Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2011

Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ !!

Η ΑΕΚ είναι στον τελικό! Πήγε στην Τούμπα έπαιξε με τη μαγκιά της, με τακτική, με αυτοσυγκέντρωση και με τον τεράστιο Τραϊανό Δέλλα πήρε την πρόκριση κερδίζοντας 1-0 τον ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του. Το χρυσό γκολ μπήκε στο 48' με την Ένωση να το κρατάει άνετα ως το φινάλε που ήταν επεισοδιακό. Ανεγκέφαλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στο γήπεδο και παρά το γεγονός ότι η πλειονότητα των υπολοίπων στην Τούμπα τους αποδοκίμαζε έντονα... διέλυσαν τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ λοιπόν, και αυτή είναι η ουσία, έκανε το χρέος της. Πήρε μία παλικαρίσια πρόκριση στη ζούγκλα της Τούμπας και θα αντιμετωπίσει στις 30 Απριλίου τον Ατρόμητο στον τελικό του ΟΑΚΑ.
Με μοναδική αλλαγή την παρουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου στη βασική ενδεκάδα, αντί του Ρότζερ Γκερέιρο, συγκριτικά του 4-0 του πρωταθλήματος, παρέταξε την ΑΕΚ ο Χιμένεθ στη Τούμπα. Το σύστημα ήταν ίδιο. Ένα 4-4-2 με «ρόμβο» στο κέντρο που σε διάταξη μετατρεπόταν σε 4-3-1-2 και τον Λυμπερόπουλο πίσω από τους Μπλάνκο, Σκόκο. Ο Ντιόπ αποτελούσε την «κολώνα» στο κέντρο, ενώ οι Μάκος (δεξιά) και Μίτσελ (αριστερά) ήταν τα δύο χαφ που έβγαιναν όχι μπροστά, αλλά στα πλάγια προκειμένου να δίνουν βοήθειες στα μπακ (Γεωργέας, Καράμπελας (ως το 32' όταν και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Λαγό) που είχαν να αντιμετωπίσουν στις πτέρυγες τους Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη. Η ΑΕΚ μπήκε καλά στο παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν την επηρέασε η ατμόσφαιρα της Τούμπας. Οι παίκτες έδειχναν ψύχραιμοι στις αντιδράσεις τους και ικανοί να πάρουν αυτοί το προβάδισμα, εφόσον έβρισκαν πρώτοι την ευκαιρία. Το πρόβλημα ωστόσο δημιουργικότητας ήταν συνολικό και από τις δύο ομάδες. Από μία φάση είχε η ΑΕΚ από μία και ο ΠΑΟΚ. Και οι δύο κλασικές με τον Σκόκο η Ένωση, με τον Ίβιτς ο ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα ένα «νεκρό» παιχνίδι κέντρου, με πολλά φάουλ και λάθη στις μεταβιβάσεις. Ένα «ξερό» 0-0 του πρώτου μέρους που με την εικόνα των δύο ομάδων δεν θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί κάποιο άλλο αποτέλεσμα.
 
Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου για την ΑΕΚ ήταν ιδανικό. Μόλις στο 48' φάουλ του Σκόκο και ο Δέλλας με κεφαλιά... αλά Ντέμη, έγινε ένα με το χορτάρι και γυρίζοντας στον αέρα το κορμί του πέτυχε ένα σπάνιο με μεγάλο βαθμό δυσκολίας γκολ. Το 0-1 για την ΑΕΚ και η πρόκριση στον τελικό είναι δική της. Το ήθελε αυτό το γκολ η Ένωση. Το επιζητούσε από τα στημένα και η αλήθεια είναι πως μόνο με τέτοιο τρόπο θα έμπαινε γκολ. Ο αγώνας δεν διεκδικούσε δάφνες και η ΑΕΚ έχοντας ηρεμία στο παιχνίδι της, θα έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα από τα στημένα ή κάποια στιγμή που έβρισκε χώρο και χτυπούσε στην αντεπίθεση. Τελικά το «γλυκό» φάουλ του Σκόκο και η κεφαλιά του Δέλλα, ξεκλείδωσαν την άμυνα του ΠΑΟΚ. Αυτή της ΑΕΚ όμως με... τίποτα! Με τους Ντιόπ, Μίτσελ και Μάκο να κάνουν συγκλονιστικό τακτικά παιχνίδι, τον Δέλλα να κάνει τα πάντα και τον Ματέος δίπλα του, η ΑΕΚ κράτησε μακριά τον ΠΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ακόμα και μετά το 0-1 ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάνει φάση μέσα στην Τούμπα! Εκπληκτικό τακτικά παιχνίδι από την ΑΕΚ και αυτοσυγκέντρωση στο... 200% ο Σάχα μόνο μία φορά ανησύχησε και αυτή στο πρώτο ημίχρονο.
Από το 72' ο Χάβος πέρασε τον Τσουκαλά στη θέση του δεξιού μπακ Σνάουτσερ και από εκεί και πέρα ήταν φανερό ότι ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει πρώτα την επίθεσή του μήπως και ξαναμπεί με κάποιο γκολ στο παιχνίδι της πρόκρισης και λιγότερο την άμυνά του. Δεν τα κατάφερε ποτέ. Η ΑΕΚ άψογα στημένη κράτησε με άνετο τρόπο το υπέρ της 0-1. Μέχρι το 90' όταν και ανεγκέφαλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στο γήπεδο και πήραν στο κυνήγι τους παίκτες της ΑΕΚ που έφυγαν τρέχοντας για τη φυσούνα. Το παιχνίδι εύλογα διακόπηκε για περισσότερα από 25 λεπτά και τελικά ο διαιτητής και προκειμένου να μην διακοπεί οριστικά το παιχνίδι, έβγαλε τις δύο ομάδες στο γήπεδο και σχεδόν αμέσως σφύριξε την συνέχισή του και αμέσως τη λήξη του. Η ΑΕΚ είναι στον τελικό του Κυπέλλου, διαλύοντας την Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002