Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2011

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ..

Στον κακό τρόπο που επιχειρούσε η ΑΕΚ να απειλήσει τον ΠΑΟΚ, όταν έμεινε με 9 παίκτες, στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου φτάνοντας στο σημείο να πει: «Θα προτιμούσα να παίζαμε... 11 με 11»
«Πιστεύω ότι χάσαμε μία ευκαιρία, από την προσπάθεια που κάναμε στο παιχνίδι είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πέντε ευκαιρίες, ίσως όχι τόσο αποτελεσματικοί αλλά με καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο απέναντί μας. Δεν είμαι ευχαριστημένος οταν είχαμε αριθμητική υπεροχή, γιατί δεν παίξαμε ποδόσφαιρο. Θα προτιμούσα να παίζαμε... 11 με 11. Τότε παίζαμε ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Ξέρω κάποιους παίκτες του και στο τέλος διαχείρησαν σωστά τον χρόνο. Στα τελευταία 12 λεπτά παίξαμε ποδόσφαιρο μόνο 3».
Που αποδίδετε το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει να κερδίσει στο ΟΑΚΑ από τις 12 Δεκεμβρίου και σε 4 παιχνίδια δεν έχει πετύχει γκολ;
«Έχετε δίκιο. Είναι γεγονός. Όμως συνεχίζουμε να είμαστε τρίτοι στη βαθμολογία. Πιστεύω ότι με λίγο παραπάνω τύχη και να δώσουμε το κάτι παραπάνω, ίσως να είμασταν καλύτερα. Όλα τα θετικά και αρνητικά είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα και... ζωντανοί στο Κύπελλο».
Στο διάστημα που δεν είσαστε ευχαριστημένος τι έφταιξε και στο τέλος γιατί οι παίκτες είχαν νεύρα;
«Συμφωνώ με το τελευταίο που είπατε. Τα δοκάρια έχουν 12 εκατοστά. Και σε δύο στημένα με τον Ντιόπ τα δοκάρια βρήκαμε. Μερικές φορές το καταφέρνεις να πετύχεις ένα γκολ ή όχι είναι θέμα εκατοστών. Είχαμε πει ότι πρέπει να κρατήσουμε σίγουρα το μηδέν πίσω και μετά να πετύχουμε ένα γκολ. Ο ΠΑΟΚ ξέρετε ότι είναι καλή ομάδα. Είχε μία ευκαιρία στο τέρμα μας. Ήρθε για το 0-0 και με την ταχύτητα που έχουν οι επιθετικοί του να σκοράρουν. Ελέγξαμε το παιχνίδι. Ίσως κάποιοι παίκτες ήταν πιο αποτελεσματικοί από κάποιους άλλους. Πήγαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο τέλος βάλαμε μπροστά τη μπάλα με πολύ απευθείας τρόπο προσπαθούσαμε. Έπρεπε να περάσουμε τη μπάλα στα πλάγια με Σκόκο και Λαγό. Δεν το κατανοήσαμε. Δεν είχαμε και καθαρό χρόνο».
Τι περιμένετε από το δεύτερο παιχνίδι;
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι αυτή η πρόκριση θα είναι μοιρασμένη 50-50. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα με γκολ (εκτός ήττα φυσικά) περνάμε στην επόμενη φάση. Θα πρέπει να κυνηγήσουμε το γκολ εκεί και να μη μας επηρεάσει το κλίμα».
Νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά στα εκτός έδρας παιχνίδια;
«Όχι! Σήμερα χάρηκα που είδα αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Είχαμε παίξει αρκετά παιχνίδια που δεν είχαμε πολύ κόσμο. Όπως έγινε και με τη Ζενίτ, με τον Παναθηναϊκό. Χάρηκα πολύ που έχουμε κόσμο. Μου έχει λείψει ότι δεν μπορούμε να παίξουμε σε ένα πιο μικρό γήπεδο, όπως είναι η Τούμπα για παράδειγμα. Όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες που κλείνονται, δυσκολευόμαστε και πολλές φορές χάνουμε και τη συγκέντρωση πίσω και να δεχθούμε γκολ και να χάνουμε και παιχνίδια. Ακόμα και έτσι αξίζουμε εκεί που ήμαστε. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε».
Θεωρείται ότι ο Μπαχά είναι στο 100% που χρησιμοποιείτε;
«Περίμενα αυτή την ερώτηση. Θα απαντήσω αγωνιστικά: Ο Μπλάνκο έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στην Κρήτη και υποχρέωσή μου είναι να προσπαθώ να χειρίζομαι με τον καλύτερό τρόπο το ρόστερ. Είναι τελείως διαφορετικό μία ομάδα και ένα ρόστερ. Πρέπει να δω και σε τι φυσική κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες. Ο ποδοσφαιριστής πάντα θέλει να παίζει. Είναι σημαντικός για μένα ο Μπλάνκο. Ήξερα ότι θα έπαιζε τουλάχιστον 30 λεπτά σήμερα και θα μπορούσε να δώσει τη νίκη. Ο Μπαχά ψάχνει να βρει την καλή του κατάσταση. Δεν την έχει ακόμα. Αλλά στα 30 λεπτά τα τελευταία θέλω έναν παίκτη με καλή φυσική κατάσταση να τρέχει και να πιέζει. Και αυτός είναι ο Μπλάνκο. Ίσως να μην το καταλάβετε αυτό που είπα...».
Θα θέλατε να βρίσκεστε στη θέση του Μπαχά όταν άκουγε από το γήπεδο να φωνάζει το όνομα του Μπλάνκο κι αν πιστεύετε θα τον επηρεάσει;
«Πιστεύω ότι ψάχνουμε πράγματα. Ο Μπαχά ακόμα θα πανηγύριζε αν ο Μπλάνκο έβαζε γκολ στα τελευταία λεπτά. Είμαστε μία ομάδα. Έχω την τύχη να έχω παίκτες που είναι καλοί άνθρωποι. Ο Μπαχά δεν θα ερχόταν στην ΑΕΚ αν έπαιζε βασικός τη Μάλαγα».
Από τη συνεργασία Ματέος - Δέλλα είστε ευχαριστημένος;
«Ναι, πολύ. Ήταν καιρός να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Και δεν είδα ούτε ένα τυφλό διώξιμο από την άμυνα. Βοήθησαν τους συμπαίκτες τους. Έκαναν καλή άμυνα και βοήθησαν το παιχνίδι από πίσω. Μ'αρέσουν πολύ στόπερ που οργανώνουν από πίσω. Έχουμε άλλα 8-9 παιχνίδια συν τα πλέι οφ και ο Ματέος θα είναι ακόμα καλύτερος. Κάποια στιγμή θα τον απολαύσουμε στο Μπερναμπέου. Πιστεύω θα κάνουμε έναν καλό ποδοσφαιριστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002