Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Οκτωβρίου 20, 2010

ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ..

Πιο αισιόδοξα από ποτέ είναι τα μηνύματα που έρχονται από την Πολιτεία και αφορούν την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μια μέρα μετά το καθοριστικό ραντεβού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Θάνο Μωραΐτη. Η χθεσινή συνάντηση με τον αρμόδιο εκπρόσωπο της Πολιτείας, σύσσωμης της «οικογένειας» της ΑΕΚ, παρουσία του αρχιτέκτονα Στέλιου Αγιοστρατίτη και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Βούρου, φαίνεται πως εντυπωσίασε τον κ. Μωραϊτη (ένθερμος υποστηρικτής της ΑΕΚ), που δεσμεύθηκε πως δεν θα αφήσει τον χρόνο να περάσει και η απάντησή του θα είναι άμεση. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του aek365.gr, η Πολιτεία θα έχει δώσει την απάντησή της μέχρι την επόμενη εβδομάδα, παρά τις αρχικές πληροφορίες που ήθελαν αυτό το διάστημα να είναι περίπου ένας μήνας (φερόταν αρχικά να θέλει 15 μέρες το λιγότερο για να εξετάσει το project).
Προβλέψεις για κάποιες μετατροπές που μπορεί να κάνει η πλευρά της Πολιτείας, δεν μπορούν να γίνουν, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι δεν θα χρειαστεί η παραμικρή αλλαγή από το ολοκληρωμένο πλάνο που κατατέθηκε, καθώς είναι άρτια καταρτισμένο και πληροί όλα τα νομικά και περιβαλλοντολογικά πλαίσια για την κατασκευή του. Αυτός είναι άλλωστε και ο ένας από τους δύο λόγους που ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος θα έχει πιο εύκολο έργο στην εξέτασή του και θα πάρει τις αποφάσεις του πολύ νωρίτερα από τον αναμενόμενο χρόνο. Όσο για τον άλλο λόγο, έχει να κάνει ξεκάθαρα με την παρουσία στις όλες διαδικασίες, του Γιάννη Βούρου.
Στο πρόσωπο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (ήταν ο άνθρωπος που έθιξε εκ νέου το θέμα του γηπέδου στη Βουλή) η ΑΕΚ είχε από την πρώτη στιγμή έναν ισχυρό σύμμαχο, με τον οποίο βρισκόταν σε συνεχή ανοιχτή γραμμή για το επόμενο βήμα. Ο κ. Βούρος, που ήταν ο άνθρωπος που έδωσε το «ΟΚ» στον Σταύρο Αδαμίδη να προχωρήσει το θέμα του γηπέδου, έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις και αυτό διότι γνώριζε εκ των έσω τις κινήσεις που έπρεπε να γίνουν και με συντονισμένες προσπάθειες άνοιγε δρόμους και επέσπευσε τις διαδικασίες.
Αρκεί κανείς να καταλάβει πως η ΑΕΚ έχει κάνει τέσσερις συναντήσεις με την Πολιτεία (γ.γ.Α, Υφυπουργό Πολιτισμού, Νομάρχη Αττικής, Υφυπουργό Περιβάλλοντος), σε διάστημα 4 μηνών, την στιγμή που έχει μεσολαβήσει καλοκαίρι και ενώ εκκρεμούν πολλές υποθέσεις της Κυβέρνησης και σίγουρα οι εκπρόσωποι του κράτους, είχαν και άλλα θέματα να ασχοληθούν. Παρόλα αυτά, σε ένα τόσο μικρό διάστημα, η Ένωση κατάφερε να ξεπεράσει διαδικαστικά θέματα, να φτάσει στους αρμόδιους φορείς πολύ γρήγορα και να πάρει εγγυήσεις που κάνουν το μέλλον, πιο αισιόδοξο από ποτέ. Μάλιστα, εκμεταλλευόμενος τη φιλία που έχει με τον κ. Μωραϊτη, του ζήτησε από χθες κιόλας, να εξετάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το σχέδιο του γηπέδου και να απαντήσει στην ΑΕΚ.
Οι δεσμεύσεις των υποψηφίων
Από κει και πέρα, απομένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία των εκλογών, να εκλεχθεί ο νέος Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας και οι διαδικασίες να μπουν στην τελική τους ευθεία. Παρόλο που το ερώτημα: «Αφού ο χώρος είναι δικός μας και εφόσον έχουμε τα χρήματα για το γήπεδο, ποιος ο λόγος να περιμένουμε τις εκλογές;», εξακολουθεί να υφίσταται, η απάντηση είναι απλή. Η έκταση των 30.000 στρεμμάτων που έχει στην κατοχή της η Ερασιτεχνική, δεν θα φιλοξενεί μόνο τα γήπεδα, αλλά και εμπορικούς χώρους. Θα πρέπει λοιπόν όλα αυτά να συζητηθούν με τον νέο Δήμαρχο, να αποδειχθεί πως όλοι οι χώροι δεν διαταράσσουν την ηρεμία των κατοίκων και το περιβάλλον της πόλης.
Αυτό που ξεκαθαρίζεται από όλες τις πλευρές, είναι πως η ΑΕΚ με το πλάνο που έχει παρουσιάσει, δεν έχει να φοβάται τίποτα. Και οι τρεις υποψήφιοι Δήμαρχοι (Κόντος, Τομπούλογλου και Αποστολάκης) έχουν δεσμευθεί από κοινού, πως εφόσον τα σχέδια δεν βλάπτουν το περιβάλλον, θα σταθούν στο πλευρό της ΑΕΚ. Και δεν πρόκειται για μία προεκλογική δέσμευση, αλλά για κάτι το οποίο πλέον έχει αρχίσει να απασχολεί έντονα την κοινωνία της Νέα Φιλαδέλφειας. Ο οικονομικός μαρασμός της περιοχής, από την ημέρα που το γήπεδο μετατράπηκε σε... μπάζα, έχει πλέον γίνει αισθητός σε όλους τους κατοίκους και η λύση του γηπέδου, δεδομένα δίνει ζωή στην αγορά της πόλης.
Παράλληλα, οι νέες θέσεις εργασίας, σε μία εποχή που η ανεργία έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα, είναι ένα ακόμα κίνητρο της Πολιτείας να δώσει τη συγκατάθεσή της σε ένα τέτοιο έργο, από τη στιγμή μάλιστα που η διοίκηση δεν ζητάει ούτε ευρώ για την κατασκευή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002