Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2009

ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ !!

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες από την Βραζιλία τις οποίες επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ ΑΕΚ το θέμα του Ζόνας δεν έχει κλείσει αρνητικά για την ΑΕΚ. Πριν από λίγο σε νεώτερη επικοινωνία με τον Τιάγκο, αδερφό και μάνατζερ του Ζόνας, πήραμε την πληροφορία πως η ΑΕΚ έχει ακόμη πιθανότητες να κάνει την μεταγραφή.

Συγκεκριμένα μας ειπώθηκε πως μάνατζερ εξουσιοδοτημένος από την ΑΕΚ έχει κάνει επαφή απευθείας με τον πρόεδρο της Γκρέμιο πριν από λίγο, η οποία μάλισταδεν ήταν η πρώτη, και υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο να γίνει η μεταγραφή έστω και μετά το τυπικό τέλος των μεταγραφών στην Ελλαδα.

ΜΕΝΟΥΝ !!


Τζιμπούρ και Παυλής μένουν οριστικά στην ΑΕΚ

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και όπως έγινε επίσημα γνωστό, Ράφικ Τζιμπούρ και Μιχάλης Παυλής παραμένουν στο ρόστερ της ομάδας και την επόμενη χρονιά. Οι δύο περιπτώσεις των «κιτρινόμαυρων» διαφέρουν κατά πολύ, καθώς η αποχώρηση τους θα γινόταν για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Όσον αφορά την περίπτωση του νεαρούς Έλληνα άσου, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του διεθνή παίκτη, περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή να μάθει τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του επιθετικού και αν θα αποκτηθεί κάποιος (αν γινόταν θα τον παραχωρούσε σε άλλη ομάδα για να πάρει ευκαιρίες που δεν θα είχε στην ΑΕΚ). Τελικά ο Μπάγεβιτς επέλεξε να κρατήσει στο ρόστερ τον Παυλή και να του δώσει όσες περισσότερες ευκαιρίες μπορέσει κατά την διάρκεια της σεζόν

Για το θέμα του Τζιμπούρ τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα και κατά την διάρκεια της σεζόν είναι δεδομένο ότι θα γίνουν ακόμα πιο πολύπλοκα. Ο Γαλλοαλγερινός, που εδώ και μέρες έψαχνε ομάδα, δεν κατάφερε να βρει κάτι (με εξαίρεση τον Πανιώνιο που ήταν ο μοναδικός που έδειξε ουσιαστικό ενδιαφέρον) και πλέον η παραμονή του ήταν μονόδρομος. Από εδώ και στο εξής αξίζει να δούμε πως θα γίνει να συνυπάρξουν Μπάγεβιτς και Τζιμπούρ κάτω από την ίδια στέγη και αν ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα αποφασίσει να βγάλει από τον «πάγο» τον Γαλλοαλγερινό και θα του δώσει ευκαιρίες. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Τζιμπούρ είναι ένα περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ, που όχι μόνο δεν έχει ξεχρεωθεί, έχει και ένα βαρύ συμβόλαιο που πολύ δύσκολα θα μπορεί να κάθεται στην εξέδρα

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!


Με μεγάλες προσδοκίες ξεκινούν τη φετινή σεζόν στην μπασκετική ΑΕΚ, καθώς όλοι θέλουν η ομάδα να είναι πιο ανταγωνιστική από πέρυσι, όπως υπογράμμισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και ο Μπάμπης Καραμανλής. «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και το ταβάνι είναι ο …ουρανός σε όλα τα επίπεδα», τόνισε στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ο πρόεδρος της ΚΑΕ.

ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ !!


Ο Νικολάς Μπιάνκι Αρτσε επιβεβαίωσε με αποκλειστικές δηλώσεις στο aek365.gr τη συμφωνία του με την ΑΕΚ και ανέφερε ότι δεν βλέπει την ώρα να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ

Η αργεντίνικη παροικία της ΑΕΚ απέκτησε ένα ακόμα μέλος, τον Νικολάς Μπιάνκι Αρτσε και οι συστάσεις που μας έρχονται από την χώρα του τανγκό για τον 22χρονο σ τοπερ είναι εξαιρετικές. Καταφέραμε να επικοινωνήσουμε μέσω τηλεφώνου με τον νέο αμυντικό του Δικεφάλου και μας εξέφρασε την χαρά και τον ενθουσιασμό του που έρχεται στην Ελλάδα: "Κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Ερχομαι στην Ευρώπη να συνεχίσω την καριέρα μου και η επιλογή μου να αγωνιστώ στην ΑΕΚ είναι η καλύτερη που θα μπορούσα να κάνω. Γνωρίζω ήδη πολλά για την νέα μου ομάδα, ξέρω ότι προκρίθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και επίσης είμαι ενήμερος για το γεγονός ότι στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν κι άλλοι συμπατριώτες μου. Ειλικρινά είμαι πολύ ευτυχισμένος που έρχομαι στην ΑΕΚ και ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα της". Ο Αρτσε επικοινώνησε με τον Σεμπάστιαν Σάχα, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Σαν Λορέντσο (πρώην πλέον ομάδα του Νικολάς Αρτσε) μέχρι και το 2003 και του μετέφερε το κλίμα στην ΑΕΚ: "Ο Σάχα μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Αναφέρθηκε στον κόσμο της ΑΕΚ, ο οποίος όπως μου είπε είναι συγκλονιστικός και βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην ομάδα. Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τους νέους συμπαίκτες μου και για τον προπονητή". Στόχος του Αργεντινού πρώην άσσου της Σαν Λορέντσο είναι: "Να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο βασικός μου στόχος με την νέα μου ομάδα. Επίσης, θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ΑΕΚ να πραγματοποιήσουμε και μια πολύ καλή πορεία και στην Ευρώπη". Ο Νικολάς Μπιάνκι Αρτσε έρχεται στην Ενωση ως δανεικός για ένα χρόνο με οπσιόν αγοράς.

ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ,..ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ..


Παίκτης της ΑΕΚ είναι οριστικά και με κάθε επισημότητα ο Σανέλ Γιάχιτς. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 28χρονο μεσοαμυντικό, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 320.000 ευρώ ετησίως. Η «Ένωση» συμφώνησε στις 590.000 ευρώ με τον Άρη (για δύο ισόποσες δόσεις που θα πάρει φέτος και του χρόνου) για την απόκτηση του Βόσνιου ποδοσφαιριστή. Να σημειωθεί ότι στη συμφωνία των δύο ομάδων δεν έχουν οριστεί ούτε ποσοστό μεταπώλησης ούτε άλλα επιπλέον μπόνους από τις συμμετοχές που θα έχει ο ποδοσφαιριστής με την ΑΕΚ και τη Βοσνία.

«Χαίρομαι που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ τον Άρη που με άφησε να φύγω. Ο Μπάγεβιτς με ήθελε και τώρα υπόσχομαι ότι θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Πρέπει να πηγαίνει πάντα για πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στην Ευρώπη. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ πρέπει να το διεκδικεί συνέχεια», ανέφερε κατά την άφιξή του στην Αθήνα λίγες ώρες νωρίτερα ο Γιάχιτς, ο οποίος θα μεταβεί στην πατρίδα του, αφού έχει υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα.

Το παλεύει για Ζόνας

Μάχη με το… χρόνο και τους σκληρούς διαπραγματευτές από τη Βραζιλία δίνει η ΑΕΚ για να αποκτήσει τον Ζόνας και να καλύψει το κενό στην επίθεσή της. Η πρόταση για τον 25χρονο φορ της Γκρέμιο ήταν ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά οι απαιτήσεις της άλλης πλευράς ήταν 1,8 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης Παυλής όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ και δεν θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή θα συνεχιστεί το θρίλερ με τον Ράφικ Τζεμπούρ. Φημολογείται πως για το δανεισμό του Γαλλοαλγερινού άσου ενδιαφέρεται ο… Πανιώνιος!

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ !!


Στον αμυντικό της Σαν Λορέντσο κατέληξε η Ενωση μετά το ναυάγιο με Ολεγκέρ και το υψηλό κόστος του Ταμάς

Εντός των επόμενων ωρών η ΑΕΚ αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Αρτσε Μπιάνκι. Η μεταγραφή θεωρείται δεδομένη και αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι αν ο Αρτσε θα αποκτηθεί με αγορά ή με δανεισμό και οψιόν αγοράς. Η συμφωνία πάντως τόσο με την Σαν Λορέντσο όσο και με τον Αργεντινό με Ιταλικό διαβατήριο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της ΑΕΚ.

Η καριέρα του Αρτσε

Ο Μπιάνκι Αρτσε γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1987, έχει ύψος 1,87μ. και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς, ωστόσο γρήγορα μεταπήδησε στις ακαδημίες της Σαν Λορέντζο, στη «μεγάλη» ομάδα της οποίας αγωνίζεται από το 2006.

Εχει συνολικά 52 συμμετοχές, στα τρία χρόνια που αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας, στην οποία είχε το «16».

TEΛΕΙΩΝΟΥΜΕ..!!


Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται ο Σάνελ Γιάχιτς. Ο Βόσνιος μέσος έφτασε πριν από λίγη ώρα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και κατά την άφιξή του εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εξέλιξη της υπόθεσής του, ενώ δήλωσε έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Χαίρομαι που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ τον Άρη που με άφησε να φύγω. Ο Μπάγεβιτς με ήθελε και τώρα υπόσχομαι ότι θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Πρέπει να πηγαίνει πάντα για πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στην Ευρώπη. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ πρέπει να το διεκδικεί συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος παίκτης και πρόσθεσε: «Είμαι 100% έτοιμος. Πάω τώρα να υπογράψω το συμβόλαιο και αύριο φεύγω για την εθνική ομάδα». Η «Ένωση» συμφώνησε στις 590.000 ευρώ με τον Άρη (για δύο ισόποσες δόσεις που θα πάρει φέτος και του χρόνου) για την απόκτηση του Βόσνιου ποδοσφαιριστή. Ο Γιάχιτς, εκτός απρόοπτου, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τις 320.00 ευρώ. Μάλιστα, ο 27χρονος παίκτης ήταν προγραμματισμένο να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Βοσνίας, αλλά ζήτησε άδεια από την ομοσπονδία της χώρας του για να ρυθμίσει το θέμα της μεταγραφής του. Να σημειωθεί ότι στη συμφωνία των δύο ομάδων δεν έχουν οριστεί ούτε ποσοστό μεταπώλησης ούτε άλλα επιπλέον μπόνους από τις συμμετοχές που θα έχει ο ποδοσφαιριστής με την ΑΕΚ και τη Βοσνία.
Πλησιάζει στον Ζόνας
Εκτός του Γιάχιτς, η ΑΕΚ φέρεται να είναι κοντά και στην απόκτηση του Ζόνας. Οι άνθρωποι της «Ένωσης» εκφράζουν την αισιοδοξία ότι σήμερα θα κλείσει η μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού, αφού κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση στην Γκρέμιο.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΝ ΝΕΜΕΘ..ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ..ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ !!

ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ..


Οι «λαβωμένοι» του Περιστερίου Δεν εμπνέουν ανησυχία τα προβλήματα τραυματισμών του Λεονάρντο και του Νάτσο Σκόκο. Ο πρώτος αποχώρησε με αιμάτωμα από το νικηφόρο παιχνίδι επί του Ατρομήτου και ο δεύτερος υπέφερε από πόνους στο μετατάρσιο, που δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί παραπάνω από 29 λεπτά. Το ιατρικό επιτελείο της «Ένωσης» θεωρεί ότι η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων βοηθά τους δύο ποδοσφαιριστές να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους. Σε ό,τι αφορά τον Γκουστάβο Μαντούκα, ο Βραζιλιάνος δέχτηκε δυνατό χτύπημα στα πλευρά και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο 29χρονος μέσος θα υποβληθεί σήμερα σε ακτινογραφία και το ιατρικό τιμ ελπίζει ότι δεν πρόκειται κάτι σοβαρό. Τέλος, ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΚ από την εμφάνιση του Κρίστιαν Νέμεθ στη νίκη επί του Ατρόμητου. Ο Μαγυάρος φορ εξελίχθηκε στον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, αφού έδωσε την τελική πάσα στο γκολ του Μπλάνκο και έδειξε ότι πρόκειται για μια αξιόπιστη λύση στην επίθεση.

Κυριακή, Αυγούστου 30, 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΟΥΣΑΝ ..


Μόνο για τα αγωνιστικά θέματα μίλησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι και καθόλου για τα μεταγραφικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο προπονητής δέχθηκε ερώτηση αν περιμένουμε σήμερα κάποια μεταγραφή και η απάντησή του ήταν... «Εύχομαι στον Ατρόμητο ότι καλύτερο». Σηκώθηκε έπειτα από τη θέση του και αποχώρησε. Φεύγοντας γύρισε στον δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτησε σχετικά με τις μεταγραφές και του είπε: «Τι να σας πω τώρα για τα μεταγραφικά; Άστο. Αφού δεν έχω τίποτα να σας πω».

Νωρίτερα ο προπονητής είχε σταθεί στην παρουσία του Κρίστιαν Νέμεθ, στις τρεις (όπως αποκάλυψε) αναγκαστικές αλλαγές που έκανε και στην εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι συγκριτικά με το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Βασλούι: «Ήταν διαφορετικά τα δύο παιχνίδια. Η κούραση επηρέασε την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλά. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος. Μας πίεσε, έκανε και μία καλή ευκαιρία. Η κούραση έπαιξε ρόλο. Ίσως και να μπορούσα να βάλω άλλους παίκτες στο γήπεδο. Είχαμε πρόβλημα με τον Σκόκο. Πονούσε στο πόδι και ήθελε να παίζει. Μετά τραυματίστηκε και ο Μαντούκα, μετά και ο Λεονάρντο. Κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε πίεση αλλά όχι όση στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι είχαμε τρεις καλές ευκαιρίες να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ και να καθαρίσουμε τη νίκη. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι ο Ατρόμητος δεν ήταν κοντά στο γκολ». Σχολιάζοντας τον Νέμεθ στον ντεμπούτο του ο Μπάγεβιτς έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος: «Ο Νεμέθ μπήκε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν απλός, βοηθούσε. Πιστεύω θα μας βοηθήσει»

EΥΤΥΧΩΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ !!


Ο Αργεντίνος αρχισκόρερ, που έκανε φοβερό δίδυμο με τον Νέμεθ, «καθάρισε» τον αξιόμαχο Ατρόμητο. Τραγική η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Μπορούσε και άλλα γκολ στο δεύτεροTo aek365.gr βρέθηκε στο Περιστέρι για την πρεμιέρα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ατρόμητο. Παρακολουθείστε live την εξέλιξη του αγώνα από ΕΔΩ. Διαβάστε παραλειπόμενα με συνεχή ροή, δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την μάχη της Ένωσης

Των ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΥΜΠΕΡΗ & ΤΑΣΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΥ

Η καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος τους επαναληπτικού με την Βασλούι φαίνεται ότι έμεινε στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης. Οι «κιτρινόμαυροι» παρατάχθηκαν στο Περιστέρι τόσο κακοί, που ακόμα και η νίκη μοιάζει με θρίαμβο. Όχι τόσο γιατί ο Ατρόμητος έδειξε καλύτερη ομάδα από την Ένωση, αλλά λόγο της πολύς κακής αγωνιστικής συμπεριφοράς που είχαν οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς, παρά τα ελαφρυντικά που θα μπορούσαν να επικαλεστούν (γρήγορος τραυματισμός του Σκόκο 28', κούραση από τον αγώνα της Πέμπτης και αφόρητη ζέστη).

Στο πρώτο μέρος το μόνο που άξιζε να παρακολουθεί κανείς από όσους φόραγαν κιτρινόμαυρα, ήταν η καταπληκτική εξέδρα που είχαν δημιουργήσει οι 1000 Ενωσίτες που βρισκόντουσαν στο πέταλο. Η εικόνα που παρουσίαζαν ήταν αντιστρόφως ανάλογη με την εικόνα των ποδοσφαιριστών. Μια ομάδα χωρίς γραμμές, χωρίς συνοχή και το βασικότερο χωρίς να έχει να παρουσιάσει κάτι ενδιαφέρον στον αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστικό της πολύ κακής παρουσίας είναι το γεγονός ότι ο Μιχαηλίδης στο πρώτο 45λεπτο ήταν απλός θεατής του αγώνα. Αντίθετα ο μπροστά ο Ατρόμητος έβγαινε όποτε ήθελε στην επίθεση και αν δεν υπήρχε ο Σάχα σε δύο κλασικές περιπτώσεις για γκολ, που για μία φορά απέδειξε το πόσο σπουδαίος γκολκίπερ είναι, τότε οι γηπεδούχοι θα είχαν ανοίξει το σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η εικόνα βελτιώθηκε, κυρίως στην προσωπικότητα που διαθέτει ο νεαρός -δανεικός- Κρσίτσιαν Νέμεθ. Όσα κολακευτικά λόγια και αν τον συνοδεύουν από τι Λίβερπουλ, σήμερα έγιναν αντιληπτά και από τους Έλληνες φιλάθλους. Ο Ούγγρος ξεκίνησε ως παρτενέρ του Μπλάνκο στην επίθεση (ο Μπάγεβιτς στο δεύτερο μέρος άλλαξε σύστημα σε καθαρό 4-4-2,) και συνδυάστηκε καταπληκτικά με τον Αργεντινό. Άλλωστε χάρη στην δική του ευφυΐα και την τεχνική κατάρτιση, προσέφερε έτοιμο γκολ στον «Ζορό», που άνοιξε τον φετινό του λογαριασμό, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμα δύο τέρματα, όταν βρέθηκε μόνο τους δύο φορές απέναντι από τον Μιχαηλίδη (η μία ήταν και πάλι από συνδυασμό με τον Νέμεθ), αλλά τα τελειώματα του, δεν ήταν ... Μπλάνκο

Το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η ΑΕΚ ήταν και το αυτό που αποσυντόνισε τους γηπεδούχους και χάθηκαν μέσα στο γήπεδο. Η Ένωση άρχισε να ελέγχει το παιχνίδι, κάτι που βοήθησε το πιο ορθολογικό σύστημα που αποφάσισε ο Μπάγεβιτς να στήσει την ομάδα. Η αλλαγή του 4-2-3-1 και την είσοδο του Καράμπελα αντί του Μαντούκα, στα χαφ, έκοψε τον διάδρομο του Μαρίνου, που έκανε ότι ήθελε από την δεξιά πλευρά, έχοντας μόνο τον αβοήθητο Χουανφράν και με αυτό τον τρόπο ο Ατρόμητος δεν έβρισκε διαδρόμους να φτάσει στα καρέ της ΑΕΚ. Ότι κατάφερε ήταν μόνο στις καθυστερήσεις, όπου και πάλι ο Σάχα έδειξε την μεγάλη κλάση του, με δύο εκπληκτικές επεμβάσεις.

Από την σημερινή εμφάνιση το μόνο που μπορεί να κρατήσει κανείς είναι το εκπληκτικό δίδυμο που έδειξαν να συνθέτουν οι Μπλάνκο-Νέμεθ, αλλά και η επιβεβαίωση του ότι η ΑΕΚ διαθέτει έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος, που όποτε χρειαστεί, είναι εκεί. Όσο για τον Ζεράλντο, όσοι έχουν μάτια μπορούν να καταλάβουν ότι εξακολουθεί να είναι πολύ πιο αξιόπιστος από τον Μαϊστόροβιτς. Και βέβαια αναφορά θα πρέπει να γίνει και για τον Χυανφράν, ο οποίος στο σημερινό ματς ήταν συγκλονιστικός, καθώς ήταν μία αριστερή πλευρά μόνος του.

