα οι προπονήσεις πριν από επίσημα παιχνίδια είναι σε χαλαρούς ρυθμούς. Έτσι, ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν για το αν ο αρχηγός της ΑΕΚ θα παίξει 100% στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό θα εκτιμηθεί αύριο (31/05) λίγο πριν ξεκινήσει το ντέρμπι, όταν και ο στόπερ της Ενωσης θα δοκιμάσει το πόδι του.


ΕΠΕΙΔΗ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..


Η ΆΕΚ νίκησε στην παράταση τον Διομήδη Άργους με 30-28 και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Final-4 που πραγματοπιείται στις Σέρρες. Σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό που κρίθηκε στην παράταση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Διομήδη Άργους, οι "κιτρινόμαυροι" ήταν εκείνοι που στο τέλος πανηγύρισαν, καθώς νίκησαν με 30-28 και προκρίθηκαν στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος. Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης που διεξήχθη στις Σέρρες, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 24-24, αλλά στην παράταση η ΑΕΚ πήρε τη νίκη και πλέον, περιμένει τον αντίπαλό της, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Φίλιππος Βεροίας - ΓΑΣ Κιλκίς. Εάν η ΑΕΚ κατακτήσει το τρόπαιο, τότε θα είναι ο πρώτος τίτλος για το σύλλογο σε ομαδικό άθλημα μετά από 7 χρόνια. Σάββατο 30/5
Ημιτελικοί Διομήδης Άργους - ΑΕΚ 28-30 (24-24 κανονική διάρκεια) Φίλιππος Βέροιας - ΓΑΣ Κιλκίς 18:00

Κυριακή 31/05
ΤελιΚOΣ 16.15 ΕΤ1

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΝΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..


Το ηθικό χρέος του Κωστάκη…

Oύτε ένα… «τελικό» δεν μπορείς να παίξεις με την ησυχία σου. Λίγες ώρες πριν το παιδικό όνειρο του 13χρονου μαλλιά γίνει πραγματικότητα στα… 40, λίγο πριν το μυαλό φορέσει πάλι κοντό παντελονάκι και τρέξει πάνω κάτω στην σκηνή δίπλα στον Angus, εκεί που την Κυριακή θα τρέχουν τα παιδιά μας χωρίς κιθάρα στα χέρια, είναι λογικό να αισθάνεσαι λίγο …Δώνης. Υπάρχουν μόνο για σήμερα και πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο. Αυτό όμως που είναι στην κορυφή της δημοσιότητας από χθες δεν είναι απλά ποδόσφαιρο. Είναι η ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου παιγμένη ξανά σαν επαναλαμβανόμενη φάρσα. Πάντα ο ΠΑΟ είχε τον τρόπο να εξοργίζει με τον τρόπο που άρπαζε παίκτες. Δεν ήταν μόνο ο Βαγγέλης Βλάχος, ο ΑΕΚτζής από μικρό παιδάκι στην Αρτάκη και αρχηγός στα 22 του που επειδή κάποιος «ξέχασε» να του δώσει μια δόση συμβολαίου την έκανε για τον «πατέρα» του τον Βαρδινογιάννη. Ούτε ο Λύσσανδρος που από νεογέννητο άκουγε τις φωνές από την Φιλαδέλφεια στο πατρικό του σπίτι και λίγα χρόνια μετά τραγούδαγε «σύλλογος μεγάλος» μέσα στα αποδυτήρια. Κι ο Πανιώνιος διαλύθηκε κάποτε με ένα… λάθος για να πάει ο Μαραγκός στον ΠΑΟ και ο Αποστολάκης με υπογεγραμμένο συμβόλαιο στον ΟΣΦΠ βρήκε την ευκαιρία και την έκανε από μια κερκόπορτα αφού τότε οι σημερινοί δυνάστες του Ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν στην φάπα. Δεν θα γράψω όλες τις ιστορίες. Δεν χρειάζεται. Μια φορά έτσι, μια ζωή έτσι λέει μια παλιά παροιμία της αρματολών και κλεφτών. Εχουμε δει τόσα πολλά που το να αφήσει η Μπενφίκα, που έβγαλε 800.000 ακόμη κι από τον Μαντούκα των 10 συμμετοχών, τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς… ελεύθερο για χάρη της πανάθας δεν είναι έκπληξη. Είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων. Βέβαια αν τελικά ολοκληρωθεί το ανοσιούργημα θα φταίει και το… παιδί. Όπως και όλοι αυτοί οι παλιοί παίκτες που ανέφερα παραπάνω, που δεν έμειναν και με τον καλύτερο τρόπο στην ιστορία. Όχι της πανάθας. Στην ιστορία που γράφει ο κάθε άντρας με τις πράξεις του. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να διαλέξει ο Κατσουράνης τον ΠΑΟ για επόμενη ομάδα του. Κι ας έλεγε πριν λίγες μέρες πως η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο, πράγμα που μάλλον δεν ισχύει αφού το έργο ΠΑΟ – Μπενφίκα έχει προχωρήσει πολύ και βέβαια ο Κωστάκης, όπως τον λέγαμε πάντα, δεν το έμαθε από τις… εφημερίδες σαν την διοίκηση της ΑΕΚ. Κι ας έλεγε ακόμη παλαιότερα που ήταν αρχηγός και πήγαινε για σημαία πως μόνο η ΑΕΚ υπάρχει για αυτόν στην Ελλάδα. Επαγγελματίας είναι με οικογένεια και υποχρεώσεις και η καριέρα του πάει προς το τέλος της σιγά σιγά. Ομάδα σε κάποιο προηγμένο πρωτάθλημα δεν φαίνεται να βρίσκει ούτε τώρα οπότε θέλει να κοιτάξει την τσέπη του. Κατανοητό. Εχω όμως απαίτηση από ένα παιδί που από την Παναχαϊκή, μέσω ΑΕΚ, βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης και θα μπορούσε να πάει σε πολύ μεγαλύτερη ομάδα από την Μπενφίκα αν δεν ήθελε την ασφάλεια Σάντος, να δείξει πιο αντρική στάση. Και περιμένω ακόμη γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα. Όταν και ο πιο χαζός καταλαβαίνει πως ο Κατσουράνης θα μείνει ελεύθερος μόνο για να χάσει λεφτά η ΑΕΚ από την ρήτρα που ο ίδιος σαν ενήλικος άντρας υπέγραψε τότε περιμένω από τον ίδιο να μην επιτρέψει στον εαυτό του να πάρει μέρος σε κάτι τέτοιο. Αφού δεν μπορεί να περιμένει ένα χρόνο για να μείνει ελεύθερος ας στείλει τους μελλοντικούς εργοδότες του που και για τον Μελίσση έδωσαν 2.000.000 ευρώ στην ΑΕΚ για διαπραγμάτευση. Κι αν η ομάδα που κάποτε μόνο αυτή υπήρχε στην Ελλάδα για τον Κωστάκη δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις τις δικές του ή της Μπενφίκα για να το ξαναπάρει τότε είναι βέβαιο πως με ένα λογικό ποσό ή με κάποια σημαντικά έμψυχα ανταλλάγματα θα βρεθεί ο τρόπος να γίνει η μεταγραφή. Και μετά ο καθένας να πάρει τον δρόμο του και όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Ετσι κάνουν οι άντρες που δεν φοράνε τα παντελόνια μόνο για να προστατευτούν από το κρύο. Παρεμπιπτόντως να πω ένα μπράβο στην διοίκηση της ΑΕΚ που έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και δείχνει πως θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας με κάθε νόμιμο τρόπο. Και λεφτά να μην μπουν τελικά στο ταμείο τουλάχιστον να μην μας περνάνε για τελείως… μαλάκες ο Κωστάκης και οι πολυμετοχικοί που όπως λέει και ο εσχάτως αηδιασμένος…. πρωτεργάτης της πράσινης πολυμετοχικότητας θέλουν να φέρουν ένα άλλο ήθος στο ποδόσφαιρο. Δεν πειράζει. Ας μείνουμε με το… ήθος που υπάρχει τώρα. Τουλάχιστον αυτό το μάθαμε και ξέρουμε τι να περιμένουμε. Αυτά. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο δεν περιμένω από τον Κατσουράνη εκτός από το να τιμήσει το περιβραχιόνιο που φόρεσε και την φανέλα που ίδρωσε μην συμμετέχοντας σε μια ξεκάθαρη συμπαιγνία σε βάρος της ΑΕΚ που ακόμη και στα δυσκολότερα χρόνια της τον πλήρωνε και μάλιστα πολύ καλά. Από την πανάθα και από την Μπενφίκα που απλά θέλει να κονομήσει ότι μπορεί και να στείλει τον Κατσουράνη στην ευχή του Θεού δεν περιμένω τίποτα. Καλό βράδυ να έχουμε σήμερα. Που θα έχουμε σίγουρα. Και την Κυριακή θα περάσουμε καλά. Η κιθάρα του Angus και η φωνή του ΒΟΝ, εγώ αυτόν θα βλέπω σήμερα κι ας μένει μόνιμα κάπου στην Σκωτία από τότε που ήμουν 11, θα ακούγονται ακόμη. Και το highway to hell θα είναι ότι πρέπει για σάουντρακ αφιερωμένο στους «καλούς μας φίλους" που την Κυριακή δεν θα μπορούν παρατάξουν τα... λεφτά τους αλλά μόνο την ομάδα τους. Καλή αντάμωση. Καλημέρα σε όλα τα αδέρφια. Ποτέ δεν κουραστήκαμε να περιμένουμε.

ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΠΕΡ..


Πρώτη λύση ο Μπρούνο

Η ΑΕΚ ψάχνει (και) για κεντρικό αμυντικό μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Αλεξόπουλου. Παράλληλα είναι και άγνωστη η κατάληξη των συζητήσεων για μείωση συμβολαίων με τους Σωτήρη Κυργιάκο και Ντάνιλε Μαϊστόροβιτς. Πρόθεση της διοίκησης της ΑΕΚ είναι να "κατέβει" με τον "Sotis" στο ένα εκατ.ευρώ και με τον Σουηδό στόπερ στις 600.000 ευρώ. Τα "μηνύματα" και από τους δύο δεν είναι ενθαρρυντικά και πιθανόν ένας από τους δύο τελικά να φύγει μετά το τέλος της σεζόν. Για αυτό και ο Στέλιος Μανωλάς ψάχνει και στόπερ, ενώ και ο Ζεράλντο Αλβες έχει ζητήσει να φύγει αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον δικέφαλο.

Πρώτη λύση για την ΑΕΚ είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ελεύθερος, με κασέ γύρω στις 180.000 ευρώ και με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα για δύο χρόνια (2005/07). Ο 32χρονος Ιταλός στόπερ είχε αφήσει καλές εντυπώσεις σε όλους, αν και ο οξύθυμος χαρακτήρας του είναι ανασταλτικός παράγοντας. Ωστόσο, τόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όσο και ο Στέλιος Μανωλάς τον θεωρούν αξιόπιστη λύση και ο ίδιος θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους.

Παράλληλα, ακούστηκε για την ΑΕΚ και το όνομα του Τραϊανού Δέλλα. Ο "Κολοσσός" έφυγε πέρυσι το καλοκαίρι από την Ενωση και έπαιξε για ένα χρόνο στην Ανόρθωση με πολλούς (πάλι) τραυματισμούς και καλές παρουσίες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Να σημειώσουμε ότι έχει μεγαλύτερο κασέ από τον Τσιρίλο και τον Γενάρη του 2010 γίνεται 34. Τέλος, όσον αφορά τον Βαγγέλη Μόρα τα πράγματα δυσκολεύουν, καθώς η Μπολόνια είναι πολύ κοντά στο να παραμείνει στο Καμπιονάτο και έτσι θα ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο του.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !


Με 19αδα στο μεγάλο ντέρμπι

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πήρε και τους 19 ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι να αγωνιστούν, στην αποστολή του τελευταίου αγώνα της φετινής σεζόν για την ΑΕΚ. Δηλαδή, το Κυριακάτικο (31/05) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο για την "μάχη" της εξόδου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα ο 61χρονος Σέρβος προπονητής πήρε τους εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Κουτρομάνος, Κυργιάκος, Γκέντσογλου, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Ν’Σιαμπαμφούμου, Καφές, Πελετιέρι, Εντίνιο, Χετεμάι, Μπερνς, Παυλής, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Σκόκο, Ντιούφ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μάχο, Αλεξόπουλος, Αλβες, Χουανφράν, Λαγός, Ρίκκα, Ενσαλίβα, Ταχτσίδης και Πλιάτσικας.

Ο Σωτήρης Κυργιάκος ακολούθησε χθες (29/05) επιφυλακτικά το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, ενώ ο Ζεράλντο Αλβες ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας όπως και ο Παναγιώτης Λαγός. Ο Αντώνης Ρίκκα απουσίαζε με άδεια από τον προπονητή. Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη στις 17:30 και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ...ΚΑΙ .ΦΕΥΓΑΤΟΙ...


Ο Ταχτσίδης, ο Αλβες και ο φευγάτος Πλιάτσικας…

Από ότι έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής η ΑΕΚ δίνει μεγάλη βάση στην παραμονή των παικτών που θέλει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για την νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτό έγινε με τον Σάχα, προσπάθεια γίνεται με τον Πελετιέρι, ενώ θέμα χρόνου είναι η ανανέωση των Καφέ, Γεωργέα και Αλεξόπουλου. Μέχρι στιγμής μόνο ο Παναγιώτης Λαγός έχει αρνηθεί την πρόταση της ΑΕΚ για πρόωρη ανανέωση.

Αντίστοιχη πρόταση έγινε και στον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Ο 18χρονος μέσος με τα τωρινά δεδομένα εισπράττει μόνο τον μισθό του. Η Ενωση του πρότεινε να το ανανεώσει με 80.000 ευρώ ετησίως. Ο παίκτης αρνήθηκε και η ΑΕΚ θα επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση. Από την πλευρά του, ο Ζεράλντο Αλβες έχει ζητήσει πρόωρη ανανέωση για ακόμα δύο χρόνια. Αν δεν γίνει αυτό θέλει να φύγει από τον δικέφαλο.

