Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2011

ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΣΑ...

Ο Μανόλο Χιμένεθ, όπως σας αναφέραμε νωρίτερα από το aek365.gr, τόνισε στους νεαρούς παίκτες της ομάδας (εκτός του Κλωναρίδη) ότι θα κάνουν προπονήσεις και με την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει μία μίνι… ταλαιπωρία για τους παίκτες καθημερινά αφού θα πρέπει να πηγαίνουν το πρωί στα Σπάτα και το απόγευμα στο Καπανδρίτι για διπλή προπόνηση με τους περισσότερους να μένουν στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο, ο Χιμένεθ τους «έφτιαξε» τονίζοντας τους ότι όλοι τους θα είναι στην αποστολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στις 30 Απριλίου και έτσι θα πάρουν μετάλλιο σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου από την ΑΕΚ. Εκεί έσκασαν αρκετά χαμόγελα…

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ..

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΗ..ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ..ΑΧ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ !! ΚΟΠΙΑΣΤΕ..

Τετάρτη, Μαρτίου 30, 2011

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ..

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από τη σημερινή πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Κριστιάν Νασούτι, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και πρόσθεσε μεγάλο πονοκέφαλο στον Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης θα επανεξεταστεί και στην αυριανή προπόνηση, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το προσεχές παιχνίδι της Ένωσης. Το πρόβλημα του Νασούτι έρχεται να προστεθεί σε αυτό του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος και σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεωρείται δεδομένη η απουσία του, την στιγμή που και ο Κώστας Μανωλάς θα απουσιάσει από τον αγώνα της Κυριακής, λόγω του ότι έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του. Οι λύσεις που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ο Μανόλο Χιμένεθ, είναι αυτή του Νταβίντ Ματέος, ενώ πάντα υπάρχει και ο Σάνελ Γιάχιτς για αυτή τη θέση, κάτι που όμως έχουμε να το δούμε πολύ καιρό, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά σε αποστολή της ΑΕΚ, τον Ντίνο Ντπριτς, εφόσον τελικά ο Κριστιάν Νασούτι δεν καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Από κει και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα δεν ακολούθησαν μόνο οι διεθνείς παίκτες, οι οποίοι έκαναν αποθεραπεία.

H ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ..

ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΩΡΑ..ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ..ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ.. ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ..

ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ..

Η ηρεμία επέστρεψε στην ΑΕΚ και στη σημερινή προπόνηση ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του. Σε ομιλία του ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για τα επόμενα παιχνίδια που έχει η ομάδα στο πρωτάθλημα, στα πλέι-οφ και –φυσικά- στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

«Σήμερα επιστρέφουμε στις προπονήσεις, αν και η προπόνηση δεν θα είναι πολύ δυνατή σήμερα, για να είμαστε όλοι καλά για την αυριανή», τόνισε –αρχικά- ο προπονητής της ΑΕΚ απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του.


«Μπαίνουμε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και πρέπει από εδώ και πέρα να έχουμε στο μυαλό μας μόνο νίκες.», είπε και στράφηκε στον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. «Το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος μας και πρέπει στις διακοπές μετά το τέλος της σεζόν να το έχουμε όλοι στις βαλίτσες μας… Σημαντικός για την ομάδα είναι και ο στόχος της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ για τον οποίο θα παλέψουμε όλοι μας», κατέληξε.


Μάκος δυνατός, Δέλλας… προσεχώς!


Ευχάριστα… κατά το ήμισυ ήταν τα νέα που επεφύλασσε η επιστροφή της ΑΕΚ στις προπονήσεις.


Η απάντηση στα δύο βασικά ερωτηματικά (μετά το σχεδόν τετραήμερο ρεπό) ήταν θετική μόνο στην περίπτωση του Γρηγόρη Μάκου, καθώς -σε αντίθεση με τον Δέλλα, που δεν προπονήθηκε- ο Έλληνας χαφ έδειξε έτοιμος (και σίγουρος) να επανέλθει στο ματς με τον Ατρόμητο.


Ο Μάκος (όπως και ο Γκέντσογλου, που επίσης αναμενόταν να φανεί η ετοιμότητα του) έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα -δείχνοντας να έχει αφήσει οριστικά πίσω το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αποκομίσει στην Τούμπα. Αντίθετα, κάτι τέτοιο θα φανεί τις προσεχείς μέρες αν θα ισχύσει και για τον Τραϊανό Δέλλα, που δεν προπονήθηκε την Τρίτη, ακολουθώντας πρόγραμμα στο γυμναστήριο.


Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» -πλην των διεθνών που απουσίαζαν- προπονήθηκαν κανονικά σήμερα και άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η προετοιμασία γι’ αυτό θα ξεκινήσει σε πιο δυνατούς ρυθμούς από την προπόνηση της Τετάρτης -που έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Τρίτη, Μαρτίου 29, 2011

ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ;;


Συνέντευξη στον Αλέξανδρο Λυμπέρη
Το ότι οι Ενωσίτες έστρεψαν την προσοχή τους στα θέματα που μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες, δεν σημαίνει πως εμπόδισε τους ανθρώπους που τρέχουν το θέμα του γηπέδου, να πάρουν σημαντικές διαβεβαιώσεις πως το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, μπορεί να γίνει. Αυτό μας αποκάλυψε σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο aek365.gr, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ο άνθρωπος που τρέχει από την πρώτη μέρα και καθημερινά για αυτό το ζήτημα, Γιάννης Βούρος. Ο κ. Βούρος, είναι ο «σύμμαχος» που έχει στο πλευρό του ο Σταύρος Αδαμίδης και η ΑΕΚ προκειμένου να ξεπερνάει θεσμικά... εμπόδια. Από την πρώτη μέρα ανέλαβε προσωπικά το θέμα και με την ιδιότητά του ως βουλευτής και έκανε καίριες κινήσεις ώστε η ενωμένη, Ερασιτεχνική και ΠΑΕ, ΑΕΚ να βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, πριν αποσπάσει το οριστικό «ΟΚ» από την Πολιτεία για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
 
Επισκεφθήκαμε τον κ. Βούρο στο γραφείο του με την ελπίδα ότι θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε στον κόσμο κάτι θετικό αφού είχαμε λάβει την διαβεβαίωση πως πλέον μπορούσε να ανοίξει τα χαρτιά του και να μιλήσει για όλα καθώς πλέον είναι βέβαιος πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Αυτό όμως που μας αποκάλυψε, ήταν σίγουρα... ανέλπιστα καλό: «Σε 10 μέρες το πολύ, ευελπιστώ να γίνει ραντεβού ανάμεσα στο Υπουργείο και την ΑΕΚ. Είναι το τελευταίο στάδιο προπαρασκευής. Να συναντηθούμε όλοι με το νομικό επιτελείο προκειμένου να καταθέσουμε τον πλήρη φάκελο, που πλέον είναι και νομικά ελεγμένος και διατυπωμένος. Το τελευταίο στάδιο που απέμενε για να φτάσουμε στο Υπουργείο, ήταν το σχέδιο να μην παρουσιάζει καμία ατέλεια, όπου κάποιος θα μπορούσε να προσφύγει στο ΣτΕ και να δικαιωθεί. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχω, από νομικής πλευράς είναι πλέον σίγουρο πως το έργο μπορεί να γίνει. Είναι οριστικό. Είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να μην περάσει και κάποιος να το προσβάλει. Όμως ακόμα και κάτι τέτοιο να συμβεί, το μόνο που μπορεί να καταφέρει είναι να καθυστερήσει τη διαδικασία, αφού και στο ΣτΕ να φτάσουμε, είμαι αισιόδοξος πως με τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει και έχουμε συμπεριλάβει, ούτε εκεί θα μπορέσει να απορριφθεί» 

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ   www.aek365.gr 

ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ..ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ..

Δειλά χαμόγελα, έστω και με καθυστέρηση, αρχίζουν να φαίνονται ξανά στην ΑΕΚ!

Ο Πέτρος Παππάς κατέθεσε περίπου 2 εκατ. ευρώ και -αφού έδωσε της δυνατότητα στην «Ένωση» να αρχίσει ξανά να πληρώνει- έδωσε και το… έναυσμα στον Νίκο Νοτιά να στείλει άλλα τόσα από τις ΗΠΑ και να «σφραγίσει», όπως φαίνεται, την πολυπόθητη λύση στο θέμα της αδειοδότησης!


Πιστός στη δέσμευση ότι θα αναλάβει την κάλυψη των οφειλών στο ποσοστό που του αναλογεί, ο Πέτρος Παππάς έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα προκειμένου η ΑΕΚ να αρχίσει και πάλι να αναπνέει.


Μετά τους διακανονισμούς της διοίκησης, λοιπόν, με πρώην -και κυρίως νυν- παίκτες που έριξαν κάπως το απαιτούμενο ποσό (από τα 5,3 εκατ. στα 4 εκατ. περίπου), ο ένας μεγαλομέτοχος έδειξε -εμπράκτως- στον άλλο τον μόνο τρόπο ώστε να μείνει «ζωντανή» η ΑΕΚ.


Τα 2 εκατ. ευρώ που κατέθεσε τη Δευτέρα ο Παππάς έδιωξαν τις αράχνες από το ταμείο και του έδωσαν τη δυνατότητα μετά από καιρό να μην παραπέμψει στην… πρώτη του μηνός (καταβάλλοντας ένα μέρος των οφειλομένων). Εκτός αυτού, δε, «έσπρωξαν» τον (ήδη συνειδητοποιημένο πως δεν υπάρχει άλλη λύση) Νίκο Νοτιά στην απόφαση να καταθέσει τα -άλλα τόσα- που απέμεναν.


