Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Οκτωβρίου 28, 2014

ΤΑ ΣΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Θα αργήσει βέβαια το επόμενο παιχνίδι κυπέλλου, αφού για να παίξει ο Ολυμπιακός όποτε τον βόλευε με τον ΠΑΟΚ αναστάτωσαν την διοργάνωση χωρίς να ρωτήσουν καν τον σύμβουλο που είναι υπεύθυνος κυπέλλου, όμως το σημερινό παιχνίδι με τα Ψαχνά είναι ότι πρέπει αφού έρχεται κι άλλος ένας μήνας σχεδόν εκτός ΟΑΚΑ. Βέβαια μην έχουμε παράπονα γιατί την Κυριακή πάμε Ριζούπολη χάρη στον Αχαρναϊκό που φέρθηκε έξυπνα. Δίπλα στο σπίτι μας που μας περιμένει. Και αυτή την φορά θα είμαστε συνεπείς μαζί του. Εντεκα χρόνια είναι πολλά αλλά η αναμονή τελειώνει.
@ Μην ξεφύγω όμως. Σήμερα η ΑΕΚ παίζει για τον δεύτερο στόχο της που όμως από πλευράς εντυπωσεων μπορεί να είναι και πρώτος. Το σημερινό παιχνίδι είναι το πιο υποχρεωτικό για νίκη και μάλιστα με μεγάλο σκορ γιατί δεν είναι απίθανο να παίξει ρόλο σε τελική ισοβαθμία. Θα γράψω προ εορτής πως αν οι δοκιμές του Δέλλα μεταφραστούν σε εντεκάδα είναι μια προσέγγιση που δεν μου αρέσει. Δεν είναι παιχνίδι της πλάκας, ούτε για δοκιμές. Είναι σοβαρό παιχνίδι όσα προβλήματα κι αν έχει ο αντίπαλος, που ο προπονητής του απέκλεισε τέσσεριες παίκτες λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων. Μία - δύο αλλαγές θα ήταν νορμάλ αλλά το να παίξει σχεδόν με δεύτερη ομάδα η ΑΕΚ στο κύπελλο είναι κάτι που κάνει εντύπωση ιδίως τώρα που ακόμη στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ψάχνει να βρει ρυθμό μετά από τρεις αγώνες. Δεν μιλάω για απώλεια βαθμών που με οποιαδήποτε εντεκάδα νομίζω πως είναι απίθανη με αντίπαλο τα Ψαχνά αλλά για χαμένη ευκαιρία να  βελτιωθεί η ομάδα, η βασική, σε σημεία που υστερεί. Από εκεί και πέρα αν περάσει η ιδέα σε κάποιους μέσα από την ομάδα πως το παιχνίδι είναι της... πλάκας θα είναι η απόλυτη απογοήτευση. Ελπίζω να διαψευστώ κι εκτός από τους βαθμούς και τα γκολ που χρειάζεται η ΑΕΚ να έχει κι άλλα κέρδη. Αυτά πάντως αποκλείεται να είναι κάποια χαμένα, από πέρυσι, στοιχήματα που θεωρητικά πάνε για βασικοί απέναντι στα Ψαχνά.
@ Φυσικά θα γράψω και για την Βασίλισσα. Οτι και να γίνει η ομάδα θα φτιάξει. Εχουν μπει άνθρωποι που μπορούν σιγά σιγά να την φτάσουν εκεί που πρέπει. Και το σιγά σιγά δεν σημαίνει πως θα αφεθεί ο χρόνος να περνά για να φτιάξουν τα πράγματα από... μόνα τους. Θα γίνουν ενέργειες, θα ξοδευτούν λεφτά. Θα γίνουν όσες αλλαγές χρειάζονται να γίνουν.  Η αρχή είναι με τους ξένους αλλά όπως είχα γράψει από την ημέρα που αποκάλυψα το οριστικό μπάσιμο του Αγγελόπουλου και την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου όλοι θα κρίνονται. Η ΑΕΚ λειτουργεί άψογα. Οταν τελειώσει ο Οκτώβριος οι παίκτες θα έχουν ήδη πληρωθεί τον... Οκτώβριο, κάτι που δεν γίνεται σε καμία άλλη ομάδα, έρχονται ξένοι πολύ καλύτεροι και... ακριβότεροι από αυτούς που διάλεξε η ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία το μπάτζετ αφού σε όλες τις ομάδες πλην ΠΑΟ και ΟΣΦΠ τα ίδια ποσά παίζουν για τα συμβόλαια, οι συνθήκες προπόνησης είναι πλέον ιδανικές...  Καμία σχέση με όλα αυτά δεν είχε η εικόνα της ομάδας που είδαμε απέναντι στον ΠΑΟ. Φυσικά κανείς δεν είχε απαίτηση για νίκη αλλά η εικόνα μιας ομάδας διαλυμένης δεν δικαιολογείται. Ούτε η έλλειψη προσπάθειας, ούτε η εντύπωση σχολικής εκδρομής, ούτε καν ομάδας, που είχε η ΑΕΚ. Ο πήχης ανέβηκε. Για όλους. Και ο χρόνος δεν είναι απεριόριστος. Δεν θέλει πολύ να μπει ξανά η ομάδα σε περιπέτεια και αυτό δεν πρέπει να επιτραπεί ανεξάρτητα από κόστος. Αυτά. Ραντεβού εκεί. Αιώνια η μνήμη των ηρώων μας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002