Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Οκτωβρίου 23, 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ..

Συγκλονιστικές ήταν οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά την προπόνηση του Σαββάτου και λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός προσπαθεί να ακουμπήσει στις καρδιές των παικτών, να τους ντοπάρει ψυχολογικά και βάζει μπροστά τον κόσμο για να το πετύχει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Μετά το άτυχο αποτέλεσμα κόντρα στην Άντερλεχτ προσπαθήσατε να ανεβάσετε την ψυχολογία των παικτών. Πιστεύετε ότι είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι;«Πρέπει να είναι έτοιμοι. Σε μια κοινωνία που ζει σε βαθιά οικονομική κρίση, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη, γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι οι οποίοι έχουν οικονομική αδυναμία αλλά θα έρθουν αύριο στο γήπεδο και θέλουμε να τους δώσουμε χαρά. Εμάς η διάθεσή μας είναι να προσφέρουμε τα πάντα, να κάνουμε τα πάντα. Βεβαίως σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μετράει το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι με την Άντερλεχτ το αφήνουμε πίσω, όπως επίσης και το παιχνίδι με τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική.
Θα παίξουν μόνο αυτοί που μαθαίνουν πραγματικά από τα λάθη τους και τις ήττες. Το να ανέβεις πάνω στο άρμα της νίκη είναι το πιο εύκολο πράγμα. Έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα και μαθαίνουμε από τις ήττες. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουμε μεγάλοι.

Δηλώσατε ότι πρέπει να μαθαίνουμε από τις ήττες. Τι κρατήσατε από το προηγούμενο παιχνίδι;«Πρέπει να παίξουμε επί ενενήντα λεπτά με μεγάλη ένταση και από την δική μου πλευρά δεν πρόκειται να δικαιολογηθώ, ούτε να αρχίσω να λέω για φυσική κατάσταση και για τραυματισμούς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες σε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε η ΑΕΚ, αυτή είναι η ομάδα μας και πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Για την ΑΕΚ αυτή η κούρσα πρέπει να είναι μεγάλης διάρκειας και όχι απλά ένα γρήγορο σπριντ».

Στο αυριανό παιχνίδι θα παίξουν κάποιοι οι οποίοι αγωνίστηκαν τόσο κόντρα στον Άρη όσο και εναντίον της Άντερλεχτ. Είναι κάτι που σκέφτεστε;«Είναι το μεγάλο πρόβλημα που έχουμε αυτή τη στιγμή. Όταν μιλάμε για ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, οι οποίες αγωνίζονται σε τρεις διοργανώσεις, το να έχεις βάθος στα αποδυτήρια είναι το καλύτερο. Ωστόσο μέσα από τις αντιξοότητες αυτές και τις ελλείψεις παικτών που έχουμε θα βρούμε τις καλύτερες λύσεις. Οφείλουμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχει ο καθένας, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό, για τους φιλάθλους μας. Αύριο τους χρειαζόμαστε όλους στο γήπεδο. Δεν ζητάω τη νίκη, αυτή είτε θα έρθει είτε δεν θα έρθει. Αυτό που ζητάω οπωσδήποτε είναι να τη διεκδικήσουμε».

Έχετε καταλήξει στην τελική ενδεκάδα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό;Έχω κάποιες αμφιβολίες γιατί με τόσα παιχνίδια 24 ώρες παίζουν σημαντικό ρόλο. Έχω καλέσει σε συγκέντρωση όλους τους ποδοσφαιριστές τους οποίους έχω στη διάθεσή μου και είναι στην αποστολή. Έχω μια ιδέα περίπου ποιοι θα είναι, αλλά πρέπει να με κοιτάξουν στα μάτια και να μου πουν ότι είναι πανέτοιμοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να τα δώσουν όλα. Συμβιβάζομαι με το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος θα βγει στον αγωνιστικό χώρο θα είναι 100% έτοιμος και θα παίξει όσο πιο δυνατά του επιτρέψει το σώμα του.

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα ενόψει του αυριανού αγώνα;«Αύριο θα δείτε μια διαφορετική ΑΕΚ σε σχέση με τον αγώνα με την Άντερλεχτ. Το λέω και ανατριχιάζω, όταν οι παίκτες δουν τον κόσμο πρέπει να αποκτήσουν κίνητρο μέσα τους. Αν δεν έχουν κίνητρο βλέποντας αυτό τον κόσμο αύριο πιθανόν να μην έχουν αίμα μέσα τους αλλά νερό. Θέλουμε οπωσδήποτε να είναι όλοι πανέτοιμοι. Εγώ 14 χρόνια ως ποδοσφαιριστής ζητούσα πάντα να αισθάνομαι τον κόσμο γύρω μου. Αύριο δεν παίζουν ρόλο τα πόδια, αλλά η καρδιά και το τι αισθάνεσαι για τον κόσμο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002