Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Νοεμβρίου 04, 2011

ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ !!

ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ365.gr 
Το aek365.gr συνεχίζει και σήμερα την καινούρια του στήλη. Μετά από κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ θα προσπαθούμε να αναλύουμε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία που παρουσιάζει η Ένωση στην απόδοση της, στις στιγμές της μέσα στο παιχνίδι. Τι μας άρεσε δηλαδή και τι δεν μας άρεσε στους αγώνες, περιμένοντας τα δικά σας σχόλια, τις επισημάνσεις, τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας. Πάμε να δούμε λοιπόν τι μας έκανε θετική εντύπωση χθες απέναντι στην Λοκομοτίβ και τι όχι:
MAΣ ΑΡΕΣΕ:
@ Η αντίδραση του κόσμου μετά το λάθος του Γιάννη Αραμπατζή που στοίχισε στην ΑΕΚ ένα γκολ, βάζοντας τη Λοκομοτίβ μπροστά στο σκορ. Λίγα δευτερόλεπτα πέρασαν μέχρι να ξεπεραστεί το σοκ από το 1-2 και ο κόσμος χειροκρότησε και φώναξε ρυθμικά το όνομα του τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Στήριξη ουσιαστική.
@ Η απόδοση του Κάρλος στο δεύτερο ημίχρονο. Μεγάλο στοίχημα είναι ο Ισπανός. Ανέβασε την απόδοσή του ολοκληρωτικά στην επανάληψη και παρέσυρε όλη την ομάδα. Κυκλοφόρησε τη μπάλα, έβγαλε πάσες, έπαιρνε πάνω του δύο και τρεις αντιπάλους. Ο καλός Χοσέ Κάρλος μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτή την ΑΕΚ. Τον έχει ανάγκη ομάδα.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι η ΑΕΚ έδειξε κατώτερη των περιστάσεων. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι πολλοί περίμεναν ότι η ΑΕΚ θα χάσει το χθεσινό ματς. Και (δυστυχώς) δικαιώθηκαν...
@ Η συνεχή κακή αγωνιστική εικόνα του Παναγιώτη Λαγού. Μπορεί να το πει κάποιος και παρατεταμένο ντεφορμάσισμα. Τα πράγματα ίσως είναι πιο σύνθετα. Και δεν χθες δεν έκανε απλά πράγματα μέσα στο γήπεδο (να κρατήσει τη θέση του, να βγάλει μία σοβαρή σέντρα). Δείχνει εκτός αγωνιστικού κλίματος καιρό τώρα.
@ Η κυκλοφορία της μπάλας από την ΑΕΚ: Πολλές φορές βλέπαμε μπαλιές απελπισίας από την άμυνα στην επίθεση (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο), ώστε να πηδήξει ο Μπέλεκ μήπως γίνει τίποτα καλό. Και αυτό το άναρχο στυλ παιχνιδιού θέλει πλάνο. Ο Μπέλεκ να πηδήξει στον «αέρα» για κεφαλιά, όμως ο πιο κοντινός συμπαίκτης του ήταν πολλά μέτρα μακριά του. Έτσι χανόταν εύκολα η μπάλα και οι Ρώσοι χωρίς να ιδρώσουν δημιουργούσαν νέες επιθέσεις.
@ Η ομάδα αντέδρασε σωστά στο 0-1, βγήκε μπροστά διεκδίκησε το γκολ και το πέτυχε. Δεν έπραξε το ίδιο και στο 1-2. Οι παίκτες μετά το δεύτερο γκολ των Ρώσων παρέδωσαν πνεύμα. Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να αντιδράς συνέχεια όντας πίσω στο σκορ, όμως θα περίμενε κανείς μία έστω σπασμωδική αντίδραση. Τίποτα.
@ Η ευκολία που η ΑΕΚ δέχεται τα γκολ. Συνεχίζεται η άμυνά της να μαζεύει εύκολα τη μπάλα από τα δίχτυα. Τρία από τη Λοκομοτίβ και μάλιστα και στα δύο παιχνίδια που έδωσε με τους Ρώσους, τρία με τον ΟΦΗ. Από αυτά τα 9 γκολ, τα περισσότερα μπήκαν από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και κακώς επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002