Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Αυγούστου 16, 2011

TA NΕΑ ΜΑΣ..

Πριν από την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, στην ΑΕΚ βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση αμυντικού μέσου και ενός δημιουργικού χαφ, προκειμένου να καλύψουν τα πασιφανή κενά που έχουν παρουσιαστεί στο ρόστερ. Ή για να ακριβολογούμε, αναζητούνται χρήματα για τις προκαταβολές των παικτών που θα αποκτηθούν, καθώς οι... στόχοι έχουν βρεθεί. Ο Μανόλο Χιμένεθ, αν και ασκεί και τη δουλειά του... τεχνικού διευθυντή, έχοντας τις δικές του επαφές, συνεχίζει να δουλεύει με τους παίκτες που έχει στα χέρια του, με τους οποίους και θα πορευτεί στα ματς με τους Γεωργιανούς, αφού ακόμα και σήμερα αν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, δεν θα μπορεί να τους υπολογίζει.
Οι προθέσεις του έγιναν αντιληπτές από την περίοδο που η ομάδα προετοιμαζόταν στην Σλοβενία. Ούτε τότε υπήρχε Ντιοπ, ούτε Μίτσελ (ή κάποιος άλλος με τα δικά του χαρακτηριστικά). Η πρώτη κίνηση του Ισπανού ήταν να μετατρέψει στο 4-4-2 σε ρόμβο, με το 4-2-3-1 που χρησιμοποιεί ακόμα και σήμερα. Γνώριζε εξ αρχής πως αυτή η διάταξη δεν θα ήταν το ίδιο αποδοτική, όμως δεν είχε τους κατάλληλους παίκτες για να χρησιμοποιήσει τον «ρόμβο». Η αλήθεια είναι πως το επιχείρησε σε κάποιες προπονήσεις, όμως έβλεπε ξεκάθαρα πως δεν... Μη έχοντας μαζί του το «Θηρίο», έβαλε στην θέση του «κόφτη» τον Γκέντσογλου. Το «πείραμα» δεν απέδωσε. Ο Καφές ήταν η επόμενη επιλογή, όμως στην προκειμένη περίπτωση το «κακό» ήταν διπλό. Αφενός, ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, δεν μπορούσε να αποδώσει ανάλογα με τον Σενεγαλέζο, αφετέρου ο Χιμένεθ έχανε έναν δημιουργικό μέσο από τους δύο μπροστινούς χαφ, που έτσι και αλλιώς δεν του... περίσσευαν.
Ο Μάκος, από την πλευρά του, φάνηκε πως δεν μπορεί να λειτουργεί σε τόσο μεγάλο χώρο δράσης, ενώ είναι ικανότατος στο να καλύπτει τη μία πτέρυγα και να δίνει πολύτιμες βοήθειες στο μπακ. Για αυτό και ο Χιμένεθ επέλεξε να μην «κάψει» αυτό το χαρτί, αφού ο Έλληνας αμυντικός μέσος είναι ο πλέον κατάλληλος για αυτή τη δουλειά. Κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο Λαγός, αν παίξει σε αυτή τη θέση. Όσο για τις επόμενες επιλογές; Κλωναρίδης και Αγκιριμπά δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να παίξουν τον ρόλο του αντί-Ντιοπ. Για αυτό και η λύση του 4-2-3-1 έμοιαζε και εξακολουθεί να φαντάζει... μονόδρομος. Σίγουρα δεν είναι η ιδανική, όπως έχει φανεί με τα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιρού, ωστόσο με τους συγκεκριμένους μέσους που διαθέτει ο Χιμένεθ στο ρόστερ του, δεν μπορεί να παίξει με τον «ρόμβο». Φάνηκε όλες τις φορές που το δοκίμασε στην Σλοβενία.
Παράλληλα, θα πρέπει να αναλογιστούμε πόσο άστοχη θα ήταν η επιλογή πώλησης ενός εκ των Γκέντσογλου και Λεονάρντο. Από την αρχή του καλοκαιριού η ΑΕΚ είχε βάλει -σιωπηρό- πωλητήριο στους δύο παίκτες και εφόσον κάποια ομάδα έδινε ένα ικανοποιητικό ποσό, τότε θα πωλούνταν. Μάλιστα, ο πρώτος βρέθηκε πολύ κοντά σε μία μεταγραφή του στο Βέλγιο. Σίγουρα μία τέτοια εξέλιξη θα έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα στην παρούσα φάση, αφού η ομάδα θα μπορούσε να είχε χάσει δύο ακόμα παίκτες σε θέσεις που εξακολουθεί να ζητάει ενίσχυση. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Χιμένεθ επιμένει στην απόκτηση δύο μέσων. Ενός καθαρού «κόφτη» και ενός πιο δημιουργικού ώστε να επιστρέψει στον «ρόμβο» που πέρσι ήταν αυτός που άλλαξε την -κακή- εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Ειδάλλως, πολύ δύσκολα θα μπορούσε να το πράξει, αν δεν γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002