Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2011

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 2-12..ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΒΕΒΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ..ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ..ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΣ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ..ΝΟΤΙΑΔΕΣ ..ΒΟΡΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ;;

Χωρίς λύση, αλλά με διοικητικό πλάνο για την επόμενη μέρα, φέρεται να έρχεται στην χώρα μας ο Νίκος Νοτιάς ενόψει της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ την προσεχή Παρασκευή. Ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» φαίνεται πως έχει αποφασίσει να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις των νυν διοικούντων και να βάλει στη θέση τους ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τρία είναι τα πρόσωπα στα οποία έχει απευθυνθεί άνθρωπος εμπιστοσύνης του Χιώτη εφοπλιστή και πρόκειται για τους Θωμά Μαύρο, Βασίλη Τσιάρτα και Στέλιο Μανωλά.
Ο πρώτος προορίζεται για πρόεδρος, ο δεύτερος για τεχνικός διευθυντής (αντί του Γκρέταρσον) και ο τρίτος για γενικός αρχηγός (αντί του Βασίλη Δημητριάδη). Και οι τρεις τους δείχνουν «ζεστοί» σε ένα τέτοιο εγχείρημα, έχοντας παράλληλα λάβει ήδη κάποιες διαβεβαιώσεις. Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά έχουν κάνει και τις πρώτες κινήσεις τους, έχοντας επιδιώξει να συναντηθούν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να δουν αν έχει διάθεση να συνδράμει οικονομικά, δίχως μέχρι στιγμής οι προσπάθειες τους να έχουν ευοδωθεί.

Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2011

ΠΟΛΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ;;

Μπορεί η ΠΑΕ ΑΕΚ -για λόγους που η ίδια γνωρίζει- να μην καθησυχάζει τον αναστατωμένο κόσμο της ομάδας για τις φερόμενες επαφές με τους Τούρκους επενδυτές, ωστόσο το κάνουν εκείνοι.

Σε επικοινωνία της «Sportday» μαζί της, η εταιρεία «Sabanci Holding» ξεκαθαρίζει πως ούτε ενδιαφέρεται, ούτε σκοπεύει να εκδηλώσει ενδιαφέρον για αγορά μετοχών της «Ένωσης».


Στο σχετικό απαντητικό mail της, λοιπόν, στον ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην εφημερίδα, Παναγιώτη Αρωνιάδη, η υπεύθυνη επικοινωνίας της τουρκικής εταιρείας, Ιρέμ Ποϊράζ, διαψεύδει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον της «Sabanci Holding».


Το ίδιο έκανε, δε, η «Sabanci Holding» και σε ΜΜΕ της Τουρκίας, με μια από τις πιο έγκυρες ιστοσελίδες των τελευταίων («Ajansspor.com») να φιλοξενεί λιτή ανακοίνωση που τονίζει πως «δεν υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος για επένδυση στην ΑΕΚ».


Απομένει να εκδηλωθεί πλέον και η θέση της ΠΑΕ σχετικά με το θέμα -για το οποίο έχει θεωρήσει αρκετές μέχρι τώρα ανεπίσημες διαρροές .

ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ..

Ο Νίκος Κωστένογλου σαφώς και προτιμά να δίνει βάρος στην πορεία της ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα και στα ελληνικά ματς και για αυτό ενόψει του αγώνα με την Αντερλεχτ στο ΟΑΚΑ μεθαύριο, θέλει να δώσει ευκαιρίες σε παιδιά που δεν έχουν παίξε πολύ. Η σημερινή δοκιμή του έδειξε κάτι τέτοιο… Ο «Κωστέ» δοκίμασε μια ενδεκάδα αλλαγμένη κατά τα 9/11 συγκριτικά με το ματς στο Αγρίνιο! Και μάλιστα δύο εξ’ αυτών των παικτών ντεμπουτάρουν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα της ΑΕΚ!
Στην σημερινή δοκιμή στα Σπάτα, ο Κωνσταντόπουλος ήταν στο τέρμα (έχει να παίξει από το 4-1 στις Βρυξέλλες), δεξί μπακ ο Τσουκαλάς και αριστερό μπακ ο Εγγλέζου. Στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Μανωλάς, έχοντας στο πλάι του τον Χέλγκασον. Αμυντικά χαφ έπαιξαν ο Μάκος με τον Κάλα, μπροστά τους ο Γκερέιρο, ενώ δεξί χαφ ήταν ο Μπερνς, αριστερό χαφ ο Κλωναρίδης και στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Σιαλμά

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΟΥΑΝ ΚΑΛΑ..

Μία καινούργια, ιντερνιτική προσπάθεια αυτή τη φορά ξεκίνησε από χθες ο Χουάν Κάλα. Ο Ισπανός δημιούργησε και "ανέβασε" την προσωπική του ιστοσελίδα. Στοjuan-cala.es ο αμυντικός της ΑΕΚ προσκαλεί τους θαυμαστές του να διαβάσουν για την καριέρα του ίδιου, να δουν προσωπικές του φωτογραφίες, να διαβάσουν για την ΑΕΚ και ό,τι τον αφορά σε αθλητικό και προσωπικό επίπεδο. Ήδη αρκετός κόσμος έχει τιμήσει με την είσοδό του την προσωπική ιστοσελίδα του Κάλα, που αναμένεται να γίνει ακόμα καλύτερη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ..

Το κλίμα με τις τρεις σερί νίκες της ΑΕΚ έχει βελτιωθεί κατά πολύ. Η ΑΕΚ λειτουργούσε από πριν ως οικογένεια και τα καλά αποτελέσματα, την βοηθούν ακόμα περισσότερο να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της. Προβλήματα που θα είχαν… λυγίσει κάθε άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Όμως την ΑΕΚ όχι… Ο Νίκος Κωστένογλου κατανοώντας την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του προσπαθεί να τους διαχειρίζεται σωστά. Δηλαδή, να τους προσγειώνει όταν πρέπει και να τους ανεβάζει όταν το κρίνει σωστό. Ετσι και χθες  στα Σπάτα.
Επειδή δεν θέλει σημάδια έπαρσης στην ΑΕΚ, είπε στους παίκτες του «Συγχαρητήρια για το ματς και την νίκη στο Αγρίνιο. Πάμε καλά, είμαστε χαρούμενοι, αλλά μέχρι εκεί. Για εμάς όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Όποτε πήγαμε σε αυτήν την ομάδα να σηκώσουμε κεφάλι, όλο κάτι γινόταν και πέφταμε κάτω. Έχουμε ματς την Πέμπτη πρέπει να τα δώσουμε όλα ακόμα και εκτός Ευρώπης. Και την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα και πρέπει να δώσουμε πάλι τα πάντα».
Όμως, λίγο αργότερα τους έδωσε την απαραίτητη… ντόπα για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται. Δείχνοντας το σήμα της ΑΕΚ στην μπλούζα του είπε σε όλη την ομάδα «Να παίζεται για την ΑΕΚ, αυτό το σήμα, την ιστορία της, τον κόσμο της και τους εαυτούς σας».

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

 ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ..Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ..ΚΥΠΡΟΣ..ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 28, 2011

ME AΠΟΥΣΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ..

Με πολλές απουσίες πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ που ξεκίνησε στις 11 και ολοκληρώθηκε περίπου δύο ώρες μετά. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο ενώ εκτός έμεινε και ο Φαμπιάν Βάργκας που ταλαιπωρείται ακόμα από γρίπη. Ο Νίκος Κωστένογου δεν είχε ούτε τον Χοσέ Κάρλος που έχει υποστεί μια κάκωση στο δεξί γόνατο και έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Από εκεί και πέρα ο Παντελής Καφές ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Αύριο Τρίτη η ομάδα θα προπονηθεί στις πέντε το απόγευμα.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΜΟΝΟ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ !!

Μετά από πολλές ημέρες που το μυστικό έμεινε καλά κρυμμένο σήμερα τρεις εφημερίδες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σταύρος Αδαμίδης είχε ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη και εκεί είχε τις συναντήσεις και τις συζητήσεις με την μεγάλη πολυεθνική εταιρία που έχει δείξει ενδιαφέρον για το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η πληροφορία επιβεβαιώνεται και το aek365.gr αποκαλύπτει πως το ραντεβού έγινε στην Κωνσταντινούπολη πολύ απλά επειδή η εν λόγω εταιρία έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη. Είναι ΤΟΥΡΚΙΚΗ !!!! εταιρία! Πολυεθνική, ένας πραγματικός κολοσσός αλλά με έδρα την Τουρκία και Τούρκους αφεντικά και αυτή προφανώς ήταν, για ευνόητους λόγους, η αιτία που κρατήθηκε τόσο επιμελώς μυστικός τόσο ο προορισμός του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και το όνομα της εταιρίας με την οποία μιλούσε. Περισσότερα στοιχεία τόσο για το όνομα της εταιρίας όσο και τις δραστηριότητες της και όλα τα άλλα αναμένεται να γίνουν γνωστά ακόμη και εντός της ημέρας αφού πλέον η... ομερτά έσπασε.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ..