Όπως διαρρέεται από την ΠΑΕ, τα χρήματα αυτά έχουν σταλεί ήδη (με μορφή εμβάσματος) και θα παραληφθούν το πρωί της Τρίτης. Με την άμεση… πρόσθεσή τους, λοιπόν, σε αυτά του Παππά αναμένεται να εξοφληθούν και οι υπόλοιπες οφειλές, ώστε η ΑΕΚ να αποφύγει (έστω και στο… 90', έστω και προσωρινά) την καταστροφή του να μην εξασφάλιζε τη συμμετοχή σε πρωτάθλημα και ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ..

ΤΑ ΕΣΚΑΣΑΝ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΩΡΑ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ..Η ΑΕΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ..ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ !! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ..ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2011

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ..

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες που απομένουν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της ΟΥΕΦΑ, προκειμένου οι ομάδες να καταθέσουν τους φακέλους τους και να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις της νέας περιόδου. Ένα θέμα που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου όμως φαίνεται πως θα έχει θετική κατάληξη. Όπως από την πρώτη στιγμή σας είχαμε ενημερώσει, παρόλο που υπήρχε σοβαρή ανησυχία για το συγκεκριμένο θέμα, από την διοίκηση υπήρχε η αισιοδοξία πως τελικά η Ένωση δεν θα κινδυνέψει. Έστω και την ύστατη ώρα, θα πάρει την αδειοδότηση. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη. Μπορεί οι «ανενεργοί» μέτοχοι να μην έδωσαν σημεία... ζωής, στο κάλεσμα που τους έκανε ο Νίκος Νοτιάς, με τη γραπτή του δήλωση στο aek365.gr, βάζοντας το μερίδιο που τους αναλογεί, ωστόσο ακόμα και τα χρήματα που θα εξασφαλιστούν από τους νυν μετόχους, είναι ικανά για να καλύψουν το ποσό που χρειάζεται η ΠΑΕ.
Και αυτό διότι ο Σταύρος Αδαμίδης κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με αρκετούς πιστωτές ώστε να ρίξει κάποιες οφειλές και έτσι το ποσό να μειωθεί σε τέτοιο βαθμό, που τα χρήματα των Νοτιά και Παππά να είναι τόσα όσα χρειάζεται η ΑΕΚ για να πάρει την αδειοδότησή της. Από κει και πέρα, ο Αδαμίδης ετοιμάζεται να ανοίξει τα χαρτιά του και να μιλήσει για όλα. Ο πρόεδρος του δικεφάλου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και θα αναφερθεί στα πάντα. Στην μέχρι τώρα πορεία του, ως επικεφαλής της διοίκησης, στο μέλλον της ομάδας και τι πρέπει να γίνει ώστε η ΑΕΚ να εξασφαλίσει οικονομική ευημερία και να μην αντιμετωπίζει κάθε χρόνο τα ίδια προβλήματα. Ποια είναι η θέση των Παππά και Νοτιά και τι σκέφτονται για το καλοκαίρι. Ποιοι είναι το πλάνο που θα πρέπει να ακολουθηθεί από εδώ και στο εξής, ενώ θα μιλήσει και για τις προθέσεις του ίδιου. Όπως είχε τονίσει με δήλωσή του στο aek365.gr, μετά την σκληρή ανακοίνωση της Original, έχει σκοπό να μείνει το αργότερο μέχρι το τέλος της περιόδου και εν συνεχεία να αποχωρήσει. Πρόθεση του Αδαμίδη είναι να μιλήσει μέχρι την Παρασκευή. Αν τελικά αυτό δεν καταστεί εφικτό, τότε η συνέντευξη θα μετατεθεί για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

H ΩΡΑ Η ΚΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ....

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΤΙΓΡΗΔΕΣ..ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ..Η ΑΕΚ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΑ..ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ..ΑΧ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ..ΑΧ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ..!!

Κυριακή, Μαρτίου 27, 2011

ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ..

Κάλεσμα στους ανενεργούς μετόχους έκανε από την Αμερική, μέσω του aek365.gr, ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος με γραπτή του δήλωση στο aek365.gr ζήτησε συσπείρωση από όλους όσους ανέλαβαν τις τύχες της ΑΕΚ μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη, προκειμένου η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, ζητάει ουσιαστικά από τους Ντέμη Νικολαΐδη, Τάκη Κανελλόπουλο (παρότι αυτός έχει παραχωρήσει τις μετοχές του στην Ερασιτεχνική), Γκίκα Γκούμα-Πόλυ Χατζηιωάννου, Νάσο Θανόπουλο και Νίκο Κούλη, να συνδράμουν στον βαθμό που τους αναλογεί ώστε να φανούν και αυτοί αντάξιοι της ηθικής υποχρέωσης που έχουν απέναντι στην ΑΕΚ, τις τύχες της οποίας ανέλαβαν όλοι μαζί. Παράλληλα, κάνει αναφορά και στην σημερινή ανακοίνωση της ORIGINAL όπου επιβεβαιώνει την πρόθεση παραίτησης του Σταύρου Αδαμίδη (και όλων των συνεργατών του), μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, την περασμένη Κυριακή.
Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Νίκου Νοτιά στο aek365.gr
Όλοι οι μέτοχοι, ανεξαρτήτως, έχουμε ευθύνη απέναντι στην ΑΕΚ, την ιστορία της και τον κόσμο της. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μας, λόγω διαχειριστικών δαπανών του παρελθόντος, τα οποία βαραίνουν όλους τους υπάρχοντες αλλά και τους αποχωρήσαντες μετόχους. Την κρίσιμη αυτή στιγμή καλώ όλους τους αρχικούς και νυν μετόχους να ενδιαφερθούν και να βοηθήσουν την ομάδα μας για να ξεπεράσει την κρίση, διότι όλοι μαζί ξεκινήσαμε και όλοι έχουμε αναλάβει την ίδια ηθική υποχρέωση απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Πέτρος Παππάς και εγώ έχουμε συναίσθηση των ευθυνών μας και ευελπιστούμε πως και οι υπόλοιποι συμμέτοχοι, έστω και την ύστατη στιγμή, θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας.
Για την ανακοίνωση της ORIGINAL
Για αποφυγή παρεξηγήσεων, ο κ. Αδαμίδης και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους σε εμένα και τον κ. Παππά αμέσως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ούτε εγώ, ούτε ο κ. Παππάς τις κάναμε αποδεκτές και ζητήσαμε από τον κ. Αδαμίδη και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο ζήλο, την ίδια εντιμότητα και αγάπη για την ομάδα μας, ώστε να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο, να περάσει η ομάδα μας τη Β' φάση της αδειοδότησης και να οδηγηθεί ομαλά στον τελικό του Κυπέλλου. Για άλλη μία φορά βέβαια καλώ όλους τους ΑΕΚτζήδες, επώνυμους και μη, να έρθουν και να συνδράμουν στην δύσκολη αυτή προσπάθεια και να κάνουν τις προτάσεις τους.
 

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ..

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ..ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ..ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ..Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.. Η ΑΕΚ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ..ΑΧ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Σάββατο, Μαρτίου 26, 2011

ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΣΚΟΚΟ..


Η επίθεση που δέχτηκε ο Νάτσο Σκόκο έκανε τον γύρο του κόσμου. Η ισπανική Marca το είχε στα πρώτα θέματά της, ενώ και στην Αργεντινή είναι μία είδηση που παίζεται «δυνατά» από τα Μέσα. Έτσι λοιπόν ο ραδιοφωνικός σταθμός «Zapping Sport» επικοινώνησε με τον «υδραυλικό» θέλοντας να μάθει περισσότερα πράγματα για το συμβάν. Ο επιθετικός της ΑΕΚ, είπε: «Αρχικά η στιγμή ήταν άσχημη. Ήταν ένα δυσάρεστο περιστατικό, αλλά δεν πρέπει να δοθεί περαιτέρω έκταση. Ήμασταν στο κρεβάτι με τη γυναίκα μου και καταλάβαμε την έκρηξη. Είδα να σκάει κάτι μπροστά από το σπίτι μου. Βγήκα αμέσως έξω, αλλά είχε περάσει ο κίνδυνος», σημειώνοντας εν συνεχεία πως μόνο η σύζυγός του και ο νεογέννητος γιος του, ήταν αυτοί που υπέστησαν σοκ.
Ο δημοσιογράφος από την πλευρά του, τον ρώτησε αν σχετίζει αυτή την επίθεση με τη βαριά ήττα που δέχτηκε η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, με τον Σκόκο να λέει: «Ήταν μία βαριά ήττα. Είναι λογικό για τον κόσμο μας να εξοργίζεται. Και σε μας έκανε κακό αυτή η ήττα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι έξω από τα όρια. Παραβίασαν την ιδιωτική μου ζωή και της οικογένειάς μου. Είναι ένα γεγονός που με έκανε να αισθανθώ άβολα, όπως και της οικογένειάς μου», προσθέτοντας ωστόσο πως αυτό δεν σημαίνει πως ενστερνίζεται την άποψη της διοίκησης, ότι η επίθεση έγινε από οπαδούς της ΑΕΚ εξαιτίας του αποτελέσματος στο Καραϊσκάκη.

Παρασκευή, Μαρτίου 25, 2011

ΕINAI ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ !!

Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο Μανόλο Χιμένεθ σχετικά με τη δήλωσή του σε ισπανικό ΜΜΕ όπου μεταξύ άλλων τόνιζε πως η ΑΕΚ είναι ομάδα... τύπου Σεβίλλης, Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης και ότι αποτελεί την τρίτη δύναμη στην Ελλάδα.
Αναλυτικά η δήλωση του Μανόλο Χιμένεθ, στο επίσημο site της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνιση όσον αφορά τη συνέντευξη που παραχώρησα σε εφημερίδα της πατρίδας μου. Ουδέποτε χαρακτήρισα την ΑΕΚ ως την τρίτη ομάδα της Ελλάδας ιστορικά. Αναφέρθηκα στη σημερινή της θέση. Μόνο θαυμασμό νιώθω για όσους ανθρώπους μόχθησαν για να την κάνουν τόσο μεγάλο μέγεθος από το 1924 έως σήμερα.
Ο παραλληλισμός με ισπανικές ομάδες έγινε επιθυμώντας να εξηγήσω στους συμπατριώτες μου πόσο μεγάλη προσπάθεια χρειάζεται για να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Θέλησα να δείξω ότι η "βαριά" φανέλα της ομάδας μας και οι δεκάδες τίτλοι της δεν μπορούν να μας οδηγήσουν χωρίς δουλειά σε νέες επιτυχίες.
Είμαι υπερήφανος ως προπονητής της ΑΕΚ, σέβομαι απόλυτα την τεράστια ιστορία της και θεωρώ το παρελθόν της οδηγό για το μέλλον της, κάτι που έχω επαναλάβει πολλές φορές».
 

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ..

ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ..ΓΡΑΦΕΙ Η ΩΡΑ ..ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΥΤΟΙ..ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 3-4 ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ..ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ..ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ..ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΧΙΜΕΝΕΘ..

Πέμπτη, Μαρτίου 24, 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ..ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ..!

Δεν υπάρχει ΑΕΚτζής που να μην νιώθει βαθιά θιγμένος με όσα συμβαίνουν στην Ομάδα.Δεν υπαρχει ΑΕΚτζης που να μπορει να ανεχθει αλλο την ξεφτιλα και την απαξιωση.Που να μπορει να ανεχθει κι αλλες μαυρες νυκτες σαν κι αυτη της 20ης Μαρτιου.Δεν υπαρχει ΑΕΚτζης που να πιστευει πλεον το παραμυθι τους.  Όμως, σαν περήφανοι φίλαθλοι της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, δεν μπορεί και δεν πρέπει να προσδιοριζόμαστε με βάση τη θλίψη ή τη μοιρολατρία. Χρειάζεται αφύπνιση και συγκεκριμένη δράση. Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι η ΑΕΚ να ξαναβρεί το δρόμο της, αυτόν που της έχει τάξει η ιστορία της και το ένδοξο παρελθόν της και που δεν είναι άλλος παρά αυτός του πρωταθληματισμού και της κυριαρχίας. Το δρόμο αυτό θα τον ανοίξουμε εμείς οι ίδιοι οι Ενωσίτες με τη στάση και τον αγώνα μας. Έτσι πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε μια μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας. Στόχος μας ειναι να συμμετάσχει χωρίς αποκλεισμούς ο κάθε αγνος ΑΕΚτζής ώστε η κοινή φωνή μας να φτάσει παντού! Να φτάσει στα αυτιά όλων αυτών των ανίκανων διαχειριστών της καταστροφής που ενταφίασαν τα όνειρά μας στο βωμό των ύποπτων συμφερόντων τους, ώστε να καταλάβουν ότι είναι πλέον ανεπιθύμητοι ακόμη και στον τελευταίο φίλαθλο της ΑΕΚ.
Απαιτούμε:
1)Μετά και τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του (ελλειπεστατου κατα τ αλλα) διαχειριστικού ελέγχου, κι αφου πρωτα επιστραφούν τα «εξαφανισμένα» λογιστικά βιβλία των χρησεων 2005-2006, να  αποδοθούν  ευθύνες σε ολους οσους καταχράστηκαν τα χρήματα της ΑΕΚ και του Λαού της.
2)Να αρθούν οι υποθήκες, να δοθεί το μετοχολόγιο που κρύβουν επιμελώς.
3)Να φύγουν τώρα όλοι οι ψευτοσωτήρες και ο καθε απιθανος υπαλληλος-διαχειριστης τους,  αφού πρώτα υποχρεωθούν να πληρώσουν τα χρέη-θηλειά που οι ιδιοι δημιούργησαν στην πλάτη της ΑΕΚ. 
Τονίζουμε πως σε αυτή την υπόθεση η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως δεν φταίει σε τίποτε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να της προσάψει οτιδήποτε. Ζητάμε, λοιπόν, να προσωποποιηθούν οι ευθύνες και να πληρώσουν οι πραγματικοί υπαίτιοι. Επιτέλους σε αυτό τον τόπο δεν μπορεί μια ζωή κάποια λαμογια να ρημάζουν και να καταστρέφουν και στο τέλος να περνάνε «άβρεχτοι το ποτάμι».

ΑΕΚτζή μην σιωπάς άλλο. Συνειδητοποίησε ότι εάν δεν λυθούν αυτά τα ζητήματα δεν πρόκειται να υπάρξει ενδιαφέρον από οποιονδήποτε σοβαρό και φερέγγυο επενδυτή. Μην ξεχνας, για την ΑΕΚ, παντα υπαρχει επομενη μερα.Το μέλλον της ΑΕΚ είναι στα χέρια σου.
Αντέδρασε- δώσε το παρόν την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 15:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια.
 
ΠΑΤΗΣΙΑ CLUB,ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ,Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ,Σ.Φ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ,ΠΕΡΙΣΣΟΣ CLUB(ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ),ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ CLUB,Σ.Φ ΑΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,Σ.Φ ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ,Σ.Φ ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ,ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.   Υ.Γ Η συμμετοχη αλλων συνδεσμων και συλλογικοτητων ειναι ανοικτη και επιβεβλημενη.ΑΔΕΛΦΙΑ ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΗ".

ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ;;;

Με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ για την έκρηξη έξω από το σπίτι του Νάτσο Σκόκο ουσιαστικά κατέδειξε τους δράστες. Χωρίς να έχει γίνει καμία έρευνα και χωρίς να υπάρχει καμία απόδειξη η ίδια η ΑΕΚ σπιλώνει τους οπαδούς της λέγοντας πως αυτοί βρίσκονται πίσω από το γεγονός. Αν βέβαια στην ΠΑΕ έχουν αποδείξεις και γνωρίζουν ποιος ή ποιοι είναι οι δράστες της ενέργειας αυτής εξυπακούεται ότι πρέπει άμεσα να πάνε στη δικαιοσύνη και να καταθέσουν ό,τι ξέρουν.
Αν όμως δεν υπάρχουν στοιχεία προβληματίζει το γεγονός ότι η ΑΕΚ σπεύδει να μιλήσει για ενόχους και μάλιστα δημιουργεί στον Νάτσο Σκόκο μια αίσθηση «κυνηγημένου» από τον κόσμο της ομάδας. Με την ανακοίνωση αυτή ΠΑΕ οδηγεί τον Σκόκο σε σκέψεις ότι ο κόσμος δεν τον θέλει στην ομάδα και του το δείχνει με τον τρόπο αυτό. Είναι λογικό λοιπόν ότι όλα αυτά είναι τουλάχιστον άτοπα και δεν είναι καθόλου παράλογο να σκεφτεί κάποιος πως ίσως έτσι δημιουργείται κλίμα για ενδεχόμενη πώληση του Αργεντίνου το καλοκαίρι.
 

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ..

ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ...Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ..ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΗΝΕΡΙΝΗ ΩΡΑ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΩΣ ΠΟΤΕ ..ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ;; ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ..ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ..ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΝΟΛΟ..ΣΥΝΕΛΘΕ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ..!!!!!!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ..

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να υπάρξουν αποτελέσματα στις επαφές που έχουν γίνει για την εξεύρεση λύσης στο διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο οδεύει η ΑΕΚ. Το παρόν ιδιοκτησιακό σχήμα είναι ξεκάθαρο πως δυσλειτουργεί και χρειάζεται, το λιγότερο, συμπαίκτες. Παρά τις διαψεύσεις η επαφή με τον Γιώργο Δαλακούρα έχει γίνει (άλλωστε τη συνάντηση την επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο γιός του) και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα.
Είναι αλήθεια πως οι πληροφορίες, για το ποια ακριβώς ανάμειξη θέλει να έχει ο εφοπλιστής, είναι συγκεχυμένες. Κάποιοι μιλούν για συμμετοχή στη διοίκηση αλλά και αρκετοί για κάτι πολύ περισσότερο. Είναι ξεκάθαρο πάντως πως οι συζητήσεις έχουν γίνει και μέσα στην επόμενες δέκα μέρες θα υπάρχει αποτέλεσμα. Μάλιστα πολλές είναι οι πιθανότητες να υπάρξει τελικά κάτι ευχάριστο για την ΑΕΚ καθώς μιλάμε για μια υπόθεση που δεν έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες και ανθρώπους με σοβαρότητα και πλάνο.
 

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2011

ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ....ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ..

