Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Νοεμβρίου 15, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Νομίζω πως ο τίτλος (thank's Bill) τα λέει όλα για ότι έγινε χθες από το απόγευμα μέχρι το βράδυ. Ελπίζω και ο τελευταίος φίλος της ΑΕΚ που θεωρούσε πως ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με την ομάδα μας ΚΑΙ ΜΟΝΟ, πριν ακόμη βρεθούμε μαζί στην εκκίνηση του πρωταθλήματος να το πίστεψε επιτέλους. Και να αισθάνθηκε το πιο γλυκό συναίσθημα που  μπορεί να νιώσει ένας ΑΕΚτζής σε αυτή την κατηγορία... κατάρα που βρέθηκε η ομάδα μας. Φόρεσαν τα pampers πριν την ώρα τους... Άλλωστε κι αυτά ένας δικός τους πρόεδρος τα έκανε μόδα. Και όχι μόνο δεν το κρύβουν αλλά χθες το φώναξαν μέσω του... αρχηγού τους με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. Για την απάντηση του Μελισσανίδη απλά θα πω ότι ήταν η απάντηση που ήθελε να διαβάσει ο κάθε ΑΕΚτζής. Και το κυριότερο ειναι ότι την απάντηση την έδωσε ο Μελισσανίδης! Επιτέλους. Για κάτι τέτοιες μέρες άξιζε που άσπρισαν τα... μαλλιά μας να περιμένουμε. Η ΑΕΚ επέστρεψε λοιπόν. Και την σφραγίδα την έβαλε αυτός που φεύγει. Αν και δεν θέλουμε να φύγει. Αυτός θέλουμε να είναι του χρόνου. Αλλά δεν θα προλάβει. Είναι πολλά τα... δικαστήρια.
 
@ Έχουν αναλυθεί όλα, έχουν γραφτεί τα πάντα. Απάντησε και ο Μελισσανίδης, όπως θα απαντάγαμε όλοι μας. Εγώ θα σταθώ σε μια άλλη παράμετρο. Όλα αυτά που είπε ο Μαρινάκης και για τα οποία θα λογοδοτήσει στα δικαστήρια έχουν ένα κοινό παρανομαστή. Ειναι καταγγελίες που ΔΕΝ έγιναν στην αστυνομία ή στην δικαιοσύνη. Λες και ο Μαρινάκης είναι το κυτίο παραπόνων του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Πότε έγινε εισαγγελέας και αστυνομικός και δεν το μάθαμε; Κι αν ο Σαρρής, ο Ζωγράφος, ο Τσαχειλίδης, ο Κουρίδης και όλοι αυτοί που κατονόμασε ως... θύματα της ΑΕΚ της Β και της Γ Εθνικής επιβεβαιώσουν στο δικαστήριο, αναλαμβάνοντας βέβαια και την ευθύνη, πως πράγματι είπαν στον Μαρινάκη όλα αυτά τα πράγματα που κατήγγειλε ως... προστάτης τους πως θα δικαιολογήσουν το ότι τα είπαν σε αυτόν και όχι στον εισαγγελέα ή την αστυνομία; Τι ειναι ο Μαρίνακης; Αρχηγός της οργάνωσης; Ρε κάτι ομολογίες. Και ο Μαρινάκης πάντως όλα τα ελέγχει. Πέρυσι έβλεπε Γ Εθνική, φετος Β. Βέβαια ξέχασε πως η ΑΕΚ τερμάτισε 22 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο πέρυσι και κανείς αντίπαλος δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για την διαιτησία. Και μιλάμε για αγώνες του μεγαθήριου με γειτονιές.
 
@ Και κάτι τελευταίο για το θέμα. Τα υπερευαίσθητα ΜΜΕ που θεώρησαν Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα τα επίσημα έγγραφα εισαγγελικής έρευνας και δεν τα δημοσιοποίησαν πως και δημοσιοποίησαν την διαρροή της καταγγελίας Μαρινάκη στη Σουπερ Λιγκ; Εκεί δεν υπάρχει δεοντολογία; Δεν υπάρχει φοβος... αγωγών. Και αλήθεια πως αισθάνθηκαν που ο ίδιος ο Μαρινάκης παραδέχτηκε πως το δικό του τηλέφωνο παρακολουθήθηκε από την δικαιοσύνη και πως ασχολήθηκαν τα ΜΜΕ και... καλά έκαναν; Ε, ρε πλάκα.
 
@ Και από την πλάκα στην θλίψη. Όταν έγραφα την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι φεύγει ο Σάντος ότι θα κάνουν την Εθνική σαν τα μούτρα τους δεν μπορούσα πραγματικά να φανταστώ πόσο αποκρουστική θα ήταν. Δεν γύρισαν την Ελλάδα στην εποχή του... Αρχοντίδη. Την πήγαν σε μια εποχή άλλη. Μοναδική. Η ομάδα που έχασε στα πέναλτι την πρόκριση στους 8 του Μουντιάλ πριν 4 μήνες  ξεφτιλίστηκε σε χρόνο ρεκόρ. Έφτασε στον απόλυτο διασυρμό και έκανε πάλι όλο τον πλανήτη να μιλάει για αυτήν όπως το 2004. Μόνο που τώρα γελάει μαζί μας γιατί η... επιθετική, πλέον, ομάδα μας που δεν την άφηναν να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο ο Οτο και ο Φερνάντο έχασε από τα Νησιά Φερόε μέσα στην Ελλάδα. Από τα Νησιά των προβάτων με τους 49.483 μόνιμους κατοίκους που κάποιοι από αυτούς κάνουν δεύτερη δουλειά το... ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο του συστήματος που δεν το άφηναν να κάνει κουμάντο ο Φερνάντο με τον... Κατσουράνη και τον Καραγκούνη. Και η Εθνική θα ξαναφτιάξει. Όταν αυτοί που την ξεφτίλισαν κι αυτή θα είναι εκεί που τους αξίζει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002