Το σύστημα

Με το γνωστό του 4-3-3 ξεκίνησε το ματς ο Ατρόμητος, με τον Γιώργο Δώνη να αλλάζει ομάδα, αλλά όχι και συνήθειες. Οι ένδεκα εκλεκτοί του προπονητή των γηπεδούχους ήταν οι Μιχαηλίδης, Νάστος, Ολιβέϊρα, Κουτσόπουλος, Νεμπεγλέρας, Φαβάλι, Μαρίνος, Σαρμπιέντο, Μπρίτο, Περόνε, Φαβάλι, με τον τελευταίο να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα την τελευταία στιγμή.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε να παρατάξει ίδια ομάδα όπως στο ματς με την Βασλούι, με σύστημα 4-2-3-1 και τους Σάχα κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Αραούχο, αριστερά τον Χουανφράν και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ζεραλντο, Μαϊστόροβιτς. Στα αμυντικά χαφ έπαιξαν οι Μάκος και Καφές, ενώ την τριάδα μπροστά τους την αποτελούσαν οι Λεονάρντο, Σκόκο και Μαντούκα, με τον Μπλάνκο μοναδικό προωθημένο.

ΑΝΤΕ ΔΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ !!


Η ΑΕΚ κάνει την τελική της «επίθεση» για τον Βραζιλιάνο επιθετικό

Σήμερα αργά το βράδυ (ώρα Ελλάδος) αναμένεται η ΑΕΚ να κάνει την τελική της πρόταση για την απόκτηση του Ζόνας από την Γκρέμιο. Σε επικοινωνία που είχε το aek365 με τον ίδιο τον παίκτη και τον μάνατζέρ του, μας ειπώθηκε ότι μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχε γίνει ακόμη επίσημη πρόταση της ΑΕΚ. Όμως έχουν την ενημέρωση από τον Πάουλο Αντριόλι ότι σήμερα αργά το βράδυ η ΑΕΚ θα κάνει τις τελικές επαφές τόσο με τη Γκρέμιο, όσο και με τον παίκτη και γνωρίζει και αυτή ότι είναι δεδομένη η επιθυμία της Ένωσης να εντάξει τον Ζόνας στο δυναμικό της.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ !!


Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Θανόπουλο και να υπογράψει με την ΑΕΚ

Τα κιτρινόμαυρα προβάρει εδώ και μερικές ώρες ο Σάνελ Γιάχιτς, ο οποίος αναμένεται να γίνει το τελευταίο... μέχρι το επόμενο, μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ. Ο Βόσνιος άσος -εκτός σοβαρού απροόπτου- θα βρεθεί τις επόμενες ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ στην Γράμμου και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα δώσει την έξτρα λύση στα χέρια του Μπάγεβιτς. Και λέμε έξτρα, διότι ο Γιάχιτς κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι ο μοναδικός κεντρικός αμυντικός που θα αποκτηθεί, αφού ήδη στην Ένωση κοιτάνε και άλλες περιπτώσεις για την θέση του στόπερ, μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Ολεγκέρ Πρέσας.

Για να φτάσουμε όμως στο σημείο ο Άρης να πει το «ναι» και ο 28χρονος να μπορέσει να βρεθεί στην πρωτεύουσα και να μιλήσει με τον Νίκο Θανόπουλο, χρειάστηκε η Ένωση να προσφέρει ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης και έξτρα μπόνους από συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα, το Γιουρόπα Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ παράλληλα βελτίωσε κατά πολύ και την καταβολή των δόσεων. Άλλωστε μιλάμε για έναν παίκτη που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαζίνιο και αυτό έγινε γίνει πολλάκις αντιληπτό, με τον μόνιμο αποκλεισμό του από την αποστολή της ομάδας του.

Εφόσον όλα ολοκληρωθούν όπως αναμένεται και ο Γιάχιτς υπογράψει με την ΑΕΚ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα μπορεί να τον υπολογίζει από την ερχόμενη Πέμπτη, καθώς ο Βόσνιος θα ενσωματωθεί από αύριο με την αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του, για το ματς με την Αρμενία, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Μουντιάλ του 2010.

O ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..


O TZIMΠΟΥΡ ΦΕΡΝΕΙ ΦΟΡΣΕΛ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ..ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΓΙΑΧΙΤΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟΠΕΡ...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ..!! Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ..

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ..


Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιουσούφ Χέρσι στην ΑΕΚ, ενώ πέραν του 27χρονου δεξιού χαφ αίσιο τέλος αναμένεται να έχει και το σίριαλ της απόκτησης του Σάνελ Γιάχιτς. Δυσκολίες για Ολεγκέρ, Ρικάρντο Κόστα και Ζόνας. Να αρχίσει νικηφόρα την πορεία της στο πρωτάθλημα έχει ως αποκλειστικό στόχο η ΑΕΚ αντιμετωπίζοντας σήμερα το απόγευμα (16:45, Novasports 1) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Υπογράφει ο Χέρσι, ακολουθεί ο Γιάχιτς Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιουσούφ Χέρσι στην ΑΕΚ. Ο 27χρονος δεξιός χαφ βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αθήνα, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ για να «κλείσει» η συμφωνία. Πιθανότατα θα υπογράψει για 1+2 χρόνια έναντι 200.000 ευρώ ετησίως, ενώ η Τβέντε ως αντάλλαγμα παίρνει τον Περπαρίμ Χετεμάι. Τόσο η ΑΕΚ όσο και η Τβέντε διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης των δύο ποδοσφαιριστών. Ο Γιουσούφ Χέρσι θα αποτελέσει την ενδέκατη μεταγραφή της ΑΕΚ και ο Σάνελ Γιάχιτς, όπως όλα δείχνουν, τη δωδέκατη. Ο Άρης φέρεται να μείωσε τις απαιτήσεις του στις 650-700 χιλ. ευρώ, η «Ένωση» αύξησε την προσφορά στις 550 χιλ. ευρώ ορίζοντας μπόνους συμμετοχών και ποσοστό μεταπώλησης και η συμφωνία φαίνεται να είναι προ των πυλών. Ο Βόσνιος αμυντικός, που κανονικά πρέπει να αναχωρήσει για να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του αλλά θα πάρει άδεια για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 350.000 ευρώ. Αντίθετα δεν φαίνεται να προχωρά του Ολεγκέρ, αφού ο Καταλανός αμυντικός ζητεί 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η ΑΕΚ δεν προσφέρει περισσότερα από τα μισά. Ομοίως και για τον Ρικάρντο Κόστα, η Βόλφσμπουργκ αρχικά ζητούσε 2,5 εκατ. ευρώ και εν συνεχεία έπεσε στο 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά η ΑΕΚ δεν δείχνει διάθεση να προσφέρει πάνω από 1 εκατ. ευρώ για τον Πορτογάλο στόπερ και εξετάζει άλλες λύσεις. Σε ό,τι αφορά στο θέμα της απόκτησης σέντερ φορ, η περίπτωση απόκτησης του Ζόνας είναι δύσκολη και για το λόγο αυτό ίσως επανέλθουν στο προσκήνιο οι Μάντζιος και Μαρσέλ. * Το ενδεχόμενο δανεισμού με ορισμό μίας σημαντικής οψιόν αγοράς συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για τον Ράφικ Τζεμπούρ. Επίσημη πρόταση για την πώληση του Γαλλοαλγερινού δεν υπάρχει και δεν φαίνεται περιθώριο να συνεργαστεί ομαλά με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Με το δεξί
Να αρχίσει νικηφόρα την πορεία της στο πρωτάθλημα έχει ως αποκλειστικό στόχο η ΑΕΚ αντιμετωπίζοντας σήμερα το απόγευμα (16:45, Novasports 1) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. «Να παίξετε με δύναμη και πάθος. Ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να αμυνθεί μαζικά, γι' αυτό πρέπει να έχουμε υπομονή. Δεν χρειάζεται πανικός», είπε στους παίκτες του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που άφησε εκτός αποστολής τους Τζεμπούρ και Ρεγκέιρο, καθώς και τον τιμωρημένο Ενσαλίβα. Η πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Σάχα, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Χουανφράν, Καφές, Μάκος, Μαντούκα, Λεονάρντο, Σκόκο, Μπλάνκο.

Σάββατο, Αυγούστου 29, 2009

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΧΙΤΣ ΤΕΛΙΚΑ ;;


Η ΑΕΚ ανέβασε σήμερα την προσφορά της και το βράδυ ολοκληρώνεται η συμφωνία

Η μεταγραφή του Ολεγκέρ Πρέσας όλα δείχνουν ότι δεν έχει ευτυχή κατάληξη για την ΑΕΚ. Για αυτό και σήμερα το πρωί ο Νίκος Θανόπουλος σε νέα του επαφή με τον Αρη βελτίωσε την χθεσινή πρόταση του για τον Γιάχιτς, ώστε όλα να τελειώσουν σήμερα. Η Ενωση προσέφερε 500.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης και έξτρα μπόνους από συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα, το Γιουρόπα Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ στην ομάδα του παίκτη, ενώ βελτιώσε κατά πολύ και την καταβολή των δόσεων. Για τον Αρη τα περιθώρια στενεύουν και η διοίκηση της πλέον τείνει προς την αποδοχή της πρότασης.

Ο πρόεδρος του Αρη Θανάσης Αθανασιάδης τόνισε οτι θα απαντήσει οριστικά στην Ενωση μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή (είναι εκτός αποστολής ο παίκτης) απόψε και το «ναι» των Θεσσαλονικέων είναι πιο κοντά από ποτέ, αφού τα μέλη του δ.σ. της ΠΑΕ δείχνουν να αλλάζουν άποψη για την παραχώρηση του παίκτη (αναζητούν ρευστό για υπάρχουν πληρωμές).