Την... απενεργοποίηση του ανακοίνωσε στη συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη ο Πέτρος Παππάς. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως θα συμβάλει στο να πληρωθεί το ποσό που απαιτείται για να πάρει η ομάδα την άδεια από την UEFA αλλά από εκεί και πέρα δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει. Ο εφοπλιστής ξεκαθάρισε πως το ποσό που θα δώσει θα είναι και το τελευταίο και δεν θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ομάδα.
Παρότι λοιπόν η συνάντηση έλυσε το άμεσο πρόβλημα της αδειοδότησης δημιούργησε ερωτηματικά για το μέλλον της ΑΕΚ. Πλέον οι συζητήσεις με τους επίδοξους επενδυτές θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Μόνο από εκεί φαίνεται κάποιο φως στο τούνελ που έχει μπει η ομάδα από τη στιγμή που η παρούσα διοίκηση θέλει να απεμπλακεί.

H ΩΡΑ Η ΚΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ....

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ..ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ..ΕΙΔΩΜΕΝ..ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ..ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΒΕΒΑΙΟ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ...

Τρίτη, Μαρτίου 22, 2011

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!

Μετά την ομιλία του Σταύρου Αδαμίδη στα αποδυτήρια το λόγο πήρε ο Μανόλο Χιμένεθ: «Κατανοούμε τη δύσκολη θέση που έχει έρθει η ομάδα. Οι ευθύνες βαραίνουν κάθε έναν ξεχωριστά. Θα κάνουμε το παν για να πάρουμε Κύπελλο και πρώτη θέση πλέι οφ», ήταν τα λόγια του προπονητή. Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές αφού άκουσαν στεναχωρημένοι, όπως είναι και λογικό, τα όσα είπαν προπονητής και πρόεδρος έδωσαν την υπόσχεση ότι θα τα δώσουν όλα στο Κύπελλο και τα πλέι οφ, προκειμένου «να μη δώσουμε ξανά τέτοια απογοήτευση στον κόσμο μας».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ..

18 ώρες μετά από την πιο εξευτελιστική ήττα των τελευταίων 30 χρόνων στην πιο αποτυχημένη χρονιά στην Ιστορία της Α.Ε.Κ και δεν έχει βγει ακόμα κανείς να παραιτηθεί;  Υπάρχει φιλότιμο ή σκεφτόμαστε όλοι τις θεσούλες μας εκεί στα Σπάτα; Χιμένεθ, Δημητριάδη, Αδαμίδη ποιό είναι το όριο της ξεφτίλας για εσάς πέρα από το οποίο θίγεται η προσωπικότητά σας  και νοιώθετε ότι πρέπει να παραιτηθείτε;
Μανόλο, πόσες ξεφτίλες τύπου Βόλου, Άρη, Πανιωνίου, Καραϊσκάκη νομίζεις ότι μπορείς να φορτώσεις στην πλάτη της Α.Ε.Κ πριν φύγεις για την πατρίδα σου; Πόσες φορές ακόμα θα αναφέρεις σαν επίτευγμα ότι είμαστε 3οι στο πρωτάθλημα και ότι συμμετέχουμε στον τελικό του κυπέλλου; Πόσα πειράματα και rotation πρέπει να ανεχτούμε ακόμα;
Μπίλαρε, έχεις δώσει στα παιδάκια στα αποδυτήρια να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν;  Όλοι αυτοί οι μισθοφόροι που φοράνε τη φανέλα της Α.Ε.Κ είχαν την κατήχηση που έπρεπε πριν το Καραισκάκη για το πού πάνε να παίξουν;  Ξέρουν ότι τέτοια ματς δεν είναι ποτέ αδιάφορα;  Αυτή είναι δικιά σου δουλειά ή είναι δουλειά των οπαδών που όσες φορές το κάνανε είχε αποτέλεσμα;
Πρόεδρε, μετά από ένα 6-0 από τον Ολυμπιακό ή παραίτησε ή πας σε παίκτες και προπονητές τους γ..... ότι έχουν και δεν έχουν, παίρνεις κεφάλια και δείχνεις την επόμενη μέρα στον κόσμο. Την επόμενη μέρα που μπορεί να έχει χαμηλό μπάτζετ ή περικοπές,  την επόμενη μέρα που μπορεί να έχει  Μπλάνκο ή όχι,  την επόμενη μέρα που μπορεί να έχει παιχταράδες ή Μπουρμποκρασσάδες,  την επόμενη μέρα που απαγορεύεται, όμως, να έχει άλλες 4αρες και 6αρες από Βόλους και Ολυμπιακούς. Ή μπορείς και κάνεις το 2ο ή φεύγεις άμεσα και αφήνεις τους μετόχους να προβληματιστούν και να  βρουν την επόμενη μέρα της Α.Ε.Κ.  Κανείς δεν αμφισβητεί την προσπάθειά σου για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας, τις αγνές σου προθέσεις, αλλά η Α.Ε.Κ θέλει έναν πρόεδρο κανονικό και όχι μόνο οικονομικό διευθυντή.
Είναι ντροπή για την Α.Ε.Κ των εφοπλιστών να συζητάμε αν θα πάρουμε την αδειοδότηση για το επόμενο πρωτάθλημα ή για τις ευρωπαϊκες διοργανώσεις. Είναι ντροπή για την Α.Ε.Κ να γίνεται σίριαλ το αυτονόητο. Είναι ντροπή για την Α.Ε.Κ να χάνει τον καλύτερο της παίκτη πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό, αντικαθιστώντας τον με κάποιον δανεικό Μπαχά. Είναι ντροπή για την Α.Ε.Κ να τρώμε την μία σφαλιάρα μετά την άλλη και να μην παραιτείται κανείς.
Η υπομονή του κόσμου τελείωσε, το παραμύθι αν φύγουν οι μέτοχοι τι θα απογίνει ή Α.Ε.Κ δεν πουλάει άλλο, το κύπελλο θα το πάρουμε ακόμα και χωρίς προπονητή, αλλά δεν ξεπλένει καμία ντροπή πλέον, και γι αυτό αποφάσεις πρέπει να ληφθούν άμεσα.
Υπάρχει κανείς να δώσει όραμα σ' αυτόν τον κόσμο της Α.Ε.Κ;  Διοικητικός ή  εξωδιοικητικός; μέτοχος ή αμέτοχος; πρώην ή επόμενος;
ΥΠΑΡΧΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ;

Γνήσια Θύρα 21 1975 - ORIGINAL 21 1982

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ..

ΤΑ ΒΡΟΝΤΑΕΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΩΡΑ Ο ΠΑΠΑΣ..ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ..ΠΑΙΚΤΕΣ..ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ..ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ..ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ...ΜΕΝΕΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ..

Δευτέρα, Μαρτίου 21, 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..!!

ΑΔΑΜΙΔΗΣ : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΝΟΛΟΣ..ΜΑΝΤΑΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ !! ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ....  ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!

ΤΑ ΕΙΠΑΝ...

Συνάντηση που κράτησε για περισσότερο από 2 ώρες διεξήχθη σήμερα το πρωί, ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τον Μανόλο Χιμένεθ, μία μέρα μετά την βαριά ήττα της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Ο πρόεδρος της Ένωσης ζήτησε εξηγήσεις από τον Ισπανό προπονητή, για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα, αλλά και το αποτέλεσμα του αγώνα και έγινε μία προσπάθεια να γίνει η σωστή ανάληψη ευθυνών, αυτές τις δύσκολες ώρες. Θέμα παραίτησης ή απομάκρυνσης του Μανόλο Χιμένεθ, δεν υπάρχει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν κανονικά μαζί. Μία παρόμοια συνάντηση, αυτή τη φορά με τους παίκτες, θα έχει αύριο ο Σταύρος Αδαμίδης. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές είχα ρεπό και έτσι ο πρόεδρος της ΑΕΚ αναμένεται να μιλήσει αύριο με τους ποδοσφαιριστές και να ζητήσει και από αυτούς εξηγήσεις.

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ..!!

Σεμπάστιαν Σάχα: -
Κώστας Μανωλάς: -
Νταβίντ Ματέος: -
Κριστιάν Νασούτι: -
Πάπα Μπούμπα Ντιόπ: -
Μίτσελ: -
Παντελής Καφές: -
Ρότζερ Γκερέιρο: -
Νάτσο Σκόκο: -
Ναμπίλ Μπαχά: -
Νίκος Λυμπερόπουλος: -
Νέιθαν Μπερνς: -
Εντερ: -
Μανόλο Χιμένεθ: -ΚΑΤΩ  ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ..
Καμία κριτική, καμία βαθμολογία για τους 14 ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα της ΑΕΚ και τον προπονητή της για την ΝΤΡΟΠΗ και την ΠΙΚΡΑ που «χάρισαν» στον κόσμο της ΑΕΚ από την ήττα και την εμφάνιση στο Καραϊσκάκη.
 

Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΧΕΣΙΜΟ....ΣΟΡΡΥ...

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από όλο τους φιλάθλους της ομάδας για τη σημερινή μαύρη βραδιά, που δυστυχώς θα μείνει ως μια από τις πιο άσχημες στιγμές της ιστορίας μας του συλλόγου μας.
Οι ευθύνες βαραίνουν όλους και τον καθένα μας ξεχωριστά. Η σημερινή ήττα πρέπει να αποτελέσει κακή παρένθεση ώστε να μην αποπροσανατολιστούμε από τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης ενός τροπαίου ύστερα από εννέα χρόνια και τη μάχη για τη δεύτερη θέση στα play-off του πρωταθλήματος.
Πλέον η προσπάθεια όλων μας είναι να παραμείνει ήρεμη η ομάδα μας και του κόσμου να την στηρίξει όπως κάνει κάθε φορά, τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα».

H ΩΡΑ Η ΚΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ....

