Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Νοεμβρίου 10, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΖΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ Καλημέρα και μια καλή εβδομάδα να έχουμε. Η μέρα χθες ήταν μισή χωρίς ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο αλλά η Βασίλισσα δεν μας άφησε να... χαλαρώσουμε. Η ήττα και η εμφάνιση... σοκ του Σαββάτου μας έσκασε. Και βέβαια πυροδότησε τις εξελίξεις. Οπου για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως το πλέον σημαντικό είναι ότι η ΚΑΕ ΑΕΚ, όπως και η ΠΑΕ, έχει αφεντικό. Άνθρωπο που πληρώνει και αποφασίζει. Που έχει την ΕΥΘΥΝΗ. Παρεμπιπτόντως να αναφέρω με την ευκαιρία πως δεν υπάρχει κανένα ασυμβίβαστο του Μάκη Αγγελόπουλου λόγω ΟΠΑΠ. Ο λόγος που δεν είναι στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει καμία σχέση με δήθεν ασυμβίβαστο όπως γράφτηκε κάπου. Άλλωστε ο Αγγελόπουλος κατέχει εδώ και μήνες μεγάλο ποσοστό των μετοχών της ΠΑΕ και από τον Οκτώβριο το 51% της ΚΑΕ. Αν υπήρχε ασυμβίβαστο εννοείται πως δεν θα μπορούσε να έχει τόσο μεγάλα ποσοστά μετοχών. Ο Αγγελόπουλος είναι ο στενότερος ίσως συνεργάτης του Μελισσανίδη στην ΠΑΕ και αφεντικό στην ΚΑΕ. Και χθες ενέργησε σαν αφεντικό. Αφεντικό σημαίνει ΕΥΘΥΝΗ και ΑΠΟΦΑΣΗ. Πάρθηκε λοιπόν η πιο λογική απόφαση.

@ Υπήρχαν πολλοί λόγοι που υπαγόρευαν την αλλαγή προπονητή. Η επιλογή των τεσσάρων πρώτων ξένων με μεγαλύτερα συμβόλαια από τους ξένους παίκτες της Ελευσίνας πχ, που το Σαββατο μας νίκησαν, ήταν πραγματικός όλεθρος. Είναι δεδομένο πως αν δεν είχε βρεθεί ο "από μηχανής Θεός" Αγγελόπουλος η ομάδα θα ήταν σήμερα το πρώτο φαβορί να πέσει αγωνιστικά. Γιατί οι αλλαγές ξένων παικτών στοίχησαν πάρα πολλά χρήματα επειδή ήρθαν παίκτες εγνωσμένης αξίας και μεγάλων συμβολαίων και βέβαια δόθηκαν κάποια χρήματα για να σπάσουν τα προηγούμενα. Αυτά τα λεφτά εννοείται πως δεν θα υπήρχαν και έτσι το 0 στα 4 που είχε ο Ζιάγκος στην επιλογή ξένων θα ήταν η ταφόπλακα της ομάδας. Ένα 0 στα 4 που και ο ίδιος παραδέχτηκε από το πρώτο ραντεβού με τον νέο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ζητώντας την αλλαγή όλων πράγμα που έγινε στα πλαίσια του κανονισμού βέβαια που επιτρέπει μέχρι τρεις αλλαγές στον πρώτο γύρο και άλλες τρεις στον δεύτερο. Παρόλα αυτά η διοίκηση και κυρίως το νέο αφεντικό στήριξε έμπρακτα τον Βαγγέλη Ζιάγκο. Όχι με δηλώσεις αλλά με πράξεις. Η ΑΕΚ προπονείται με συνθήκες ΠΑΟ. Στο ίδιο γήπεδο, στα ίδια προπονητήρια. Η ΑΕΚ έχει τους παίκτες της πληρωμένους μέχρι... ώρας. Η ΑΕΚ έδιωξε τις αποτυχημένες επιλογές και έφερε τρεις ξένους παίκτες άλλης κλάσης και... τιμής, παίκτες που δεν υπάρχουν σε άλλες ομάδες εκτός από τις δύο πρώτες. Και βέβαια ο ενθουσιασμός της επιστροφής δεκαπλασιάστηκε με την είσοδο Αγγελόπουλου με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να αποκτήσει την μακράν καλύτερη έδρα της Α1. Αυτό σημαίνει στήριξη. Οι καλύτερες συνθήκες δουλειάς.