Ο Γιάχιτς αύριο το πρωί κανονικά αναχωρεί από την Θεσσαλονίκη για την Βοσνία για να ενσωματωθεί στην εθνική του για τον αγώνα με την Αρμενία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 201. Ομως, όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα ζητήσει άδεια από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς, ώστε να έρθει στην Αθήνα αύριο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Κάτι που θέλει όσο τίποτε άλλο και ο ίδιος...

Ο Θανόπουλος ενημέρωσε σήμερα τον Μπάγεβιτς ότι το βράδυ τελειώνει η μεταγραφή του Γιάχιτς και ο 61χρονος Σέρβος προπονητής βλέπει ότι ακόμα ένας παίκτης που ζήτησε από την διοίκηση έρχεται στην ομάδα (όπως ο Μάκος, ο Λεονάρντο, ο Λούκατς, ο Ιορντάκε κ.α.). Αυτήν την φορά για την άμυνα.

ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΑΦ..


«Ήρθα για να κατακτήσω το πρωτάθλημα», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο παίκτης

Των Θ. Καρβουνιάρη, Αλ. Λυμπέρη

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Γιουσούφ Χέρσι. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» με πτήση της KLM από την Ολλανδία. Εκεί τον περίμενε ο έλληνας εκπρόσωπός του, Γιάννης Εμμανουηλίδης, με τον οποίο και αναχώρησαν προκειμένου να συναντηθούν με τον πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκο Θανόπουλο. Ο παίκτης τόνισε ότι ακόμα η μεταγραφή του δεν έχει ολοκληρωθεί και ότι ήρθε στην Ελλάδα για να δει τι θα γίνει.

«Ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Όπως ξέρω ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι το ίδιο. Ήρθα στην Ελλάδα για να δω τι θα γίνει και θα δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα (θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρος της ΑΕΚ, Νίκο Θανόπουλο). Ξέρω ότι η ΑΕΚ έχει να πάρει πολλά χρόνια πρωτάθλημα και έρχομαι για να το κατακτήσουμε», υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αιθίοπας, με Ολλανδική υπηκοότητα παίκτης.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..


Η ΚΑΛΗ ΑΕΚ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ..ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ !!

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ..


Έτοιμη να πραγματοποιήσει ακόμη μία προσθήκη στο ρόστερ της είναι η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», η «Ένωση» βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιουσούφ Χέρσι από την Τβέντε! Πρόκειται για τον Αιθίοπα- με ολλανδική υπηκοότητα- δεξιό χαφ, ο οποίος εκτός απροόπτου θα ανταλλαχθεί με τον Περπαρίμ Χετεμάι, που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ολλανδική ομάδα! Σαφώς από την όλη ιστορία η μόνο ωφελημένη θα είναι η ΑΕΚ. Θα ξεφορτωθεί έναν παίκτη που ούτως ή άλλως δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα (αν και τον ήθελε ο Μπάγεβιτς) και αντ’ αυτού θα δυναμώσει με έναν πιο έμπειρο μέσο, με πολυετή θητεία στο πρωτάθλημα της Eredivisie. Ο Χέρσι έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Άγιαξ, η Μπρέντα, η Ναϊμέγκεν, η Χέρενφεϊν, η Φίτεσε και η Τβέντε. Ρικάρντο Κόστα: «Περιμένω με μεγάλη αγωνία, θέλω πολύ να έρθω»! Τρελαμένος και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ είναι ο Ρικάρντο Κόστα. Με δηλώσεις του στην «SportDay», ο 28χρονος σέντερ μπακ της Βόλφσμπουργκ παραδέχτηκε ότι βρίσκεται με το ακουστικό στο χέρι και περιμένει νεότερα από τον μάνατζέρ του. «Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τον μάνατζέρ μου και περιμένω με αγωνία τις εξελίξεις. Μου είπε ότι είναι πιθανό αύριο (σ.σ.: σήμερα) η ΑΕΚ να κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτησή μου και είμαι με το τηλέφωνο στο χέρι, διότι θέλω πολύ να έρθω. Ελπίζω να πάνε όλα καλά», τόνισε αρχικά ο 28χρονος άσος και πρόσθεσε: «Με εμένα δεν έχει μιλήσει κανένας από την ΑΕΚ, μιλούν όμως με τον μάνατζέρ μου. Το θέμα είναι να συμφωνήσει η ΑΕΚ με τη Βόλφσμπουργκ. Αν τα βρουν οι δύο ομάδες, με εμένα δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Θέλω να έρθω και θα συμφωνήσουμε με την ΑΕΚ». Εφόσον η «Ένωση» κινηθεί ενεργά για την απόκτηση του διεθνούς άσου, εκτιμάται ότι θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της περί το 1.5εκατ. ευρώ. Όσον αφορά τον Ολεγκέρ Πρέσας μάλλον η περίπτωσή του πρέπει να εγκαταλειφθεί. Και αυτό διότι ο Καταλανός σέντερ μπακ προτιμά να μείνει στον Άγιαξ και να εισπράττει 1.2εκατ. ευρώ ετησίως, παρά να λύσει το συμβόλαιό του και να μεταγραφεί στην ΑΕΚ που του δίνει περίπου τα μισά συν μπόνους.
Τελειώνει θετικά του Γιάχιτς!
Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η… καψούρα της ΑΕΚ (σ.σ. του Ντούσαν Μπάγεβιτς) για τον Σανέλ Γιάχιτς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως χθες η «Ένωση» κατέθεσε νέα πρόταση, ύψους 450.000 ευρώ, στον Άρη για την αγορά του Βόσνιου αμυντικού συν κάποια μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης… Η απάντηση των Θεσσαλονικιών ήταν αρνητική, αλλά υπάρχει η αίσθηση πως οι 900.000 ευρώ που αξιώνουν (σ.σ. ρήτρα) θα μειωθούν στις 650-700.000 όσο περνούν οι μέρες. Επομένως θα μιλάμε για μικρή διαφορά, η οποία θα προκαλέσει έκπληξη αν δεν καλυφθεί…

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ..!!


Απίστευτα ποσοστά ευστοχίας από τον Κριστσιάν Νέμεθ στην σημερινή προπόνηση

Ο Ούγγρος επιθετικός της ΑΕΚ στα τελειώματα φάσεων απέδειξε ότι δεν έχει γίνει άδικα μεγάλος ντόρος για το όνομα του. Ο Νέμεθ είχε εκπληκτικά τελειώματα που άφησαν τους νέους του συμπαίκτες άφωνους, δείγμα ότι ο Ούγγρος δείχνει «φτιαγμένος» να αρπάξει την ευκαιρία που του δίδεται στην ΑΕΚ για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Και επειδή ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα τον πήρε στην 22μελη αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Νέμεθ δεν αποκλείεται μάλιστα την Κυριακή να κάνει το ντεμπούτο του με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Ο Ούγγρος σέντερ φορ συμμετείχε σήμερα στο γκρουπ των παικτών που προπονήθηκαν (τελειώματα, ασκήσεις κ.α.), ενώ οι παίκτες που έπαιξαν απέναντι στην Βασλούι την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ έκαναν αποφόρτιση. Στο γκρουπ των παικτών που προπονήθηκαν ήταν και ο Ρότζερ Γκερέιρο που έδειξε καλά δείγματα, αλλά δεν είναι στην αποστολή επειδή δεν έχουν φτάσει ακόμα όλα τα χαρτιά του στην Ελλάδα για να εκδοθεί το δελτίο του. Για αυτό και αναχωρεί για την εθνική Πολωνίας αύριο...

Ξένο σώμα ο Τζιμπούρ

Όσο για τον Ράφικ Τζιμπούρ, σήμερα έγινε απολύτως αντιληπτό ότι πρόκειται για ξένο σώμα στην ομάδα. Ο Γαλλοαλγερινός αν και βρέθηκε σήμερα στους Θρακομακεδόνες και προπονήθηκε κανονικά με τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν χθες, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φαίνεται ότι δεν συγκινείται και αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο, στέλνοντας του παράλληλα το μήνυμα.

Στο «Βουνό» ανέβηκε και ο Νίκος Θανόπουλος, ο οποίος δεν μίλησε στους παίκτες, κάτι που έκανε χθες το βράδυ με την ολοκλήρωση του αγώνα με τους Ρουμάνους, αλλά είχε τετ α τετ με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η Ένωση πλέον προετοιμάζεται για την δική της πρεμιέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω της αναβολής του αγώνα της πρώτης αγωνιστικής και η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο το απόγευμα στις 17.30. Μάλιστα, ενόψει του αγώνα του Περιστερίου, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε και την αποστολή που θα καταλύσει αύριο στο ξενοδοχείο, με τον Ράφικ Τζιμπούρ, όπως προαναφέραμε, να μένει εκτός,

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Σερβοέλληνας τεχνικός για το ματς με τον Ατρόμητο είναι οι Σάχα, Λούκατς, Καφέ, Αραούχο, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Λεονάρντο, Μαντούκα, Κουτρομάνο, Μακό, Καράμπελα, Μπλάνκο, Παυλή, Μανωλά, Γιαχάγια, Νέμεθ, Ιορντάκε, Γεωργέα, Σκόκο, Ταχτσίδη, Γκέντσογλου.

ΘΕΛΕΙ ΑΕΚ..


