Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Αυγούστου 10, 2011

ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ..

Πολλές δικαιολογίες υπάρχουν. Όταν όμως φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ, όποιος κι αν είσαι το να χάνεις 3-0 έστω και σε φιλικό, χτυπάει... άσχημα. Η Ένωση λοιπόν γνώρισε την ήττα από την Ανόρθωση με 3-0 και θα μπορούσε να είχε χάσει και με άλλα γκολ, αναγκάζοντας τους περίπου 500 φίλους της (που έκαναν χρόνια να τη δουν στο νησί τους) να φύγουν απογοητευμένοι. Ο κόσμος είδε μία ΑΕΚ με πολλά προβλήματα, τεράστια ατομικά λάθη, ακόμα και χωρίς αγωνιστικό πλάνο. Φωτεινή εξαίρεση σε αυτή την κακή ΑΕΚ ήταν ο Λεορνάντο και στην επανάληψη μαζί του ο Κάρλος. Από εκεί και πέρα μηδέν. Σίγουρα δεν ήρθε η... συντέλεια του κόσμου, όμως η νοοτροπία κάποιων παικτών πρέπει να ανησυχήσει τον Χιμένεθ.
Το πάθημα δεν έγινε μάθημα, φαίνεται στην ΑΕΚ. Όπως και με τη Χετάφε έτσι και με την Ανόρθωση η αμυντική διάταξη της Ένωσης στα πρώτα λεπτά του αγώνα δεν έδειξε συνοχή και αυτοσυγκέντρωση. Όπως και το Σάββατο λοιπόν, έτσι και απόψε η αντίπαλος της ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε αυτή την... ανωμαλία των παικτών του Χιμένεθ και έφτασε γρήγορα γρήγορα στο γκολ. Μόλις στο 7' λοιπόν ο Ανγκέλοφ άνοιξε το σκορ, δίνοντας με το «καλημέρα» μία άλλη εικόνα στο ματς. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Το 4-2-3-1 και πάλι δεν λειτούργησε. Ο Λεονάρντο ως αριστερό εξτρέμ ήταν... όαση στη γενική μετριότητα. Ο Βραζιλιάνος μαζί με τον Σιαλμά, που άλλαζε συνεχώς θέσεις με τον «ελεύθερο» Κάρλος προσπαθούσαν να κάνουν κάτι καλό μπροστά, την ίδια στιγμή που ο Τσίτας έδειχνε έξω από τα νερά του στην πρεμιέρα του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα το πρόβλημα στο κέντρο ήταν εμφανέστατο: Κλωναρίδης και Αγκριριμπά ξεκίνησαν τον αγώνα, χωρίς ωστόσο να βοηθήσουν. Ο Έλληνας μέσος πάντως έδειξε κάποια καλά στοιχεία (έσπαγε τη μπάλα, έδωσε μάχες, έτρεξε) εν αντιθέσει με τον Γκανέζο, ο οποίος εμφανίστηκε μάλλον επηρεασμένος και αγχωμένος. Το πρόβλημα της ΑΕΚ πάντως ήταν γενικό. Τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Ο Κοντοές ως δεξί μπακ είχε πολλά προβλήματα με τον αριστερό εξτρέμ της Ανόρθωσης, Ρονκάτο, ο οποίος τον «άδειασε» στο 20', πέρασε όμορφη κάθετη πάσα στον Αγκέλοφ που ξέφυγε εύκολα από τον Κάλα και ο τελευταίος έκανε το 2-0. Από εκεί και πέρα ο Κάρλος προσπάθησε να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες, έγιναν κάποια σουτ, όμως ήταν άστοχα. Ένα άναρχο παιχνίδι για την ΑΕΚ που αν και έχει δικαιολογίες (ζέστη - το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλο - πολλές απουσίες) δεν μπορεί να τις χρησιμοποιήσει στο 100%, αφού η εικόνα της ήταν πολλή κακή όλο το πρώτο 45λεπτο. Η είσοδος του Γκερέιρο στο 40' στη θέση του τραυματία Κλωναρίδη, ισορρόπησε κάπως τα πράγματα, αφού για πέντε τουλάχιστον λεπτά η μπάλα κυκλοφόρησε. Η μεγάλη φάση όμως και πάλι δεν έγινε.
Ο Χιμένεθ στην επανάληψη προσπάθησε να σουλουπώσει την ομάδα, περνώντας στο γήπεδο τους Μπέλεκ, Μπερνς, Γκουλόν και Εγγλέζου. Η ΑΕΚ κυκλοφόρησε κάπως καλύτερα τη μπάλα, όμως όταν παίζεις μόνο παράλληλο ποδόσφαιρο εννοείται ότι δεν μπορείς να φτάσεις και στην αντίπαλη περιοχή. Ο Μπέλεκ έδειχνε απελπιστικά μόνος, δεν πήρε ούτε μία μπαλιά και η ΑΕΚ πραγματικά δεν έκανε ούτε μία φάση στην επανάληψη. Θετικό στοιχείο δύσκολα μπορεί να βρει κανείς. Ίσως τη διάρκεια καλού ατομικού παιχνιδιού από τον Λεονάρντο. Και πάλι όμως τα αμυντικά προβλήματα της ΑΕΚ δεν έλειψαν, ειδικά μετά την αποχώρηση του Δέλλα στο 79'. Ένα λεπτό αργότερα μάλιστα πάλι μετά από λάθος του Κοντοέ και αδράνεια του Κωνσταντόπουλου ο Μιχαήλ έκανε το 3-0. Η ΑΕΚ απειλήθηκε με μεγαλύτερη συντριβή όταν στο 82', μετά από λάθος του Γεωργέα, ο Θεοδώρου έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002