Αγωνιστικά η ΑΕΚ αρχίζει και βρίσκει τον… βηματισμό της, αλλά διοικητικά συνεχίζει να «παραπατά». Από σήμερα  Δευτέρα μπαίνουμε σε εβδομάδα Γενικής Συνέλευσης. Μια από τις πιο κρίσιμες Γ.Σ. στην ιστορία του συλλόγου, καθώς περνά πολύ δύσκολες στιγμές. Τι πιο δύσκολες στην ιστορία της, κατά τον Νίκο Κωστένογλου. Ο Σταύρος Αδαμίδης που  ήταν στο Αγρίνιο με τον Μάκη Κασνακίδη, είναι η αλήθεια ότι ήταν (ξανά) αισιόδοξος. Δεν είπε τίποτα συγκεκριμένο, αλλά με χαμόγελο έδειχνε ότι περιμένει κάτι καλό.
Ο πρόεδρος της Ενωσης περιμένει επί της ουσίας μέχρι την Παρασκευή κάτι απτό από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Για να μπορεί ο ίδιος στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής να παρουσιάσει κάτι συγκεκριμένο. Αν δεν έχει κάτι στα χέρια του δεν μπορεί να μιλήσει την Παρασκευή για φιλολογικό ενδιαφέρον κάποιων επενδυτών χωρίς στοιχεία.
Αλλωστε, από αρχές Οκτώβρη έχει παραιτηθεί και το τελευταίο «χαρτί» παραμονής του στην προεδρία είναι αυτή η ιστορία με τους επενδυτές από το εξωτερικό. Έχει επαφές με τις δύο εταιρίες, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποτέλεσμα. Την ίδια ώρα, ο Νίκος Νοτιάς φέρεται να έρχεται με «συμπαίκτη» την Παρασκευή στην Γ.Σ. Και ίσως αλλάξει τα δεδομένα της υπόθεσης.
Όπως και να έχει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής η ΑΕΚ πρέπει να έχει συγκεκριμένο πλάνο για την βιωσιμότητα της. Διότι όπως λειτουργεί σήμερα, δεν μπορεί να προχωρήσει και άλλο…

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

 ΤΟ DEAL ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ !! ΑΡΑΒΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ !! ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ !! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ;; Ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ;; ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ..ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΚΗ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΜΑΣ ..ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΥΣΙΚΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Νοεμβρίου 27, 2011

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ..

Πλάκα – πλάκα, η ΑΕΚ είναι πρώτη. Φιγουράρει μόνη της στη κορυφή της βαθμολογίας. Ηδη, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί και τώρα αναγκάζει τους άλλους να την κυνηγάνε. Και το πιο σπουδαίο; Πείθει με την εικόνα της, γιατί είναι μια ομάδα γεμάτη ζωντάνια, πάθος, τσαγανό και με συγκεκριμένη ταυτότητα…
Όταν δεν έχεις να «φας», μέλημα σου δεν μπορεί να είναι τα…ραπανάκια για την όρεξη. Ετσι και σε αυτή την ομάδα της ΑΕΚ, στόχος δεν μπορεί να είναι το θεαματικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να παίζει για όσα πάνε και όσα έρθουν, ρισκάροντας κάθε εβδομάδα από τη μεγάλη επιτυχία με την απόλυτη αποτυχία. Η ΑΕΚ του Κωστένογλου, γιατί πλέον μιλάμε για μια ομάδα που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του, είναι ένα σύνολο συνειδητοποιημένο. Με απόλυτο ρεαλισμό, που πολλές φορές φτάνει στα όρια του κυνισμού. Που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και πως θα το πάρει.
Ξέμεινε από χαφ, γιατί κρύωσε ο Βάργκας και θύμωσε ο Γκέντσογλου; Η λύση έρχεται από τον Γεωργέα. Το προφανές θα ήταν να αγωνιστεί ο έμπειρος, αλλά αργός Δέλλας. Λογική θα ήταν η χρησιμοποίηση του Κάλα, που είναι γρήγορος και έχει παίξει στη θέση. Ή ακόμα και κάποιος από τους μικρούς, Κλωναρίδη ή Φούντα, που αγωνίζονται ως χαφ. Ο Γεωργέας όμως, συνδυάζει εμπειρία και ταχύτητα. Συνδυάζει ψυχή και τσαγανό. Και αυτό υπερκαλύπτει κάθε τακτική αδυναμία. Που δεν υπήρχε κιόλας, γιατί ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος.
Εργο Κωστένογλου αυτό. Όπως και η μαγκιά της αντικατάστασης του πιο φορμαρισμένου παίκτη των τελευταίων μηνών (Λεονάρντο), με έναν άλλο (Σιαλμά) που θα έδινε πάθος, ταχύτητα, πίεση και μαρκαρίσματα. Όπως και η έμπνευση της χρησιμοποίησης του Κλωναρίδη στη κορυφή της επίθεσης. Με τον μικρό να πιέζει ψηλά, να μην τους αφήνει να κάνουν παιχνίδι, να κερδίζει φάουλ, να δημιουργεί ουσιαστικά το δεύτερο γκολ. Συν το εξαιρετικό κοουτσάρισμα και η απόλυτη συγκέντρωση της ομάδας σε όλο το ματς.
Δεν ισχυρίζομαι πως η ΑΕΚ έγινε Μπαρτσελόνα επειδή κέρδισε στο Αγρίνιο. Τονίζω απλά, πως αυτή η ομάδα μπορεί πλέον να σε «ψήσει» με την εικόνα της. Έχει ταυτότητα, συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο και ξέρει πώς να αξιοποιεί στο έπακρο και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων της. Κάθε παίκτης, μικρός ή μεγάλος, πολύς ή λίγος, βρίσκει τη θέση και το ρόλο του μέσα στην ομάδα.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, ήταν υπόθεση της ΑΕΚ. Ο Παναιτωλικός είχε ανούσια και φλύαρη κατοχή της μπάλας, δίχως να κάνει ευκαιρία. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν υπήρξε φάση προς την εστία του Αραμπατζή. Και με τον Μπέλεκ σε φανταστικό παιχνίδι, με δουλειά σε όλα τα επίπεδα, με τον Κάρλος στο πιο ώριμο ματς του με την ΑΕΚ και τον Γεωργέα να δείχνει πως…παίζεται η θέση του αμυντικού χαφ, δεν θα μπορούσε να χαθεί η νίκη.
Υ.Γ.: Η ΑΕΚ γίνεται ξανά ελκυστική εντός γηπέδου. Σημαντικό κι αυτό για τις επαφές με τους ενδιαφερόμενους χρηματοδότες. Μπαίνουμε πλέον στη τελική ευθεία. Η τοποθέτηση Νοτιά δεν ξεκαθάρισε τα πράγματα. Θα έρθει, αλλά είναι απίθανο να έχει βρει λύση. Φαίνεται πάντως, πως κάτι θα προκύψει από τις επαφές αυτών των ημερών. Λίγη υπομονή και σε λίγο όλα τα χαρτιά θα πέσουν στο τραπέζι.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΜΠΕ !!

Φάνηκε αμέσως στον τραυματισμό του, ήρθε και η επιβεβαίωση: Ο Νίκος Λυμπερόπουλος υπέστη θλάση στον δεξιό δικέφαλο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου στην Αθήνα. Η ΑΕΚ πάντως χάνει τον Λυμπερόπουλο στα επόμενα ματς, χωρίς να γνωρίζει κανείς με σιγουριά για πόσα. Σίγουρα δεν παίζει την Πέμπτη με την Άντερλεχτ και την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ την επόμενη Κυριακή.

ΚΟΡΥΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ..ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ365.GR

Η ΑΕΚάρα του Κωστένογλου και των απλήρωτων περάσε από το Αγρίνιο κερδίζοντας 0-2 τον Παναιτωλικό με δύο γκολ του Μπέλεκ και «πάτησε» κορυφή, κόντρα στην εγκατάλειψη και τη διοικητική μιζέρια

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ...
@ Δύο γκολ ο Στίβ Μπέλεκ σε έναν αγώνα! Νίκη για την ΑΕΚ με 0-2. Τα υπόλοιπα σχόλια είναι περιττά... Με βάση ό,τι έχουμε δει έως τώρα. Μάκαρι να φορτσάρει Καμερουνέζος ειδικά τώρα που τραυματίστηκε ο Λυμπερόπουλος.
@ Μετά από πολλά χρόνια ο Νίκος Γεωργέας αναγκάστηκε να παίξει ως αμυντικό χαφ και... δίδαξε τη θέση του καθαρού «κόφτη». Συγκλονιστική εμφάνιση από τον Καλαματιανό, ήταν από τους κορυφαίους της αναμέτρησης. Εξαιρετικός στα καθήκοντά του έκοβε τις μπάλες και έδινε αμέσως τη μπάλα, με ελάχιστα λάθη.
@ Εκ του αποτελέσματος οι επιλογές του Νίκου Κωστένογλου αποδείχθηκαν όχι μόνο καθοριστικές αλλά και αποτελεσματικές. Εν αρχή η απόφασή του να χρησιμοποιήσει τον Γεωργέα αμυντικό χαφ. Προτίμησε τον Δέλλα στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μανωλά, αν και είχε δοκιμάσει τον Κάλα δίπλα στον Έλληνα αμυντικό στην προπόνηση της Παρασκευής. Επίσης, χρησιμοποίησε τον Ισπανό αμυντικό χαφ αντί του Μάκου στα τελευταία 20 λεπτά, σωστά έβγαλε τον Λεονάρντο περνώντας στη θέση του τον Σιαλμά, αφού ο Καράμπελας έπαιζε συνεχώς με δύο αντιπάλους συνεχώς. Τελευταία του επιλογή, αν κι είχε να βάλει τον Γκερέιρο ή να περάσει τον Μπέλεκ στην κορυφή, ήταν η χρησιμοποίηση του Κλωναρίδη στην επίθεση! Όλα του βγήκαν!
@ Η εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ στο χθεσινό παιχνίδι ήταν το σημείο αναφοράς του αγώνα. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 15λεπτο όπου υπήρχε μία νευρικότητα, στην πορεία όλη η ομάδα έπαιξε με σωστή αμυντική τακτική, με αποτέλεσμα να μην επιτρέψει στον Παναιτωλικό να κάνει πάνω απο 2 φάσεις σε όλο τον αγώνα.
@ Η ψυχή και το πάθος των παικτών σε όλο το ματς. Το μάτι τους γυάλιζε, ήθελαν τη νίκη και την πήρα. Φάνηκε από την ένταση που είχαν στους πανηγυρισμούς πόσο επιθυμούσαν αύτο το ματς. Το πήραν και μαγκιά τους.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ...
@ Η ΑΕΚ δεν έκανε πολλές φάσεις. Την έχουμε συνηθίσει γενικά αλλιώς. Να μπαίνει στο γήπεδο και να «πνίγει» τον αντίπαλο. Η εμφάνιση δεν ήταν υψηλών προδιαγραφών αλλά ήρθε η νίκη και αυτό έχει σημασία. Θα μπορούσε να έκανε περισσότερες ευκαιρίες, να έπαιζε καλύτερο ποδόσφαιρο. Μάκαρι στην πορεία τα αποτελέσματα να συνδυάζονται με πειστικές και καλές εμφανίσεις.
 

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ..ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ..ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ..Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ..ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΛΕΜΕ..ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ..ΨΥΧΑΡΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ..ΨΥΧΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο  ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !! ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ..ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ !!  ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ !!

Σάββατο, Νοεμβρίου 26, 2011

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ .. ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ !!

Τα δύο τελευταία, θεωρητικά εύκολα, παιχνίδια που έδωσε η ΑΕΚ έφυγαν χωρίς απρόοπτα. Η συνέχεια δύσκολη. Και μάλιστα σε μία έδρα που «διψάει» για διακρίσεις. Η Ένωση δοκιμάζεται απόψε στο Αγρίνιο απέναντι σε μία καλή, δυνατή και οργανωμένη ομάδα: τον Παναιτωλικό. Σε αυτά τα παιχνίδια όμως και κυρίως στην έδρα του αντιπάλου χτίζεις ψυχολογία και δυναμική σαν ομάδα. Το μάθημα στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ πρέπει να γίνει μάθημα στους παίκτες και τον προπονητή. Εξάλλου και ο ίδιος ο Νίκος Κωστένογλου μιλώντας για το αποψινό ματς ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν υπήρχε μεσοβδόμαδα, αλλά ένα ματς απέναντι σε μία ομάδα (Λεβαδειακός) που δεν... ίδρωσε ιδιαίτερα τους παίκτες.
Δικαιολογίες λοιπόν δεν υπάρχουν. Και οι απουσίες είναι τέτοιες που μπορούν να καλυφθούν. Καφές, Λαγός, Γκούντγιοσεν και Γκέντσογλου έμειναν στην Αθήνα, με τους τρεις πρώτους να τους έχει χάσει η ομάδα για καιρό, ενώ για τον τελευταίο παίζουν άλλα πράγματα... Ο Κωστένογλου λοιπόν έχει όπλα στα χέρια του και καλείται να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Με βάση των όσων έχει δείξει αυτή είναι με διάταξη 4-2-3-1, ο Αραμπατζής κάτω από τα δοκάρια, ο Κάλα με τον Μανωλά στα στόπερ, οι Καράμπελας, Κοντοές στα άκρα της άμυνας, ο Μάκος με τον Βάργκας αμυντικά χαφ, μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Κάρλος, δεξί εξτρέμ ο Μπέλεκ, αριστερό ο Λεονάρντο και στην κορυφή ο Λυμπερόπουλος.
Το παιχνίδι θα θέλει υπομονή, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Το γήπεδο είναι μικρό, θα «βράζει» και η ΑΕΚ μπορεί να το «παγώσει» αν δεν φοβηθεί να ρισκάρει με σουτ έξω από την περιοχή. Με βάση τις εικόνες και των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα ευκαιρίες για γκολ θα έχουν αμφότερες. Ποιότητα ωστόσο υπάρχει μεγαλύτερη από την πλευρά της ΑΕΚ. Και εκεί καλείται να στηριχθεί, κάνοντας το παιχνίδι της και φεύγοντας νικήτρια από το Αγρίνιο, προκειμένου να «πατήσει» κορυφή, άσχετα αν έχει λιγότερα παιχνίδια από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΔΥΟ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ !!  Η ΜΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ !! ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ !! Η ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΨΗΛΑ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΦΥΣΙΚΑ..ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ... ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ..( ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ) ΑΣΤΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ !!

Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2011

TA AΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΛΙΑΣ !!

Συνήθως οι οπαδοί δύο ομάδων έχουν μόνο πράγματα να χωρίσουν και σπάνια βρίσκουν κάτι να τους ενώνει. Όταν μιλάμε μάλιστα για δύο διαφορετικούς λαούς με διαφορετικές κουλτούρες τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Αυτό όμως δεν αποτέλεσε εμπόδιο στην περίπτωση των Commando Ultra και της Original. Μια σπάνια ποδοσφαιρική σχέση, μια τόσο δυνατή αλλά και τόσο διαφορετική αδελφοποίηση.
Όλα ξεκίνησαν το μακρινό πλέον 1989 όταν η ΑΕΚ κληρώθηκε με τη Μαρσέιγ. Το πρώτο ματς έγινε στο «Βελοντρόμ» και φυσικά οι Ενωσίτες έδωσαν το «παρών». Το γεγονός ότι δεν σταμάτησαν στιγμή να τραγουδούν αλλά ειδικά ότι φώναζαν γυμνοί μέσα στο κρύο εντυπωσίασε τους φανατικούς της Μαρσέιγ. Κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με κάτι διαφορετικό και θέλησαν να έρθουν σε επαφή με αυτούς τους... τρελούς με τους οποίους άλλωστε τους δένουν οι κοινές ρίζες (η Μασσαλία έχει ιδρυθεί από Έλληνες Φωκαείς).
Οι επικεφαλής των Commando Ultra λοιπόν μίλησαν με παιδιά της Original και ο επαναληπτικός στην Αθήνα στέριωσε τη δυνατή φιλία. Η συμπεριφορά των οπαδών της ΑΕΚ εντυπωσίασε τους Γάλλους και ξεκίνησε μια συνεχής επαφή δια αλληλογραφίας. Με τον χρόνο η σχέση δυνάμωσε και οι δύο σύνδεσμοι συνεργάστηκαν στενά. Οπαδοί της ΑΕΚ ταξίδευαν στη Γαλλία για να συμπαρασταθούν στη Μαρσέιγ με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ένα ντέρμπι με τη Μονακό το 2002 όπου δίπλα στα αδέλφια τους βρέθηκαν πάνω από 50 μέλη της Original. Οι Γάλλοι πλέον εκτιμούν ότι σε κάθε ματς της ΟΜ βρίσκονται στις κερκίδες Ενωσίτες ενώ πολλές φορές έχουν ταξιδέψει παιδιά των Commando Ultra στην Αθήνα για να στηρίξουν την ΑΕΚ. Η Οriginal βρέθηκε στο πλευρό του συνδέσμου της Μαρσέιγ και όταν φυλακίστηκε στην Ισπανία ο αρχηγός, Σάντος Μιραφίορε. Είδαμε πολλά πανό για τον Σάντος και στην Ελλάδα ενώ συγκεντρώθηκαν και υπογραφές. Χαρακτηριστικό μάλιστα του πόσο καλές είναι οι σχέσεις των δύο συνδέσμων αποτελεί το γεγονός πως παιδιά της Μαρσέιγ έχουν έρθει και σε γάμους μελών της Original.
Οι Γάλλοι έχουν εκπληκτική οργάνωση και ήταν αυτοί που προσέφεραν την τεχνογνωσία στην Original για τις εκπληκτικές κορεογραφίες που είδαμε το 2004 και το 2005 στο ΟΑΚΑ. Επιπλέον το επίπεδο τους είναι υψηλό και αποτελούν έναν από τους πιο σεβαστούς συνδέσμους οπαδών στην Ευρώπη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Σεμπάστιαν, μέλος των Commando Ultra, που έχει έρθει πολλές φορές στην Αθήνα και μάλιστα ήταν αυτός που κουβαλούσε και έναν βάτραχο. Ο Σεμπάστιαν φοιτούσε στο πανεπιστήμιο του Λουξεμβούργου και η μεταπτυχιακή του εργασία αφορούσε το κίνημα των Ultras. Όχι μόνο πήρε έτσι το πτυχίο του αλλά οι  καθηγητές του εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ που πλέον παραδίδει μαθήματα για το θέμα κάθε εβδομάδα.
Μιλάμε λοιπόν για μια σπάνια σχέση της οποίας δείγματα είδαμε και την Τετάρτη το βράδυ στο «Βελοντρόμ». Οι Γάλλοι έφτιαξαν χωρίς καμία ελληνική βοήθεια την κορεογραφία και για να γίνει τόσο εντυπωσιακή τα βρήκαν με τον σύνδεσμό που κάθεται από πάνω τους στο πέταλο. Μπορεί οι σχέσεις τους να μην είναι πολύ καλές όμως σε αυτό το θέμα υπήρξε άμεσα συμφωνία γιατί όλοι στη Μαρσέιγ σέβονται τη αδελφοποίηση με την Original. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα πως μέλη των Commando Ultra «καθυστέρησαν» κάποια παιδιά από την Ελλάδα που βρέθηκαν στο ματς για να τους κάνουν έκπληξη ώστε όταν μπουν στο «Βελοντρόμ» να δουν αμέσως την κορεογραφία.
Commando Ultra και Original είναι πλέον άρρηκτα δεμένοι και όπως δηλώνει ένας από τους αρχηγούς των Γάλλων είναι πάντα χωρίς μπλούζα στο γήπεδο προς τιμή εκείνων των «τρελών» που το 1989 ξεσήκωσαν τη Μασσάλια.

ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ;;;

Ο Σταύρος Αδαμίδης έφτασε στην Αθήνα χθες  (έλειπε τρεις μέρες στο εξωτερικό), αλλά ακόμα δεν θέλει να διαρρεύσει τίποτα αναφορικά με το μέρος που ταξίδεψε αλλά και τι ειπώθηκε στις συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Αυτές οι συζητήσεις, σύμφωνα με ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι σοβαρές και συνεχίζονται. Ισως αμφότερες οι πλευρές δεν επιθυμούν να βγει κάτι στην δημοσιότητα την δεδομένη στιγμή, επειδή όντως είναι σοβαρές οι συζητήσεις (κάτι θετικό για… αρχή).
Αυτό όμως θα κριθεί από το αποτέλεσμα τους, αν και ούτε για αυτό μπορούμε να είμαστε σίγουροι τελικά. Από την ΑΕΚ λένε επίσης, ότι ο Αδαμίδης είχε επαφές με δύο ενδιαφερόμενους επενδυτικές εταιρίες και αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι από την Ευρώπη, ενώ το μεσημέρι ο «NovasportFM» αποκάλυψε ότι η μία εταιρία είναι από την Σαουδική Αραβία.
Μάλιστα, τονίζεται από τις ίδιες «πηγές» ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ θα μιλήσει με λεπτομέρειες, μόνο όταν προχωρήσουν αρκετά οι συζητήσεις και έχει να πει συγκεκριμένα πράγματα στον κόσμο. Όλα αυτά μια εβδομάδα πριν την κρίσιμη Γενική Συνέλευση (θα γίνει την Παρασκευή 02/12), η οποία θα διεξαχθεί παρουσία του μεγαλομετόχου Νίκου Νοτιά. Αυτού που απέμεινε μετά την «έξοδο» του Πέτρου Παππά, έπειτα από το… σκριν των Supporters.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΩΡΑ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥΣ !! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΓΡΙΝΙΟ  ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2011

MAKOΣ ΚΑΙ ΛΕΟ ΟΚ !!

Τρεις αναγκαστικές αλλαγές χρειάστηκε να κάνει στο χθεσινό παιχνίδι ο Νίκος Κωστένογλου, ωστόσο φαίνεται πως τα νέα είναι ευχάριστα. Οι Καφές, Μάκος και Λεονάρντο αποχώρησαν τραυματίες από το γήπεδο, όμως μόνο ο πρώτος δεν θα παίξει το Σάββατο στο Αγρίνο. Ο Παντελής Καφές θα υποβληθεί την Παρασκευή (25/11) σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, με την ευχή να μείνει εκτός όσο το δυνατόν λιγότερες εβδομάδες.
Αντίθετα οι Μάκος και Λεονάρντο θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό, εκτός κι αν προκύψει κάτι δυσάρεστο στην τελευταία αυριανή προπόνηση (11.00).
Την Πέμπτη (24/11) οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι κανονικά.

ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ..ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ365.gr

Μετά από κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ θα προσπαθούμε να αναλύουμε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία που παρουσιάζει η Ένωση στην απόδοση της, στις στιγμές της μέσα στο παιχνίδι. Τι μας άρεσε δηλαδή και τι δεν μας άρεσε στους αγώνες, περιμένοντας τα δικά σας σχόλια, τις επισημάνσεις, τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας. Πάμε να δούμε λοιπόν τι μας έκανε θετική εντύπωση χθες απέναντι στον Λεβαδειακό και τι όχι:
ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:
@ Η συνεχής αγωνιστική άνοδος του Χοσέ Κάρλος. Για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Ισπανός είχε εκρήξεις μέσα στον αγώνα που βοήθησαν την ομάδα να ανέβει επίπεδο. Όσο συνεχίζει να ανεβαίνει, η ΑΕΚ μπορεί να ελπίζει ότι θα πάρει πολλά περισσότερα από έναν παίκτη που μπορεί να κάνει το απρόβλεπτο μέσα στο γήπεδο.
@ Συνεχίζει να σκοράρει και η ΑΕΚ κάνει το... σταυρό της. Ο Λεονάρντο πέτυχε ξανά γκολ (8 συνολικά ως τώρα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη) και δείχνει πως είναι ό,τι καλύτερο ποιότητα διαθέτει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της.
@ Ξανά η παρουσία του Λυμπερόπουλου στην επίθεση! Μπορεί να μην είχε τόσο καλή απόδοση όσο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολη, όμως είχε πάλι σωστή τακτικά εικόνα, έσπαγε τη μπάλα σωστά, κρατούσε πάνω του δύο αντιπάλους, βοήθησε τα μέγιστα επιθετικά και το κάνει πιο καλά όταν δεν τρέχει άσκοπα δεξιά κι αριστερά. Ο Λυμπερόπουλος είναι έμπειρος και ξέρει πότε κι αν πρέπει να κάνει σπριντ.
@ Μπορεί η ΑΕΚ να μην έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο, όμως μέχρι να γίνει το 1-0 και να «ξεκλειδώσει» την διπλή άμυνα του Λεβαδειακού, δεν έβγαλε στο παιχνίδι της νευρικότητα. Σίγουρα, δεν κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα, καθώς δεν βγήκαν φάσεις. Ωστόσο το γεγονός ότι η ομάδα προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο (άσχετα αν δεν τα κατάφερε όσο θα έπρεπε) είναι ένα θετικό στοιχείο για τη συνέχεια.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:
@ Ο διαιτητής του αγώνα. Απαράδεκτος! Το πέναλτι καταλογίζεται έπειτα από παρέμβαση του δεύτερου βοηθού κι ενώ ήταν κοντά ο ρέφερι. Δεν θεώρησε προφανώς ανατροπή το υψωμένο πόδι του Κόρμπος και η επαφή του με το γόνατο στον μηρό του Κάρλος. Παράλληλα πάρα πολλές κάρτες μοίρασε ο διαιτητής, εκατέρωθεν, με αποκορύφωμα η τραβηγμένη αποβολή του Ρίκκα με δύο κάρτες σε λίγα μόλις λεπτά.
@ Στα θετικά στοιχεία της ΑΕΚ, χθες, ήταν το γεγονός ότι δεν έπαιξε άναρχο ποδόσφαιρο βγάζοντας πίεση, ωστόσο με βάση την κατοχή όφειλε να έκανε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Καλύτερα, μάλλον να πούμε ότι έπρεπε να βρει περισσότερους τρόπους ώστε να φτάσει τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, διότι σε μεγάλο διάστημα του πρώτου μέρους μέχρι να γίνει το 1-0 η ομάδα κυκλοφορούσε τη μπάλα στο χορτάρι στο κέντρο χωρίς να έχει την τελική πάσα.
@ Το γκολ στο φινάλε. Θα μπορούσε να μη γινόταν ποτέ αν υπήρχε αυτοσυγκέντρωση. Δεν χρειάζοταν όλο αυτό το άγχος μέχρι να σφυρίξει το τέλος του αγώνα ο διαιτητής.

