Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Αυγούστου 02, 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚ..


Η απόκτηση ενός δεξιού μπακ περνά σε πρώτο πλάνο στην ΑΕΚ και αποφάσεις θα υπάρξουν στη συνάντηση που θα έχουν τη Δευτέρα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Νίκο Θανόπουλο. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έχει ξεχωρίσει τέσσερις περιπτώσεις παικτών με στοιχεία που του αρέσουν και μία εξ αυτών θα… προκριθεί. Μία εξ αυτών είναι ο Σιμπονίσο Γκάξα, ο Νοτιοαφρικανός άσος που αγωνίζεται στη Μαμελόντι Σαντάουνς της πατρίδας του. Ο 25χρονος μπακ είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας του έχοντας 23 συμμετοχές. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά θα απαιτηθούν πάνω από 600.000 ευρώ για την απόκτησή του. Πιο προσιτή λύση είναι αυτή του Πάμπλο Χέρες. Ο 25χρονος μπακ της Κολόν, που μπορεί να αποκτηθεί έναντι 400.000 ευρώ, δήλωσε στη «SportDay» πως επιθυμεί διακαώς να μετακομίσει στην ΑΕΚ. «Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για μένα, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμη. Μου έχει πει ο μάνατζέρ μου πως αυτές τις μέρες θα μάθουμε αν η ελληνική ομάδα θα υποβάλει εν τέλει επίσημη πρόταση, οπότε κάνουμε υπομονή μερικές μέρες ακόμη. Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί θέλω πολύ να παίξω στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, με φανατικό κοινό και ιστορία. Έχω τρομερή όρεξη για το επόμενο βήμα, γνωρίζω ότι πρόοδο για μένα θα συνιστά μια μεταγραφή στην Ευρώπη και η ΑΕΚ αποτελεί εξαιρετική προοπτική, γι' αυτό και δεν θα το κουράσω πολύ στο μυαλό μου αν έρθει πρόταση», είπε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής.
Επανέρχεται για Τζεμπούρ το Ανόβερο Βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Ράφικ Τζεμπούρ θα καταθέσει το Ανόβερο. Το 1,5 εκατ. ευρώ που πρόσφερε σε πρώτη φάση ο γερμανικός σύλλογος απορρίφθηκε ασυζητητί από την διοίκηση της ΑΕΚ και πλέον αναμένεται ως τη Δευτέρα η δεύτερη πρόταση. Άλλωστε με τις υποχρεώσεις του στο γερμανικό πρωτάθλημα να αρχίζουν στις 8 Αυγούστου, το Ανόβερο δεν έχει πολλά περιθώρια για καθυστερήσεις. Ο Γαλλοαλγερινός φορ είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στη συγκεκριμένη ομάδα και παρότι δεν είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών της Bundesliga, θεωρεί πως μπορεί να αποτελέσει το σκαλοπάτι του για κάτι μεγαλύτερο. Το Ανόβερο προσφέρει στον Τζεμπούρ τριετές συμβόλαιο και οι επαφές με τον παίκτη είναι σε καλό δρόμο.
Δουλειά στο 4-3-3
Έμφαση στην τακτική δίνει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στις προπονήσεις της ΑΕΚ και το Σάββατο δούλεψε πάνω στο 4-3-3. Ο 61χρονος προπονητής χρησιμοποίησε τους Κουτρομάνο, Καράμπελα, Κυργιάκο (έφτασε αργοπορημένος στην πρωινή προπόνηση), Ζεράλντο (ελλείψει του Μαϊστόροβιτς), Μάκο, Καφέ, Μαντούκα, Τζεμπούρ, Σκόκο, Μπλάνκο κι έμεινε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα. Την προσεχή Τετάρτη (19:00) η ΑΕΚ αναμετράται με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στο πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους.
Μένει ο Αραμπατζής Την απόφασή του να μείνει στην ΑΕΚ και να παλέψει αρχικά για μία θέση στη 18αδα με τον Μίλαν Λούκατς ανακοίνωσε στον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο Γιάννης Αραμπατζής. Ο 25χρονος τερματοφύλακας είχε πρόταση από την Κέρκυρα, αλλά προτίμησε να παραμείνει παρότι ο Σερβοέλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να του εγγυηθεί τη θέση του δεύτερου γκολκίπερ πίσω από τον Σεμπαστιάν Σάχα. *
Πατέρας για τρίτη φορά έγινε το Σάββατο ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιές κοριτσάκι, το δεύτερο της οικογένειας, ενώ έχουν κι έναν μικρό γιο. Ο Σουηδός στόπερ επιστρέφει απόψε από την πατρίδα του για να ενσωματωθεί και πάλι στην προετοιμασία.
**
Ολοκληρώθηκε η δοκιμή του Ανδρέα Χρόνη στην αγγλική Μπράιτον και ο 20χρονος αριστερός μπακ επιστρέφει στην Αθήνα, αφού ο σύλλογος που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας δεν θα τον αποκτήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002