Ο Σάνελ Γιάχιτς το ξεκαθάρισε στην σημερινή του επαφή με τον Γιάννη Κόντη

Ο Βόσνιος αμυντικός του Αρη είπε στην διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του (λήγει το καλοκαίρι του 2010) και λίγο αργότερα έμεινε εκτός αποστολής για το τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή. Ο Γιάχιτς μίλησε σήμερα στην διοίκηση του Αρη έχοντας πρώτα επικοινωνήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τηλέφωνο. Ο προπονητής της ΑΕΚ τον διαβεβαίωσε ότι η Ενωση θα ανεβάσει την πρώτη προσφορά (400.000 ευρώ) και ότι τον θέλει στην ομάδα. Ο παίκτης πιέζει όσο μπορεί την ομάδα του για να έχουν όλα αίσιο τέλος στην υπόθεση απόκτησης του.

Η πλειοψηφία της διοίκησης του Αρη θέλει να παραχωρηθεί ο Γιάχιτς για να έρθει ρευστό στο ταμείο (εκκρεμούν πληρωμές παικτών). Υπάρχουν κάποιες αντιρρήσεις, αλλά η απόφαση έχει παρθεί να πωληθεί και πλέον μόνο η ΑΕΚ έχει δείξει επίσημο ενδιαφέρον (η Χαλ πήρε αμυντικό). Οι μέρες περνούν και την Δευτέρα ολοκληρώνονται οι μεταγραφές. Ο Αρης θέλει να τον δώσει και αυτό έχει δείξει μια και στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος έμεινε εκτός αποστολής ο παίκτης και δεν αγωνίστηκε.

Ο Νίκος Θανόπουλος σήμερα τόνιζε ότι η ΑΕΚ θα ανεβάσει την προσφορά της για τον Γιάχιτς. Οχι πολύ όμως... Σίγουρα όχι στα 900.000 ευρώ που ζήτησε ο Αρης αρχικά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Ενωσης μελετά μία πρόταση που θα φτάνει τις 500.000 ευρώ (ίσως και λίγο περισσότερο) συν ποσοστό μεταπώλησης ή ειδικά μπόνους για τον Αρη.

Οπως και να έχει, όλα δείχνουν ότι ο Γιάχιτς κατηφορίζει προς την Αθήνα για να συνεχίσει να φορά τα «κιτρινόμαυρα». Οχι όμως με τον «Θεό του Πολέμου», αλλά με τον δικέφαλο στο στήθος...

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΣ ..ΔΥΣΚΟΛΟΣ ..ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ..


ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΙΣΩΦ ΛΕΥΚΟΡΩΣΣΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ :
Έβερτον-ΑΕΚ 17/9
ΑΕΚ-Μπενφίκα 1/10
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-ΑΕΚ 22/10
ΑΕΚ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 5/11
ΑΕΚ-Έβερτον 2-3/12
Μπενφίκα-ΑΕΚ 16-17/12

AΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ...


Την πεποίθηση πως η ΑΕΚ με την πάροδο του χρόνου και τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ της θα γίνει ακόμη καλύτερη εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Δυσκολίες υπάρχουν. Έχουμε τους παίκτες που θέλαμε. Αυτό που μας πείραξε ήταν η φυγή του Κυργιάκου γιατί μείναμε μόνο με τον Άλβες, είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια και δεν είχαμε τον Κυργιάκο. Πιστεύω ότι σύντομα θα βρεθεί λύση. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαστε αυτό που θέλει ο κόσμος», δήλωσε στον Sentra FM και πρόσθεσε αναφορικά με τις επόμενες μεταγραφές. «Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, συγκεκριμένα δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή. Σύντομα θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, εμείς είμαστε αισιόδοξοι. Και με τους παίκτες που έχουμε και αυτούς που θα πάρουμε και τις αλλαγές που θα κάνουμε, θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι». Όσο για την απόκτηση των Ρότζερ Γκερέιρο και Κρίστιαν Νέμεθ είπε: «Ο Γκερέιρο μπορεί να βοηθήσει, τον είδαμε και με την εθνική, ο Νέμεθ είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στην Ευρώπη. Τον πήραμε επειδή ο Κυργιάκος έφυγε και είχαμε τέτοιες πληροφορίες που δεν μπορούσαμε να μην τον φέρουμε εδώ».

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΣΙΝΗ ΤΡΙΑΡΑ..!(ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ Β ΜΕΡΟΣ ..) ΣΤΗΝ ΩΡΑ Η ΑΕΚ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΜΗ 2-3 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ !! ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ !!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ..


Μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τη Βασλούι, οι Αραούχο, Λεονάρντο και Νίκος Καράμπελας μίλησαν για την επιβλητική νίκη-πρόκριση της "Ένωσης", αποκλειστικά στον NovaΣΠΟΡ FM και στάθηκαν στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας, αλλά και στον κόσμο που στήριξε την ΑΕΚ, παρά το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου.
Κάρλος Αραούχο «Πρώτος μας στόχος ήταν η πρόκριση. Τα καταφέραμε και γι’ αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι» δήλωσε, για την πρόκριση της νέας του ομάδας, ο Αργεντινός αμυντικός, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα: «Είναι πολύ ευχάριστο να κάνεις καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο σου και να βλέπεις τη νέα σου ομάδα να προκρίνεται στους ομίλους του Europa League. Δεν έχω πρόβλημα, αγωνιστικά, με την προσαρμογή μου στην ΑΕΚ. Είχα, ήδη, αρκετά παιχνίδια στο αργεντίνικο πρωτάθλημα. Όλοι με «αγκάλιασαν» και με βοηθούν να προσαρμοστώ γρήγορα. Χαίρομαι που είμαι στην ομάδα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για αυτήν». Για τον κόσμο της ΑΕΚ, ο 27χρονος τόνισε: «Είναι θετικό να ακούς τον κόσμο να σε στηρίζει σε όλο το ματς, να σε «σπρώχνει» για να πάρεις αυτό που θέλεις». Λεονάρντο «Σίγουρα είναι μια σημαντική μέρα. Αυτό που θέλαμε ήταν η πρόκριση και τα καταφέραμε. Ήμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε το στόχο μας. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε από αυτά που δείξαμε μέσα στο γήπεδο» είπε ο Βραζιλιάνος μέσος. «Τώρα πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι και να... γεμίσουμε μπαταρίες για τη συνέχεια και στο πρωτάθλημα» συμπλήρωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ για τη συνέχεια της ομάδας. Για την εξέλιξη του παιχνιδιού και για την εμφάνιση του ίδιου, ο Λεονάρντο είπε: «Θέλαμε να πετύχουμε γκολ γρήγορα. Δεν καταφέραμε να το πετύχουμε στο πρώτο μέρος, αλλά ο κόσμος με την υπομονή που έδειξε μας βοήθησε. Στο πρώτο γκολ κατάφερα να κάνω μια πολύ καλή σέντρα και ο Μαντούκα να πετύχει ένα ωραίο γκολ που «άνοιξε» το ματς. Γι’ αυτό καταφέραμε να πετύχουμε ακόμα δύο καταπληκτικά γκολ με τον Σκόκο και να πάρουμε την πρόκριση». Νίκος Καράμπελας «Είμαστε ευχαριστημένοι με τη πρόκριση. Έπρεπε να πάρουμε την πρόκριση. Ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί έπρεπε να ανατρέψουμε και το εις βάρος μας 2-1 του πρώτου ματς» είπε ο αμυντικός της ΑΕΚ. «Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ. Στο δεύτερο «λύθηκαν» τα πόδια μας και ήμασταν πολύ καλοί. Βάλαμε τη μπάλα κάτω, κάναμε φάσεις και στο τέλος, τα καταφέραμε».

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΓΚΕΡ..;;


Στην αποκάλυψη ότι ο ίδιος προσωπικά έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολεγκέρ, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, αν μείνει ελεύθερος από τον Άγιαξ, προέβη ο Νίκος Θανόπουλος. «Με τον Ολεγκέρ μιλάω εγώ προσωπικά. Ο παίκτης θέλει να έρθει. Τα έχουμε βρει σε όλα μαζί του. Πρέπει να μείνει όμως ελεύθερος από τον Άγιαξ», τόνισε ο ''ισχυρός άνδρας'' της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, αμέσως μετά το νικηφόρο 3-0 της ΑΕΚ επί της Βασλούι.

Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2009

ΚΑΙ Ο ΣΤΟΠΕΡ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ;;

Δεδομένη θεωρούν την μετακίνηση του Ολεγκέρ Πρέσας στην ΑΕΚ τα Μέσα της Ολλανδίας. Σύμφωνα με την «ajaxinside.nl», ο Ισπανός αμυντικός του Άγιαξ βρίσκεται ένα βήμα από την μετακίνησή του στην «Ένωση». Όπως αναφέρει το παραπάνω ρεπορτάζ, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι αρκετά προχωρημένες, ασχέτως αν υπάρχουν και άλλες ομάδες που θα τον ήθελαν στο δυναμικό τους.

Εφόσον τελικά προκύψει οριστική συμφωνία, ο «Αίαντας» θα πλουτίσει κατά ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ οι Ολλανδοί ισχυρίζονται ότι υπάρχει πιθανότητα να δοθεί δανεικός. Όπως και να’ χει η μεταγραφική περίοδος εκπνέει σε λίγες μέρες και αναγκαστικά την επόμενη εβδομάδα θα γνωρίζουμε ακριβώς τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο ΦΕΡΕΡ ΕΥΧΕΤΑΙ..


ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ !! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΙΣΩ !!

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ..ΔΗΛΩΣΕΙΣ..