ORIGINAL ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ !!

Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να έχει παράπονο καθώς στο «Βελοντρόμ» ένοιωθε σαν να έπαιζε  στην Ελλάδα. Οι Commando Ultra της Μαρσέιγ οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με την Original 21 φρόντισαν για αυτό. Κατά την είσοδο των ομάδων η κορεογραφία στο πέταλο έγραφε: «Υπάρχει μόνο μια ομάδα στην Αθήνα: ΑΕΚ». Πέραν αυτού υπάρχουν πολλές σημαίες της Ένωσης ενώ ακούστηκε και ένα πολύ γνωστό ελληνικό σύνθημα κατά του Ολυμπιακού.
 

Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ..!!

Στο περιθώριο αφήνει ο Λεονάρντο τα προσωπικά του κατορθώματα και ο ΜVP (και) του χθεσινού  αγώνα όπως ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την αναμέτρηση ΑΕΚ - Λεβαδειακός, ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του μετά το ματς ότι σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα:
«Εύχομαι να συνεχιστεί το σερί για το καλό της ομάδας. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Τώρα έχουμε δύσκολο παιχνίδι στο Αγρίνιο, είμαστε και κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Εύχομαι να πάνε όλα καλά».
Παράλληλα ο Λεονάρντο ρωτήθηκε πως ένοιωσε που σκόρασε απέναντι στην πρώην ομάδα του, με τον μέσο της ΑΕΚ να ξεκαθαρίζει: «Είμαι παίκτης της ΑΕΚ, αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Και στο παρελθόν έκανα τα πάντα για τον Λεβαδειακό. Κάθε χρόνο έβγαινα πρώτος σκόρερ, τώρα όμως είμαι χαρούμενος για τη νίκη της ΑΕΚ. Οφείλω όμως να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λεβαδειακό που με έχει βοηθήσει».
Όσο για το που αφιερώνει το βραβείο του MVP είπε: «Το αφιερώνω στη γυναίκα μου, στα παιδιά μου, στον κόσμο, στους συμπαίκτες, στην τεχνική ηγεσία. Ευχαριστώ και Τον Θεό. Με βοηθούν πολλοί φέτος. Οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής με πιστεύει. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε αυτό το σερί».
Επιπλέον ο Λεονάρντο ρωτήθηκε και για την Εθνική Ελλάδας: «Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα. Αν είναι να γίνει ας γίνει, αλλιώς συνεχίζουμε ως έχουμε».
Καταλήγοντας ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά σέναρια που ακούγονται για τον ίδιο: «Εγώ δεν ασχολούμε με αυτά. Είμαι παίκτης της ΑΕΚ και ασχολούμε μόνο με την ΑΕΚ. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2014».
 

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

Ο ΛΕΟ ΨΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !! ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ..ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..!! ΑΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΜΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Νοεμβρίου 23, 2011

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ..

Όταν αντίπαλος είναι ο Λεβαδειακός, απώλεια βαθμών απαγορεύεται. Σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκεται η ΑΕΚ. Για αυτό και σήμερα στο ΟΑΚΑ απέναντι στους Βοιωτούς για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκα ο δικέφαλος πάει για το «τρίποντο». Να μαζέψει ακόμα τρεις βαθμούς και να φτάσει τους 19 σε 10 ματς, επίδοση που συνιστά ρεκόρ τετραετίας σε συγκομιδή βαθμών. Κάτι που αποδεικνύει ότι αυτή η ΑΕΚ δεν είναι για… πέταμα, όπως θέλουν συγκεκριμένοι «αντίπαλοι» να την παρουσιάζουν. Το παιχνίδι σήμερα προσφέρεται για να πάρει η ΑΕΚ μια εύκολη νίκη. Αρκεί να παρουσιαστεί σοβαρή και να παίξει το παιχνίδι που ξέρει. Ειδάλλως θα… αποκτήσει πρόβλημα και θα δώσει δικαιώματα στον Λεβαδειακό. Όπως έκανε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο, αλλά τουλάχιστον νίκησε.
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ θα μοιάζει πολύ με την ομάδα που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τους Αρκάδες, με εξαίρεση την επιστροφή του Βάργκας και την παρουσία του Καράμπελα. Ετσι, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής, δεξί μπακ ο Κοντοές, αριστερό μπακ ο Καράμπελας και στο κέντρο της άμυνας ο Δέλλας με τον Μανωλά (αουτσάιντερ ο Κάλα που έχει χάσει προπονήσεις). Αμυντικά χαφ θα είναι ο Μάκος με τον Βάργκας και ο Καφές θα έχει τον ρόλο του χαφ που θα στηρίζει τον Λυμπερόπουλο που θα βρίσκεται στην κορυφή του 4-2-3-1. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Χοσέ Κάρλος με οργανωτικό ρόλο και αριστερά ο Λεονάρντο με την ελπίδα να συνεχίσει σε… δαιμονισμένους ρυθμούς.
Ο Νίκος Κωστένογλου πολύ θα ήθελε οι παίκτες του να καθαρίσουν γρήγορα την νίκη για να ξεκουράσει κάποιους από αυτούς (Λυμπερόπουλο, Λεονάρντο, Δέλλα, Μάκο) ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό το Σάββατο στο Αγρίνιο. Στο ΟΑΚΑ για την Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΚ δείχνει μια θαυμαστή σταθερότητα. Εχει κερδίσει Εργοτέλη, Αρη και Αστέρα Τρίπολης δίχως να δεχθεί γκολ, ενώ με τον Ολυμπιακό ήρθε ισόπαλη 1-1.
Το πρόγραμμα την ευνοεί στο να ξεκινά να χτίσει ένα νικηφόρο σερί μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Αν το κάνει ίσως και αλλάξει την μοίρα της για την φετινή σεζόν. Για να το πράξει πρέπει να κερδίσει σήμερα, τον Παναιτωλικό εκτός, την Κέρκυρα εντός, τον Ατρόμητο εκτός, τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Δόξα Δράμας εντός. Όχι δύσκολο, αλλά σίγουρα όχι εύκολο για την φετινή ΑΕΚ. Αν πάρει μπρος όμως, το… έχει.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ..ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ..ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ.. ( Η ΑΛΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΕΙΝΕΙ..) ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ;;  ..Ή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΤΟΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2011

ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΛΟΙ !!

Εκτός του τραυματία Εϊντούρ Γκούντγιονσεν και του Παναγιώτη Λαγού που δεν είναι έτοιμος, άπαντες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι διαθέσιμοι για το ματς με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ αύριο το απόγευμα (19:00). Ετσι, ο Νίκος Κωστένογλου συμπλήρωσε την καλύτερη δυνατή 19αδα για τον αγώνα με τους Βοιωτούς.
Η αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζεται από τους εξής: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Λυμπερόπουλος, Γεωργέας, Μάκος, Μανωλάς, Καράμπελας, Κοντοές, Δέλλας, Λεονάρντο, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Κλωναρίδης, Σιαλμάς, Χοσέ Κάρλος, Ρίκκα, Κάλα, Βάργκας. Εκτός έμειναν ο Μπερνς, ο Γκέντσογλου, ο Αργυρίου και οι «μικροί» της ομάδας.

TEΛΟΣ Η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ ;;;

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι εργαζόμενοι της «Κιτρινόμαυρης Ώρας» με την οποία γνωστοποιούν ότι αύριο Τρίτη, η εφημερίδα δεν θα κυκλοφορήσει ενώ μιλούν για νέο ξεκίνημα και πως πλέον «παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους».
Η ανακοίνωση των εργαζομένων της εφημερίδας αναφέρει:
«Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας
Ξαφνικά σήμερα το βράδυ και ενώ δουλεύαμε για την έκδοση του αυριανού φύλλου, ειδοποιηθήκαμε από το πιεστήριο ότι η «Κιτρινόμαυρη Ώρα» δεν θα τυπωθεί. Αιτία οι διαφορές που έχουν προκύψει με τους «εξαφανισμένους» Αγγελίδη Μάριο, ιδιοκτήτη και Μπίρη Παναγιώτη, εκδότη. Έτσι μετά την κλοπή στα γραφεία μας και το άδειασμα του ατελιέ από «ποντικό» ήρθε η «φίμωση». Αλλά είμαστε δυνατοί και δεν θα τους περάσει! Ούτε των νυν, ούτε των τέως!
Εμείς, οι εργαζόμενοι, αν και απλήρωτοι, σε έκτακτη γενική συνέλευση αποφασίσαμε ομόφωνα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να δώσουμε τη δυναμική για την οποία δεν φρόντισε η ιδιοκτησία και άμεσα να προχωρήσουμε στην έκδοση νέας εφημερίδας.
Αποφασίσαμε λοιπόν με τον διευθυντή μας, Γιώργο Σηφάκη, να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, σε πείσμα όλων αυτών που ήθελαν τη φωνή μας, αλλά και τη δική σας φωνή να μην ακούγεται.
Οι εργαζόμενοι».

