Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Μαρτίου 01, 2011

ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ !!

Μετά την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τους οργανωμένους oπαδούς, ήρθε η σειρά και του Μανόλο Χιμένεθ να απευθύνει κάλεσμα στους Ενωσίτες οπαδούς για να δώσουν δυναμικό «παρών» στον αυριανό πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι και στάθηκε στις ιδιαιτερότητες αυτού του αγώνα, τονίζοντας πως το πρώτο παιχνίδι για τον θεσμό, είναι συνήθως και το πιο σημαντικό
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Για μένα είναι και ο πρώτος ημιτελικός στην Ελλάδα. Ένας πάρα πολύ σημαντικός αγώνας που θα μας δώσει την δυνατότητα αν περάσουμε να κυνηγήσουμε έναν τίτλο. Έχουμε μια πολύ δύσκολη πρόκληση μπροστά μας. Μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε και να αποκλείσουμε μια ακόμα μεγάλη ομάδα» είπε αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ για να προσθέσει «Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι να γίνει μια γιορτή στις κερκίδες. Εξαιρώντας κάποιες αγωνιστικές είμαστε συνεχώς στην τρίτη θέση. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Θυμάμαι το 0-0 με την Κέρκυρα που δεν πετύχαμε γκολ παρόλο που είχαμε ευκαιρίες. Δεν καθαρίσαμε το ματς από νωρίς και πληρώσαμε ακριβά τα λάθη μας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Τώρα βλέπω την ομάδα καλά. Προετοιμασμένη. Και το μόνο πράγμα που τους τονίζω, είναι πως θα έχουμε απέναντι μας μια ομάδα πολύ δύσκολη».
Για το ματς με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο και τα δύο γκολ που δέχτηκε και πάλι η άμυνα της ΑΕΚ, ο Χιμένεθ είπε: ««Δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Κάναμε πολλές προσπάθειες για να βρούμε τις καλύτερες λύσεις. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Το πρώτο γκολ ήρθε από πέναλτι, μια απόφαση που την σέβομαι, αλλά ήταν λίγο τραβηγμένη. Πάει να καλυφθεί ο παίκτης και όχι να κάνει χέρι. Νομίζω πως είναι και υπερβολική δεύτερη κίτρινη. Ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει 0-3, όμως δεχθήκαμε δυο γκολ που δεν θα τα θεωρώ και τόσο πολύ σοβαρά. Πρέπει να βελτιώσουμε την συγκέντρωση μας στα τελευταία λεπτά. Αλλά μετά από ένα μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες και σε ένα δύσκολο τερέν, ήταν λογικό να χαλαρώσουμε μετά το 3-1. Αν θέλουμε να μελετήσουμε θετικά το παιχνίδι, είναι εδώ και καιρό που προσπαθώ να κάνω κάποια πράγματα στην άμυνα. Μας λείπουν κάποια στοιχεία. Δεν μας περισσεύει κανείς παίκτης. Πρέπει να τα δίνουμε όλα και να είμαστε γενναίοι για να πετύχουμε τους στόχους»
Εν συνεχεία ρωτήθηκε και για τις αντιδράσεις του κόσμου της ΑΕΚ στο Ηράκλειο με τις αποδοκιμασίες στην υποδοχή του Σαββάτου, λέγοντας: «Μερικές φορές δεν είναι θέμα αυτά που λέει ο κόσμος. Το πρώτο που κάνω είναι να σέβομαι την κατάσταση. Αυτό που μπορώ να κάνω από την δική μου θέση, είναι να προσπαθήσω να βοηθήσω με κάθε τρόπο να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο και να γίνει καλύτερο. Δεν θα μιλήσω για τις αντιδράσεις που υπάρχουν και τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος. Η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά. Ίσως για κάποιους ποδοσφαιριστές τους φαίνεται πολύ δύσκολο, ειδικά στο ΟΑΚΑ. Κάποιοι είναι κουρασμένοι, αλλά μπορώ να μιλάω μόνο για τους πέντε μήνες που είμαι εδώ. Είμαστε αυτοί που είμαστε. Είμαστε τρίτοι και δεν βλέπω αυτή την στιγμή να έχουμε ικανότητες να βγούμε δεύτεροι ή να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θα είναι καλή χρονιά αν έρθουμε τρίτοι. Εδώ όμως δεν είμαστε για να αναλύσουμε την ομάδα, αλλά δυστυχώς για το τι κάνουμε τώρα και τι μπορούμε αυτή την στιγμή.
Ο Μανόλο Χιμένεθ ρωτήθηκε και για τη συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον Πέτρο Παππά, μια ερώτηση όμως στην οποία δεν θέλησε να απαντήσει... «Δεν πρόκειται να σας πω τι είπαμε. Ενοχλούμε όταν δεν κερδίζω. Γι αυτό και αισθάνομαι υπεύθυνος. Ελπίζουμε για τον καλό της ΑΕΚ. Γνωρίζω και Παππά και Νοτιά. Πάντα μιλώντας μαζί τους, καταλαβαίνω πως είναι άνθρωποι συνειδητοποιημένοι. Κατανοώ τα προβλήματα που υπάρχουν στην ΑΕΚ. Και πόσο μεγάλη προσπάθεια κάνουν για να λύσουν τα προβλήματα. Εύχομαι να έρθει η βελτίωση, αυτό μας αξίζει. Στον κόσμο μας θέλω να ζητήσω να είναι κοντά στην ομάδα, γιατί στο τέλος θα περάσουμε αυτό το εμπόδιο. Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για τίποτα. Το να λέμε ποια είναι τα όρια μας, δεν είναι ντροπή" είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και που θα κριθεί αυτή, ξεκαθάρισε: «Θεωρώ πως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι δυο ομάδες ανταγωνιστικές. Είμαστε δυο πολύ άμεσοι αντίπαλοι. Κάτω από νορμάλ συνθήκες, η πρόκριση θα είναι πολλή σκληρή, πολλή δύσκολη. Ξέρω πολύ καλά πως τέτοιου είδους παιχνίδια, τα λάθη πληρώνονται ακριβά», ενώ ολοκληρώνοντας τα λεγόμενά του, ρωτήθηκε και για τον Μπλάνκο και αν αύριο θα είναι στο βασικό σχήμα, για να πει: «Είναι μια από τις πιθανότητες να γίνει πιο επιθετική η ομάδα. Θα προσπαθήσω να βγάλω την καλύτερη ενδεκάδα. Μερικές φορές δεν γινόμαστε πιο επιθετικοί με περισσότερους επιθετικούς. Ο Μπλάνκο έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος με την δουλειά του. Και αν είναι στο 100% θα ξεκινήσει από την αρχή. Εδώ υπάρχει ένας προπονητής που οι έντεκα που ξεκινάνε, δεν θα είναι αυτοί που θα τελειώσουν το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002