Κάτι που αιτήθηκε επίσημα και ο Βασίλης Πλιάτσικας, ο οποίος έχει εξαιρετική πρόταση από την Γερμανία. Και το έχει σκεφτεί σοβαρά να αφήσει όχι μόνο την ΑΕΚ, αλλά και την Ελλάδα για να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



Ο ΝΟΤΙΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ..ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑKΟ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ..ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΥΣ..ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ..ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ..

Παρασκευή, Μαΐου 29, 2009

ΦΥΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..


«Θα τιμήσω τη φανέλα»

Ο Σεμπάστιαν Σάχα θα συνεχίσει για άλλα τρία χρόνια να είναι ο «φύλακας-άγγελος» της εστίας της ΑΕΚ. Στη συνάντηση που είχε ο Νίκος Θανόπουλος με τους εκπροσώπους του, επήλθε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αργεντινό τερματοφύλακα. «Εκπληρώθηκε μια επιθυμία μου. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα της Κυριακής. Εύχομαι ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη και να παλέψουμε για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Σάχα αναφερόμενος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αργεντινό τερματοφύλακα Σεμπάστιαν Σάχα για τρία χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο Αργεντινός τερματοφύλακας τόνισε στο επίσημο σάιτ της «Ενωσης»: «Εκπληρώθηκε μια επιθυμία μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τιμήσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Τώρα κοιτάμε όλοι τον αγώνα της Κυριακής, εύχομαι ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων μας, για να πάρουμε τη νίκη και να παλέψουμε για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η στήριξη των φιλάθλων μας είναι πολύ σημαντική για εμάς».


ΜΕΡΑ ΘΥΜΗΣΗΣ...ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΜΕΡΑ..ΠΑΛΙ ΜΕ..ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ..ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !!

ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΕ ΤΙΓΡΗ..


«Άνοιγμα» στον Δημήτρη Μελισσανίδη αναμένεται να κάνουν ο Νίκος Νοτιάς και ο Νίκος Θανόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη (01/06, 13:00). Οι δύο παράγοντες της ΑΕΚ αναμένεται τοποθετηθούν σε όλα τα ζητήματα της ΠΑΕ και δεν πρέπει να προκαλέσει έκπληξη πιθανή αναφορά τους στον «Τίγρη». Εξάλλου, έχουν πει ξανά ότι θέλουν τη στήριξή του, αλλά δεν μπορούν ούτε να τον «εξαναγκάσουν» ούτε να προβλέψουν τη στάση του. Σίγουρη θεωρείται, επίσης, η περίπτωση ο κ. Μελισσανίδης να μιλήσει τις επόμενες ημέρες και ενδέχεται να παίξουν ρόλο στην όποια απόφασή του τα όσα πουν οι κ.κ. Νοτιάς και Θανόπουλος. Οι δύο άνδρες θα υποστηρίξουν ότι αν δεν εμπλακεί ο ισχυρός επιχειρηματίας στην «Ένωση», τότε θα προχωρήσουν χωρίς εκείνον. Ο κ. Νοτιάς, εκτός των οικονομικών θεμάτων, θα αναφερθεί στην κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου των Σπάτων, κάνοντας σαφές (σε γενικές γραμμές) το εξής: είναι αποφασισμένος να προσφέρει στην ΑΕΚ υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που θα ανεβάσουν τη δυναμική της.

ΔΟΚΙΜΕΣ...


Με 4-4-2 και Χετεμάι η δοκιμή

Την πρώτη του δοκιμή ενόψει της Κυριακάτικης (31/05) κρίσιμης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έκανε χθες (28/05) ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός της Ενωσης δοκίμασε σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σάχα, δεξί μπακ ο Κουτρομάνος, αριστερό μπακ ο Γεωργέας, στο κέντρο άμυνας Μαϊστόροβιτς – Κυργιάκος, αμυντικά χαφ Καφές – Χετεμάι, δεξί χαφ ο Σκόκο, αριστερό ο Μαντούκα και στην επίθεση ο Μπλάνκο με τον Τζιμπούρ. Πάντως, Καφές - Κυργιάκος ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Ο Αντώνης Ρίκκα απουσίαζε με άδεια απο τον προπονητή. Στους Θρακομακεδόνες ήταν και οι Ζεράλδο Αλβες και Γιώργος Αλεξόπουλος χώρις να ακολουθήσουν πρόγραμμα προπόνησης. Ο Παναγιώτης Λαγός ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Μπλάνκο και Πελετιέρι που έκαναν ατομικό την Τετάρτη ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκαν κανονικά στην διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

O ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΑΕΚΑΡΑ ΜΕ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ..ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !! ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΙΓΡΗ..Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΓΙΑ ΟΛΑ

Πέμπτη, Μαΐου 28, 2009

ΜΕΝΟΥΝ ..!!


Με τις προτάσεις για επέκταση συμβολαίων ξεκινά για την ΑΕΚ ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Έτσι μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθούν από την διοίκηση οι Γεωργέας, Αλεξόπουλος και Καφές με θέμα συζήτησης την παραμονή τους στην ομάδα.

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η συμφωνία και με τους τρεις παίκτες που θα επιβραβευθούν με αυτό τον τρόπο για την προσφορά τους αλλά και τη διάθεση που δείχνουν στον αγωνιστικό. Ειδικά για τον Αλεξόπουλο που σε λίγες ημέρες θα οδηγηθεί στο χειρουργείο για επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό, η συμφωνία θα αποτελέσει ένα έξτρα κίνητρο για τον παίκτη για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Απαντήσεις για όλα

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας την Κυριακή με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό θα έχει κριθεί και το αν η ΑΕΚ θα έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι την Τρίτη στις 13.00 στο ξενοδοχείο Holiday Inn Attica, θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου του πρόεδρου της ΠΑΕ Νίκου Θανόπουλου και του αντιπροέδρου και μεγαλομετόχου Νίκου Νοτιά. Οι δυο ισχυροί άνδρες της ΠΑΕ αναμένεται να αναφερθούν σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα αλλά και τους στόχους για την νέα σεζόν.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ..


ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΕΚ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - MHNYMA ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Αδέλφια Ενωσίτες χαιρετίσματα από τον Παγκύπριο Λάρνακας . Ευχόμαστε παρένθεση να ήταν η εμφάνιση μας με Λάρισα και την Κυριακή να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και πάλι με τα πολυμετοχικά βαζέλια που κλέβουν και παίκτες .. και να πάρουμε την νίκη . Μία νίκη που θα μας δώσει ελπίδες και μόνο φυσικά για την πρόκριση μας στους ομίλους . Σίγουρα τα παιγνίδια Σάββατο Τετάρτη κούρασαν τους παίκτες και τους δίνουμε άλλοθι για αυτό . Την Κυριακή με δύναμη πάθος να τα δώσουμε όλα όμως στον τελευταίο αγώνα των play offs και να πάρουμε την 2η θέση το αξίζουμε . Να παίξουμε όλοι και για τον μεγάλο άτυχο Γιώργο Αλεξόπουλο αλλά και για τον κόσμο μας που τον πικράναμε με την απώλεια του Κυπέλου και να τους αφιερώσουνε την νίκη οι παίκτες μας . Θέλουμε να δούμε μία ΑΕΚ βγαλμένη από τα παλιά μία ΑΕΚ που θα μας κάνει περήφανους και για αυτό την αγαπάμε .
Ο Μάιος είναι Μήνας μνήμης και αποφράδας μέρας 29 Μαίου 1453 η άλωση της Πόλης ..πάλι με Χρόνια και καιρούς Κωνσταντινούπολη και όλη η Κύπρος πάλι δικές μας θα είναι
ΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣΦΗΝΑΚΙΑ : 1. Πέναλτι φάντασμα ο Κακό-χρονο να έχει !! 2. Ο Ενσαλίβα είχε εντολή να κιτρινιστεί ;; 3. Τιμούρ θα καταλάβεις σύντομα που έμπλεξες..ο χοχοχο θα σε πετάξει και εσένα σύντομα.. όχι στα τρία Χρόνια που έκλεισες στους τρείς Μήνες μάλλον ..ότι αποτελέσματα και να του φέρεις …σου ευχόμαστε πλήρη αποτυχία ( τώρα είσαι εχθρός μας στα γήπεδα μόνο φυσικά ) και να τους διαλύσεις τελείως !! 4. Oσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια .. έτσι δεν είναι κύριε ΧΟΧΟΧΟ ;; 5. Πολλά τα ανέκδοτα του Ευρω-προέδρου για γέλια η συνέντευξη του !! 6. Χίλια περαστικά και σύντομα σιδερένιος στα γήπεδα στον μεγάλο άτυχο Γιώργο Αλεξόπουλο 7. Τελικά Τιμούρ δούλος του χοχοχο θα είσαι..από τα λεγόμενα σου αυτό καταλάβαμε ( όποτε θέλεις διώξε με λες ) 8. Ποτέ ο Κατσουράνης στα βαζέλια..τη ρήτρες είχαμε τελικά ;; να βγει ο παίκτης να πει τη συμβαίνει και αν συμφώνησε 9. Tελικά το άτιμο το χρήμα αγοράζει και οπαδισμούς και συνειδήσεις και πολλοί άλλοι από το παρελθόν…. Φυσικά που το παίζανε Αεκτζήδες άμα είδαν χρήμα άλλαξαν 10. Τελικά τα Μπαόκια έχουν και δύναμη στην ΕΠΟ τώρα να τα φοβόμαστε με τον Γκαγκάτση 11. Πολύ καλά που μένουν παίκτες που πρόσφεραν και θα προσφέρουν 12. Τα Βαζέλια εδώ και Χρόνια έτσι ύπουλα είναι..τώρα θα αλλάξουν ;; 13. Πολύ άτυχος και ο Λαγός και η Διοίκηση με νέο συμβόλαιο τον ανταμείβει και καλά κάνει 14. Ο Σάχα να γίνουν προσπάθειες να μείνει το αξίζει και αυτός
Συνδεσμιακά : Στο www.pagiprios.blogspot.com/ τα νέα μας . Όποιος θέλει να γίνει μέλος της παρέας μας, η συνδρομή είναι 25 ευρώ τον Χρόνο. Είμαστε ΑΕΚΑΡΑ πάνω από ονόματα και καταστάσεις που έρχονται και φεύγουν , είμαστε και Ορίτζιναλ 21 και Θύρα 21 και ΑΕΚ FANS και οτιδήποτε αφορά το όνομα ΑΕΚ , ο σύνδεσμος είναι ανοιχτός για όλους. Για τα αδέλφια μας του εξωτερικού με 10 ευρώ παίρνετε τιμής ένεκεν την πλαστική κάρτα μέλους μας , αυτοκόλλητα και το ημερολόγιο μας. Τα μέλη μας στην Κύπρο με την απίθανη μας κάρτα μέλους που κυκλοφορεί με την Κωνσταντινούπολη επάνω, δικαιούνται εκπτώσεις από καταστήματα στην Λάρνακα και μία μπλούζα δώρο .
Φαγητό κάθε Πέμπτη από τις 19.30 μέχρι τις 21.30 .Συνεχίζουμε ακούραστα και όσοι θέλουνε είναι ευπρόσδεκτοι , ευχαριστίες σε όσους έρχονται και οι άλλοι ας προσέχουν το σπίτι.. αυτοί χάνουν !!
Χαιρετίσματα : Στον Πέτρο Πέτρου από Αραδίππου να έχει δύναμη και υπομονή , στα αδέλφια μας του Παγκύπριου Λεμεσού, στα άπαικτα αδέλφια μας του aektzis.gr και του aekmania.gr , στους ΑΕΚΑΡΕΣ του υποβρυχίου ΠΡΩΤΕΥΣ , στους Αεκτζήδες φίλους στα Τρίκαλα Σταύρο και Βασίλη στον δυνατό Νίκο Ναρλή από Παλαιό Φάληρο, ,στον Σ.Φ. Πάρου , στην Ορίτζιναλ Κομοτηνής και στα παιδιά εκεί , στον Σ. Φ. Κορίνθου ,στo club των Πατησίων και στον Μπάμπη τον Λοχαγό !! , στον σύνδεσμο Λαυρίου ,στον σύνδεσμο παλαιμάχων της ΑΕΚ , στον φίλο Θεόφιλο από Σέρρες , στην θ21 και στους φίλους εκεί , στον Χρήστο Παίδη , στην Ορίτζιναλ Χίου και στον Γιώργο , AEK FANS και στον Νίκο ,στον γίγαντα Ηρόδοτο Χρυσάνθου , στην Καστοριά και στον φίλο Βαενά Χρήστο , στον Νίκο Ξηρόκωστα , στην Κακοπετριά και στα εκεί μέλη μας , στα αδέλφια μας στην Λαμία , Σταμάτη Απέργη, Ανδρέα Μάρκο και στην ΑΕΚ Περιστερίου Δυτικών Προαστίων , Νίκο Δερεμπέη , Γιώργο Ζαχαριάδη, Κώστα απο Σπάρτη , την Λήμνο και τους Γιάννη Παπαδάκη, και Ανδρέα Καβαλέρο , Μπρινιά Γιώργο από Καβάλα ,Γιώργο Καραλλή από Πάτρα, Νίκο Τζανάκη, Δημήτρη Αράχωβα,τον Νίκο Σπυρούλια , Νίκο Κοκολόγο , Νίκο Σκουλάτο από Νάξο, Μαρία Παπασταμάτη από Λάρισα , στον Γιώργο Θωμαίδη που πάντα να είναι δυνατός και αισιόδοξος , Περίπτερο Πανίκος στην Πάφο( πλησίον Ταχυδρομείου ) , στους φίλους από Κέρκυρα και τον Θάνο Βιτουλαδίτη και στα αδέλφια μας της Κατερίνης .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ: Πολύ όμορφες μπλούζες Καλοκαιρινές , και Χειμωνιάτικα φούτερ , με φοβερά σχέδια μπροστά πίσω ..νέα φοβερά σχέδια που κάνουν πάταγο !! ( S-Μ-L-XL , παιδικές ) μαύρες, άσπρες ή κίτρινες προς 15 ευρώ οι Καλοκαιρινές ,και προς 20 ευρώ τα φούτερ( παιδικές 10 ευρώ !! ) για περισσότερες μπλούζες ειδικές τιμές !! . Τα νέα μας λαβαράκια γίνονται ανάρπαστα..όποιος θέλει είναι 15 ευρώ και παίρνει τέσσερα ( 5 ευρώ για ένα )
Τρόπος αποστολής : Να γίνεται κατάθεση μέσω της Εμπορικής τράπεζας στον λογαριασμό 42099139 στο όνομα Χριστάκη και Καίτη Κασπαρή . Η απόδειξη να σταλεί με γράμμα στην διεύθυνση μας ή με φαξ στο 00357-24-622837 και αμέσως θα πάρετε το πακέτο ,όπως γίνεται εδώ και Χρόνια . Ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν από Ελλάδα και Κύπρο που είναι πολλοί και μας κρατούν στην ζωή εδώ και εννιά Χρόνια .
Ο επόμενος μας σύνδεσμος θα είναι στην Ελεύθερη Κερύνεια και στον Ελεύθερο Απόστολο Ανδρέα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ : Παγκύπριος σύνδεσμος οπαδών ΑΕΚ σύνδ. Λάρνακας . Μιχαήλ Κουτσόφτα 4 7040 Ορόκλινη Κύπρος (τηλ. Επικοινωνίας 00357-99-884960- Χατζηκώστας Κ. ή 00357-24-656631 ΑΕΚΟ-περίπτερο *ΚΑΣΠΑΡΗΣ* Φαξ. 00357-24-622837 email : koshatzi @ avacom.net

ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕΣ..ΤΩΡΑ ;;


Κατσουράνης, 31/03/2009: "Προτεραιότητα μου η ΑΕΚ"

Αν μείνει τελικά ελεύθερος ο Κώστας Κατσουράνης από την Μπενφίκα, θα έχει να διαλέξει από την Ελλάδα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό που έχουν ενδιαφερθεί για τον Ελληνα διεθνή μέσο. Ωστόσο, ο ίδιος ο "Κατσούρ" εξαιτίας της παρουσίας του στην Ενωση για τέσσερα χρόνια και για το ότι ο δικέφαλος του έδωσε την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του και μάλιστα να γίνει αρχηγός της έχει δώσει προτεραιότητα στην ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο Κώστας Κατσουράνης με συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra FM" την Τρίτη 31 Μαρτίου είχε ξεκαθαρίσει τα πράγματα. "Σχεδόν πάντα λέω την αλήθεια. Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην Ελλάδα, αν και δεν είναι προτεραιότητά μου, και σύμφωνα με τη φετινή μου απόδοση, σίγουρα θα μείνω στο εξωτερικό. Αν επιστρέψω τον πρώτο λόγο θα έχει η ΑΕΚ. Ισχύει η ρήτρα των πέντε εκατομμυρίων, που είχε βάλει ο Νικολαΐδης, αν επιστρέψω στην Ελλάδα και πάω σε άλλη ομάδα εκτός της ΑΕΚ" είχε πει χαρακτηριστικά πριν περίπου δύο μήνες.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ..ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΜΕ ΦΙΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΥΠΟΥΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ..ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΛΑ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..

Τετάρτη, Μαΐου 27, 2009

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΥΠΝΑΜΕ..ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ..!!


Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του εκπροσώπου του Σεμπαστιάν Σάχα και Αγκουστίν Πελετιέρι, Φερνάντο Κοσεντίνο, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκο Θανόπουλο. Ο πρώτος όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στην «Ένωση», η οποία θα δαπανήσει τις 200.000 ευρώ που χρειάζονται για την αγορά των δικαιωμάτων του. Πρόθεση της διοίκησης είναι ο Αργεντινός τερματοφύλακας να παραμείνει με απολαβές αντίστοιχες με τις φετινές και όχι με την αύξηση που προέβλεπε η συμφωνία για 1+3 χρόνια που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι. Το θέμα αναμένεται να κλείσει οριστικά και πιθανότατα θετικά την Παρασκευή σε νέα συνάντηση που θα γίνει με τον μάνατζερ του Σάχα. Αντίθετα, πολύ πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Αγκουστίν Πελετιέρι. Η διοίκηση της ΠΑΕ ενημέρωσε τον εκπρόσωπό του πως παρόλο που επιθυμεί την παραμονή του «χταποδιού» αδυνατεί να πληρώσει τη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ στη Λανούς. Ο σύλλογος της Αργεντινής δεν φαίνεται να έχει διάθεση να μειώσει τις απαιτήσεις του σε επίπεδα που να καλύπτει η ΑΕΚ και οι πιθανότητες ανανέωσης του δανεισμού του «Πέλε» είναι λιγοστές. Τέλος, έντονη είναι η φημολογία πως η ΑΕΚ δεν θα αρκεστεί απλώς στο να ορθώσει εμπόδιο στη μετακίνηση του Κώστα Κατσουράνη στον Παναθηναϊκό ως ελεύθερου από την Μπενφίκα. Πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση της «Ένωσης» να καταθέτει το προσεχές διάστημα επίσημη πρόταση στους «αετούς» για την απόκτηση του 30χρονου μέσου. Μπορεί το κόστος μίας τέτοιας κίνησης να είναι μεγάλο, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως θεωρούν ότι μπορούν να το καλύψουν, ενώ είναι δεδομένο ότι μία τέτοια μεταγραφή θα προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο, κάτι που συνεπάγεται έσοδα από εισιτήρια διαρκείας και όχι μόνο…

ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ..


ΣΤΟ WWW.SPORT-FM.GR
H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΠΛΑΝΚΟ

ΕΡΧΕΤΑΙ !!


Η επιστροφή του Σωτήρη Κυργιάκου ήρθε την καταλληλότερη στιγμή. Την περίοδο που η ΑΕΚ δίνει την Κυριακή το παιχνίδι της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό και προέκυψε σοβαρό πρόβλημα με τον Γιώργο Αλεξόπουλο. Ο «Sotis» έβγαλε κανονικά την προπόνηση της Τετάρτης και εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει στον «τελικό» κόντρα στην πρώην ομάδα του. Ενθαρρυντικά είναι τα νέα και για τον Παντελή Καφέ, ο οποίος επίσης δεν είχε κανένα πρόβλημα και τέθηκε στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ;; ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ..


Να προλάβουν τα χειρότερα προσπαθούν στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της «Ένωσης» στο άκουσμα πως η Μπενφίκα σκέφτεται να αφήσει ελεύθερο τον Κώστα Κατσουράνη και ότι ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην απόκτησή του έκανε κίνηση για να προφυλάξει τα δικαιώματά της. Την Τετάρτη, ο «δικέφαλος» έστειλε δύο επιστολές, στην πορτογαλική ομάδα και τη FIFA, θέλοντας να μάθει το σκεπτικό των Πορτογάλων να αφήσουν ελεύθερο τον Έλληνα μέσο.

ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ...


"Νίκη στο ντέρμπι για τον Γιώργο

( ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΧΡΗΣΤΟ..ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ "

"Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο ματς. Έχουμε λίγο άγχος αλλά όχι νευρικότητα. Θέλουμε να κερδίσουμε και θα τα δώσουμε όλα. Μάθαμε πως θα λείψει ο Αλεξόπουλος. Δεν υπάρχει περιθώριο να λείψει κανείς. Αλλά θα παίξουμε και για τον Αλεξόπουλο και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Και είμαι σίγουρος πως αν τα δώσουμε όλα, θα πάρουμε την νίκη" ήταν τα λόγια του Νάτσο Σκόκο στο περιθώριο του σημερινού (26/05) Fun Weekend που αποδεικνύουν ότι όλη η ΑΕΚ είναι στο πλευρά του Γιώργου Αλεξόπουλου και ότι θέλει την νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και για να την αφιερώσει στον Ελληνα αμυντικό που τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο από την πλευρά του είπε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ "Είναι μια πολλή σημαντική εβδομάδα. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Είναι ένας τελικός. Δεν είχαμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και είναι μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε και να πανηγυρίσουμε τώρα".

