Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Μαρτίου 10, 2009

ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ..ΜΕ ΘΥΜΗΣΕΣ ΠΑΛΙΕΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..


Στις Σέρρες η ΑΕΚ απέδειξε ότι και στις κακές της μπορεί να παράγει μικρά διαμαντάκια. Να έχει επιτέλους στο χορτάρι, ένα εμπνευσμένο τρίο. Να παίζει 45 λεπτά έτσι όπως θέλει να τη βλέπει και ο πιο απαιτητικός οπαδός της.
Δεν ξέρω αν αυξήθηκε ο αριθμός αυτών που γέλασαν και μειώθηκε αυτών που έκλαψαν με την πεντάρα στις Σέρρες. Θέλω επίσης να τηλεφωνήσω στον Κιντή (αν επέστρεψε από την Αμερική), για να μου δώσει την δική του εκτίμηση, αν δηλαδή μειώθηκε ο αριθμός αυτών που χέστηκαν που η ΑΕΚ έβαλε πέντε γκολ στις Σέρρες ή αν έμεινε στα ίδια ύψη και με την ίδια κατανάλωση χαρτιού (υγείας): 970. (Και για όσους έχασαν επεισόδια, μετά την έκρηξη Μπάγεβιτς στο ματς με την Ξάνθη, ο Κιντής έκανε την ακόλουθη δήλωση στον Πανούτσο: «Δέκα χάρηκαν, είκοσι κλαίνε και 970 χέστ...αν επειδή η ΑΕΚ κέρδισε την Ξάνθη...»)
Να σοβαρευτούμε όμως. Εμφάνιση σαν κι αυτή στις Σέρρες, μόνο χαρά και ικανοποίηση δίνει. Για τους υπεραισιόδοξους και ελπίδα. Εγώ τα διαχωρίζω, και δεν συνδέω την εμφάνιση της Κυριακής, με το αύριο, με αυτό που πρέπει να γίνει για να πάρει η ΑΕΚ (επιτέλους) ένα πρωτάθλημα. Για να πειστώ ότι υπάρχει ελπίδα από το συγκεκριμένο ρόστερ, θα πρέπει το εμπνευσμένο τρίο των Σερρών (Μπλάνκο, Σκόκο, Τζιμπούρ) να μου το ξαναδείξει κι άλλες φορές στα 11 ματς που απομένουν μαζί με τα πλέι οφ. Και φυσικά στο Κύπελλο.
Δόξα τω Θεώ υπάρχουν παιχνίδια αρκετά, για να υποχρεώσει ο Σκόκο όλους όσους τον αμφισβητούν (και μαζί κι εμένα) να αλλάξουν γνώμη για το αν μπορεί να παίξει για την ομάδα και σε υψηλό επίπεδο.
Για το αν μπορούν να βρεθούν, να συνεργαστούν Μπλάνκο και Τζιμπούρ. Στις Σέρρες, το εμπνευσμένο τρίο, άγγιξε την τελειότητα. Το δείγμα είναι ακόμα μικρό, θέλουμε κι άλλα πολλά ακόμα να δούμε.
Δεν είναι ώρα να γκρινιάζουμε, αλλά καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο ρόστερ, αν τα βάλουμε στη ζυγαριά, περισσότερο κακοποίησε το ποδόσφαιρο (και μαζί τα δικά μας ματάκια που πόνεσαν), παρά έπαιξε ποδόσφαιρο. Τα κουσούρια της ομάδας είναι δεδομένα, και δεν γίνονται delete από ένα 3-0 επί του Πανιωνίου ή από το 5-1 στις Σέρρες, οι μοναδικές μη ψυχοβγαλτικές νίκες μέσα στη σεζόν.
Ο Μπάγεβιτς την έχει συμμαζέψει την ομάδα. Δεν θα μιλήσω για θεαματική βελτίωση κι ας είναι στον β’ γύρο πρώτη η ΑΕΚ μαζί με τον Ολυμπιακό (από 23 βαθμούς).
Υπάρχει μια τάξη, υπάρχουν διακριτοί ρόλοι, υπήρχε σε κάποια ματς (όχι πολλά είναι η αλήθεια) η εικόνα ομάδας που ξέρει να παίζει (και) θεαματικά, τεχνικά, επιθετικά, που ξέρει να αξιοποιεί το ποδόσφαιρο κυριαρχίας.
Στα συν του Μπάγεβιτς, ότι έκανε κάπως υποφερτά τα άκρα της άμυνας με αλχημείες (ή αλλιώς εμπνεύσεις) τύπου Τζεράλντο. Ότι δίνει χρόνο συμμετοχής στους μικρούς και ήδη ένας απ’ αυτούς αρχίζει δειλά δειλά να παίζει σαν μεγάλος. Για τον Ταχτσίδη λέω που για την ηλικία του έκανε πολύ προχωρημένο ματς στις Σέρρες. Λίγη έκρηξη να αποκτήσει και του χρόνου δεν θα βγαίνει από την ενδεκάδα.
Η χρονιά μπορεί να κλείσει μόνο με νίκες ως την 30η αγωνιστική. Μετά το «Χ» στη Λάρισα είχα γράψει ότι η ΑΕΚ θα κάνει 9 σερί νίκες μέχρι τη λήξη. Μετράει 4, θέλει άλλες 5, με δυο εξόδους από το λεκανοπέδιο, στην Κομοτηνή και στο Ηράκλειο. Δεν έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία, απλώς με τις νίκες, η ομάδα κερδίζει πόντους σε αυτοπεποίθηση, σε ψυχολογία, ενόψει και των πλέι-οφ και κυρίως ενόψει του τελικού Κυπέλλου, αν ξεπεράσει όπως είναι το φυσιολογικό, το εμπόδιο του Πανσερραϊκού. Αν σ’ αυτές τις νίκες έχει ουσιαστική συμμετοχή ο Σκόκο ακόμα καλύτερα. Αν σ’ αυτές τις νίκες τα βάζει ο Μπλάνκο και αναδειχτεί πάλι πρώτος σκόρερ, θα είναι το τέλειο. Κι αν μέσα από τις νίκες, ξεχωρίσει η ικανότητα, το ταλέντο, η προοπτική των μικρών, αυτό θα είναι το ιδανικό για την ΑΕΚ. Το λαχείο...
ΥΓ: Με ρώτησε ένας φίλος, γιατί δεν τα δίνει τα 2,5 εκατομμύρια η ΑΕΚ για τον Πελετιέρι και θέλει να το παζαρέψει. «Καλά κάνει και το παζαρεύει, κι εγώ πιστεύω ότι είναι πολλά τα 2,5. Και στο κάτω κάτω δεν της περισσεύουν για να τα δώσει» του απάντησα. «Κι αν έρθει ο Μελισσανίδης, δεν θα τα δώσει;» με ρωτάει στο καπάκι. Η απάντηση μου (μάλλον) τον καθησύχασε: «Θέλω να πιστεύω πως αν έρθει ο Μελισσανίδης, θα ψάξει για κάτι καλύτερο στη συγκεκριμένη θέση. Έναν Κατσουράνη ας πούμε. Πέρσι το καλοκαίρι, αν έμπαιναν στην ΑΕΚ, Μελισσανίδης και Ρέστης, οι δυο πρώτες μετεγγραφές που είχαν σκοπό να κάνουν ήταν ο Κατσουράνης και ο Σαμαράς που τότε ανήκε ακόμα στη Μάντσεστερ Σίτι. Δηλαδή την ομάδα στην οποία μπήκε μέτοχος ο Ρέστης...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002