Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιουλίου 15, 2010

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ !!

Το πιο ευχάριστο απόγευμα πέρασαν οι παίκτες της ΑΕΚ από την ημέρα που ήρθαν στο Ζέεφελντ. Μία προπόνηση που είχε ένταση, που είχε άσκηση γρήγορης ανάπτυξης, που είχε τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ να παίρνει κανονικά μέρος σε όλη την προπόνηση και επίσης είχε τελειώματα φάσεων. Εκεί όπου έγινε ο... χαμός (με την καλή έννοια). Οι παίκτες ο ένας πίσω από τον άλλον στήθηκαν στη σέντρα με μία μπάλα στα πόδια. Ο Μπάγεβιτς ήταν στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ζητούσε δυνατή πάσα για να την στρώσει για σουτ. Το... πάρτι το ξεκίνησε ο Δέλλας. Ο Μπάγεβιτς του στρώνει τη μπάλα και ο «Τράι» σκάβει μαεστρικά τη μπάλα στέλνοντάς τη στα δίχτυα του Αραμπατζή. Οι συμπαίκτες του ξεσπούν σε χειροκροτήματα, σε πανηγύρια και ο Δέλλας με στυλ και γελώντας να λέει «το νου σας ρεμάλια»! Ο Γεωργέας αμέσως μετά προσπάθησε να απαντήσει. Ο Μπάγεβιτς του στρώνει τη μπάλα και πάει να tην σκάψει όπως ο Δέλλας. Στην προσπάθειά του φωνάζει: «Αυτό έκανες;». Η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και γύρισε πίσω στην... ουρά γελώντας τη στιγμή που οι συμπαίκτες του τον πείραζαν με ατάκες σαν και αυτή του Λυμπερόπουλου «Ε, ρε μάγε! Ε, ρε μάγε!» ή του Μπάγεβιτς: «Εσύ όλο πάρ'το λες και δεν το βάζει», για να γυρίσει μετά ο προπονητής στους τερματοφύλακες και να τους πει: «Αφήστε να μπει κανένα σουτ του Γεωργέα να τελειώνουμε με αυτόν». Μετά από λίγο πάντως επιχείρησε το ίδιο ο «Φούλης» και το πέτυχε. «Πού πααααας;» φώναξε στο Λούκατς βλέποντάς τον να βγαίνει από την εστία του και τον πέρασε από πάνω. Σημείωση: Δεν το... άφησε ο Σέρβος τερματοφύλακας
Σε κάθε καλή προσπάθεια είτε απόκρουση, είτε ωραίο σουτ και γκολ, οι παίκτες μοίραζαν μπράβο, χειροκροτήματα και επιφωνήματα. Όλο αυτό το διάστημα και το κλίμα... χαβαλέ έδειχνε να το απολαμβάνει και ο ίδιος ο Μπάγεβιτς που γελούσε με ό,τι άκουγε από τους παίκτες του στα μεταξύ τους πειράγματα.
Για να φτάσουμε σιγά στο τέλος της άσκησης. «Όποιος βάζει γκολ θα πηγαίνει για αποθεραπεία» λέει ο Μπάγεβιτς και ξεκινούν όλοι. Ο Λυμπερόπουλος σκοράρει, το ίδιο και ο Δέλλας, ο Έντερ, ο Γκέντσογλου, ο Ντιόπ και άλλοι. Στο φινάλε έμειναν οι Παυλής, Γεωργέας, Λαγός, Ιντζόγλου και Μανωλάς προσπαθώντας να πετύχουν γκολ. Οι υπόλοιποι λίγα μετρά μακριά τους παρακολουθούσαν κάνοντας παράλληλα κοιλιακούς και διατάσεις, συνεχίζοντας όμως τα πειράγματα. Ο Παυλής κάνει ένα σουτ και στέλνει τη μπάλα μακριά. «Σιγά το νύχι!» του φώναξε από μακριά ο Λυμπερόπουλος. Η αποθέωση ήταν όταν έκανε σουτ ο Μανωλάς. Είχε... τρελαθεί να σκοράρει. Έπιασε μερικά εξαιρετικά σουτ όμως οι Αραμπατζής, Μοσχονάς και Λούκατς τον νίκησαν. Χτυπιόταν σαν τρελός που δεν έβαζε γκολ και ο Μπάγεβιτς γελούσε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έμεινε και τελευταίος να προσπαθεί να σκοράρει, αφού νωρίτερα ο Λαγός τα είχε καταφέρει με τους συμπαίκτες του να τον αποθεώνουν και αυτός να δείχνει με τα χέρια του τον ουρανό. Κάτι σαν λύτρωση. Ο Μανωλάς όμως εκεί να προσπαθεί. «Έλα Κώστα, μπορείς» του έλεγαν οι συμπαίκτες του κάθε φορά που ο Μπάγεβιτς του έστρωνε τη μπάλα.
Τελικά το γκολ ήρθε. Αρχικά επιχείρησε ανάποδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002