Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Οκτωβρίου 13, 2010

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ !!

Από την πρώτη ημέρα παρουσίας του στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ με τους συνεργάτες του προσπάθησαν (και προσπαθούν) να έρθουν κοντά με τους παίκτες, να τους δώσουν ελευθερία όταν χρειάζεται, να γίνουν οικογένεια μαζί τους και να τους παρέχουν ό,τι χρειαστούν. Ο Ισπανός έχει κερδίσει σε αυτές τις προπονήσεις τους παίκτες. Οι διεθνείς έλεγαν σήμερα ότι «δείχνει καλός άνθρωπος που γνωρίζει το αντικείμενο, περιμένουμε να τον ζήσουμε και εμείς όπως οι υπόλοιποι». Το βέβαιο ως τώρα είναι ότι ο 46χρονος τεχνικός έχει φέρει με τους συνεργάτες του κάποιες καινοτομίες στην προπόνηση. Παράδειγμα δεν είναι μόνο η μουσική (κατά προτίμηση «δυνατά» κομμάτια του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου) που παίζει στα αποδυτήρια, αλλά ακόμα η πρωτοποριακή παρουσίαση του προγράμματος πριν βγουν στο γήπεδο. Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης πίνουν καφέ και ταυτόχρονα παρακολουθούν στην τηλεόραση με τη μορφή animation το πρόγραμμα προπόνησης με την απαιτούμενη ανάλυση της κάθε άσκησης. Το συγκεκριμένο βίντεο ετοιμάζει ο γυμναστής Ντανιέλ Παστόρ και με αυτό τον τρόπο οι παίκτες γνωρίζουν εκ των προτέρων το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν κάθε ημέρα.
Τα πρωτοποριακά συστήματα του Χιμένεθ προκειμένου να είναι σε φουλ... διάθεση οι παίκτες και συγκεντρωμένοι στις ασκήσεις εκγύμνασης δεν σταματούν εδώ. Όπως εξήγησε στους παίκτες ο προπονητής κατά τη διάρκεια της προπόνησης (εκτός από ασκήσεις τακτικής) μπορεί να ακούγεται ένα σφύριγμά του. Όποτε συμβαίνει αυτό θα έπρεπε να παρατήσουν ό,τι κάνουν και να αγκαλιαστούν σε τριάδες. Ανάλογα με τον αριθμό των παικτών που γυμνάζονται πάντα θα περισσεύει κάποιος ή κάποιοι. Όποιος δεν κατάφερνε να τρέξει να... αγκαλιαστεί σε τριάδες με τους συμπαίκτες του υπήρξε... τιμωρία! Και η τιμωρία έχει να κάνει με ομαδικό... φατούρο. Με αυτό το «παιχνίδι» ο Χιμένεθ θέλει, όπως προείπαμε, να βρίσκονται σε εγρήγορση, να έχουν το νου τους στην προπόνηση και να μην... ταξιδεύουν νοητικά. Ενώ, παράλληλα να δημιουργείται (με το... φατούρο) ένα ευχάριστο οικογενειακό κλίμα. Επιθυμεί δηλαδή ο προπονητής να υπάρχει και το γέλιο, και το καλαμπούρι στην προπόνηση μόνο όμως όταν ο ίδιος το επιδιώξει.
Επίσης, σε μία άσκηση κυκλοφορίας (6 εναντίον 2) παρατήρησε ένα γκρουπ να τα πηγαίνει πολύ καλά. «Εσείς οι έξι να αλλάξατε 15 μπαλιές χωρίς να σας κόψουν (οι δύο που βρίσκονται στο κέντρο), αλλά να κοιτάτε τον ουρανό. Όχι τη μπάλα», είπε ο Ισπανός. Το γκρουπ τα κατάφερε! Με... τυφλό σύστημα αντάλλαξαν 15 μπαλιές. Και ο Χιμένεθ τους επιβράβευσε: Σταμάτησε την προπόνηση και ζήτησε απ' όλους να χειροκροτήσουν τους συμπαίκτες τους. Άπαντες ακολούθησαν την προτροπή του, με τα χαμόγελα να κυριαρχούν. Επειδή όμως ο Ισπανός είναι άνθρωπος που τους... σκέφτεται όλους, ζήτησε κι άλλο χειροκρότημα: «Θέλω και ένα χειροκρότημα για τους δύο που προσπάθησαν να κλέψουν τη μπάλα, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν»! Περιττό να πει κανείς ότι οι «δύο» γνώρισαν μεγαλύτερη αποθέωση από τους «έξι»!
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002