ΡΕΖΙΛΙ ΨΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ..ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ..ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ..ΟΥΤΕ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ..ΟΥΤΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΠΑΜ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ..ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΝΙΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ..ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ..ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΠΤ..ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!

Κυριακή, Μαρτίου 20, 2011

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ..

Μετά την προβολή του dvd από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, αλλά και αυτό της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου, ο Χιμένεθ έβγαλε τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και δούλεψε στην τακτική. Ο Ισπανός τεχνικός χώρισε δύο ομάδες, των 9 και 10 ποδοσφαιριστών, που δύσκολα θα μπορούσαν να δώσουν χρήσιμα συμπεράσματα για τις σκέψεις του, αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο σημερινό  ντέρμπι του Φαλήρου. Τη μία ομάδα αποτελούσαν οι Αραμπατζής, Νασούτι, Μανωλάς, Λαγός, Ντιοπ, Μίτσελ, Μπερνς, Λεονάρντο και Λυμπερόπουλος, ενώ από την άλλη αγωνιζόντουσαν οι Σάχα, Ματέος, Γεωργέας, Γκέντζογλου, Καφές, Αργυρίου, Έντερ, Σκόκο, Γκερέιρο και Μπαχά.
Κατά τη διάρκεια του διπλού, υπήρξε και μία αλλαγή, με τον Λύμπε να παίρνει τη θέση του Μπαχά στην επίθεση. Αν θα μπορούσε κάποιος να κάνει μία εκτίμηση, με τα όσα φάνηκαν από αυτό το δίτερμα, είναι πως ο Χιμένεθ σκέφτεται να επαναφέρει το 4-2-3-1, με δεδομένο ότι πολλοί από τους παίκτες που έκαναν... πετυχημένο το 4-4-2, σε σχήμα ρόμβου, να βρίσκονται εκτός αποστολής, κάτι που τον κάνει να αλλάξει τα πλάνα του. Σε μία τέτοια περίπτωση, Λυμπερόπουλος και Μπαχά είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που διεκδικούν τη μοναδική θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ..

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ..ΘΕΛΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ..ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ.. ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Σάββατο, Μαρτίου 19, 2011

ΠΑΝΟ..ΝΤΟΠΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ..!

Την προσμονή για το διπλό στο «Καραϊσκάκη», που θα ολοκληρώσει (αν έρθει) μια ονειρική εβδομάδα για την ΑΕΚ δείχνουν -με κάθε τρόπο- οι φίλοι της!

Με δεδομένο ότι δεν θα βρεθούν στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου την Κυριακή, οι οργανωμένοι οπαδοί της «Ένωσης» βρίσκουν… εναλλακτικούς τρόπους για να τη «ντοπάρουν».


Ανάρτησαν, λοιπόν, στο προπονητήριο των Σπάτων (και άφησαν εκεί) ένα πανό, που ανέφερε χαρακτηριστικά:


«Όταν σαν ΑΕΚ πολεμάς, φιέστες και όνειρα χαλάς».


Έχοντας γράψει τη λέξη «φιέστες» με κόκκινα γράμματα και τη λέξη «όνειρα» με ασπρόμαυρα, οι οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν… σαφή τα υπονοούμενα του μηνύματος.


Για το πανό, μάλιστα, ερωτήθηκε στις δηλώσεις που έκανε πριν την προπόνηση και ο Μανόλο Χιμένεθ, τονίζοντας πως
«όλοι οι οπαδοί είναι ελεύθεροι να εκφράζουν την άποψή τους» και χαρακτηρίζοντας το πανό δείγμα της ταύτισής τους με την ομάδα.

ΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ..!!

Η εφτάψυχη ΑΕΚ νίκησε 79-64 τη Καβάλα και ελπίζει ακόμη στην παραμονή της. Ένα σύνθημα διαρκείας, όμως, της "Original 21" προκάλεσε ανατριχίλα στο γήπεδο! Λίγο πριν από την εκπνοή, περισσότεροι από χίλιοι πεντακόσιοι οπαδοί-μέλη της, φώναξαν «Αμερικάνος, Αμερικάνος», θέλοντας αφενός να τιμήσουν τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών, ο οποίος περνά δύσκολες ώρες στο «Υγεία». Αφετέρου, να υπενθυμίσουν στους παίκτες το βαρύ κληροδότημα που τους άφησε, όταν εγκατέλειπε την ενεργό δράση. Το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα της ΑΕΚ δεν επιτρέπει χαμόγελα για τη νίκη στους γηπεδούχους, αλλά ανάσα πήραν. Αυτό είναι γεγονός.
Ο (τραυματίας) Μιλτ Παλάσιο.... δεν ήλθε τελικά κι αυτό ήταν καταρχήν θετικό για την ΑΕΚ. Όχι, πως η Καβάλα δεν παρέμεινε μία υπολογίσιμη αντίπαλος. Η ΑΕΚ έδειξε να κινείται καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά όταν στο παρκέ βρισκόταν ο Τέρελ Καστλ, τον οποίο ο Κορωνιός άφηνε για λίγα λεπτά έξω για να παίρνει ανάσες. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 18-12 λίγο πριν από την εκπνοή της πρώτης περιόδου, αλλά η υπεροχή τους αποδείχθηκε αναιμική. Η παρουσία του Άκη Καλλινικίδη στην δεύτερη περίοδο ήταν καταλυτική. Ο Κυψελιώτης φόργουορντ προσέθεσε δυναμική στην άμυνα της ΑΕΚ, αλλά άνοιξε διαδρόμους και στην επίθεση με το σώμα (και το μυαλό), δημιουργώντας προϋποθέσεις για εύκολα καλάθια. Με τη συνεπικουρία του Κοχαντάρεβιτς στα ριμπάουντ, όπου η ΑΕΚ είχε ελαφρύ προβάδισμα (17-13), η γηπεδούχος προηγήθηκε 35-30, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.
To δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το Μάκιντος να βάζει με τρίποντο την Καβάλα σε τροχιά ανατροπής (35-33). Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν είχαν διάθεση, πάντως, να χάσουν τον έλεγχο. Προηγήθηκαν 39-33 και 41-35. Το χειρότερο για τη Καβάλα στο 23΄ήταν η υπερφόρτωση με φάουλ των Σίμονς (πρώτος ριμπάουντερ) και Γιόροβιτς (πρώτος σκόρερ με 11 πόντους στο πρώτο μέρος) με 3 φάουλ. Πρόβλημα είχε και η ΑΕΚ με τα 3 φάουλ του Ντικούδη. Εκατέρωθεν λάθη στην επίθεση, ήτοι βεβιασμένες ενέργειες κράτησαν το σκορ στα χαμηλά. Το τρίποντο Μάντιτς (25΄, 44-37) διατήρησε το προβάδισμα της γηπεδούχου. Η Καβάλα αντέδρασε, καθώς μείωσε 44-42. Ο Κορωνιός επέλεξε δίδυμο Καστλ-Μπόιντ στο παρκέ και του βγήκε. Η ΑΕΚ προηγήθηκε 50-42 στο 27΄, αλλά δεν έδειχνε πάντα την ίδια προσαρμοστικότητα στην άμυνα και η Καβάλα το εκμεταλλεύτηκε. Μείωσε 51-47 στο 29΄ με τον Γιόροβιτς να προκαλεί ζημιά στην «κιτρινόμαυρη» άμυνα και τον Κορωνιό να μην βρίσκει (μέχρι τότε) αντίδοτο. Η ΑΕΚ παραμένει στη θέση του οδηγού με αναιμική διαφορά (54-50 στο 31΄ και 56-50 στο 32΄) και με την πίεση «στα κόκκινα»! Ο Ντικούδης έγραψε στο 33΄ το 58-50, έπειτα από άστοχο σουτ Κοχαντάρεβιτς, και ανάγκασε τον Πρίφτη να πάρει τάιμ άουτ. Ουσιαστική αντίδραση δεν υπήρξε από τη Καβάλα. Η ΑΕΚ έπαιζε την επιβίωση της. Είχε μεγαλύτερη διάθεση. Και εκτέλεσε (με «μπόμπερ» το Νικολαίδη, δύο τρίποντα σερί) την αντίπαλο της, εκτοξεύοντας τη διαφορά στους δώδεκα πόντους (66-54 στο 34΄). Όταν ο κορυφαίος στο δεύτερο μέρος, Ντικούδης, πέτυχε με τρίποντο το 69-54 στο 35΄, το γήπεδο «πήρε φωτιά». Η ηγετική εμφάνιση του θεσσαλού την κρίσιμη ώρα υπήρξε καταλυτική. Δικαιολογημένα κάποιοι «σταυροκοπήθηκαν» όταν ο Ντικούδης αποβλήθηκε (με 5 φάουλ) στο 2.29΄, όταν και αποφάσισε να θυσιασθεί, ήτοι να «αποκρούσει» επίθεση του Γιόροβιτς. Είχε προηγηθεί παιδαριώδες λάθος του Μπόιντ...
Στο 73-59 (στο 2.10΄) ήταν η σειρά του Κορωνιού να πάρει τάιμ άουτ, περισσότερο για να ηρεμήσει την ομάδα του. Το ματς είχε τελειώσει προ πολλού... Η επιθετική έκρηξη έφερε την εύκολη νίκη.
Τα δεκάλεπτα: 16-18, 35-30, 51-47, 79-64
Διαιτητές: Τανατζής, Σώμος, Ανδρικόπουλος.
AEK (Koρωνιός): Καστλ 4, Κοχαντάρεβιτς 18, Νικολαίδης 9 (3), Παπανικολάου, Χαρτ 2, Ντικούδης 16 (1), Δορκοφίκης 8, Καλλινικίδης 4, Μπόιντ 7 (1), Μάντιτς 11 (2).

