Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιουλίου 25, 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΕΣ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ..!!

Αφήνοντας το τζετ λαγκ να την επηρεάσει μόνο στο πρώτο 20λεπτο, η ΑΕΚ συνέτριψε με 5-3 τη Σίδνεϊ FC στον πρώτο της αγώνα στην Αυστραλία και ικανοποίησε τους φιλάθλους της στην Ελλάδα που ξενύχτησαν να τη δουν, αλλά και τους περίπου 5.000 ομογενείς στις εξέδρες. Εξαιρετική κυκλοφορία στο κέντρο και επιθέσεις-φωτιά από την τετράδα της επίθεσης. Λεονάρντο (30'), Μπλάνκο (37'), Λυμπερόπουλος (60'), Σκόκο (74') και Καφές (77') τα γκολ της «Ένωσης», που όμως παρουσίασε αδυναμίες στην άμυνα και δέχτηκε τα δύο πρώτα γκολ από σοβαρά λάθη του Καφέ και του Αραμπατζή. Την Τετάρτη στις 11:00 (ώρα Ελλάδος) το δεύτερο και πιο σοβαρό τεστ, απέναντι στην Μπλάκμπερν.

Ο αγώνας...


Το 4-2-3-1 θα είναι το βασικό σύστημα της ΑΕΚ την ερχόμενη σεζόν και αυτό δοκίμασε σε ένα ακόμη φιλικό ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ελλείψει των Νταντόμο και Ντιόπ, που προορίζονται για τη θέση του αριστερού μπακ και του δεύτερου κεντρικού χαφ αντίστοιχα, Λαγός και Γκέντσογλου βρήκαν θέση στην ενδεκάδα, όπως και ο Γιάχιτς που δοκιμάστηκε ως δεξί μπακ. Η «Ένωση», πιθανώς επηρεασμένη ελαφρά και από το τζετ λαγκ, αντιμετώπιζε προβλήματα ανάπτυξης στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Οι Αυστραλοί με καλά οργανωμένη άμυνα και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα κρατούσαν τους «κιτρινόμαυρους» μακριά από την περιοχή τους, με εξαίρεση ένα αδύναμο πλασέ του Λαγού στο 18’.


Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 30’, όταν Λεονάρντο και Λυμπερόπουλος συνεργάστηκαν υπέροχα, ο Μεσσήνιος φορ σέρβιρε με τη μία στον Βραζιλιάνο που μπήκε από αριστερά στην περιοχή και με δεξί πλασέ «κούνησε» τα αντίπαλα δίχτυα. Η χαρά των ομογενών στις εξέδρες κράτησε λίγα δευτερόλεπτα, αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Καφές, κορυφαίος κατά τα άλλα της ομάδας του στο πρώτο 45λεπτο, έχασε τον αντίπαλό του σε εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνε με το χέρι την μπάλα. Ο Μπροσκ δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα και ισοφάρισε για τη Σίδνεϊ FC στο 32’, πετυχαίνοντας το πρώτο τέρμα σε βάρος των «κιτρινόμαυρων» στη φετινή τους προετοιμασία.


Η «Ένωση» ανέκτησε γρήγορα το προβάδισμα. Στο37’ ο Λεονάρντο εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Καφές πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Μπλάνκο πετάχτηκε στο δεύτερο και με προβολή πέτυχε το 2-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.


Ένα ακόμη «δώρο» στη Σίδνεϊ FC για την πολύ καλή της φιλοξενία έκανε η ΑΕΚ στο ξεκίνημα της επανάληψης. Ο Αραμπατζής προσπάθησε να ντριμπλάρει τον Μπροσκ στη μικρή του περιοχή κι αυτός τον τιμώρησε κλέβοντας την μπάλα και ισοφαρίζοντας σε 2-2. Λίγο έλειψε να απαντήσουν άμεσα οι «κιτρινόμαυροι», αλλά ο πολύ δραστήριος Λεονάρντο είδε το πλασέ του μετά από την καταπληκτική πάσα του Μπλάνκο στην πλάτη της άμυνας να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Νετσέφσκι. Δεν συνέβη το ίδιο όμως στο 60’, όταν σε αντεπίθεση της «Ένωσης», ο Σκόκο τροφοδότησε τον Λυμπερόπουλο, ο οποίος «άδειασε» έναν αντίπαλο με προσποίηση, έφερε την μπάλα στο αριστερό και από εκεί στον ουρανό των διχτύων των διοργανωτών για το 3-2.


Η αντικατάσταση του Μπλάνκο από τον Μπερνς δεν έκοψε τη φόρα της ΑΕΚ, που έφτασε το σκορ σε μεγάλα επίπεδα. Στο 74’ ο Σκόκο «τσίμπησε» την μπάλα από τον Ντάνινγκ και σκόραρε με σουτ από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 77’ ο Καφές πήρε το ριμπάουντ από σουτ του Λυμπερόπουλου που αποκρούστηκε και έγραψε το 5-2. Ο επίλογος του αγώνα γράφτηκε από τους γηπεδούχους, που στο 89’ περιόρισαν την έκταση της ήττας με κεφαλιά του Τιάμ που εκμεταλλεύτηκε μία ολιγωρία στα μετόπισθεν της ΑΕΚ.


Η σύνθεση της ΑΕΚ:
Αραμπατζής, Λαγός, Γιάχιτς, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς (83’ Δέλλας), Γκέντσογλου, Καφές, Σκόκο (86’ Μάκος), Λεονάρντο (76’ Έντερ), Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο (62’ Μπερνς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002