Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαρτίου 19, 2009

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 19-03-09



ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΕΚ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - MHNYMA ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 19-03-09
Αδέλφια Ενωσίτες χαιρετίσματα από τον Παγκύπριο Λάρνακας . Η καλή εμφάνιση με Σέρρες δεν είχε συνέχεια στο πρωτάθλημα . Το β μέρος με ΟΦΗ μας προσγείωσε ανώμαλα στην πραγματικότητα και είχε δίκαιο ο Μπαγεβιτς που φώναζε . Με αυτές τις εμφανίσεις δεν πάμε μπροστά και κάνουμε πισωγυρίσματα . Αν ορισμένοι παίκτες έχουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το σύνολο..να κάτσουν στον πάγκο .Αν οι Σκόκο και Τζιμπούρ..ή ο Μαντούκα ή όποιος άλλος είναι να παίζει για την δική του όρεξη..να κάτσει πάγκο να τον ζεστάνει . Στο κύπελλο πήραμε σκορ πρόκρισης και σίγουρα με σοβαρότητα περνάμε άνετα . Η ομάδα πάλι στο πρώτο μέρος έπαιξε καλά ..αλλά στο δεύτερο είχαμε σε διάφορα διαστήματα του αγώνα αναλαμπές !! Πολλά τα νεύρα και από παίκτες και από τον προπονητή μας .. πάλι που μόνο κακό στην ομάδα κάνουν και πρέπει να βρεθεί μία λύση και να κλείσει το θέμα σύντομα .
ΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣΦΗΝΑΚΙΑ : 1. Τα Μπαόκια όπως πάντα ατιμώρητα…και θα συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους..έρχονται τα play offs !! αφού η Ελληνική δικαιοσύνη κοιμάται τον ύπνο του δικαίου .. 2. O Kηπουρός .. καρατίστας ατιμώρητος ..και αυτός 3. Δέχτηκε ο Βαλβέρδε τον Λέτο πίσω !!αυτό και αν είναι είδηση …χοχοχο !! 4. Καψώνι στον Εντίνιο ο Ντούσαν..αλλά από Τζιμπούρ καλύτερος είναι σε προσφορά 5. Ταχτσίδης..να σκύψει το κεφάλι και να συνεχίσει ..τα περί Γιούβε..είναι νωρίς ακόμη 6. Ο Σάχα θέλει να μείνει..ένας τερματοφύλακας κατά την γνώμη μας με μεγάλη προσφορά φέτος , να μην τσιγκουνευτούμε λοιπόν το αξίζει 7. Ο Κατσουράνης έρχεται..αν φύγει ο Πελετιέρι ..έτσι το βλέπουμε 8. Το κοράκι μας στέρησε ένα γκολ..και η ασυνεννοησία των επιθετικών μας τρία !! 9. Ο sir Takis στην Κύπρο( είναι πολλά τα λεφτά..και χωρίς δουλειά το παιδί ..και η οικονομική κρίση ) !! και θα βρει τον Μιχαλάκη τον τρέλα και τον Γιαννάκη τον βουτηχτή στην Ομόνοια 10. Ο Λέτο είπε ο χοχοχο Ευρωπρόεδρος θα παίξει και έγινε..11. Τελικά ο Μπασινάς την έπαθε !! 12. Μακάρι να βρεθεί η λύση για το γηπεδικό σύντομα 13. Παίκτες και Μπάγεβιτς..σταματήστε τα νεύρα βρείτε τα όλοι..έρχονται play offs και τελικός κυπέλλου ..αν δεν το καταλάβατε αυτό
Στα συνδεσμιακά μας : Στο www.pagiprios.blogspot.com/ τα νέα μας .Όποιος θέλει να γίνει μέλος της παρέας μας, η συνδρομή είναι 25 ευρώ τον Χρόνο. Είμαστε ΑΕΚΑΡΑ πάνω από ονόματα και καταστάσεις που έρχονται και φεύγουν , είμαστε και Ορίτζιναλ 21 και Θύρα 21 και ΑΕΚ FANS και οτιδήποτε αφορά το όνομα ΑΕΚ , ο σύνδεσμος είναι ανοιχτός για όλους. Για τα αδέλφια μας του εξωτερικού με 10 ευρώ παίρνετε τιμής ένεκεν την πλαστική κάρτα μέλους μας , αυτοκόλλητα και το ημερολόγιο μας. Τα μέλη μας στην Κύπρο με την απίθανη μας κάρτα μέλους που κυκλοφορεί με την Κωνσταντινούπολη επάνω, δικαιούνται εκπτώσεις από καταστήματα στην Λάρνακα και μία μπλούζα δώρο .
