Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Ιουλίου 17, 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ,..

Αυτή η ΑΕΚ έχει στοιχεία που αρέσουν. Στοιχεία που όσο κι αν προσπαθούσες να τα δεις  πέρυσι δεν τα έβρισκες. Δεύτερο φιλικό προετοιμασίας και η ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου είναι εκείνη που δημιουργεί προσδοκίες για κάτι καλό. Κατά διαστήματα σωστό ποδόσφαιρο, με συνεχή κίνηση στο χώρο, η μπάλα να φεύγει με τη μία από τα πόδια των παικτών και τρία γκολ απέναντι στην άσημη Σβατς. Η Ένωση έβγαλε στο γήπεδο πράγματα που δουλεύει στην προπόνηση: Πίεση, παιχνίδι από τα άκρα και κίνηση στο χώρο.Ο αντίπαλος δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί ούτε καν... υπολογίσιμος. Περισσότερο για ξεμούδιασμα ήταν αυτό το φιλικό με τη Σβατς και φυσικά να δει ο Μπάγεβιτς κάποια πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας που έχουν δουλευτεί στις προπονήσεις. Και στο πρώτο ημίχρονο τα είδε.
Μπορεί το πρώτο τέταρτο να βρήκε την ΑΕΚ... μουδιασμένη. Οι παίκτες να έβρισκαν να βρουν τα πατήματά τους, μετά όμως από το συγκεκριμένο χρονικό σημείο η ομάδα ρόλαρε. Με σύστημα 4-2-3-1 τον Λυμπερόπουλο σε ρόλο κλειδί πίσω από τον Μπλάνκο, εξτρέμ τους Λεονάρντο και Σκόκο, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, τους Γκέντσογλου - Καφέ αμυντικά χαφ, τον Δέλλα με τον Μαϊστόροβιτς κεντρικό αμυντικό δίδυμο και πλάγια μπακ τους Γεωργέα (αντικαταστάθηκε στο 38' από τον Αργυρίου), Καράμπελα η ΑΕΚ έβαλε τη μπάλα κάτω και την κυκλοφόρησε. Είδαμε για δεύτερο σερί φιλικό στοιχεία που πέρυσι δεν βλέπαμε. Αρκετές φορές να φύγει η μπάλα με τη μία, να γίνεται κίνηση στο χώρο και να υπάρχει πίεση προς τον αντίπαλο.Η Σβατς με σύστημα 4-3-2-1 είναι μία ομάδα πολύ χαμηλού επιπέδου. Δεν απείλησε διόλου τον Λούκατς και προσπάθησε μόνο να αμυνθεί. Μάταια όμως. Η ΑΕΚ ήταν πολλές σκάλες πάνω από αυτή. Το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου (με τα γκολ των Μπλάνκο, Γκέντσογλου και Λυμπερόπουλου) είναι για την... ιστορία.
Η ουσία είναι το γεγονός ότι η ΑΕΚ έκανε πράγματα που δουλεύονται στην προπόνηση και από τον πάγκο ο Μπάγεβιτς να εκνευρίζεται όταν καθυστερούσε η ανάπτυξη και πιάστηκε τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο να φωνάζει «γρήγορα, γρήγορα». Έτσι θέλει να είναι η ΑΕΚ τη νέα σεζόν. Πιεστική όταν ο αντίπαλος αποκτά κατοχή και ταχύτατη να βγαίνει στην επίθεση, με τη μπάλα να περνά από τα πλάγια και να γεμίζει η αντίπαλη περιοχή από επιθετικούς και κρυφούς φορ (ο Καφές επί παραδείγματι). Εικόνα που εμφάνισε η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Και βέβαια Λύμπε και Μπλάνκο έσμιξαν ξανά και πέτυχαν από ένα γκολ θυμίζοντας στους οπαδούς της ΑΕΚ την σαιζόν 2007-2008 και την θαυμάσια συνεργασία τους.
Το δεύτερο μέροςΣτην επανάληψη ο Μπάγεβιτς άλλαξε όλη την ομάδα, κρατώντας μόνο στο παιχνίδι τον... θεατή Μίλαν Λούκατς και φυσικά τον Αργυρίου που στο πρώτο μέρος αγωνίστηκε ελάχιστα λεπτά και σαν δεξί μπακ. Στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Μανωλάς με τον Γιάχιτς, αριστερό μπακ ο Λαγός, αμυντικά χαφ οι Μάκος, Ιντζόγλου, μπροστά τους σε ρόλο... Λυμπερόπουλου ο Έντερ, δεξί εξτρέμ ο Μπερνς, αριστερό ο Τσαμουρλίδης και στην επίθεση ο Παυλής. Η ΑΕΚ του δευτέρου ημιχρόνου δεν είχε καμία σχέση με αυτή την πρώτη. Έλειπε η σπιρτάδα, έλειπε η σωστή ανάπτυξη και η ομάδα... κωλούσε στο να δημιουργήσει φάσεις από τα πλάγια. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη έγινε στο 77' όταν μετά από σέντρα του Έντερ από τα αριστερά (είχε περάσει σαν αριστερό εξτρέμ μετά την είσοδο του Φροξυλιά στη θέση του Τσαμουρλίδη σο 73') και κεφαλιά του Μπερνς στο οριζόντιο δοκάρι. Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου λοιπόν δεν μπόρεσε να διακριθεί, δικαιολογείται βέβαια από την... μορφή της. Αντίθετα εκείνη του πρώτου μέρους και σε συνδυασμό με το πρώτο φιλικό, αφήνει ελπίδες για κάτι πολύ καλύτερο στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002