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ !!

Χθες στην προαιρετική προπόνηση στα Σπάτα ο Μανόλο Χιμένεθ μοίρασε συγχαρητήρια για την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Σήμερα που ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ το έκανε ξανά. Όμως, επειδή η ΑΕΚ δεν έχει χρόνο για… πανηγύρια ελέω του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την Κυριακή ο Ισπανός προπονητής της Ενωσης ζήτησε συγκέντρωση στο συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι άλλες… χαρές. Και για αυτό ζήτησε μία ακόμη μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ΑΕΚ...
«Σήμερα που είμαστε όλοι μαζί θέλω να πω πάλι συγχαρητήρια σε όλους σας. Αυτή η πρόκριση ανήκει σε όλους μας εδώ. Μπορεί να μην παίξαμε πολύ καλά, αλλά κερδίσαμε και πετύχαμε τον στόχο μας. Δεν έχουμε χρόνο όμως για να χάσουμε. Παίζουμε ένα σημαντικό και δύσκολο αγώνα την Κυριακή. Θα χρειαστούμε πολλούς παίκτες που δεν έπαιξαν στην Τούμπα για το Καραϊσκάκη. Αυτοί που έπαιξαν με τον ΠΑΟΚ θα κάνουν χαλάρωμα. Αυτοί που δεν έπαιξαν θα κάνουν κανονικά προπόνηση. Εχουμε κερδίσει τέσσερα σερί παιχνίδια και είμαστε όλοι μας ευτυχισμένοι. Μην ενθουσιάζεστε όμως περισσότερο. Με νίκη μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού θα είμαστε όλοι μας πιο ευτυχισμένοι» είπε ο Χιμένεθ στους παίκτες του.
Πάντως, ο Χιμένεθ είπε συγχαρητήρια και στους διεθνείς της ΑΕΚ που θα παίξουν με τις εθνικές τους ομάδες σε λίγες ημέρες (Λυμπερόπουλος, Καφές, Λαγός, Μπερνς). «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και όσους κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες. Μπράβο τους. Η δουλεία ανταμείβεται».

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΗΜΕΡΑ..

Η ΑΕΚ στο κλειστό γήπεδο της Ζωφριάς αντιμετωπίζει την Καβάλα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ ανδρών και τα παίζει όλα για όλα . Η νίκη είναι μονόδρομος για την Βασίλισσα που περνάει την δυσκολότερη φάση της ιστορίας της και παλεύει για την σωτηρία της στα μεγάλα σαλόνια. Για αυτό δεν θέλει για κανένα λόγο να σκέφτεται ότι υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, πέραν της νίκης.
Σε αυτό οι παίκτες του Άγγελου Κορωνιού είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούν την ενίσχυση των οπαδών τους. Κάτι που η διοίκηση της ΚΑΕ φρόντισε με ανακοίνωσή της να το γνωστοποιήσει ή μάλλον να του δώσει έμφαση. Οι οπαδοί της Ένωσης ξέρουν ότι η Βασίλισσα έχει ανάγκη από αυτούς και είναι βέβαιο ότι η παρουσία τους θα είναι δυναμική και θα σπρώξουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την ομάδα στη νίκη.
Η ψυχολογία των «κιτρινόμαυρων» δεν βρίσκεται στην καλύτερή της φάση, αφού αυτή η κατάσταση τους έχει «ρίξει» αρκετά. Ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει να ξεπεράσουν αυτό το συναίσθημα και να παλέψουν σαν «λιοντάρια» για να πάρουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ΑΕΚ στην Α1. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που τους έχει τονίζει αρκετές φορές και ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Κορωνιός.
Ο τεχνικός της Ένωσης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του για αυτό το κρίσιμο ματς του Σαββάτου απέναντι στην Καβάλα.

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ..

ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ..ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕ

Παρασκευή, Μαρτίου 18, 2011

ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ..

Σήμερα ήταν η πρώτη προπόνηση μετά την μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεση του. Ωστόσο, δεν προπονήθηκαν όλοι και αυτό δημιουργεί ερωτηματικά στον Ισπανό προπονητή της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. O Τραϊανός Δέλλας, ο Νίκος Καράμπελας και ο Γρηγόρης Μάκος ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό άκρο πόδα και έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, όπως και ο Λευτέρης Ιντζόγλου. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16.30.

ΠΑΜΕ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ;;;; ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΕΔΡΑ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ..

Η ΑΕΚ για την νέα σεζόν κοιτά πολύ «ζεστά» την «μετακόμιση» της στην Ριζούπολη φεύγοντας από το ΟΑΚΑ (κάτι που είχατε διαβάσει από το aek365.gr), ενώ παράλληλα θα έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να μπουν οι βάσεις ανέγερσης του νέου γηπέδου της ομάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια. Στον ιστορικό χώρο της… Ο Σταύρος Αδαμίδης σήμερα επανέλαβε την θέση του ότι η ΑΕΚ συνεχίζει τις επαφές και τις συναντήσεις για το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου, ενώ για την Ριζούπολη τόνισε ότι είναι πιο ρεαλιστική λύση για την νέα αγωνιστική περίοδο.
«Στο θέμα δουλεύουμε καθημερινώς. Να το ξέρει ο κόσμος. Δεν θα μιλάμε αν δεν έχουμε συγκεκριμένα πράγματα να πούμε. Κύπελλο και γήπεδο να είναι το όραμα που θα οδηγήσει την ΑΕΚ στην επόμενη μέρα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ανέγερση γηπέδου στον χώρο της Ν. Φιλαδέλφειας είναι εφικτή. Είμαστε πια βέβαιοι πως χωρίς καμία παρανομία και παραχώρηση και με την έγκριση της πολιτείας είμαστε έτοιμη να δρομολογήσουμε την κατασκευή του. Εχουμε κάνει μελέτη και συναντήσεις που είτε τις γνωστοποιούμε είτε όχι. Ευελπιστούμε πως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είμαστε έτοιμοι να πούμε ακριβώς τα βήματα και το πότε. «Η πιο ρεαλιστική λύση για την ΑΕΚ, με δεδομένο ότι έχει δρομολογηθεί το γήπεδο, είναι ίσως του χρόνου να παίξουμε για το πρωτάθλημα στη Ριζούπολη και τα ευρωπαϊκά μας στο ΟΑΚΑ» είπε χαρακτηριστικά ο Αδαμίδης.

ΝΕΑ ΑΠΟΘΕΩΣΗ..

Στον «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ» στην Αττική Οδό δίπλα από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έγινε χθες  τα ξημερώματα στις 02.30 η «δεύτερη» και μεγάλη αποθέωση των θριαμβευτών της Τούμπας από 1.500 Ενωσίτες. Η «πρώτη» είχε γίνει από 50 ΑΕΚτζηδες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στην Θεσσαλονίκη μετά το ματς και την πρόκριση στον τελικό και η «Τρίτη» χθες  στα Σπάτα. Εκεί που αν και με κλειστή προπόνηση και προαιρετική για τους περισσότερους εκ των παικτών της ομάδας, βρέθηκαν περίπου 50 οπαδοί της ΑΕΚ για να αποθεώσουν τους παίκτες και τον Μανόλο Χιμένεθ. Οι περισσότεροι εκ των παικτών που έπαιξαν δεν ήταν στο προπονητικό κέντρο και η αποθέωση μεταφέρθηκε στον Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός άκουσε το όνομα του να γίνεται σύνθημα από τους φιλάθλους που οι περισσότεροι ήταν γονείς με τα παιδιά τους. Ετσι, έμειναν εκεί είδαν την προπόνηση και μετά πήραν αυτόγραφα και βγήκαν φωτογραφίες με παίκτες της ΑΕΚ.

Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2011

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ..

Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΚΤΥΠΗΣΕ...ΣΤΗΝ ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΤΟΥΜΠΑ..ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ..ΚΑΙ ΔΥΣΦΙΜΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ..ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ..ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ..ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ..ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ !!

Με τρία προβλήματα τραυματισμού και ένα εξαιτίας των οπαδών του ΠΑΟΚ επιστρέφει η αποστολή της ΑΕΚ στην Αθήνα. Το καπνογόνο που πέταξαν από τη Θύρα 4 βρήκε στο χέρι τον Σεμπάστιαν Σάχα, ο οποίος έχει υποστεί έγκαυμα στον αριστερό πήχη. Από κει και πέρα, ο Καράμπελας που αντικαταστάθηκε πρόωρα από τον αγωνιστικό χώρο, εχει μία κάκωση στον αριστερό αστράγαλο, ο Μάκος διάταση στον δεξιό δικέφαλο και ο Δέλλας μία κάκωση στην ποδοκνημική.

Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ !!