Φαγητό κάθε Πέμπτη από τις 18.30 μέχρι τις 21.30 !! .Συνεχίζουμε ακούραστα και όσοι θέλουνε είναι ευπρόσδεκτοι , περνάμε υπέροχα , όσοι έρχονται το ξέρουν καλά αυτό .
Χαιρετίσματα : Στον Πέτρο Πέτρου από Αραδίππου να έχει δύναμη και υπομονή , στα αδέλφια μας του Παγκύπριου Λεμεσού, στα άπαικτα αδέλφια μας του aektzis.gr και του aekmania.gr , στους ΑΕΚΑΡΕΣ του υποβρυχίου ΠΡΩΤΕΥΣ , στους Αεκτζήδες φίλους στα Τρίκαλα Σταύρο και Βασίλη στον Νίκο Ναρλή από Παλαιό Φάληρο, ,στον Σ.Φ. Πάρου , στην Ορίτζιναλ Κομοτηνής και στα παιδιά εκεί , στον Γιώργο Βασιλείου από Νέα Σμύρνη , στον Σ. Φ. Κορίνθου ,στον σύνδεσμο Λαυρίου ,στον σύνδεσμο παλαιμάχων της ΑΕΚ , στην ορίτζιναλ Κορυδαλλού ,στον φίλο Θεόφιλο από Σέρρες , στην θ21 και στους φίλους εκεί , στον Χρήστο Παίδη , Αλέξανδρο Σιαχινή από Γαλάτσι , στους Πειρατές της Ελευσίνας και Γαλατσίου ,στην Ορίτζιναλ Χίου και στον Γιώργο , AEK FANS και στον Νίκο ,στον Ηρόδοτο Χρυσάνθου , στην Καστοριά και στον φίλο Βαενά Χρήστο , στον Νίκο Ξηρόκωστα , στην Κακοπετριά και στα εκεί μέλη μας , Σταμάτη Απέργη, Ανδρέα Μάρκο και στην ΑΕΚ Περιστερίου Δυτικών Προαστίων , Νίκο Δερεμπέη , Κώστα απο Σπάρτη , την Λήμνο και τους Γιάννη Παπαδάκη, και Ανδρέα Καβαλέρο , Μπρινιά Γιώργο από Καβάλα ,Γιώργο Καραλλή από Πάτρα, Νίκο Τζανάκη, Δημήτρη Αράχωβα,τον Νίκο Σπυρούλια , Μαρία Παπασταμάτη από Λάρισα , στον Γιώργο Θωμαίδη που πάντα να είναι δυνατός και αισιόδοξος , Περίπτερο Πανίκος στην Πάφο( πλησίον Ταχυδρομείου ) , στους φίλους από Κέρκυρα και τον Θάνο Βιτουλαδίτη και στα αδέλφια μας της Κατερίνης .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ: Πολύ όμορφες μπλούζες Καλοκαιρινές , και Χειμωνιάτικα φούτερ , με φοβερά σχέδια μπροστά πίσω .. ( S-Μ-L-XL , παιδικές ) μαύρες, ή κίτρινες προς 15 ευρώ οι Καλοκαιρινές ,και προς 30 ( δέκα ευρώ μας στοιχίζει η αποστολή !! ) ευρώ τα φούτερ . Τα νέα μας λαβαράκια γίνονται ανάρπαστα..όποιος θέλει είναι 15 ευρώ και παίρνει τέσσερα ( 5 ευρώ για ένα )
Τρόπος αποστολής : Να γίνεται κατάθεση μέσω της Εμπορικής τράπεζας στον λογαριασμό 42099139 στο όνομα Χριστάκη και Καίτη Κασπαρή . Η απόδειξη να σταλεί με γράμμα στην διεύθυνση μας ή με φαξ στο 00357-24-622837 και αμέσως θα πάρετε το πακέτο ,όπως γίνεται εδώ και Χρόνια . Ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν από Ελλάδα και Κύπρο που είναι πολλοί και μας κρατούν στην ζωή εδώ και εννιά Χρόνια .
Ο επόμενος μας σύνδεσμος θα είναι στην Ελεύθερη Κερύνεια και στον Ελεύθερο Απόστολο Ανδρέα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ : Παγκύπριος σύνδεσμος οπαδών ΑΕΚ σύνδ. Λάρνακας . Μιχαήλ Κουτσόφτα 4 7040 Ορόκλινη Κύπρος (τηλ. Επικοινωνίας 00357-99-884960- Χατζηκώστας Κ. ή 00357-24-656631 ΑΕΚΟ-περίπτερο *ΚΑΣΠΑΡΗΣ* Φαξ. 00357-24-622837 email : koshatzi @ avacom.net
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002