Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Οκτωβρίου 12, 2014

ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΙΑ !!



Με μια αντρίκεια νίκη (1-0) απέναντι στον Παναιγιάλειο, κόντρα σε... όλους και σε όλα, ξεκίνησε η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Χάρη σε γκολ του Χρήστου Αραβίδη στο... συμβολικό 21ο λεπτό, η Ένωση κατάφερε να περάσει από μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα της κατηγορίας, η οποία στην προκειμένη περίπτωση ήταν το... μικρότερο από τα προβλήματά της.
Ο διαιτητής Βαγγέλης Γρατσάνης δικαίωσε πλήρως τους φόβους που είχαν εκφράσει από την πρώτη στιγμή του ορισμού του οι άνθρωποι της ΑΕΚ, καθώς όχι απλά επέτρεψε, αλλά ουσιαστικά επιβράβευσε το σκληρό, έως και αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων, οι οποίοι πίστεψαν ότι... χτυπώντας στο ψαχνό, θα μπορούσαν να πάρουν κάτι απέναντι στην Ένωση. Ο ρέφερι από τα Τρίκαλα, όχι απλά έχασε κάθε πειθαρχικό έλεγχο του αγώνα, αλλά έδειξε ότι είχε δύο μέτρα και δύο σταθμά όσον αφορά τις κάρτες. Με αποκορύφωμα το γεγονός ότι η ομάδα που έπαιξε ποδόσφαιρο ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες και αυτή που επέλεξε την... κλοτσοπατινάδα με έντεκα, καθώς μέσα σε ένα λεπτό έδειξε δύο κίτρινες κάρτες στον Αραβίδη, για παραβάσεις - πταίσματα μπροστά σε αυτές που... παρέβλεψε από τους παίκτες του Παναιγιάλειου, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να αγωνιστεί από το 88' μέχρι και το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με αριθμητικό μειονέκτημα.
Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν σταμάτησε τους ποδοσφαιριστές του Τραϊανού Δέλλα, που μπορεί να μην έπαιξαν... σπουδαίο ποδόσφαιρο στο γήπεδο-χωράφι του Αιγίου, όμως πέτυχαν ένα γκολ νωρίς, είχαν ευκαιρίες να βάλουν και δεύτερο και έδειξαν τα απαιτούμενα ψυχικά αποθέματα για να διαχειριστούν τη μορφή που πήρε το ματς...
Γκολ, στο... ξύλο
Ο Παναιγιάλειος φρόντισε να βάλει από το πρώτο λεπτό την ΑΕΚ στο... μουντ της Β' Εθνικής, αφού έκανε από νωρίς σαφή την πρόθεσή του να... παίξει ξύλο. Σκληρά μαρκαρίσματα, κλοτσιές ακόμη και μακριά από τη μπάλα, αλλά και «τεχνητές» εντάσεις διαμόρφωσαν το σκηνικό στο οποίο κλήθηκαν να ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης. Και σε γενικές γραμμές τα κατάφεραν. Δεν είχαν πρόβλημα να αντιτάξουν πάθος και αποφασιστικότητα και παρά το γεγονός ότι η... μορφή του αγώνα έφερε λάθη, κατάφεραν να πάρουν ρόλο οδηγού στο παιχνίδι και να πιέσουν για να πετύχουν το γκολ.
Η πρώτη -και μεγάλη- ευκαιρία της ΑΕΚ ήταν πριν τη συμπλήρωση του 10ου λεπτού: ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε πολύ όμορφα ένα φάουλ, ο Λαμπρόπουλος και ο Κορδέρο κινήθηκαν στην πορεία της μπάλας και πιθανότατα ο δεύτερος (αφού δεν ήταν εντελώς ξεκάθαρο) με κεφαλιά την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά το γκολ ήρθε στο 21'. Ο Πλατέλλας έβγαλε στον Μπαρμπόσα από αριστερά, εκείνος έκανε τη σέντρα και ο Αραβίδης με πλασέ στην κίνηση «εκτέλεσε» τον Σταυριανό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, αφού η... κλοτσοπατινάδα δεν άφησε ιδιαίτερα περιθώρια για τη δημιουργία φάσεων (εκατέρωθεν), παρά το γεγονός ότι κατά διαστήματα η ΑΕΚ πίεσε.
«Δώρο» Γρατσάνη
Η ΑΕΚ προσπάθησε να μπει δυνατά και στην επανάληψη και στο 49' θα μπορούσε να αναζητήσει το δεύτερο γκολ, όμως ο βοηθός «έκοψε» το τετ α τετ του Ντούνη με ανύπαρκτο οφσάιντ. Δύο λεπτά αργότερα ο Παναιγιάλειος επιχείρησε να απειλήσει με ένα άστοχο σουτ του Σκαρτσίλα, ενώ στο 57' είχε την πρώτη πραγματικά καλή ευκαιρία του στο ματς, με ένα σουτ του Ουρτάδο, το οποίο απέκρουσε με υπερένταση ο Ανέστης. Η Ένωση απάντησε με μια κλασικότατη ευκαιρία στο 62'. Ο Μπαρμπόσα έβγαλε μια ωραία κάθετη μπαλιά στον Ντούνη, όμως εκείνος στο τετ α τετ πλάσαρε λίγο άουτ!
Στη συνέχεια η ΑΕΚ προσπάθησε να ανησυχήσει τον Σταυριανό με δύο σουτ, του Πεταυράκη στο 74' και το Πλατέλλα στο 80', όμως αμφότερα δεν βρήκαν στόχο. Στο 88' ήρθε η απίστευτη αποβολή του Αραβίδη, που ανάγκασε την Ένωση να γυρίσει πίσω και στο 89' οι γηπεδούχοι είχαν την κορυφαία ευκαιρία τους, όμως σε σκαστή κεφαλιά του Μπούνα ο Ανέστης κατάφερε να κάνει μια εκπληκτική απόκρουση. Έτσι, η ΑΕΚ κατάφερε -παρά την πίεση που δέχθηκε μέχρι το 95'- να πάρει την νίκη με 1-0.
Παναιγιάλειος: Σταυριανός, Σπίνουλας, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Γκοτσούλας, Σταμόγιαννος, Τσατσαρής (54' Ουρτάδο), Πόνσε, Νάστος (59' Κατσικοκέρης), Σκατσίλας (78' Σεχολάρι), Μπούνας.
ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Ντούνης (62' Ζόριτς), Μπαρμπόσα (90+ Σαρρής), Πλατέλλας (83' Πλατέλλας), Αραβίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002