Όσο για τον Γκουστάβο Μαντούκα μίλησε για το διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσει η ΑΕΚ την Κυριακή, σε σχέση μ’ αυτό που εμφανίστηκε στο Αλκαζάρ απέναντι στην Λάρισα "Είμαι βέβαιος πως το παιχνίδι της Κυριακής δεν θα έχει καμία σχέση μ’ αυτό της περασμένης Κυριακής στην Λάρισα. Θα έχουμε τελείως διαφορετική εικόνα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να μας στηρίξει μαζικά. Είναι πολύ άσχημο αυτό που συνέβη με τον Γιώργο. Όποιος και αν παίξει στην θέση του, θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει την ομάδα".

Πάντως η αγωνία του κόσμου είναι τέτοια, που η ερώτηση προς τον αρχηγό της ΑΕΚ Σωτήρη Κυργιάκο ήταν αναμενόμενη στο Fun Weekend "Θα παίξεις την Κυριακή Σωτήρη;". Και απάντηση του Κυργιάκου άφηνε αρκετές ελπίδες. "Δεν ξέρω ακόμα ρε παιδιά, θα δούμε. Θα προσπαθήσω πάντως" έλεγε ο Sotis.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Με μηχανική υποστήριξη ο μικρός Χρήστος

Η κατάσταση της υγείας του νεαρού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Χρήστου Παυλίδη που είχε τροχαίο την Κυριακή (24/05) στην εθνική οδό προς Θεσσαλονίκη έχει σταθεροποιηθεί. Ωστόσο, συνεχίζει να βρίσκεται στην Εντατική και να έχει μηχανική υποστήριξη. Όπως λένε οι γιατροί του νοσοκομείου της Λάρισας τα επόμενα 24ώρα είναι πολύ κρίσιμα, αφού περιμένουν να αντιδράσει ο οργανισμός του στην θεραπευτική αγωγή.

Στη Λάρισα βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο Τόνι Σαβέβσκι ο οποίος είναι συνεχώς στο πλευρό τόσο του παίκτη της ΑΕΚ όσο και των μικρών του ΠΑΟΚ που είναι επίσης στο νοσοκομείο. Παράλληλα καθημερινά φτάνουν στη Λάρισα και γονείς από την ομάδα των Παμπαίδων `97 του Άγγελου Χατζόπουλου.

ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟ..ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ..


O ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΖΗΤΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ.. ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΗΤΑ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ..ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΟΜΩΣ..

Τρίτη, Μαΐου 26, 2009

ΠΑΛΙ ΑΤΥΧΟΣ !!! ΚΡΙΜΑ....ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΠΕΡ..!!


Κεραυνός εν αιθρία στην ΑΕΚ! Ο Γιώργος Αλεξόπουλος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4 με 6 μήνες. Ο 31χρονος αμυντικός στέκεται για άλλη μία φορά άτυχος στην καριέρα του, αφού μόλις το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στα γήπεδα μετά από σοβαρό τραυματισμό. Δυσάρεστα είναι τα νέα και για τον Ζεράλντο Άλβες, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική, τέθηκε νοκ άουτ από το ματς της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό και θα πρέπει πιθανότατα να του γίνει αρθροσκοπικός καθαρισμός για να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις.

Το παρήγορο είναι ότι ο Σωτήρης Κυργιάκος ανεβάζει μέρα με τη μέρα ρυθμούς προπόνησης. Ο διεθνής αμυντικός-όπως και ο Παντελής Καφές-προπονήθηκε κανονικά κι εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή. Άλλωστε, ελλείψει Αλεξόπουλου και Ζεράλντο, η συμμετοχή του είναι επιβεβλημένη.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ...


Συνάντηση με τον Φερνάντο Κοσεντίνο, εκπρόσωπο του Σεμπαστιάν Σάχα και του Αγκουστίν Πελετιέρι, που αναμένεται στην Αθήνα απόψε (26/5) θα έχει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αντικείμενο της επαφής δεν είναι άλλο από το μέλλον των δύο Αργεντινών άσων, που είναι τελείως διαφορετικές. Ο μεν πρώτος είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι για 1+3 χρόνια, ενώ ο δεύτερος είχε αποκτηθεί δανεικός με οψιόν αγοράς 2,5 εκατ. ευρώ. Επιθυμία των «κιτρινόμαυρων» είναι να παραμείνουν και οι δύο ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να «δέσει» τον Σάχα υπό το φόβο να τον χάσει, καθώς ήδη ο 30χρονος άσος έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες. Για να κρατήσει τον Αργεντινό γκολκίπερ η ΑΕΚ, θα πρέπει να καταβάλει φέτος 100.000 ευρώ στο γραφείο μάνατζερ που έχει τα δικαιώματά του πορτιέρο και άλλες 100.000 ευρώ του χρόνου. Παράλληλα θα πρέπει να γίνει μία αύξηση της τάξεως των 100-150 χιλ. ευρώ στον Σάχα, οι φετινές αποδοχές του οποίου ήταν 400.000 ευρώ. Σαφώς πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Αγκουστίν Πελετιέρι, αφού το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ είναι απαγορευτικό. Η διοίκηση της ΑΕΚ θα κάνει μία προσπάθεια, αλλά οι ιθύνοντες της Λανούς θα πρέπει να ρίξουν τις απαιτήσεις τους κάτω από το ένα εκατ. ευρώ. Το ενδεχόμενο η ομάδα της Αργεντινής να συναινέσει σε επέκταση του δανεισμού συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες και όλα δείχνουν ότι το «χταπόδι» δύσκολα θα παραμείνει. Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες θα γίνει ραντεβού με τους Ταχτσίδης και Ντιούφ για την επέκταση των συμβολαίων τους (ο πρώτος έχει συμφωνία ως το καλοκαίρι του 2010), ενώ θα γίνει και μία επαφή με τον Παναγιώτη Λαγό που έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου. Επίσης αναμένεται να υπάρξει συνάντηση και με τον Χουανφράν, ο οποίος έχει λαμβάνειν 650.000 ευρώ για καθένα από τα δύο χρόνια συμβολαίου που του απομένουν. Στον Ισπανό μπακ θα γίνει πρόταση για μείωση αποδοχών. Ξεκαθαρίζει για τους τραυματίες Το ρεπό της Δευτέρας ήταν… βάλσαμο για τους καταπονημένους από την κούραση των συνεχών αγώνων και τη ζέστη της Λάρισας παίκτες της ΑΕΚ. Από σήμερα (26/5) αρχίζει η προετοιμασία για τον «τελικό» της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (21:15, Novasports 1). Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς περιμένει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Ζεράλντο Άλβες συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί σε αντίθεση με τους Καφέ, Αλεξόπουλο και Κυργιάκο. Ο τελευταίος προπονήθηκε χθες σε ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς και είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί. Εκτός πλάνων θα είναι ο τιμωρημένος Ενσαλίβα και ο τραυματίας Χουανφράν. Ο Σορεντίνο φέρνει χρήματα Προάγγελος μίας ευχάριστης είδησης για την ΠΑΕ ΑΕΚ έγινε ο Στέφανο Σορεντίνο. «Η Κιέβο θα στείλει το φαξ στην ΑΕΚ και θα παραμείνω στην Ιταλία», δήλωσε ο Ιταλός πορτιέρο, πράγμα που σημαίνει πως η ομάδα της Βερόνα θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, που θα φέρει 800.000 ευρώ στα ταμεία της «Ένωσης». Ο «Σόρε» πάντως αναμένεται να μεταπωληθεί, πιθανότατα στη Ρόμα.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΛΙΙΚΑ ;;