Η ΑΕΚ είναι στον τελικό! Πήγε στην Τούμπα έπαιξε με τη μαγκιά της, με τακτική, με αυτοσυγκέντρωση και με τον τεράστιο Τραϊανό Δέλλα πήρε την πρόκριση κερδίζοντας 1-0 τον ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του. Το χρυσό γκολ μπήκε στο 48' με την Ένωση να το κρατάει άνετα ως το φινάλε που ήταν επεισοδιακό. Ανεγκέφαλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στο γήπεδο και παρά το γεγονός ότι η πλειονότητα των υπολοίπων στην Τούμπα τους αποδοκίμαζε έντονα... διέλυσαν τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ λοιπόν, και αυτή είναι η ουσία, έκανε το χρέος της. Πήρε μία παλικαρίσια πρόκριση στη ζούγκλα της Τούμπας και θα αντιμετωπίσει στις 30 Απριλίου τον Ατρόμητο στον τελικό του ΟΑΚΑ.
Με μοναδική αλλαγή την παρουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου στη βασική ενδεκάδα, αντί του Ρότζερ Γκερέιρο, συγκριτικά του 4-0 του πρωταθλήματος, παρέταξε την ΑΕΚ ο Χιμένεθ στη Τούμπα. Το σύστημα ήταν ίδιο. Ένα 4-4-2 με «ρόμβο» στο κέντρο που σε διάταξη μετατρεπόταν σε 4-3-1-2 και τον Λυμπερόπουλο πίσω από τους Μπλάνκο, Σκόκο. Ο Ντιόπ αποτελούσε την «κολώνα» στο κέντρο, ενώ οι Μάκος (δεξιά) και Μίτσελ (αριστερά) ήταν τα δύο χαφ που έβγαιναν όχι μπροστά, αλλά στα πλάγια προκειμένου να δίνουν βοήθειες στα μπακ (Γεωργέας, Καράμπελας (ως το 32' όταν και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Λαγό) που είχαν να αντιμετωπίσουν στις πτέρυγες τους Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη. Η ΑΕΚ μπήκε καλά στο παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν την επηρέασε η ατμόσφαιρα της Τούμπας. Οι παίκτες έδειχναν ψύχραιμοι στις αντιδράσεις τους και ικανοί να πάρουν αυτοί το προβάδισμα, εφόσον έβρισκαν πρώτοι την ευκαιρία. Το πρόβλημα ωστόσο δημιουργικότητας ήταν συνολικό και από τις δύο ομάδες. Από μία φάση είχε η ΑΕΚ από μία και ο ΠΑΟΚ. Και οι δύο κλασικές με τον Σκόκο η Ένωση, με τον Ίβιτς ο ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα ένα «νεκρό» παιχνίδι κέντρου, με πολλά φάουλ και λάθη στις μεταβιβάσεις. Ένα «ξερό» 0-0 του πρώτου μέρους που με την εικόνα των δύο ομάδων δεν θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί κάποιο άλλο αποτέλεσμα.
 
Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου για την ΑΕΚ ήταν ιδανικό. Μόλις στο 48' φάουλ του Σκόκο και ο Δέλλας με κεφαλιά... αλά Ντέμη, έγινε ένα με το χορτάρι και γυρίζοντας στον αέρα το κορμί του πέτυχε ένα σπάνιο με μεγάλο βαθμό δυσκολίας γκολ. Το 0-1 για την ΑΕΚ και η πρόκριση στον τελικό είναι δική της. Το ήθελε αυτό το γκολ η Ένωση. Το επιζητούσε από τα στημένα και η αλήθεια είναι πως μόνο με τέτοιο τρόπο θα έμπαινε γκολ. Ο αγώνας δεν διεκδικούσε δάφνες και η ΑΕΚ έχοντας ηρεμία στο παιχνίδι της, θα έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα από τα στημένα ή κάποια στιγμή που έβρισκε χώρο και χτυπούσε στην αντεπίθεση. Τελικά το «γλυκό» φάουλ του Σκόκο και η κεφαλιά του Δέλλα, ξεκλείδωσαν την άμυνα του ΠΑΟΚ. Αυτή της ΑΕΚ όμως με... τίποτα! Με τους Ντιόπ, Μίτσελ και Μάκο να κάνουν συγκλονιστικό τακτικά παιχνίδι, τον Δέλλα να κάνει τα πάντα και τον Ματέος δίπλα του, η ΑΕΚ κράτησε μακριά τον ΠΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ακόμα και μετά το 0-1 ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάνει φάση μέσα στην Τούμπα! Εκπληκτικό τακτικά παιχνίδι από την ΑΕΚ και αυτοσυγκέντρωση στο... 200% ο Σάχα μόνο μία φορά ανησύχησε και αυτή στο πρώτο ημίχρονο.
Από το 72' ο Χάβος πέρασε τον Τσουκαλά στη θέση του δεξιού μπακ Σνάουτσερ και από εκεί και πέρα ήταν φανερό ότι ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει πρώτα την επίθεσή του μήπως και ξαναμπεί με κάποιο γκολ στο παιχνίδι της πρόκρισης και λιγότερο την άμυνά του. Δεν τα κατάφερε ποτέ. Η ΑΕΚ άψογα στημένη κράτησε με άνετο τρόπο το υπέρ της 0-1. Μέχρι το 90' όταν και ανεγκέφαλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στο γήπεδο και πήραν στο κυνήγι τους παίκτες της ΑΕΚ που έφυγαν τρέχοντας για τη φυσούνα. Το παιχνίδι εύλογα διακόπηκε για περισσότερα από 25 λεπτά και τελικά ο διαιτητής και προκειμένου να μην διακοπεί οριστικά το παιχνίδι, έβγαλε τις δύο ομάδες στο γήπεδο και σχεδόν αμέσως σφύριξε την συνέχισή του και αμέσως τη λήξη του. Η ΑΕΚ είναι στον τελικό του Κυπέλλου, διαλύοντας την Τούμπα.

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ !!

Ένα ονειρεμένο βράδυ γεμάτο ΑΕΚ. Τεράστια πρόκριση μέσα στην Τούμπα και έπειτα η υποδοχή στο αεροδρόμιο. Περίπου 1.500 οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν παρά το προχωρημένο της ώρας και το εργάσιμο της αυριανής ημέρας (στο σύνολό της τουλάχιστον) και έκαναν... κόλαση το χώρο που είχε στηθεί η υποδοχή, στην πίσω πλευρά του αεροδρομίου μπροστά από τα καταστήματα ΙΚΕΑ. Ο λαός της ΑΕΚ ήταν άψογος καθ' όλη τη διάρκειας αυτής της υπέροχης βραδιάς. Η αστυνομία διακριτικά παρακολουθούσε τις καταστάσεις, πάρκινγκ είχε προβληθεί, ενώ η εντολή να γίνει η συγκέντρωση στο συγκεκριμένο χώρο έγινε κατανοητή απ' όλους. Στη θέα του πούλμαν της ΑΕΚ ο κόσμος ξέσπασε. "ΑΕΚάρα φέρε μας το Κύπελλο" και συνθήματα για νίκη την Κυριακή στο Καραϊσκάκη δόνησαν την ατμόσφαιρα. Πρώτοι στο πάρτι μέσα από το πούλμαν, που έμεινε ακινητοποιημένο για περισσότερο από μισή ώρα, οι Αδαμίδης και Δημητριάδης. Οι παίκτες στις θέσεις τους απολάμβαναν τις εκδηλώσεις λατρείας από τον λαό τους. Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Μπλάνκο, Σκόκο, Ντιόπ, Γεωργέας αλλά και Μανόλο Χιμένεθ ήταν αυτοί που άκουσαν το όνομά τους να γίνεται σύνθημα. Ο Νικόλας βγήκε και έκανε κάλεσμα στον κόσμο: "Ελάτε όλοι μαζί στις 30 Απριλίου να το σηκώσουμε. Ευχαριστούμε που είστε εδώ". Μία πραγματικά μαγική βραδιά με τον λαό της ΑΕΚ να ξεσπά από χαρά μετά από πολύ καιρό. Το άξιζε και δικαίως ξέσπασε. Υπάρχει όμως και συνέχεια...

Τετάρτη, Μαρτίου 16, 2011

ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ..

