Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Οκτωβρίου 25, 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...


Ο Νίκος Νιόπλιας για να... ντοπάρει τους παίκτες του πριν το ντέρμπι τους είχε πει σε ομιλία (σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο) ότι είναι καλύτεροι από την ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έβαλε ποτέ την... έπαρση μπροστά. Μεγάλα λόγια δεν ακούστηκαν ποτέ από το στόμα του. Η ΑΕΚ όμως απέδειξε στο γήπεδο ποια είναι η καλύτερη. Και ο Ισπανός με το δικό του προσωπικό τακτ, «απάντησε» στη συνέντευξη Τύπου στα όσα έμαθε ότι είπε ο Νιόπλιας στους παίκτες του παραμονές του ντέρμπι. Τα λόγια του Χιμένεθ είναι χαρακτηριστικά:
«Θεωρώ ότι ανωτερότητα μιας ομάδας απέναντι στην άλλη μόνο μέσα στο γήπεδο μπορεί να φανεί. Η ΑΕΚ έδειξε ανώτερη, σήμερα από τον Παναθηναϊκό. Μία ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να βαθμολογήσω τους παίκτες μου με 20 αν το άριστα είναι το... 10! Έδειξαν πάθος, δύναμη και δεν τσιγκουνεύτηκαν καμία προσπάθεια. Και αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στους φιλάθλους μας. Είναι η συμπεριφορά του κόσμου που μας βοήθησε να πετύχουμε αυτό το γκολ. Κερδίσαμε δύο σημαντικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, κρατώντας το μηδέν πίσω, αλλά δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Το μόνο που περάσαμε είναι ότι κανουμε με την καρδιά το κάνουμε: Για την ομάδα, για τον κόσμο».
Ποιο είναι το «κλειδί» της νίκης;
«Σε όλους αυτούς που αγαπάνε την τακτική, ξεκινήσαμε με 4-3-3 και κάποιες παραλλαγές, έχοντας δύο παίκτες που έπαιζαν διαγώνια όπως ήταν ο Τζιμπούρ και ο Μπερνς και δύο από πίσω του όπως ο Γκερέιρο και Καφέ και δύο σωματοφύλακες όπως ο Καφές και ο Μάκος. Διορθώστε με αν θέλετε, αλλά ένας τεράστιος παίκτης όπως ο Σισέ είχε ένα σουτ στην εστία. Και η πρώτη φάση του Παναθηναϊκού προς την εστία μας ήταν στο 41' Πέρα από το πάθος και τη δύναμη. Έχουμε πίστη, πειθαρχεία και κυρίως να παίζουμε με ελεύθερο το μυαλό όταν κάνουμε επίθεση. Οι νίκες δεν ανήκουν στους παίκτες. σήμερα η νίκη ανήκει στον κόσμο και στους παίκτες και σε όλο το προσωπικό που ανήκει στην ομάδα (φυσιοθεραπευτές, φροντιστές γιατροί). Είναι πάντα κοντά μας. Βεβαίως, στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για όλους τους τραυματισμούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα χωρίς αυτούς».
Τι είπατε στους παίκτες για τους εμπνεύσετε;
«Κοιταχθήκαμε στα μάτια και είδα γενναιότητα απ' όλους. Όταν κάποιος κρίνει έναν ποδοσφαιριστή, ότι δίνει τα πάντα στη δουλειά του ακόμη και όταν δεν του βγαίνουν τα πράγματα, είναι άδικο. Τους είπα να βγουν στο γήπεδο και να παλέψουν. Να γυρίσουν στο γήπεδο ακόμη και χωρίς τη νίκη αλλά να είναι σίγουροι ότι έδωσαν τα παντα. Το έκαναν. Και κέρδισαν. Ακόμη καλύτερα».
Θα υπάρχει... ομάδα για τα επόμενα παιχνίδια;
«Αναγκαστήκαμε στον Αρη να κάνουμε δύο αλλαγές. Ακόμη ένας παίκτης πριν το ματς με την Άντερλεχτ. Χάσαμε Ντιόπ και Σκοκο και αν δεν κάνω λάθος κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές. Είναι αλήθεια ότι ζητάω πολλά από τους παίκτες, είναι ότι έτσι ξέρω το ποδόσφαιρο. Και για να ξεκαθαρίσω κάτι: Είπα ότι δεν θα μπω στη δουλειά που έκαναν οι προηγούμενοι προπονητής. Δεν ήξερα πως είχε σχεδιαστεί η χρονιά. Βεβαίως η φιλοδοξία μου είναι να ζητάω πολλά κι αν όλα πάνε καλά βάση σχεδίου το Δεκέμβρη θα δούμε την ΑΕΚ που θέλουμε».
Έτσι όπως ξέρετε τον Παναθηναϊκό, σήμερα ήταν η ίδια ομάδα;
«Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το μεταφράσω, αλλά νομίζω ότι τον δέσαμε... κόμπο. Τον ελέγξαμε. Οι συνεργάτες μου κι εγώ κινούμαστε σε γρήγορους ρυθμούς για να γνωρίσουμε τις ομάδες στην Ελλάδα. Πιστέψτε με, χρησιμοποιώντας τον καφέ δεν αφήνω να κοιμηθούν οι συνεργάτες μου. Αλλά περιμέναμε έτσι τον Παναθηναϊκό. Εξουδετερώσαμε τις απευθείας φάσεις από την άμυνα στον Σισέ και κόψαμε τις δεύτερες μπαλιές. Όλα θα φαινόντουσαν στο γήπεδο. Βάλαμε γρήγορα το γκολ, θα μπορούσε να βάλει γκολ ο Τζιμπούρ, ο Γκερέιριο, δύο φορές ο Λεονάρντο, ίσως υπήρξε και ένα πέναλτι. Ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού σήμερα ήταν ο τερματοφύλακάς του. Τρεις αποκρούσεις καταπληκτικές».
Εχουμε νεότερα με τους σημερινούς τραυματίες;
«Ο Νταντόμο μια και δεν είχε κάνει ολοκληρωμένη προετοιμασία ένιωσε μία κράμπα. Ήταν μεγάλο το διάστημα που είχε χωρίς τέτοια ένταση. Ο Μάκος είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ο Γκερέιρο το ίδιο όπως και ο Νταντόμο. Είχαν καιρό να παίξουν παιχνίδι και τους βγήκε το βάρος. Εκτός από τον Μάκο που θεωρούμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, οι άλλοι δύο είχαν ενόχληση».
Και ο Δέλλας είχε ενόχληση από το 25...'
«Ποδοσφαιριστές σαν τον Δέλλα και τον Καφέ όλα γίνονται πιο εύκολα. Με άνθρωπο σαν τον Λύμπε όλα είναι πιο εύκολα. Είναι τρεις μεγάλοι αρχηγοί. Αντεξαν έδειξαν χαρακτήρα. Γνωρίζουν ότι αυτοί με τόσους τραυματισμούς πρέπει να κάνουν μία έξτρα δουλειά»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002