Qatar Petroleum..

Οι άνθρωποι της Ένωσης θέλουν μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, οπότε και έχει προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση, να έχουν κάποια αποτελέσματα στα χέρια τους, σχετικά με τους υποψήφιους επενδυτές.
Τις προηγούμενες μέρες η ΑΕΚ και η Qatar Petroleum έλυσαν κάποιες διαφορές που είχαν προκύψει και αφορούσαν περισσότερο τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν και πάλι οι συζητήσεις.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται ακόμη και την Τετάρτη (23/11) να υπάρξει συνάντηση της διοίκησης της ΑΕΚ με τους μεσάζοντες της εταιρίας. Η συγκεκριμένη συνάντηση αναμένεται να είναι σημαντική, καθώς θα κρίνει αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσει η υπόθεση.
Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ έχουν ανοιχτή την πόρτα και στις άλλες δύο εταιρίες από το Κατάρ και την Κίνα, που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την Ένωση.
Οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν ότι μπορούν να προκύψουν θετικές εξελίξεις από αυτές τις δύο περιπτώσεις, ωστόσο θέλουν να έχουν άμεσα κάποια πράγματα στα χέρια τους.

ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ..

Αύριο η ΑΕΚ θα ξαναμπεί στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ για να κερδίσει ένα υποδεέστερο αντίπαλο, αλλά συνάμα πολύ δύσκολο με τον τρόπο που αγωνίζεται. Ένα τρόπο που είδαν από κοντά χθες στο Περιστέρι ο Νίκος Κωστένογλου και ο Γιώργος Αλεξόπουλος στην (ηρωική) ισοπαλία του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο. Ο προπονητής της ΑΕΚ πολλές επιλογές για μια δυνατή ενδεκάδα δεν έχει και έτσι θα επιλέξει πολλά πρόσωπα από την ομάδα που κέρδισε το Σάββατο τον Αστέρα Τρίπολης.
  Χθες σε μια άσκηση τακτικής (με την μπάλα στα χέρια), ο Κωστένογλου έδειξε ότι θα εμπιστευτεί τους παίκτες που στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν πολύ καλά για 25-30 λεπτά συν την προσθήκη του Βάργκας. Ετσι, δεξί μπακ ήταν στην άσκηση ο Κοντοές, αριστερό μπακ ο Καράμπελας, στο κέντρο της άμυνας οι Δέλλας – Μανωλάς, αμυντικά χαφ ο Μάκος με τον Βάργκας και μπροστά τους ο Καφές σε ρόλο ενδιάμεσου με την επίθεση, δεξί χαφ ο Χοσέ Κάρλος με οργανωτικό ρόλο, αριστερά στην επίθεση ο Λεονάρντο και φορ ο Λυμπερόπουλος.
Το 4-2-3-1 που τα πήγε καλά το Σάββατο με τον Αστέρα, όλα δείχνουν ότι θα εφαρμοστεί ξανά μια και ο Μάκος δεν μπορεί να στηρίξει μόνος του το ανασταλτικό κομμάτι στο κέντρο. Ετσι, ο Βάργκας θα είναι στο πλάι του για να δυναμώσει η ΑΕΚ στον άξονα και ο Καφές να μπορεί να βοηθά ως «κρυφός» τον Λυμπερόπουλο, με τον Χοσέ Κάρλος να συγκλίνει προς το κέντρο και να μοιράζει το παιχνίδι. σημαντικό ρόλο σε αυτό το ματς θα παίξει ξανά η παρουσία του φορμαρισμένου Λεονάρντο, που καλείται να… ξεκλείδωσε την άμυνα της ομάδας που αναδείχθηκε.
Οσον αφορά την άμυνα ο Κάλα έχει χάσει πολλές προπονήσεις και δεν είναι 100% έτοιμος και ίσως επιστρατευθεί το Σάββατο για το ματς στο Αγρίνιο, ενώ ένα ερωτηματικό είναι και η παρουσία του Καράμπελα. Είναι ντεφορμέ εδώ και ένα μήνα και ο Γεωργέας τον αντικατέστησε επάξια. Όμως, ο «Φούλης» είναι άγνωστο αν μπορεί να παίξει το ίδιο τέσσερις μέρες μετά. Ισως και αυτό επιλεχθεί να αγωνιστεί το Σάββατο με τον Παναιτωλικό ως αριστερό μπακ.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

ΤΑΞΙΔΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΙΑΣ ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ !! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΡΥ..ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΡΥ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΜΕ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΟ-ΣΚΟΥΦΙΤΣΑ,,, !! ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ..ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 21, 2011

O ΦΕΤΕΙΝΟΣ ΛΕΟ...

Την πρώτη του χρονιά με τα «κιτρινόμαυρα» δεν ήταν καλός. Παρόλα αυτά είχε σκοράρει 5 γκολ. Πέρυσι ο Λεονάρντο προς το τέλος… πήρε μπρος και συνολικά σκόραρε 6 γκολ. Φέτος ο Βραζιλιάνος δείχνει… δαιμονισμένος και μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες έχει βάλει τα γκολ που έβαλε πέρυσι και περισσότερα από πρόπερσι, δείχνοντας ότι έχει βαλθεί να γίνει πρωταγωνιστής.
Ο «Λεό» έχει σκοράρει με Ντιναμό Τιφλίδας εκτός (25/08), Αντερλεχτ εκτός, Ολυμπιακό εντός, Λοκομοτίβ Μόσχας εντός, Παναθηναϊκό εκτός και Αστέρα Τρίπολη εντός με δέκα συμμετοχές ως βασικός και τέσσερις ως αλλαγή (συνολικά 931 λεπτά) με 6 γκολ και δύο ασίστ. Χθες (19/11) στο ΟΑΚΑ από τα πόδια του 25χρονου ξεκίνησε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ, ενώ σκόραρε ο ίδιος το δεύτερο.
Αν καταφέρει να «δουλέψει» την φυσική του κατάσταση και μπορεί να έχει την ίδια σταθερή απόδοση σε ολόκληρο 90λεπτο, τότε ο Λεονάρντο θα καταφέρει να πάρει την ΑΕΚ στις πλάτες του. Και εκεί είναι και το σημείο «κλειδί» για την αγωνιστική του εξέλιξη.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

 Η ΑΕΚ ΤΟΥ ΛΕΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΙΑ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΑ..ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΣΣΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΨΗΛΑ..ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ..!! ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΒΑΡΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΞΕΕΕΕΕΕΕ...

Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2011

ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑ..

Με τον Χουάν Κάλα να ξεπερνά το πρόβλημα στους κοιλιακούς και να τίθεται κανονικά στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για το ματς της Τετάρτης (19.00) με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα, διεξήχθει η σημερινή προπόνηση. Ο Ισπανός έβγαλε όλο το πρόγραμμα γράφοντας μάλιστα στον λογαριασμό του στο twitter: "Καλημέρα, σήμερα έκανα όλο το πρόγραμμα. Είναι ένα καλό σημάδι". Από εκεί και πέρα ο Παναγιώτης Λαγός ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και δείχνει να επανέρχεται. Ως εκ τούτου μόνο πρόβλημα είναι και θα παραμείνει ο Εϊντούρ Γκούντγιονσεν ο οποίος και σήμερα συνέχισε πρόγραμμα ενδυνάμωσης.
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..


ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΙΑ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΝ ΝΙΚΕΣ  ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΩΠΑ ΧΤΕΣ ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ !! ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΚΡΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ..Η ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΤΟ Β ΜΕΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΛΟΣ  ΣΤΗΝ  ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΟΣ ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ 1+1 ΛΕΟ ( ΤΟΝ   ΠΑΙΚΤΗ 1+1 ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΛΥΚΟ ΛΥΜΠΕ ΣΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ  !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ 365.GR

Το aek365.gr συνεχίζει και σήμερα την καινούρια του στήλη. Μετά από κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ θα προσπαθούμε να αναλύουμε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία που παρουσιάζει η Ένωση στην απόδοση της, στις στιγμές της μέσα στο παιχνίδι. Τι μας άρεσε δηλαδή και τι δεν μας άρεσε στους αγώνες, περιμένοντας τα δικά σας σχόλια, τις επισημάνσεις, τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας. Πάμε να δούμε λοιπόν τι μας έκανε θετική εντύπωση χθες απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και τι όχι:
ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ...:
@ Η άνοδος του Χοσέ Κάρλος στο δεύτερο ημίχρονο όταν έδειχνε να παίρνει την ομάδα του πάνω. Έφτιαξε το δεύτερο γκολ, δημιουργήσε καλές στιγμές και ολα αυτά σαν δεξί εξτρέμ - όπου τον χρησιμοποίησε ο Κωστένογλου στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι το 81', προκειμένου να παίζει με ανάποδο πόδι. Στο πρώτο μέρος ήταν άφαντος, σε ρόλο μέσα αριστερά στο 4-1-2-3 του προπονητή. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη τον καλό Ισπανό, αρκεί να αποκτήσει διάρκεια στο παιχνίδι του.
@ Η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και έως το 70'. Η ΑΕΚ είχε 6 τελικές αυτό το  διάστημα κι ένα γκολ. Έδειξε όμως βελτιωμένη στο παιχνίδι της σε στοιχεία που τις έλλειπαν. Έπαιξε δηλαδή με τη μπάλα κάτω, την κυκλοφόρησε σωστά με ορθή τακτική. Έδειξε ένα αγωνιστικό πρόσωπο που έχει ανάγκη να δει ο κόσμος της. Ζητούμενο; Εννοείται η διάρκεια. Κάτι που αναζητά χρόνια τώρα!
@ Η σταθερή απόδοση σε κάθε αγώνα του Λεονάρντο. Πήρε φόρα ο Βραζιλιάνος, σκοράρει συνεχώς, δημιουργεί κινδύνους σε κάθε άμυνα. Η ΑΕΚ περιμένει πολλά από τον «Λεό» και εκείνος τα προσφέρει...
@ Η παρουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου στο παιχνίδι απέδειξε πόσο πολύτιμος είναι σε αυτή την ΑΕΚ. Είναι ο μοναδικός επιθετικός στο ρόστερ της ΑΕΚ που μπορεί να παίξει τόσο καλά με πλάτη στο τέρμα, να «σπάει» τη μπάλα σωστά, να ανοίγει διαδρόμους, να κερδίζει φάουλ. Όποια δηλαδή χαρακτηριστικά έβγαζε σε όλη τη σπουδαία καριέρα του. Η διαφορά τώρα είναι ότι πλέον δεν έχει την απαιτούμενη διάρκεια. Λογικό. Όταν όμως βγάζει ο «Λύμπε» αυτά τα στοιχεία στο γήπεδο η ΑΕΚ μπορεί να ελπίζει...  
 
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ...:
@ Απίστευτη καθίζηση μετά το 1-0. Εκεί που θα περίμενε κανείς μετά το γρήγορο γκολ η ΑΕΚ να ελέγξει το παιχνίδι, ο Αστέρας κέρδισε το κέντρο και έφτανε με άνεση μπροστά στον Αραμπατζή. Το κακό είναι ότι η ομάδα δεν είχε για περίπου 35 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο τον τρόπο να αντιδράσει...
@ Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Νίκου Καράμπελα. Δεν είναι ο περσινός Καράμπελας που «αναστήθηκε» επί Χιμένεθ. Πολλά λάθη στο χθεσινό παιχνίδι, κακή αντίδραση σε πολλές φάσεις.
@ Η αμυντική τακτική της ΑΕΚ. Μπορεί γκολ να μη δέχθηκε η ομάδα σε αυτό το ματς, όμως πολλές φορές βρέθηκε να απειλείτε σοβαρά. Θέλει πολλή δουλειά ακόμη για να βελτιωθεί σε αυτό τον τομέα.
@ O διαιτητής του αγώνα, Βοσκάκης: Το πέναλτι που δεν δίνει υπέρ της ΑΕΚ στο πεντακάθαρο τράβηγμα του Αλβάρεζ στον Καφέ στο 57' είναι πραγματικά απίστευτο! Ήταν ο ορισμός του πέναλτι κι όμως ο διαιτητής δεν το έδωσε. Αν το καταλόγιζε η ΑΕΚ θα ήταν "φάτσα" με το 2-0 (εκείνη τη στιγμή το σκορ ήταν 1-0) και ο Αστέρας θα συνέχιζε με 10 παίκτες, καθώς ο Καφές ανατράπηκε ενώ ήταν σε προφανέστατη θέση για γκολ!

Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2011

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ..

Για πολλοστή φορά ο Νίκος Κωστένογλου εκθείασε τους παίκτες του, οι οποίοι παρά τα σοβαρά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα αντέχουν, δουλεύουν και προσπαθούν για την ΑΕΚ. Ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου, σχολιάζοντας το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, έκανε λόγο για δύο αγωνιστικά πρόσωπα της ΑΕΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε:
Ένα σχόλιο για το παιχνίδι και για την επανεμφάνιση του Ρίκκα:
«Πετύχαμε μία πολλή σημαντική νίκη με ένα καθαρό σκορ. Θα έλεγα όμως ότι είχαμε δύο διαφορετικές εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθόλου καλή απόδοση και κρατάμε μόνο τη φάση που προηγηθήκαμε. Βέβαια ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε ευκαιρίες. Αλλά για να είμαι αντικειμενικός ήταν πολλή καλή παρουσία του Αστέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο, βοήθησαν οι αλλαγές που έκανα. Είδαμε μία ΑΕΚ δραστήρια, δημιουργική, δεν φτάσαμε βέβαια σε υψηλά επίπεδα, αλλά ήταν μία διαφορετική εικόνα. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες.
Οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή βοήθησαν σημαντικά και έτσι φτάσαμε στη νίκη. Ο Ρίκκα είναι ένας παίκτης που από την πρώτη μέρα που ήρθα, συζήτησα με τη διοίκηση και εξήγησα ότι θέλω όλους τους παίκτες. Έγινε δεκτό το αίτημά μου και είναι υπέρ της διοίκησης. Είναι ένα καλό παράδειγμα ο Ρίκκα. Να το βλέπουν και οι υπόλοιποι που δεν παίζουν ιδιαίτερα ή δεν έχουν αγωνιστεί, ότι είμαι ένας άνθρωπος που δίνω ευκαιρίες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Ίσως η εικόνα του πρώτου μέρους οφείλεται στο άγχος για επιτακτική νίκη. Μεταφέρετε στους παίκτες το άγχος, σε τέτοια ματς που θεωρητικά είναι εύκολα, και δεν σου επιτρέπουν να παίξεις».
Η αλλαγή του Καράμπελα ήταν για αναγκαστική;
«Και οι δύο αλλαγές έγιναν για λόγους τακτικής».
Βλέπετε σαν ευκαιρία τα ματς που έρχονται να αποκτήσει η ομάδα ένα σερί και κατ' επέκταση ψυχολογία;
«Έχουμε ένα σερί παιχνιδιών μέχρι 21 Δεκέμβρη, που είναι το τελευταίο για το Κύπελλο, είναι χρυσή ευκαιρία να κερδίσουμε αυτά τα ματς και για ψυχολογικούς λόγους και ουσιαστικούς και πρακτικούς. Τονίζω στους παίκτες όμως ότι αυτά τα ματς είναι τα πιο δύσκολα. Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Ακόμα ψάχνουμε να βρουμε τον δρόμο μας. Γι αυτό θέλουμε περισσότερο τις νίκες αυτές γι
Σας έχει μιλήσει κανείς από τη διοίκηση, σε σας για τα προβλήματα, και αν θα γίνει κάτι;
«Δεν θέλω να αναφερθώ στα διοικητικά, ούτε για τα οικονομικά. Γνωρίζουμε τα προβλήματα, γι' αυτό και δίνουμε συγχαρητήρια στα παιδιά που ξεπερνούν τις αντιξοότητες. Έχουμε καλή σχέση μεταξύ μας. Έχουμε δύσκολο αγώνα την Τετάρτη το λέω από τώρα. Δεν έχουμε πολλούς παίκτες σε βάθος που μπορούν να ξεκινήσουν το παιχνίδι. Έχουμε και παίκτες μεγάλους σε ηλικία. Έχω εμπιστοσύνη σε όλους. Είναι επαγγελματίες και αυτό με χαροποιεί. Ο δρόμος μας θα είναι δύσβατος και δύσκολος».
 

ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

Πολύ καλό ήταν το παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά, καθώς και οι δύο ομάδες δεν επηρεάστηκαν από την διακοπή που είχαμε λίγο πριν γίνει το τζάμπολ(οι φίλαθλοι του ΌΦΗ πέταξαν στο παρκέ χαρτάκια) και ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος. Η ΑΕΚ πήγαινε πόντο πόντο με την Κρητική ομάδα μέχρι το ένατο λεπτό (18-19) αλλά σε εκείνο το σημείο ο Βασιλόπουλος με προσωπικά καλάθια κατάφερε να δώσει στην ομάδα του προβάδισμα με έξι πόντους (26-20) στο τέλος της πρώτης περιόδου. Τα επόμενα δέκα λεπτά άνηκαν εξολοκλήρου στην ΑΕΚ καθώς με πολύ καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση άρχισε να ξεφεύγει (23-31 με καλάθι του Φαλέκα).Στην συνέχεια δράση ανέλαβαν οι Σκλάβος και Βασιλόπουλος που με προσωπικές συνεργασίες οδήγησαν την ΑΕΚ μπροστά στο ημίχρονο με 33-47.
Στα επόμενα δεκαπέντε λεπτά η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα διατηρούσε με άνεση μια διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους (51-63 στο 30') και 59-70 στο 35'. Σε εκείνο το σημείο ο ΟΦΗ πίεσε η ΑΕΚ νόμισε ότι κέρδισε το παιχνίδι και πήγε να το πληρώσει. Η Κρητική ομάδα κατάφερε να προηγείται με 77-74 6'' πριν το τέλος αλλά ο Κούρτης δήλωσε παρών. Κέρδισε φάουλ και έβαλε την πρώτη βολή ενώ έχασε επίτηδες την δεύτερη και στην συνέχεια πήρε ο ίδιος το επιθετικό ριμπάουντ και με ένα παλικαρίσιο καλάθι οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση (77-77 στο 40') .
Στα πρώτα λεπτά της παράτασης ο ΟΦΗ ήταν πιο ψύχραιμος και προηγήθηκε με 89-83 με 34'' δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα. Η ΑΕΚ όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς μείωσε σε 89-87 και με ένα παλικαρίσιο τρίποντο του Σκλάβου πήρε μια τεράστια νίκη.
Τα δεκάλεπτα: 20-26, 33-47, 51-63, 77-77 (κ.α.), 89-90.
ΟΦΗ (Βλάχος): Τσερκιτζόγλου 2, Μπάρδας 12 (1), Λιούις 17 (1), Ορφανός 3 (1), Σιζόπουλος 15 (3), Παναγάκης 7 (1), Κερασοβίτης 2, Τουντζιαράκης 25 (20 ριμπ.), Κατιάκος 6 (1).
ΑΕΚ (Λιόγας): Βασιλόπουλος 17 (1), Τζόλος 3, Κούρτης 7 (1), Σιαμανδούρας 3, Μάντζαρης 9 (1), Σκλάβος 29 (4 τριπ., 12 ριμπ.), Δέσπος 12, Φαλέκας 10.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ..

Με έναν αγώνα περισσότερο και η ΑΕΚ βρίσκεται στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας. Πράγμα που της… απαγορεύει από εδώ και πέρα να χάνει βαθμούς στα παιχνίδια που πρέπει να κερδίζει. Σήμερα η Ενωση υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, με στόχο να κερδίσει τους τρεις βαθμούς, αλλά και να «κερδίσει» τον κόσμο της. Το τελευταίο θα το πετύχει αν πραγματοποιήσει μια πειστική εμφάνιση δείχνοντας ότι η δουλειά στις προπονήσεις έχει φέρει βελτίωση ανασταλτικά και επιθετικά. Ο Νίκος Κωστένογλου ελπίζει ότι αυτό θα γίνει για αυτό και ξεκινά με την ίσως πιο επιθετική ενδεκάδα από την μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του δικεφάλου.
Το 4-1-2-3 δείχνει ότι θα είναι το σύστημα της ΑΕΚ σήμερα στο ΟΑΚΑ, με στόχο την καλή κυκλοφορία της μπάλας και την μεγαλύτερη επιθετικότητα της ομάδας απέναντι στους Αρκάδες του Σάκη Τσιώλη. Του προπονητή που στο τελευταίο ματς της ΑΕΚ εντός έδρας (με Αρη) έφυγε με σκυμμένο κεφάλι και ήττα 3-0… Ο Κωστένογλου δεν υπολογίζει για τον αγώνα τους δύο τιμωρημένους Βάργκας και Κάλα και έτσι σε όλες τις δοκιμές του τελευταία, έδειχνε την 11αδα που θα αρχίζει στην σέντρα του ματς.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αραμπατζής, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας και στο αριστερό παραμένουν οι Κοντοές και Καράμπελας αντίστοιχα. Στο κέντρο της άμυνας ο Δέλλας θα παίξει με τον Μανωλά με στόχο να σβήσουν τις επιθετικές κινήσεις των Αρκάδων, ενώ θα τους βοηθά πολύ και ο Μάκος από την θέση του κόφτη. Ο Καφές μπροστά τους θα έχει τον ρόλο του ενδιάμεσου χαφ με την επίθεση, ενώ ο Χοσέ Κάρλος σε πιο οργανωτικό ρόλο θα μοιράζει το παιχνίδι.
Η τριπλέτα στην επίθεση δεν αλλάζει για τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος. Δεξιά ο Μπέλεκ για να πατά περιοχή, αριστερά ο Λεονάρντο με την ελπίδα να συνεχίζει να βρίσκεται σε φόρμα και στην κορυφή της επίθεσης ο Λυμπερόπουλος. Στόχος είναι να σκοράρουν και να παρουσιάσουν μαζί με τους συμπαίκτες τους μια διαφορετική ΑΕΚ στον κόσμο, πιο «όμορφη», πιο ελκυστική.
Ελπίδα στο ΟΑΚΑ να μην υπάρχει παγωνιά λόγω καιρού, αλλά «ζεστασιά» επειδή ο κόσμος της ΑΕΚ θα πάει στο γήπεδο να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές (και μόνο…) που καθημερινά παλεύουν με προβλήματα που θα είχαν λυγίσει άλλες ομάδες. Όχι όμως και την ΑΕΚ…

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ..ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ..ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΑ ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ..ΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ  ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !

Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2011

ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

Καμία επαφή με εταιρεία του Κατάρ που φέρεται να επιθυμεί την επένδυση στην ΠΑΕ δεν έχει η διοίκηση της ΑΕΚ, όπως διαρρέεται ανεπίσημα. Αντίθετα, επισημαίνεται πως συνεχίζονται οι συζητήσεις με τρεις εταιρείες, αλλά δεν βρίσκονται ακόμη σε προχωρημένο στάδιο και είναι αμφίβολο αν θα φτάσουν ποτέ εκεί.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει καμία ανταλλαγή οικονομικών στοιχείων με την Qatar Petroleum. Στο μεταξύ, η κατασκευαστική CCC, που έχει έδρα στην Ελλάδα και φέρεται να λειτούργησε ως μεσάζοντας για την Qatar Petroleum διέψευσε οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αυτό που έχει γραφτεί είναι πλήρως ανυπόστατο», δήλωσε στη SportDay ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της εταιρείας και πρόσθεσε: «Η Qatar Petroleum είναι ένας παγκόσμιος κολοσσός. Αν όντως θέλει την ΑΕΚ, δεν μπορεί να έρθει να μιλήσει απευθείας μαζί της; Για ποιο λόγο ένα τέτοιο μέγεθος να χρειάζεται βοήθεια για να διαπραγματευτεί με μια ΠΑΕ;». Επίσης από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ εκφράζονται αμφιβολίες για το κατά πόσο η Qatar Petroleum ενδιαφέρεται να επενδύσει στο ποδόσφαιρο.


Μέχρι στιγμής, το μοναδικό επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον είναι αυτό κάποιων Άγγλων μεσαζόντων, που είχαν συνάντηση και με τον αρχιτέκτονα Στέλιο Αγιοστρατίτη για το πρότζεκτ του γηπέδου. Τόσο οι φήμες περί επαφών με το Κατάρ, όσο και για συζητήσεις με την οικογένεια Άντζελος ή άλλους ενδιαφερόμενους (από Ρωσία και Κίνα, μέχρι Ουζμπεκιστάν) δεν επιβεβαιώνονται.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ..


Ο «Κωστέ» δούλεψε πολύ στα στημένα και στα τελειώματα φάσεων, ενώ για μισή ώρα έκανε δίτερμα με έντονο χαρακτήρα τακτικής αφού έδινε συνεχώς εντολές. Εκεί φάνηκαν και το σύστημα αλλά και τα πρόσωπα που είναι επικρατέστερα για την βασική ενδεκάδα μεθαύριο στο ΟΑΚΑ απέναντι στους Αρκάδες.
Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Αραμπατζής, δεξί μπακ ο Κοντοές, αριστερό μπακ ο Καράμπελας, στα στόπερ Δέλλας – Μανωλάς, «κόφτης» ο Μάκος, μπροστά του σε ρόλο «ενδιάμεσου» ο Καφές, ενώ ο Χοσέ Κάρλος είχε πιο ελεύθερο ρόλο στο κέντρο με τον τίτλο του «οργανωτή». Δεξιά στην επίθεση ήταν ο Μπέλεκ, αριστερά ο Λεονάρντο και ο Λυμπερόπουλος στην κορυφή του 4-1-2-3 που δείχνει ότι η ΑΕΚ θα παίξει… επίθεση το Σάββατο.
Ο Παναγιώτης Λαγός και ο Χουάν Καλά έκαναν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Η σημερινή  προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002