Θολό τοπίο στην επόμενη μέρα

Μπορεί η ΑΕΚ να προσπαθεί να περάσει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η "εξωαγωνιστική" αλήθεια είναι πολύ πικρή. Διάθεση από τους νυν μετόχους της ΠΑΕ για επένδυση δεν υπάρχει. Εκτός ομάδας μέχρι στιγμής δεν έχει διαφανεί ότι θέλει κάποιος να ρίξει χρήματα. Ακόμα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης σκέφτεται πολύ προβληματισμένος αν θα δώσει χορηγία για την φανέλα…

Ο Νίκος Θανόπουλος περιμένει πως και πως τα έσοδα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να "κλείσει" κάποιες "τρύπες". Ολες δεν γίνεται. Τα "ανοίγματα" είναι πολύ μεγάλα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά το φινάλε της σεζόν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Θα μιλήσει για όλα. Θα προσπαθήσει τουλάχιστον να πει την αλήθεια στον κόσμο. Θα αναλύσει το πώς θα πορευτεί η ΑΕΚ από την επόμενη χρονιά.

Σίγουρη πρέπει να θεωρείτε η πώληση κάποιων εκ των προτοκλασάτων ποδοσφαιριστών της Ενωσης. Όπως και η μείωση κάποιων συμβολαίων από αυτούς που θα μείνουν στην ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει ότι μπάτζετ για καλοκαιρινές μεταγραφές δεν θα υπάρξει. Ελεύθεροι και βατοί οικονομικά ποδοσφαιριστές ενδιαφέρουν τον δικέφαλο.

Τώρα δεν μπορεί να γίνει τίποτα μεταγραφικά. Ούτε λεφτά για προκαταβολές δεν υπάρχουν στο ταμείο της ΑΕΚ. Οι περιπτώσεις των Λεονάρντο – Μάκου δυσκολεύουν πολύ. Ιορντάκε – Σκέντερ περιμένουν, ενώ ο Καράμπελας έχει μείνει στην προφορική συμφωνία με τον Ντούσκο. Οι συζητήσεις με τον μάνατζερ των Σάχα και Πελετιέρι δεν θα είναι εύκολες.

Χρειάζονται χρήματα και η ΑΕΚ δεν μπορεί την δεδομένη στιγμή ούτε καν να "ανασάνει". Μόνο "τεχνητές αναπνοές" μέσω κάποιων εμφανίσεων της ομάδας, αλλά για να ζήσει η ομάδα θέλει επενδυτή. Είτε εντός, είτε εκτός ΑΕΚ. Και μέσα σε όλα αυτά μία ομάδα προετοιμάζεται με πολλά προβλήματα για τον "τελικό" με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή και χιλιάδες οπαδοί της θα πάνε στο ΟΑΚΑ να την στηρίξουν ψυχολογικά και οικονομικά.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ




ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΤΟ ΑΛΑΝΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ..

Δευτέρα, Μαΐου 25, 2009

OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ..



Οι τρεις "χαϊλάντερ" των πλέι οφ για την ΑΕΚ

Στις 10 Μαΐου ξεκίνησαν τα φετινά πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα και μέσα σε 15 ημέρες η ΑΕΚ έδωσε πέντε παιχνίδια. Κάθε τρεις ημέρες έμπαινε στο γήπεδο για να δώσει κρίσιμους και απαιτητικούς αγώνες. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε πολλά προβλήματα στον καταρτισμό της 11αδας και σε αυτά τα παιχνίδια είχε τρεις ποδοσφαιριστές που δεν έλειψαν ούτε δευτερόλεπτο από τους αγώνες της. Ο Σεμπάστιαν Σάχα, ο Ντάνιελ Μαΐστόροβιτς και ο Γιώργος Αλεξόπουλος μέσα σε δύο εβδομάδες συμπλήρωσαν πέντε 90λεπτα! Δηλαδή, 450 αγωνιστικά λεπτά...

Ο Μπάγεβιτς συνολικά χρησιμοποίησε 20 ποδοσφαιριστές σε αυτά τα κοπιαστικά πέντε ματς προσπαθώντας να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του. Ωστόσο, τα προβλήματα στην άμυνα τον ανάγκασαν να έχει ως βασικούς στο κέντρο της τον Μαϊστόροβιτς με τον Αλεξόπουλο που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις, ενώ ο Σάχα είναι αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια.

Αυτοί που δεν έχουν παίξει καθόλου στα ματς των πλέι οφ είναι οι Μάχο, Αραμπατζής, Κυργιάκος, Χουανφράν, Πλιάτσικας, Μπερνς, Λαγός και Ρίκκα.


ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟΛΙΜΑΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ..ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ *ΕΧΘΡΟΣ * ΜΑΣ.( ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΑ ..) .ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ 2009-2010

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..


Δεν ήταν ευχάριστα τα... μαντάτα για την «Ένωση» μέσα στο Σαββατοκύριακο σε ό,τι αφορά στο αν θα μπεί στους ισχυρούς ή όχι και εφόσον, φυσικά, πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σταντάρ Λιέγης κατέκτησε το πρωτάθλημα και πλέον στον «δικέφαλο» εναποθέτουν όλες τις ελπίδες τους στις νίκες των Σλόβαν Λίμπερετς και Μλάντα Μπόλεσλαβ.

Μπορεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι παίκτες του να «καίγονται» για νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή ωστόσο τα αποτελέσματα σε κάποια ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν φαίνεται να ευνόησαν την «Ένωση». Συγκεκριμένα η νίκη της Σταντάρ Λιέγης επί της Άντερλεχτ με 1-0 στον επαναληπτικό αγώνα της σειράς των τελικών οδήγησε τον σύλλογο της Λιέγης στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Βελγίου.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε τους ιθύνοντες της ΑΕΚ καθώς οι «κιτρινόμαυροι» στρέφουν όλες τις ελπίδες τους στο πρωτάθλημα της ...Τσεχίας για να μην πάει από την αρχή στους ανίσχυρους.

ΘΕΛΟΥΝ...ΗΤΤΕΣ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΛΑΒΙΑ

Ουσιαστικά στην Ένωση θέλουν ...κατάρρευση των ομάδων της Πράγας (Σπάρτα και Σλάβια) το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ώστε να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους. Οι «κιτρινόμαυροι» ελπίζουν ότι η Σλόβαν Λίμπερετς θα νικήσει την τελευταία αγωνιστική την αδιάφορη πρωταθλήτρια Σλάβια στην Πράγα. Παράλληλα η ΑΕΚ θέλει νίκη της Μλάντα Μπόλεσλαβ επί της Σπάρτα Πράγας, για να καταφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» να μπουν στους ισχυρούς στον πρώτο προκριματικό.