Αποφασισμένος να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ είναι ο Ρότζερ Γκερέιρο. Με δηλώσεις του στους εκπροσώπους Τύπου που βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ, ο Πολωνός μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε χαρούμενος με την μεταγραφή του στην «Ένωση» και υποσχέθηκε πως: «θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας». «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Μου αρέσει πολύ εδώ πέρα και η Ελλάδα είναι πάρα πολύ ωραία. Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή, μένουν κάποιες λεπτομέρειες (περιμένει ένα έγγραφο η ΑΕΚ από τη Λέγκια)», τόνισε αρχικά ο 27χρονος αριστεροπόδαρος άσος και συνέχισε αναφερόμενος στο ενδιαφέρον που είχαν δείξει άλλες ελληνικές ομάδες να τον αποκτήσουν: «Πέρυσι είχα σχεδόν κλείσει με τον ΠΑΟ αλλά κάτι χάλασε την τελευταία στιγμή. Φέτος το όνομά μου ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό όμως δεν προχώρησε γιατί ήθελε κάτι άλλο. Εγώ ήρθα στην Ελλάδα για να μιλήσω μόνο με την ΑΕΚ και όχι με κάποια άλλη ελληνική ομάδα». Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει μείνει 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, απάντησε: «Δεν έχω προλάβει ακόμη να μάθω πολλά πράγματα, όμως όταν θα τελειώσει η μεταγραφή και θα μείνω στην Ελλάδα θέλω πολύ να μάθω για την ιστορία της ΑΕΚ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η Λέγκια είχε τέσσερα χρόνια να πάρει πρωτάθλημα και μόλις πήγα εγώ, το πήρε... παράλληλα, θέλω πολύ να παίξω στο Europa League και στο Champions League και να κερδίζω πάντα. Ξέρω ότι είναι ένα πολύ θερμό κοινό. Μοιάζει με αυτό της Βραζιλίας. Θέλω να υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας». Σε ποια θέση, όμως, προτιμά να αγωνίζεται; «Παίζω πίσω από τους επιθετικούς είτε στο κέντρο, είτε δεξιά, αριστερά», για να καταλήξει αποκαλύπτοντας με ποιον έχει μιλήσει από τη χώρα μας: «Είχα μιλήσει πέρυσι με τον Ζεβλάκοφ (σ.σ. Ολυμπιακού), όμως φέτος με κανέναν». Όσον αφορά τον Ολεγκέρ Πρέσας, πέρασε στο προσκήνιο από τη στιγμή που ο Άρης έδειχνε αδιάλλακτος για τον Σανέλ Γιάχιτς αξιώνοντας 900.000 ευρώ, όσο ορίζει και η ρήτρα αποδέσμευσής του, για να παραχωρήσει τον Βόσνιο μεσοαμυντικό. Ο Καταλανός αμυντικός, που αναδείχθηκε από την Μπαρτσελόνα, έμεινε εκτός αποστολής για το προσεχές ματς του Άγιαξ για το Europa League. Το ετήσιο κασέ του ήταν της τάξεως του ενός εκατ. ευρώ. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είχε 127 συμμετοχές και 1 γκολ με την Μπαρτσελόνα στην πρώτη ομάδα της οποίας αγωνίστηκε από το 2002 έως το 2008.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ..ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ..ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΓΚΕΡΕΙΡΟ..ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΕΓΚΕΡ..ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ!! ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ !!

Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2009

ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ !! ;;;;


Στις 21.50 η κοπέλα από τα γραφεία πήγε από την μπουτίκ της ΑΕΚ την κιτρινόμαυρη φανέλα στον Γκερέιρο για τις απαραίτητες φωτογραφίες και τα φλας άναψαν γεγονός που δηλώνει την οριστικοποίηση της απόκτησης του διεθνή, με την Εθνική Πολωνίας, Βραζιλιάνου. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται ακόμη και σήμερα και εξαρτάται από την Λέγκια. Σημασία έχει πως ο Γκερέϊρο είναι πλέον παίκτης της ΑΕΚ αφού ακόμη κι αν η Λέγκια, που με δική της άδεια βρέθηκε στην Αθήνα ο παίκτης, ξαφνικά... μετανιώσει ο ποδοσφαιριστής απόλυτα νόμιμα υπέγραψε το τετραετές συμβόλαιο του αφού η συνεργασία του με τους Πολωνούς ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου. Βέβαια η Λέγκια έχει συμφωνήσει προφορικά και αναμένεται σύντομα το επίσημο έγγραφο.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..


Καμία διάθεση να προστατεύσει τον Ράφικ Τζεμπούρ δεν έδειξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τη Βασλούι. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός αποκάλυψε πως ο ίδιος ο Γαλλοαλγερινός φορ τού ζήτησε να αποκλειστεί από την αποστολή επικαλούμενος τραυματισμό, παρότι η μαγνητική τομογραφία που έβγαλε το πρωί της Τετάρτης ήταν «καθαρή». «Ο Τζεμπούρ ζήτησε να μην παίξει. Η μαγνητική δεν έδειξε τίποτα. Είπε ο ίδιος στο γιατρό να μου πει ότι δεν μπορεί να παίξει. Ο ίδιος το ζήτησε. Από τη στιγμή που έγινε αυτό, εγώ είμαι υποχρεωμένος να μην τον υπολογίζω», είπε ο 62χρονος προπονητής. Στη συνέχεια τόνισε την ανάγκη πρόκρισης στους ομίλους του Europa League. «Δεν μπορούμε να έχουμε ούτε μία δικαιολογία αν δεν πάρουμε την πρόκριση. Σας το είχα πει και την προηγούμενη φορά. Θέλουμε οπωσδήποτε την πρόκριση», δήλωσε, ενώ ερωτηθείς αν αυτό συμβαίνει περισσότερο για λόγους πρεστίζ ή οικονομικούς λόγους, απάντησε: «Και για τον ένα και για τον άλλο λόγο». Μιλώντας σε αγωνιστικό επίπεδο, ανέφερε: «Η ομάδα είναι έτοιμη. Πρέπει να κάνουμε προσπάθεια για να πάρουμε αυτό που μπορούμε. Ο αντίπαλος είναι δυνατός, έχει καλούς παίκτες, έχει καλά στοιχεία και χρειάζεται προσοχή. Είμαστε έτοιμοι και αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση», ενώ ερωτηθείς για το αν ο Αραούχο θα χρησιμοποιηθεί, είπε: «Είναι έτοιμος, αλλά μην περιμένετε να σας πω αν θα παίξει ή όχι». Παράλληλα ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου, λέγοντας «... υπολογίζουμε πάντα σε αυτή και περιμένουμε τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο». Ερωτηθείς αν ενδεχόμενος αποκλεισμός θα τον αναγκάσει να πει πως ήταν η χειρότερη νύχτα της ζωής του, όπως είχε δηλώσει μετά τον περσινό αποκλεισμό από την Ομόνοια ο Ντελής Νικολαΐδης, απάντησε γελώντας: «Περίμενε μία μέρα, περίμενε μία νύχτα και θα δούμε».

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΠΕΡ ;;


Ο Καταλανός αμυντικός είναι μία ανάσα από την ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.gr, που επιβεβαιώθηκαν από την ΠΑΕ

Κοντά στην απόκτηση του Ολεγκέρ Πρέσας βρίσκεται η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.gr, που επιβεβαιώθηκαν πριν από λίγο από τη διοίκηση του Δικεφάλου, οι διαπραγματεύσεις της Ενωσης με τον Άγιαξ για την αγορά του Καταλανού στόπερ (παίζει και ως δεξί μπακ) είναι σε πολύ καλό δρόμο και από την ΑΕΚ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μέσα στο επόμενο 48ώρο η μεταγραφή του θα έχει κλείσει.

Ο 28χρονος αμυντικός είναι ο εκλεκτός του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το κέντρο της άμυνας. Ο Άγιαξ δεν τον υπολογίζει, τον παραχωρεί και κάπως έτσι άνοιξε ο δρόμος για την απόκτησή του. Αρχικά η Ολλανδική ομάδα παραχωρούσε τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού. Ωστόσο από την ΑΕΚ δεν έδειξαν διάθεση να τον αποκτήσουν ως δανεικό με οψιόν αγοράς. Γι' αυτό και συζητήθηκε αποκλειστικά η αγορά του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συζητήσεις προχώρησαν και πλέον από τη διοίκηση τονίζεται με σιγουριά ότι ο Ολεγκέρ είναι κοντά στην ΑΕΚ. Όσον αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, εκτιμάται ότι θα συμφωνήσει με ένα ποσό πολύ κάτω από το 1,2 εκατ. ευρώ που παίρνει στον Άγιαξ, προκειμένου να αποφύγει τον κίνδυνο να μείνει στο «ψυγείο».

ΗΡΘΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ !!


Μια ανάσα από την απόκτηση του 27χρονου μέσου η ΑΕΚ

Στην Αθήνα βρίσκεται από τις 2.30 τα ξημερώματα ο Ρότζερ Γκερέιρο και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει τη νέα μεταγραφή της ΑΕΚ. Κατά την άφιξη του ο παίκτης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις ούτε να αποκαλύψει για ποια ομάδα ήρθε στη χώρα μας. Όλα όμως συνηγορούν ότι ο 27χρονος μέσος έχει συμφωνήσει με την Ένωση και η μεταγραφή του πρέπει να θεωρείται... τελειωμένη. Ο Βραζιλιάνος με πολωνικό διαβατήριο θα περάσει λοιπόν ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί. Ο Ρότζερ Γκερέιρο παίζει στα αριστερά αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στον άξονα. Διαθέτει οργανωτικές αρετές και πολύ καλή κάθετη πάσα.

Γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 1982 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Σάο Καετάνο, όπου αγωνίστηκε από το 2000 έως το 2002. Την επόμενη χρονιά πήγε στην Κορίνθιανς και μετά για μισό χρόνο του 2004 στην Φλαμένγκο. Από την «Φλα» αναχώρησε για την Ευρώπη και τη Θέλτα. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην πατρίδα του και την Ζουβεντούντ, πριν βρεθεί στην Λέγκια, όπου από το 2006 που αγωνίζεται εκεί έχει 87 συμμετοχές και 17 γκολ. Οι καταπληκτικές του εμφανίσεις του έδωσαν μια θέση στην Εθνική Πολωνίας αφού απέκτησε και την πολωνική υπηκοότητα. Με τη εθνική της Πολωνίας έχει συνολικά 18 συμμετοχές και έχει πετύχει 8 γκολ.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..


