Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Αυγούστου 28, 2011

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ..

Πρόταση στον Στέφαν Άπια φέρεται να έχει κάνει η ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «90 minutes», την οποία μάλιστα εξετάζεται πολύ σοβαρά ο Γκανέζος μέσο. Συγκεκριμένα, όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, αρχηγός της Γκάνας έμεινε ελεύθερος από την Τσεζένα και δέχτηκε από την Ένωση μία άκρως δελεαστική προσφορά, την οποία δεν αποκλείεται να την κάνει αποδεκτή και να προβεί σε μία μεταγραφή-έκπληξη, όπως την χαρακτηρίζουν οι συμπατριώτες του. Ο Γκανέζος μέσος, ο οποίος συμπλήρωσε 25 συμμετοχές στη Serie A πέρσι και πέτυχε ένα τέρμα, έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν με τις φανέλες των Γιουβέντους, Φενερμπαχτσέ, Μπολόνια, Μπρέσια, Πάρμα και Ουντινέζε, ενώ πριν από περίπου έναν μήνα δέχθηκε κρούση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, την Αλ Ετιφάκ, η οποία δεν είχε γίνει αποδεκτή. 

Ένας νέος μεταγραφικός στόχος, που αφορά την επίθεση, έρχεται στο προσκήνιο σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα της «Ώρας των Σπορ» και του «Goal» που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς τον Νεμάνια Νίκολιτς. Πρόκειται για τον 24χρονο περιφερειακό επιθετικό της πρωταθλήτριας Ουγγαρίας, Φέχεβαρ, η οποία αγωνίστηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (αν προχωρήσει η μεταγραφή του δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League), που όμως δεν κατάφερε να δώσει το παρών στους ομίλους, αφού αποκλείστηκε από την Στουρμ Γκράτς (προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ). Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στην Ένωση εξετάζουν καιρό την περίπτωση του Νίκολιτς, ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ενήμερος για αυτόν και οι συστάσεις που συνοδεύουν τον 24χρονο επιθετικό είναι πολύ καλές, για αυτό και βρέθηκε πολύ κοντά στην Τουλούζ τις προηγούμενες μέρες.
Βεβαίως, η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Φέχεβαρ, ωστόσο όπως τονίζεται οι μάνατζερ που κινούν τις σχετικές διαδικασίες για λογαριασμό της ΑΕΚ, εκτιμούν ότι θα μπορέσουν να πάρουν την ελευθέρας του παίκτη από την ομάδα του με ένα μικρό ποσό. Όσο για την θέση «ξένου» που καταλαμβάνει, δεν υπάρχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή, αφού υπάρχουν μόλις 3 στο ρόστερ.

Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού Βόλου από το πρωτάθλημα (εφόσον τελεσιδικήσει η απόφαση) δίνει την ευκαιρία στην ΑΕΚ να ασχοληθεί με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσε να τους... πλησιάσει. Η πρώτη κρούση έγινε για τον Βιθέντε Μόνχε, όπου η Ένωση μίλησε με τον μάνατζερ του και ενδιαφέρθηκε για πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών. Ωστόσο, ο πρωταρχικός στόχος από την... αγορά του Βόλου είναι ο Χαβιέ Ούμπιντες. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ένωσης και για αυτό ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές με την πλευρά του, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του.
Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από Άρη και ΠΑΟΚ, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο και αυτό διότι η ΑΕΚ έχει κάνει ξεκάθαρο στον μάνατζερ του Αργεντινού πως εφόσον τελεσιδικήσει η απόφαση και ισχύσει η αποβολή του Ολυμπιακού, τότε θα γίνει και επίσημη «κρούση» για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Στον δικέφαλο έχουν πάρει «ζεστά» το θέμα, καθώς πιστεύουν ότι ο Ούμπιντες μπορεί να βοηθήσει την επιθετική γραμμή της ομάδας σε θέσει που «πονάει». Παράλληλα, κρατάνε ανοιχτό και το θέμα του Μόνχε και εφόσον δεν προχωρήσει η περίπτωση του Ούμπιντες, θα στραφούν σε αυτή του έτερου Αργεντινού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002