Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Μαρτίου 10, 2009

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ...


«Να δουλέψω με τον Μπάγεβιτς» 10-03-2009
Την επιθυμία του να δουλέψει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς εξέφρασε με δηλώσεις του ο Λεονάρντο. Ο άσος του Λεβαδειακού, ο οποίος αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, τόνισε ότι γνωρίζει καλά τον Σέρβο τεχνικό, τον οποίο είχε συμφωνήσει να ακολουθήσει στον Ερυθρό Αστέρα κατά το παρελθόν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεονάρντο στην εφημερίδα, SportDay
«Από την πρώτη στιγμή που αγωνίζομαι στην Ελλάδα, περνάω όμορφα. Από τη δεύτερη χρονιά μου όμως στον Θρασύβουλο έμαθα πολλά πράγματα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θέλω να δουλέψω οπωσδήποτε.
Τη δεύτερη χρονιά μου στον Θρασύβουλο ήθελε να με πάρει στη Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα. Είχαμε συμφωνήσει αλλά ένα μήνα πριν τελειώσει το συμβόλαιό μου, έφυγε από κει κι έτσι χάλασε η μεταγραφή. Θέλω να παίξω σε μεγάλη ομάδα. Αυτό είναι το όνειρό μου. Είναι ωραίο να διαβάζεις στις εφημερίδες ότι ενδιαφέρονται μεγάλες ομάδες. Δείχνει ότι η δουλειά σου φαίνεται.
Πριν τέσσερα χρόνια με δοκίμασαν στην ΑΕΚ. Ημουν μικρός και κατάλαβα την απόφαση του Σάντος, ότι ήθελε να πάρει παίκτες-ονόματα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ηθελα πολύ πάντως να μείνω. Δεν απογοητεύτηκα ωστόσο. Σήκωσα το κεφάλι μου και πιστεύω τώρα ότι είμαι σε πολύ καλό δρόμο».
Κυανέρυθρο πακέτο 10-03-2009
Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση των Φαμπιάν Εστογιάνοφ και Γιάννη Μανιάτη μετέφερε στον Πανιώνιο άνθρωπος εμπιστοσύνης του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η Ενωση έκανε σαφές ότι θέλει τους δύο παίκτες, όμως ζήτησε πίστωση χρόνου μέχρι να ξεκαθαρίσει το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή της. Στην Εθνική Πορτογαλίας κλήθηκε από τον Κάρλος Κεϊρός ο Εντίνιο. Λεονάρντο: «Να δουλέψω με Μπάγεβιτς».Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κάνει τον προγραμματισμό της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν στη λογική του χαμηλού μπάτζετ και μέχρι στιγμής προωθεί και δουλεύει τις λύσεις ελεύθερων ή φθηνών ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, ο Σέρβος τεχνικός έχει έτοιμη και λίστα με πιο ακριβές περιπτώσεις από την οποία η ΑΕΚ θα ψωνίσει μόνο στην περίπτωση που το καλοκαίρι προκύψουν νέοι επενδυτές, οι οποίοι θα ενισχύσουν οικονομικά την ΠΑΕ. Τα δύο ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή αυτής της λίστας είναι ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ και ο Γιάννης Μανιάτης.
Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου αρέσουν πολύ στον Ντούσκο, ο οποίος θα ήθελε πολύ να τους έχει στο ρόστερ της Ενωσης την επόμενη περίοδο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωπος που δήλωνε ότι λειτουργεί για λογαριασμό του Μπάγεβιτς έκανε ήδη μια πρώτη κρούση σε ανθρώπους του Πανιωνίου, εκφράζοντας το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και ζητώντας από αυτούς να μη βιαστεί η ομάδα της Νέας Σμύρνης να πουλήσει τους δύο παίκτες πριν μιλήσει με την ΑΕΚ. Κι αυτό διότι, όπως φέρεται να είπε ο διαμεσολαβητής, η Ενωση είναι αποφασισμένη να κάνει πρόταση για την απόκτησή τους αν της το επιτρέψουν οι οικονομικές δυνατότητες που θα έχει μετά το τέλος της σεζόν.
Στην Εθνική ο Εντίνιο
Στην προεπιλογή του Κάρλος Κεϊρός για την Εθνική Πορτογαλίας συμπεριλήφθηκε ο Αρνάλντο Εντίνιο! Ο 27χρονος φορ είναι ανάμεσα στα 38 ονόματα που ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός για το ματς με τη Σουηδία του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς (28 Μαρτίου, για τα προκριματικά του Μουντιάλ) και το φιλικό με τη Νότια Αφρική τρεις μέρες αργότερα. Ο Εντίνιο είναι ένας από τους επιθετικούς που κάλεσε ο Κεϊρός, μαζί με τους Βαρέλα (Αμαδόρα), Νούνο Γκόμες (Μπενφίκα), Πόστιγκα (Σπόρτινγκ), Σα (Μπράγκα), Αλμέιδα (Βέρντερ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002