Ο Τζιμπούρ δήλωσε στην «Εξέδρα» πως αν χρειαστεί θα τοποθετηθεί μετά το ματς με τη Βασλούι

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ έκανε λόγο για πολιτική γύρω από το πρόσωπο του. Ο επιθετικός της ΑΕΚ μιλώντας στην εφημερίδα «Εξέδρα» άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί για τα όσα γράφονται μετά το ματς με τη Βασλούι. «Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτού του είδους την πολιτική που γίνεται. Εάν χρειαστεί να τοποθετηθώ, θα το κάνω μετά την Πέμπτη. Αυτή τη στιγμή το μόνο που με νοιάζει είναι να προκριθεί η ομάδα επί της Βασλούι. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά» δήλωσε ο επιθετικός της Ένωσης.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ..


ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΕΚ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - MHNYMA ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Αδέλφια Ενωσίτες χαιρετίσματα από τον Παγκύπριο Λάρνακας . Xωρίς την έναρξη του πρωταθλήματος για την ομάδα μας λόγω των πυρκαγιών που κατέκαψαν και το υπόλοιπο δάσος που έμεινε στην Αθήνα !! . Την συμπαράσταση μας στους Έλληνες αδελφούς μας που έχασαν την περιουσία τους και πάλι από τις απερισκεψίες ή και κακόβουλα από ορισμένους που αρέσκονται να βλέπουν φωτιές και περιουσίες άλλων να καταστρέφονται ..κρίμα και πάλι
Το ντέρμπυ μετατίθεται μάλλον στις 23-9 και ευχόμαστε η ομάδα με την ενίσχυση που πρέπει να γίνει να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση αν και θα είμαστε κοντά σε δύο ντέρμπι . . εκείνο τον καιρό .
Βλέπουμε τώρα το πολύ σημαντικό παιγνίδι την Πέμπτη με την Ρουμάνικη ομάδα Στην Ρουμανία η ομάδα δεν βλεπόταν με παίκτες που ούτε μία σωστή πάσα δεν μπορούσαν να δώσουν !! . Αυτοματισμοί μηδέν..παίκτες κάτω του μετρίου σχεδόν όλοι και ένας πάγκος χωρίς λύσεις ….. Είχαμε απουσίες δεν λέμε ..αλλά με την ομάδα που παίζαμε δεν υπάρχουν δικαιολογίες..σιγά μην παίζαμε και με την Ρεάλ της Ρουμανίας ..λίγη πίεση μπροστά να βάζαμε και θα χεζόντουσαν τα Ρουμανίκια που έβγαλαν και γλώσσα και οι παίκτες αλλά και ο προπονητής τους !! . Ελπίζουμε στον επαναληπτικό να πάνε καλά τα πράγματα και να πάρουμε την πρόκριση διαφορετικά θα είναι πολύ άσχημα και επικίνδυνα για την επιβίωση της ομάδας .Το λέμε αυτό διότι οι άλλοι θα γεμίζουν τα ταμεία τους με εκατομμύρια και πάλι ενώ εμείς τίποτα και θα την βγάζουμε με ψίχουλα και πωλήσεις παικτών για να βγάζουμε την Χρονιά . Είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες μας θα κάνουν το καθήκον τους και θα ξετινάξουν την νεοσύστατη ομάδα της Ρουμανίας
Την Κυριακή επίσης πρέπει να ξεκινήσουμε νικηφόρα στο Περιστέρι και άμα δεν νικάμε Ατρόμητους ποιους θα νικήσουμε;; . Δεν θέλουμε να κάνουμε την περσινή άσχημη αρχή που μας έφερε πολύ πίσω από τα Χριστούγεννα . Οι παίκτες πρέπει να τα δίνουν όλα στο γήπεδο και να είμαστε πρωταγωνιστές έως το τέλος . Οι μεταγραφές αργούν και στις θέσεις που πονάμε ελπίζουμε να βρούμε κάτι καλό που να βοηθήσει άμεσα και να δώσει ποιότητα στην ομάδα
ΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣΦΗΝΑΚΙΑ : 1. Η ΑΕΚ δεν χάθηκε από κανένα παίκτη που έφυγε..ούτε από κανένα παράγοντα που έφυγε..ΑΕΚ είναι οι οπαδοί της και αυτοί μένουν πάντα Κυργιάκο καλή επιτυχία αλλά ο καιρός που διάλεξες να φύγεις δεν ήταν ο κατάλληλος αυτό μας πείραξε … .2. Ρε Μαιστόροβιτς δεν ήταν μαρκάρισμα διεθνή παίκτη αυτό ..στο πέναλτι με Βασλούι..ερασιτεχνικά και άτσαλα ενήργησες και ευχόμαστε να μην στοιχίσει , μην γίνεις ένας νέος Φερούζεμ !! 3. Λεονάρντο ακόμη θέλεις πολλά να μάθεις …αλλά σε πιστεύουμε διότι είσαι παικτούρα 4. Χρόνια τώρα στηριζόμαστε στον Γεωργέα με το δεξί πόδι να παίζει αριστερά !! έλεος !! 5. Ήταν απάτη και φρου-φρου και αρώματα στον κόσμο οι επενδυτές ;; ποιος θα μας πει ;; κύριε Θανόπουλλε εσύ μήπως θα μας διαφωτίσεις ;; ή άστα να πάνε και έχει ο Θεός ;; 25-8 είπες θα μιλήσεις αυτή η ημερομηνία πέρασε αλλά δεν είπες τίποτα !!! 6. Αν αυτήν την Βασλούι δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να κλείσουμε το μαγαζί ..δεν αξίζουμε για κάτι περισσότερο 7. Νέμεθ τώρα από Λίβερπουλ και για μεγάλο ταλέντο λένε..όλοι θα φανούν στο γήπεδο και μην γκρινιάζετε πριν να δείτε κάποιο παίκτη προπονητές της εξέδρας..παίκτες ονόματα δεν ακούμπησαν και παίκτες που δεν τους ήξερε κανένας άφησαν το στίγμα τους 8. Ο ένας μας βρωμίζει ο άλλος μας ξυνίζει ..σιγά μην μας έδινε δανεικό τον Τόρες η Αγγλική ομάδα !! 9. Οσοι θα πάνε γήπεδο την Πέμπτη και με την πρώτη στραβή να αρχίσουν να βρίζουν να μείνουν σπίτι τους ..η ομάδα χρειάζεται την βοήθεια μας για την πρόκριση από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο όσο και αν μας πίκρανε στον πρώτο αγώνα 10. Για κάντε υπομονή βαζέλια με τον Λέτο σας που έγινε σούπερ παίκτης τώρα !! 11. Κύριε Κοτεράτε Πατέρα ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα φέτος 12. Κύριε ΤΕΝ_ΤΕΝ θα έβαζες πρώτος γκολ είπες..έβαλες με τον Βύντρα 13. Ο Τζιμπούρ αν θέλει ή αν θέλουμε να φύγει να πάει στο καλό φτάνει να φέρουμε καλύτερο του ..αλλά αυτό το θέμα έπαιζε από την αρχή της προετοιμασίας ..τώρα θα το λύσουμε ;; 14. Τιμουράκο όχι πολλά νεύρα εκεί δέρνουν !!
Συνδεσμιακά : Στο www.pagiprios.blogspot.com/ τα νέα μας . Όποιος θέλει να γίνει μέλος της παρέας μας, η συνδρομή είναι 25 ευρώ τον Χρόνο. Είμαστε ΑΕΚΑΡΑ πάνω από ονόματα και καταστάσεις που έρχονται και φεύγουν , είμαστε και Ορίτζιναλ 21 και Θύρα 21 και ΑΕΚ FANS και οτιδήποτε αφορά το όνομα ΑΕΚ , ο σύνδεσμος είναι ανοιχτός για όλους. Για τα αδέλφια μας του εξωτερικού με 10 ευρώ παίρνετε τιμής ένεκεν την πλαστική κάρτα μέλους μας , αυτοκόλλητα και το ημερολόγιο μας. Τα μέλη μας στην Κύπρο με την απίθανη μας κάρτα μέλους που κυκλοφορεί με την Κωνσταντινούπολη επάνω, δικαιούνται εκπτώσεις από καταστήματα στην Λάρνακα και μία μπλούζα δώρο . Ο σύνδεσμος ανοικτός ξανά και σας περιμένει για όλους τους αγώνες και φαγητό από 3-9 αρχίζουμε και πάλι κάθε Πέμπτη ακούραστα !!
Χαιρετίσματα : Στον Πέτρο Πέτρου από Αραδίππου να έχει δύναμη και υπομονή , στα αδέλφια μας του Παγκύπριου Λεμεσού, στα άπαικτα αδέλφια μας του aektzis.gr και του aekmania.gr , στους ΑΕΚΑΡΕΣ του υποβρυχίου ΠΡΩΤΕΥΣ , στους Αεκτζήδες φίλους στα Τρίκαλα Σταύρο και Βασίλη στον δυνατό Νίκο Ναρλή από Παλαιό Φάληρο, ,στον Σ.Φ. Πάρου , στην Ορίτζιναλ Κομοτηνής και στα παιδιά εκεί , στον Σ. Φ. Κορίνθου ,στo club των Πατησίων και στον Μπάμπη τον Λοχαγό !! , στον σύνδεσμο Λαυρίου ,στον σύνδεσμο παλαιμάχων της ΑΕΚ , στον φίλο Θεόφιλο από Σέρρες , στην θ21 και στους φίλους εκεί , στον Χρήστο Παίδη , στην Ορίτζιναλ Χίου και στον Γιώργο , AEK FANS και στον Νίκο ,στον γίγαντα Ηρόδοτο Χρυσάνθου , στην Καστοριά και στον φίλο Βαενά Χρήστο , στον Νίκο Ξηρόκωστα , στην Κακοπετριά και στα εκεί μέλη μας , στα αδέλφια μας στην Λαμία , Σταμάτη Απέργη, Ανδρέα Μάρκο και στην ΑΕΚ Περιστερίου Δυτικών Προαστίων , Γιώργο Ζαχαριάδη, Κώστα απο Σπάρτη , την Λήμνο και τους Γιάννη Παπαδάκη, και Ανδρέα Καβαλέρο , Μπρινιά Γιώργο από Καβάλα ,Γιώργο Καραλλή από Πάτρα, Νίκο Τζανάκη, Δημήτρη Αράχωβα,τον Νίκο Σπυρούλια , Νίκο Κοκολόγο , Νίκο Σκουλάτο από Νάξο, Μαρία Παπασταμάτη από Λάρισα , στον Γιώργο Θωμαίδη που πάντα να είναι δυνατός και αισιόδοξος , Περίπτερο Πανίκος στην Πάφο( πλησίον Ταχυδρομείου ) , στους φίλους από Κέρκυρα και τον Θάνο Βιτουλαδίτη και στα αδέλφια μας της Κατερίνης .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ: Πολύ όμορφες μπλούζες Καλοκαιρινές , και Χειμωνιάτικα φούτερ , με φοβερά σχέδια μπροστά πίσω ..νέα φοβερά σχέδια που κάνουν πάταγο !! ( S-Μ-L-XL , παιδικές ) μαύρες, άσπρες ή κίτρινες προς 15 ευρώ οι Καλοκαιρινές ,και προς 20 ευρώ τα φούτερ( παιδικές 10 ευρώ !! ) για περισσότερες μπλούζες ειδικές τιμές !! και στέλλουμε σε όλη την Ελλάδα , Κύπρο και παντού !! . Τα νέα μας λαβαράκια γίνονται ανάρπαστα..όποιος θέλει είναι 15 ευρώ και παίρνει τέσσερα ( 5 ευρώ για ένα )
Τρόπος αποστολής : Να γίνεται κατάθεση μέσω της Εμπορικής τράπεζας στον λογαριασμό 42099139 στο όνομα Χριστάκη και Καίτη Κασπαρή . Η απόδειξη να σταλεί με γράμμα στην διεύθυνση μας ή με φαξ στο 00357-24-622837 και αμέσως θα πάρετε το πακέτο ,όπως γίνεται εδώ και Χρόνια . Ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν από Ελλάδα και Κύπρο που είναι πολλοί και μας κρατούν στην ζωή εδώ και εννιά Χρόνια .
Ο επόμενος μας σύνδεσμος θα είναι στην Ελεύθερη Κερύνεια και στον Ελεύθερο Απόστολο Ανδρέα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ : Παγκύπριος σύνδεσμος οπαδών ΑΕΚ σύνδ. Λάρνακας . Μιχαήλ Κουτσόφτα 4 7040 Ορόκλινη Κύπρος (τηλ. Επικοινωνίας 00357-99-884960- Χατζηκώστας Κ. ή 00357-24-656631 ΑΕΚΟ-περίπτερο *ΚΑΣΠΑΡΗΣ* Φαξ. 00357-24-622837 email : pagiprios21@ yahoo.com και koshatzi@avacom.net

