Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Μαρτίου 15, 2009

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ..

Στην παρούσα φάση και προσπαθώντας να “σώσει” μια χρονιά η οποία ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα, το τελευταίο πράγμα από το οποίο έχει ανάγκη η ΑΕΚ είναι από μπλαζέ συμπεριφορές, από ποδοσφαιριστές οι οποίοι μοιάζουν λες και δεν έχουν την όρεξη να τη βοηθήσουν. Και από άλλους που δεν έχουν τη διάθεση να συνεργαστούν με τους συμπαίκτες τους. Αν μη τι άλλο, οι τελευταίες εμφανίσεις και η συχνότητα με την οποία ο προπονητής αναδείκνυε διαρκώς νέους ήρωες, κατέδειξαν ότι δεν χρειάζονται χάρες σε εκείνους που δεν λένε να καταλάβουν τι διακυβεύεται τους επόμενους δύο μήνες.

Ο Μπάγεβιτς δεν είχε κανένα λόγο να επαναφέρει τον Χουανφράν στη βασική ενδεκάδα για να τον βλέπει να διαμαρτύρεται στο βοηθό διαιτητή κι ενώ ο ίδιος έκανε το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Όπως επίσης δεν είχε υποχρέωση να δώσει ακόμη μία ευκαιρία στον Μαντούκα ώστε στην τελευταία φάση του αγώνα (κι ενώ είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή, άρα ήταν πιο “φρέσκος” και όφειλε να προσπαθήσει και να τρέξει περισσότερο), να μαρκάρει με τα μάτια τον Σταυρακάκη λέγοντάς του… “ορίστε, κάνε τη σέντρα σου, να μην σε ενοχλώ κιόλας”.

Ο προπονητής ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής στους τραυματίες που επέστρεψαν και μόνο ο Παντελής Καφές (που παρεμπιπτόντως πάντοτε είναι εξαιρετικός με τον Μπάγεβιτς προπονητή) δικαίωσε την επιλογή του. Για τους προαναφερθέντες, μάλλον το μετάνιωσε! Ο Ισπανός ήταν μια μόνιμη τρύπα στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Βραζιλιάνος ο γνωστός… άνευρος ποδοσφαιριστής, η ποιότητα του οποίου τελικά διαπιστώνεται μόνο στις προπονήσεις. Και φτάνουμε στον Ράφικ Τζεμπούρ… Όση μπάλα ξέρει, τόσο “μονοφαγάς” είναι. Μοιάζει να παίζει για τον εαυτό του, όχι για την ομάδα. Και σίγουρα δεν αξίζει στον Εντίνιο να μην παίρνει δευτερόλεπτο συμμετοχής όταν ο Αλγερινός παραμένει τόσο φλύαρος και ατομιστής.

Η ποιότητα δεν συνεπάγεται κι επιβολή! Ας παίζει ο Ζεράλδο Άλβες στο αριστερό άκρο της άμυνας κι ας μην είναι αυτή η φυσική θέση του. Διότι αντιλαμβάνεται την ευκαιρία που του δίνεται και “σκίζεται” για την ομάδα και τη φανέλα που φοράει. Ας χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή ο Ελ Χατζί Ντιουφ κι όχι ο Μαντούκα ο οποίος έκανε όλο το γήπεδο να τον καταριέται για τη νωχελικότητά του. Και ναι, να πάρει κι άλλες ευκαιρίες ο Δημήτρης Κουτρομάνος κι ας μην ήταν καλός στο συγκεκριμένο ματς. Τουλάχιστον ήταν πάντοτε μαχητικός και είχε νεύρο στο παιχνίδι του. Σεβόταν τη φανέλα που φορούσε και προσπαθούσε να ανταποκριθεί.

Για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, μπορώ πολλά να γράψω. Όμως δεν θέλω να εκθειάζω τόσο το ταλέντο του, όσο το στυλ του… Είναι ξεχωριστό μετά από τόσα χρόνια να βλέπεις έναν έλληνα ποδοσφαιριστή σε μικρή ηλικία να σε προϊδεάζει με τη φινέτσα του και το αρχοντικό παίξιμό του ότι θα διαγράψει σπουδαία καριέρα. Τον φαντάζομαι μια μέρα να φορά τη φανέλα με το νο. 10 και να ταξιδεύει τους φίλους της ΑΕΚ σε μαγικές βραδιές. Δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω πιπέρι στο στόμα μου ή καρφίτσες στα δάχτυλά μου (επειδή καταγράφουν τις σκέψεις μου), όμως θέλω να πιστεύω ότι ένας νέος Βασίλης Τσιάρτας δημιουργείται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002