@ Υπήρχαν λόγοι για να μείνει ο Ζιάγκος. Ήταν όμως κυρίως συναισθηματικοί. Πράγματι είναι ένα δικό μας παιδί που έχει περάσει όλη του την επαγγελματική ζωή στην ΑΕΚ από διάφορα πόστα και ένα στοίχημα που πολύ θα ήθελαν να κερδίσουν στην ομάδα. Όμως το ρίσκο είναι πάρα πολύ μεγάλο και ο Αγγελόπουλος έκρινε συζητώντας με τους ανθρώπους που έχει μαζί του πως δεν υπήρχαν πολλές πιθανότητες να βγει. Ο Ζιάγκος βάσει και αυτών που έλεγε στις συναντήσεις των τριών τελευταίων εβδομάδων είχε ουσιαστικά παραδεχτεί πως δεν είχε τον έλεγχο. Είναι γνωστό πως τον προπονητή τον στηρίζουν σε όλα τα αθλήματα ΜΟΝΟ τα αποτελέσματα, ιδίως σε μεγάλες ομάδες, και οι παίκτες αν θεωρούν πως θα κερδίσουν από αυτόν. Πως θα τους κάνει καλύτερους ατομικά και βέβαια θα τους οδηγήσει σε διακρίσεις ομαδικά. Είναι προφανές ακόμη και από μη γνώστες του αθλήματος, σαν και μένα, πως οι παίκτες δεν παίζουν για τον προπονητή. Κι ο Βαγγέλης δεν δείχνει ικανός να γυρίσει την κατάσταση έχοντας κλονιστεί από το πολύ μεγάλο καράβι που είναι η ΑΕΚ στην Α1 και μάλιστα με κανονικές συνθήκες και όχι... λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο... καταστάσεις όπου θριαμβεύουν οι... δικαιολογίες. Αν έδειχνε πως  βελτιώνει την κατάσταση και πως σύντομα η ομάδα θα παίζει αυτό που μπορεί ίσως η αλλαγή να μην ήταν επιβεβλημένη. Τώρα όμως είναι μονόδρομος.

@ Η Βασίλισσα έχει επιστρέψει κανονικότατα. Έχει πετύχει τον θρίαμβο να ξαναμπεί στις πρώτες προτεραιότητες του ΑΕΚτζή μετά από τρία χρόνια αφάνειας. Με 7-8.000 κόσμο στα δύο εντός, με πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες, με σταθερή παρουσία 3-4 θεμάτων μπάσκετ στα 10 πρώτα θέματα του aek365 που για μένα είναι πολύ ενδεικτικό στοιχείο. Με αποκλειστικό συμβόλαιο με τον ΟΤΕ, με την διαφήμιση στη φανέλα που μόνο ο Ολυμπιακός έχει. Η μεγάλη ευθύνη όμως του Αγγελόπουλου είναι απέναντι στον κόσμο. Για την ακρίβεια απέναντι στην ΑΕΚ που με αυτό τον κόσμο δίπλα μπορεί να κάνει τα πάντα. Δεν μπορεί λοιπόν να διακινδυνεύσει άλλο. Το να χαθεί αυτός ο ξεσηκωμός, να ξαναβγεί η Βασίλισσα από το κάδρο του ΑΕΚτζή. Μιλάμε για κόσμο περισσότερο στο γήπεδο από ότι στους τελευταίους τελικούς πρωταθλήματος που έπαιξε η ομάδα επί ΦΙλίππου. Είναι μια απόφαση δύσκολη σίγουρα, όπως και η επιλογή του αντικαταστάτη. Ειναι όμως απόφαση. Η αδράνεια είναι αυτή που δεν αντέχεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002