Μικρά Μικρά από τον Τύπο

*Την λύση του Γιώργου Παληγεώργου που αγωνίζεται στην Αναγέννηση Καρδίτσας (δανεικός από την ΑΕΚ) σκέφτονται στον «δικέφαλο».

*Σενάρια κάνουν λόγια για άμεση εμπλοκή του Θανάση Μπεθάνη στα διοικητικά της «Ένωσης».

*Κάκωση στην περόνη υπέστη ο Γιώργος Αλεξόπουλος ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα δώσει κανονικά το παρών στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΟΥΣΑΝ...


Μπάγεβιτς: "Νίκη με Παναθηναϊκό"

Λίγα λόγια είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά τον αγώνα με την Λάρισα. Ο 61χρονος Σέρβος τεχνικός της ΑΕΚ είπε για τον αγώνα του Αλκαζάρ "Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι από την δική μας πλευρά. Και οι δυο ομάδες είχαν από έναν ημίχρονο. Η ζέστη μας πείραξε και εμάς. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι, το οποίο για εμάς είναι τελικός. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Μετά από όλα αυτά που έχουμε περάσει, είναι καλό για εμάς που μπορούμε να παίξουμε έναν τελικό την άλλη εβδομάδα", τόνισε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος στη συνέχεια δε θέλησε να αναφερθεί στη διαιτησία, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν θέλω να πω κάτι για την διαιτησία. Δεν μιλάω για την διαιτησία". Τέλος, μετά από σχετική ερώτηση, αναφέρθηκε στη Λάρισα, λέγοντας σχετικά "Η Λάρισα ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να σκοράρει".


Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..


ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΛΑΡΙΣΑ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ..ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ..ΝΑΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ 2Η ..ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..

Κυριακή, Μαΐου 24, 2009

ΚΑΙ ΤΕΝΝΙΣΤΑΣ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ !!


ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΓΔΑΤΗ !! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ !!

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΦΩΝΙΔΗ..

Μία όμορφη ιστορία που υπάρχει χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτή των αδιάφορων. Ομάδες που ουσιαστικά δεν κυνηγούν τίποτα παίζοντας έναν αγώνα που για τον αντίπαλό τους σημαίνει πολλά. Με την ΑΕΚ αντίπαλο βέβαια πολλοί από αυτούς τους αδιάφορους ξαφνικά ενδιαφέρονται. Ενδιαφέρονται να αποδείξουν ότι η αξία τους είναι μεγαλύτερη από τα κακά τους αποτελέσματα. Ενδιαφέρονται να γίνουν πρωτοσέλιδο γιατί απέδειξαν ότι τιμούν τους θεσμούς. Και καλά κάνουν. Αρκεί βέβαια να το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία. Όπως το έχει αποδείξει στο παρελθόν η ΑΕΚ ρίχνοντας στην Β’ εθνική τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στερώντας πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό και πολλά άλλα.

Μία… αδιάφορη ομάδα είναι σήμερα αντίπαλος της ΑΕΚ που κυνηγάει το δεύτερο εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Αν υπάρχουν όμως «κιτρινόμαυροι» που ποντάρουν σε αυτή την αδιαφορία ας ρωτήσουν τον Νίκο Γεωργέα να τους πει μία πρόσφατη ιστορία. Αυτή του Ιωνικού. Τέσσερα χρόνια πριν, 8 Μαΐου ήταν, όταν η ΑΕΚ αντιμετώπιζε τον… αδιάφορο Ιωνικό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η ατμόσφαιρα γιορτινή, με τους ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου» να θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα βήμα προς κάτι που έμοιαζε απίθανο εκείνη την αγωνιστική περίοδο και δεν ήταν άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τελικά ο Ιωνικός νίκησε με γκολ του Νατσούρα. Ένας παίκτης που ακόμα στοιχειώνει τη μνήμη των φίλων της ΑΕΚ. Δεν πρέπει λοιπόν κανένας παίκτης της ομάδας να πιαστεί από την φαινομενική αδιαφορία των σημερινών του αντιπάλων. Η νίκη στον αγώνα του κάμπου απαιτεί ιδρώτα και… αίμα για να κατακτηθεί. Δεν πρόκειται να χαριστεί στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους παίκτες του. Πιστεύω ότι αυτό το ξέρουν οι ίδιοι πολύ καλά και θα το αποδείξουν.

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

ΓΙΑ ΑΥΤΟ Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ( ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ )

ΠΑΘΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ...

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΦΥΣΙΚΑ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΤΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΚΑΤΡΑΖ..!! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΑΥΤΟ..ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ !!

NA NIKHΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ....

Δευτέρα τα εισιτήρια του "τελικού"

Την Δευτέρα 25 Μαΐου τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της 6ης αγωνιστικής των PLAY OFFS ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κυριακή 31/5/09, 21:15 μ.μ.). Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ώρες καταστημάτων από τα εξής σημεία: • aekshop 1: Γράμμου 69-71, Μαρούσι τηλ. 210..., • aekshop 2: (Empire cafe): Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210-..., • aekshop 4: Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω τηλ. 210-5317482 Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aekfctickets.gr ή καλώντας στα τηλέφωνα 210-8056740 και 801 100 21-21 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00).

Όσοι αγοράσουν τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου θα μπορούν να τα παραλάβουν προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας και την ταυτότητά τους στα παρακάτω εκδοτήρια: Εκδοτήριο Ειρήνης, Εκδοτήριο Μπάσκετ, Εκδοτήριο Θύρας 12 τα οποία θα λειτουργήσουν μόνο την ημέρα του αγώνα από τις 18:00 μ.μ. μέχρι και 15’ μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Όσον αφορά στις αγορές από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού σταδίου: Δευτέρα 25, Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Μαΐου, θα λειτουργήσει μόνο το εκδοτήριο στον σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη" από τις 11:00 έως τις 18:00. Πέμπτη 28, Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Μαΐου θα λειτουργήσουν και τα 2 εκδοτήρια του σταθμ. ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και της Λ. Κύμης από τις 11:00 έως τις 18:00. Κυριακή 31 Μαΐου (ημέρα του αγώνα) τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν από τις 12:00 έως τις 21:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι: ΚΑΝΟΝΙΚΑ: Θύρες 1, 2, 15, 16: 20 ευρώ (Παιδικά 5 ευρώ), Θύρες 3, 4, 5, 13, 14, 31, 33: 25 ευρώ (Παιδικά 10 ευρώ), Θύρες 7, 8, 9, 10, 11,: 35 ευρώ (Παιδικά 20 ευρώ), Θύρα 29: 50 ευρώ (Παιδικά 20 ευρώ), Θύρες P1, P2: 130 ευρώ (Παιδικά 30 ευρώ), ΑΜΕΑ 13, 15: 10 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους ότι τόσο κατά την αγορά όσο και κατά την προσέλευση στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, του διαβατηρίου ή της άδειας οδήγησης. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002