Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Οκτωβρίου 28, 2010

ΠΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ..

Μετά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ, η ΑΕΚ ρίχνεται στη «μάχη» και του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου σήμερα το απόγευμα αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό, στο γήπεδο της Κομοτηνής, στο πλαίσιο της φάσης των «32». Ένας θεσμός που κρύβει πολλές εκπλήξεις, με την Ένωση να έχει πέσει αρκετές φορές «θύμα» αυτών. Με σκοπό να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο και με τη σοβαρότητα που διακρίνει την ομάδα, από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της, η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανθρακικού στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ώστε να προχωρήσει στην επόμενη φάση, σε έναν θεσμό που αποτελεί εκ των βασικών της στόχων για τη φετινή περίοδο.
Τα αγωνιστικά προβλήματα βεβαίως δεν λείπουν, αλλά όταν δεν τα επικαλείσαι σε ένα ντέρμπι όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό, δεν μπορείς να τα χρησιμοποιείς για ένα ματς με αντίπαλο χαμηλότερης κατηγορίας και ασφαλώς δυναμικότητας. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Κομοτηνή με 8 απουσίες. Νίκος Λυμπερόπουλος και Χρήστος Πατσατζόγλου, αν και προπονούνται πλέον με την υπόλοιπη ομάδα, δεν κρίθηκαν έτοιμοι από τον προπονητή τους και έμειναν στην Αθήνα. Οι Νίκος Γεωργέας, Κώστας Μανωλάς και Πάπα Μπούμπα Ντιόπ συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, ενώ Νάτσο Σκόκο και Σάνελ Γιάχιτς ακολουθούν θεραπεία. Ως εκ τούτου, παρέμειναν και εκτός αποστολής. Στους παραπάνω προστέθηκε σήμερα και ο Νέιθαν Μπέρνς, ο οποίος υπέστη κάκωση προσαγωγού και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Σε αυτή την  προσπάθεια όμως, μπορεί να απουσιάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, όμως δεν θα λείπει ο κόσμος. Περίπου 3.000 Ενωσίτες οπαδοί αναμένεται να βρίσκονται στο πλάι των ποδοσφαιριστών στο ΔΑΚ Κομοτηνής, με την αποθέωση να ξεκινάει ήδη από χθες, όταν και περίπου 200 οπαδοί βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης για να «φτιάξουν» τους παίκτες. Όσο για τα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ, αυτά παραμένουν άγνωστα, καθώς κανείς πλέον δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του Ισπανού. Χωρίς να υπάρχει η παραμικρή δοκιμή, ώστε να γίνουν εκτιμήσεις, με τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και με τη δεδομένη κούραση που υπάρχει σε πολλούς παίκτες, η ενδεκάδα αποτελεί έναν μεγάλο… γρίφο. Πάντως, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως θα υπάρξουν αλλαγές στην αρχική σύνθεση, προκειμένου κάποιοι ποδοσφαιριστές να πάρουν «ανάσες» ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη και κάποιοι άλλοι που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, να επιστρέψουν στην ενδεκάδα.
Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας πάει στην παράταση. Αν και στην παράταση δεν υπάρχει νικητής, τότε οδηγούμαστε στα πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002