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑΔΕΣ..ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΒΟΜΒΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ..ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ..ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ..!!!

Τρίτη, Αυγούστου 25, 2009

EKTOΣ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ !! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ Ή .......ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ ;;;


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε διπλό στην σημερινή προπόνηση, ενώ δούλεψε πολύ και στα στημένα

Των Τ.Καπετανάκου και Α.Λυμπέρη

Με τον Νάτσο Σκόκο πίσω από τον Μπλάνκο και τους Λεονάρντο - Μαντούκα στα άκρα ο Μπάγεβιτς δοκίμασε την ενδεκάδα που έχει στα πλάνα του για το ματς με την Βασλούι την Πέμπτη. Οι υπόλοιποι της ενδεκάδας που έπαιξαν σε σύστημα 4-2-3-1 είναι ο Σάχα κάτω από τα δοκάρια, ο Αραούχο δεξί μπακ, ο Χουανφράν αριστερό μπακ, οι Αλβες - Μαϊστόροβιτς στο κέντρο της άμυνας και οι Μάκος και Καφές αμυντικά χαφ. Στην συνέχεια άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 με τους Τζιμπούρ και Γιαχάγια να μπαίνουν στην ενδεκάδα των βασικών.

Ο Μπάγεβιτς δούλεψε πολύ και στα στημένα με τους Λεονάρντο - Μαντούκα να τα εκτελούν και τους επιθετικούς και τους αμυντικούς της ομάδας να βρίσκονται μέσα στην περιοχή για να πάρουν την μπάλα και να γίνουν απειλητικοί. Το σημερινό πρόγραμμα του Σέρβου τεχνικού περιελάμβανε και βίντεο. Οι «κιτρινόμαυροι» είδαν τον αγώνα της Βασλούι με την Ομόνοια για το Γιουρόπα Λιγκ με τον Μπάγεβιτς να τονίζει ότι πρέπει να προσεχτούν πολύ οι αντεπιθέσεις της ρουμανικής ομάδας μεθαύριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή την οποία απαρτίζουν οι: Σάχα, Σκόκο, Καφές, Γεωργέας, Μαντούκα, Λεονάρντο, Καράμπελας, Αραμπατζής, Αλβες, Ενσαλίβα, Ταχτσίδης, Γκέντσογλου, Χουανφράν, Μπλάνκο, Ιορντάκε, Μάκος, Γιαχάγια, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Παυλής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Τζιμπούρ, Λαγός, Ρίκκα, Χετεμάι, Νέμεθ, Μανωλάς, Λούκατς και Μπερνς.

Οσον αφορά τον Κριστσιάν Νέμεθ πήγε στους Θρακομακεδόνες και έκανε ατομικό πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο στον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ.

ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΡΝΣ..


Πέρασε από τα γραφεία ο Αυστραλός και παρουσία Νοτιά, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί

Δανεικός δόθηκε ο Νέιθαν Μπέρνς. Ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός πέρασε σήμερα (25/8) από τα γραφεία της ΠΑΕ και αφού συζήτησε με τη διοίκηση (παρουσία μάλιστα και του Νίκου Νοτιά) αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπέρνς είναι η Κέρκυρα, αν και επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται ως το βράδυ . Έτσι μετά την φυγή του Ελ Χατζί Ντιούφ, αδειάζει ακόμη μία θέση ξένου για την ΑΕΚ, με την παραχώρηση του Μπέρνς.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ..ΑΛΛΑ ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!


Για άλλη μία φορά, η ΚΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε "στην ευχάριστη θέση" (κατά τον συνήθη "πανηγυρικό") ν' ανακοινώσει μεταγραφή. Δικαιούται, ωστόσο, αυτή τη φορά τις τυμπανουκρουσίες, καθώς το όνομα του νέου παίκτη, που έχρισε "ηγέτη" είναι βαρύ. Ο Taurean Green (=πράσινος), που έγινε... κιτρινόμαυρος, εντάσσεται και επίσημα στο ρόστερ της "Βασίλισσας".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: "Η Διοίκηση της ΚΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση του Αμερικανού ποιντ γκαρντ Τορίν Γκριν, ο οποίος κέρδισε δύο πρωταθλήματα στο ΝCAA με τους Φλόριντα Γκέιτορς και αγωνίστηκε πέρσι στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, το ισπανικό. Ηγέτη στο πρόσωπο του Τορίν Γκριν βρήκε η ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας κατάφερε ν' αποσπάσει το "ΟΚ" από τα χείλη ενός καλαθοσφαιριστή που κυλάει ...κρύο αίμα στις φλέβες του. Ενός πρωτοκλασάτου αθλητή που θα διαφημίσει, τόσο την ομάδα, όσο και το ελληνικό πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικό είναι ότι, σύμφωνα με τα στατιστικά των Αμερικανών, είχε ποσοστό ευστοχίας 90% στις βολές κατά το τελευταίο τρίλεπτο της αναμέτρησης! Εν ολίγοις, στις τελευταίες επιθέσεις όπου η μπάλα είναι βαριά, ο Τορίν Γκριν ευστόχησε στις 100 προσπάθειες επί συνόλου 112...
Δήλωσε συμμετοχή στο ντραφτ (Μπλέιζερς, Νο 52), αγωνίστηκε στο NBDL με την Αϊντάχο και το Κολοράντο και επέστρεψε στο Πόρτλαντ, όπου έγινε ανταλλαγή στο Ντένβερ τον Φεβρουάριο του 2008 για τον Γουέιφερ.Πήγε στους Νικς και τελικά, κατέληξε στην Σαραγόσα, όπου το ξεκίνημά του ήταν ονειρώδες στο σούπερ καπ εναντίον της Μπανταλόνα (18 πόντους). Ο 24άχρονος πόιντ γκαρντ σε 32 αγώνες είχε 10,7 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,1 κλέψιμο ανά αγώνα.
Τα χαρακτηριστικά που τον ακολουθούν είναι η ταχύτητα, το καλό σουτ και η πίεση, αφού είθισται να βγάζει εις πέρας εξαιρετικά δύσκολες αποστολές, όπως βέβαια και η ψυχραιμία που επιδεικνύει στα κρίσιμα λεπτά".

ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΟΥΣ !!


Το SPORT 24 επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΑΕΚ Νίκο Θανόπουλο ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Κιτρινόμαυρων για τον βραζιλιάνο επιθετικό Ζόνας. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ο ποδοσφαιριστής αξιώνει χρήματα που η Ένωση θεωρεί ότι είναι πολλά, οπότε η ιστορία με τον εκλεκτό του Μπάγεβιτς ίσως τραβήξει αρκετά...( άστα να πάνε λέμε εμείς !! μην ξοδεύεστε.. )

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002