Σ' αυτό το μεθυστικό ταξίδι ευρωπαϊκής καταξίωσης, η ΑΕΚ του Λουκά Μπάρλου και του μεγάλου Φράντισεκ Φάντροκ, έμοιαζε να έχει κάνει ήδη την υπέρβαση, αποκλείοντας κατά σειρά τη Διναμό Μόσχας, την -πρωταγωνίστρια εκείνη την εποχή και αήττητη επί πέντε συνεχόμενα χρόνια, στην έδρα της, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις- Ντέρμπι Κάουντι και τον Ερυθρό Αστέρα, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Η κληρωτίδα, στη Γενεύη, έφερνε στο δρόμο του Δικεφάλου, μία ακόμα πανίσχυρη, εκείνη την εποχή, αγγλική ομάδα την ΚΠΡ (Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς). Το 3-0 του Λονδίνου, στον πρώτο προημιτελικό της 2ας Μαρτίου 1977, με δύο εύστοχα πέναλτι του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας, Τζέρι Φράνσις και ένα του Σταν Μπόουλς, έμοιαζε σαν απαγορευτικό σήμα, σε βλέψεις για κάτι παραπάνω.
Για την ακρίβεια, όπως έλεγαν και μερικοί από τους πρωταγωνιστές, ίσως της σημαντικότερης ομάδας στην ιστορία της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, η ανατροπή και η πρόκριση, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα με το Θεό!
Το υπέροχο βράδυ της 16ης Μαρτίου 1977, η ΑΕΚ κέρδισε αυτό το στοίχημα, κέρδισε πολλούς νέους οπαδούς και δημιούργησε ένα μύθο, που θα την ακολουθεί για πάντα. Ιδίως, στη συνείδηση όσων έζησαν εκείνες τις στιγμές.
Μόλις στο 11ο λεπτό, ο ασύγκριτος Θωμάς Μαύρος, μ' ένα ξερό σουτ, έξω από την περιοχή του Παρκ, έστειλε το πρώτο μήνυμα στους Άγγλους, γι' αυτό που ακολουθούσε. Στο 65ο, κι ενώ η ΑΕΚ είχε ήδη αρχίσει να πιέζεται από το χρόνο, ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός, όλων των εποχών, μ' ένα προσωπικό ρεσιτάλ, πίσω από το κέντρο, «κάρφωσε» για δεύτερη φορά τον Παρκ, βάζοντας «φωτιά» στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια και στην υπόθεση πρόκριση.
Το 3-0, με την Ένωση να κυριαρχεί στο γήπεδο, ήταν ζήτημα χρόνου. Ήρθε εννιά λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, με τον γίγαντα Μίμη Παπαϊωάννου, να χώνεται ανάμεσα στα θηρία της αγγλικής άμυνας και με μια ασύλληπτη κεφαλιά, να στέλνει τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Παρκ.
Η ΑΕΚ είχε πετύχει ήδη έναν άθλο, παίζοντας μια θεωρητικά χαμένη πρόκριση, στην παράταση. Αντιλαμβανόμενος ότι η διαδικασία των πέναλτι, θα έκρινε τον τελικό νικητή, ο Φάντροκ, τρία λεπτά πριν τη λήξη της παράτασης, προχώρησε σε μια ασυνήθιστη, για τα δεδομένα, αλλαγή.
Με την προτροπή και του Ανδρέα Σταματιάδη, πέρασε στη θέση του Λάκη Στεργιούδα, τον έμπειρο, αλλά «παγωμένο» από την απραξία, Νίκο Χρηστίδη, που «ειδικευόταν» στις αποκρούσεις πέναλτι. Λίγα λεπτά αργότερα και παρότι η ψυχοφθόρα διαδικασία άρχισε με χαμένο κτύπημα του Τάκη Νικολούδη, ο Τσεχο-Ολλανδός προπονητής θα δικαιωνόταν πανηγυρικά για την επιλογή του.
Ο Χρηστίδης απόκρουσε εντυπωσιακά το πέναλτι του Ίστοου και εκείνο του Γουέμπ, στέλνοντας την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και τον κόσμο στα ουράνια. Η ιστορία δεν γράφεται με τα «αν», αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις... Γιατί θα μπορούσε να γραφτεί εντελώς διαφορετικά, αν στο δρόμο της ομαδάρας του Φάντροκ, αντί για τη μεγάλη Γιουβέντους του Τραπατόνι και αστέρων, όπως ο Μπέντεγκα, ο Σιρέα, ο Ταρντέλι, ο Κάουζιο, ο Μπονινσένια, είχαν βρεθεί, είτε οι Βάσκοι της Αθλέτικ Μπιλμπάο, είτε πολύ περισσότερο οι Βέλγοι, την Μόλενμπεεκ. Στην πορεία των ετών, η Ένωση έχει καταγράψει κι άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές, όμως η 16η Μαρτίου 1977, είναι αναμφίβολα η σημαντικότερη. Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου, συνοδευόμενη από μια επική ανατροπή και ακολουθούμενη από μια τριετία τίτλων, εκπληκτικού ποδοσφαίρου και ετών, που όσοι τα έζησαν, σίγουρα τα αναπολούν.
 
16/03/77: ΑΕΚ-ΚΠΡ 3-0, στα πεν. 7-6
(11' και 65' Μαύρος, 81' Παπαϊωάννου)
Η σύνθεση της ΑΕΚ: Στεργιούδας (117' Χρηστίδης), Θεοδωρίδης, Ιντζόγλου, Ραβούσης, Νικολάου (115' Ζαρζόπουλος), Τσάμης, Τάσος, Νικολούδης, Βάγκνερ, Παπαϊωάννου, Μαύρος.

ORIGINAL.. EYXEΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ !!

  Χθες το απόγευμα έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και μόλις μετέβη στο ξενοδοχείο που μένει, είδε περίπου 20 φίλους της ομάδας. Οι περισσότεροι είχαν και μικρά παιδάκια μαζί τους και πήραν αυτόγραφα, ενώ βγήκαν και φωτογραφίες με τους παίκτες της ΑΕΚ. Το αίτημα τους δεν ήταν… πρωτότυπο. Τους εμψύχωσαν και ζήτησαν την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως όλος ο κόσμος της ομάδας.
Εντωμεταξύ, κατά την άφιξη της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και 2-3 φίλοι του ΠΑΟΚ που αποδοκίμασαν από μακριά την «κιτρινόμαυρη» αποστολή. Την ΑΕΚ στο ταξίδι για την Θεσσαλονίκη συνόδεψε σήμερα εκ μέρους της διοίκησης ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ..

ΨΥΧΗ ..ΠΑΘΟΣ...ΔΥΝΑΜΗ..ΜΑΓΚΙΑ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ..ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2011

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ !!

Από 21 παίκτες αποτελείται η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Χιμένεθ πήρε μαζί του τρεις τερματοφύλακες και άφησε εκτός τον τραυματία Γκέντσογλου και τους Αργυρίου, Έντερ, Νταντόμο. Στην Θεσσαλονίκη ταξιδεύει κανονικά για την πρόκριση και ο Νίκος Γεωργέας. Συγκεκριμένα η αποστολή της Ένωσης αποτελείται από τους: Σάχα, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Γεωργέας, Δέλλας, Νασούτι, Καράμπελας, Μάκος, Ματέος, Μανωλάς, Λεονάρντο, Ντιόπ, Μπλάνκο, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπαχά, Καφές, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Λαγός, Κλωναρίδης.

ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ !!

Ο Μανόλο Χιμένεθ απαίτησε… αντριλίκι από τους παίκτες του στην Τούμπα και -μέσω του τρόπου που σκέφτεται να τους παρατάξει εκεί- το ίδιο «τσαμπουκαλεμένος» μοιάζει κι ο ίδιος.

Συμφωνώντας με την άποψη πως ένα γκολ θα κάνει «αφεντικό» της πρόκρισης την ΑΕΚ και έχοντας όλα (και φρεσκαρισμένα) τα ατού στη διάθεσή του, ο Ανδαλουσιανός ετοιμάζει ομάδα που δεν θα δεχθεί παθητικό ρόλο στη Θεσσαλονίκη.


Το ανηλεές rotation στο παιχνίδι με την Καβάλα δεν κόστισε στην ΑΕΚ. Αντίθετα, έφερε τελικά στην… κατοχή της «και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο»: Και το απαραίτητο «τρίποντο» και την (επίσης) απαραίτητη ξεκούραση των βασικών της. Αφού, λοιπόν, περίπου οκτώ από αυτούς πήραν ανάσες, ετοιμάζονται πλέον από τον Χιμένεθ να πάρουν και την πρόκριση στην Τούμπα.


Ο Ανδαλουσιανός δεν έδειξε κάτι από τις προθέσεις του τη Δευτέρα, αφού όσοι ξεκίνησαν βασικοί στο παιχνίδι της Κυριακής έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι (συμπεριλαμβανομένων και των Σκόκο, Ντιόπ, Γκερέιρο που μπήκαν αλλαγή) προπονήθηκαν κανονικά και έπαιξαν δίτερμα σε οκτάδες.


Η εξαιρετική εφαρμογή του 4-4-2, ωστόσο, στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (και μάλιστα με τον ίδιο αντίπαλο), σε συνδυασμό με το δεδομένο πως ένα γκολ θα δώσει ισχυρό προβάδισμα στην ΑΕΚ για την πρόκριση (προκρίνεται με οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ) παραείναι… μεγάλοι πειρασμοί για να μην το επαναφέρει την Τετάρτη.


Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, λοιπόν (και χωρίς να αποκλείεται κάποια από τις συνηθισμένες εκπλήξεις του) ο Χιμένεθ θα χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα του ντέρμπι πρωταθλήματος. Μοναδικό ερωτηματικό, δε (αφού οι αμφίβολοι Λαγός-Γκέντσογλου δεν προορίζονται, ούτως ή άλλως, για βασικοί) είναι ο Γεωργέας.


Αν ο Έλληνας μπακ φορτσάρει την Τρίτη και δεν νιώσει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, θα είναι εκείνος που θα πάρει τη θέση στα δεξιά της άμυνας. Αν όχι, εκεί θα πάει πιθανότατα ο Γιάχιτς (χωρίς να αποκλείεται εκ νέου επιστράτευση του Μανωλά). Κατά τ’ άλλα, στο τέρμα θα είναι ο Σάχα, αριστερά θα επιστρέψει ο Καράμπελας και στα στόπερ θα «ξανασμίξει» το δίδυμο των Δέλλα-Ματέος.


Στο χώρο του κέντρου (σε διάταξη ρόμβου) θα βρεθούν οι Ντιόπ (σε ρόλο «σκούπας»), Μάκος-Μίτσελ και Γκερέιρο (ως επιτελικός) και μπροστά -πέραν του σίγουρου Σκόκο- την άλλη θέση θα διεκδικήσουν οι Λυμπερόπουλος-Μπλάνκο. Όπως και να ‘χει, πάντως, περισσότερα συμπεράσματα θα βγουν από την τελευταία προπόνηση της Τρίτης, πριν την έναρξη της οποίας (12:00) ο Χιμένεθ θα κάνει δηλώσεις και μετά το τέλος της θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002