Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Αυγούστου 04, 2011

2-0 ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ..

Μία ΑΕΚ που δείχνει να βελτιώνεται συνεχώς επιθετικά και να διατηρεί το καλό της αμυντικό προφίλ παρουσιάστηκε στο φιλικό με την Κέρκυρα. Η Ένωση επικράτησε άνετα της τοπικής ομάδας με 0-2 (τα γκολ οι Μανωλάς 30' και Μάκος 67'), ένα σκορ που την αδικεί, αφού οι παίκτες του Χιμένεθ έχαναν μεγάλες ευκαιρίες από το πρώτο έως το 90ο λεπτό!
Ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε και σε αυτό το παιχνίδι ότι έχει καταλήξει στο σύστημα που θα βλέπουμε (τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν): Το 4-2-3-1 επέλεξε και παρέταξε την ΑΕΚ και στο φιλικό με την Κέρκυρα, κάνοντας ωστόσο αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Χουάν Κάλα πήρε θέση για πρώτη φορά σε παιχνίδι της και μάλιστα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, δίπλα στον Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Ο Γεωργέας με τον Καράμπελας ξεκίνησαν δεξί και αριστερό μπακ αντίστοιχα, ενώ ο Κωνσταντόπουλος κάθισε κάτω από τα δοκάρια. Στον πάγκο κάθισε ο Μάκος, με τον Χιμένεθ να χρησιμοποιεί ως αμυντικά χαφ τους Γκέντσογλου - Καφέ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μπέλεκ έδειξε παίκτης που γεμίζει την περιοχή, έχοντας ακριβώς πίσω του ως επιτελικό χαφ τον Γκερέιρο, αριστερό εξτρέμ τον Γκούντγιονσεν και δεξί τον Κάρλος. Η Ένωση ξεκίνησε το παιχνίδι δυναμικά και μόλις στο πρώτο λεπτό παρ' ολίγο να ανοίξει το σκορ με τον Γκέντσογλου. Από την έναρξη οι κιτρινόμαυροι έδειξαν επιθετικό πνεύμα. Η εντολή του Χιμένεθ να γίνεται η κυκλοφορία της μπάλας από τα πλάγια ακούστηκε, εκεί όπου οι Γκούντγιοσεν και Κάρλος έδειξαν ποιότητα και διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο... Οι δύο τους μάλιστα συνδιάστηκαν άψογα στο 5' όταν ο Ισλανδός βρήκε τον Ισπανό με 30άρα μπαλιά και εκείνος με μονοκόματο σουτ λίγο έλειψε να σημειώσει ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ! Η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει, να έχει την κυκλοφορία, όμως και η Κέρκυρα όσο περνούσε η ώρα άρχιζε να πατά καλύτερα στα πόδια της και με διάταξη 4-3-3 προσπάθησε να ανοίξει την άμυνα της Ένωσης. Δεν τα κατάφερε στο 100%. Παρά ταύτα οι παίκτες του Μπάντοβιτς έφταναν κοντά στον άξονα της άμυνας της ΑΕΚ και από εκεί προσπαθούσαν να νικήσουν τον Κωνσταντόπουλο. Τούτο ήταν και το πρόβλημα της Ένωσης: Τα τρεξίματα στο κέντρο. Τούτο ήταν και το μοναδικό αρνητικό στοιχείο που είχε να παρουσιάσει η ΑΕΚ. Το θετικό; Η άψογη συνεργασία των Γκούντγιονσεν - Καράμπελα από τα αριστερά. Οι δύο τους πήραν πολλές επιθέσεις πάνω τους, έδειξαν διάθεση και προσπάθησαν να τροφοδοτήσουν τον Μπέλεκ και τον Γκερέιρο που πατούσαν περιοχή. Ο Μπέλεκ μάλιστα έδειξε παίκτης που μπορεί να κάνει ζημιά σε οποιαδήποτε άμυνα. Ταχύς, δυνατός, με αίσθηση του χώρου, κινούταν συνεχώς για να πάρει μπάλα. Αυτό που χρειάζεται η ΑΕΚ μελλοντικά φάνηκε ότι ήταν η δυνατότητα να πατούν περιοχή κι άλλοι παίκτες από το κέντρο. Καλή απόδοση λοιπόν από την ΑΕΚ η οποία μάλιστα ευτύχησε να πετύχει και γκολ στο 30', όταν από στημένη μπάλα ο Κάρλος πάσαρε στον Καράμπελα, εκείνος από τα αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Μανωλάς με σουτ και έπειτα από διπλή προσπάθεια έκανε το 0-1. Ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Ένωση έχασε κι άλλη καλή στιγμή να κάνει το 0-2, όμως σε γενικές γραμμές έδωσε χώρο στην Κέρκυρα η οποία είχε την κυκλοφορία της μπάλας, όχι όμως και τη μεγάλη στιγμή μπροστά στην εστία του Κωνσταντόπουλου.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Χιμένεθ έκανε μόλις μία αλλαγή, περνώντας στη θέση του Κάλα τον Δέλλα. Από εκεί και πέρα η ομάδα έμεινε για 8 λεπτά ως είχε. Φρόντισε όμως να χάσει μία μεγάλη ευκαιρία με τον Γκούντγιοσεν, ο οποίος βγήκε τετ α τετ, έπειτα από εκπληκτική μπαλιά του Γκερέιρο, έχασε όμως το κοντρόλ και τον έλεγχο της μπάλας, σπαταλώντας μία καλή στιγμή. Από εκείνο το σημείο και μετά οι δύο προπονητές έκαναν δεκάδες αλλαγές ανά 4 λεπτά. Ο ρυθμός έπεσε και όταν το παιχνίδι... επανήλθε, η Ένωση πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Μάκο. Στο 67' ο μέσος της ΑΕΚ που είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στο γήπεδο έκανε ένα εξαιρετικό δεξί σουτ με τη μπάλα να καταλήγει πρώτα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα της Κέρκυρας. Η συνέχεια έως το 85' γνωστή: Αλλαγές και πάλι αλλαγές από τους Χιμένεθ, Πάντοβιτς. Τα τελευταία λεπτά άνηκαν αποκλειστικά στην ΑΕΚ όμως: Οι Λαγός και Λεονάρντο ήταν ορεξάτοι και από τα πόδια τους ξεκίνησαν τρεις καλές στιγμές που δεν έγιναν όμως γκολ. Όλα αυτά σε ένα δεύτερο ημίχρονο, όπου δεν υπήρχε καμία Κέρκυρα στο γήπεδο, αφού ο Κωνσταντόπουλος και στο τελευταίο τέταρτο ο Αραμπατζής δεν έπιασαν ούτε μία φορά τη μπάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002