Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Οκτωβρίου 31, 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ..!!

Για το θέμα με τα παπούτσια και τη γενική του φιλοσοφία απέναντι στους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ στάθηκε ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη. Ο προπονητής εκθείασε την προσωπικότητα των παλαιών και πιο έμπειρων παικτών, τονίζοντας ότι "...οι μικροί πρέπει να τους ακολουθήσουν". Αρχικά είπε για το ματς: «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία και χρειαζόμασταν και γι' αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους. Ήταν μία ξεκάθαρη νίκη. Πέρα από τα τρία γκολ που πετύχαμε δεν δεχθήκαμε μετά από καιρό γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα τόσο την Πέμπτη όσο και την Κυριακή και πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι». Στην πορεία ακολούθησαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφου:
Στο δεύτερο γκολ και στην ευκαιρία του Λαγού, είδαμε ομαδικό πνεύμα από τους παίκτες, είναι ένα σημάδι καλύτερης εικόνας;
«Παιχνίδι με παιχνίδι, πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι. Βέβαια, δεν έχουμε αποκτήσει ακόμα τη σταθερότητα που χρειάζεται. Με μία νίκη δεν πρέπει να τα ξεχνάμε όλα. Οφείλουμε να κοιτάμε πίσω και να βλέπουμε ό,τι πρόβλημα υπήρχε με τη διάρκεια στο παιχνίδι μας.  Δεν θέλω να ωραιοποιούμε την κατάσταση όταν κερδίσουμε και να είμαστε απογοητευμένοι όταν χάνουμε. Θα πρέπει να αποκτήσουμε σταθερή συμπεριφορά. Όσο για την ομαδικότητα, προσπαθούμε μέσα από την προπόνηση να συμμετέχουμε όλοι μάζι. Πέρα από το 3-0, δεν είμαι ακόμα ευχαριστημένος. Θα συνεχίσουμε όμως και ελπίζω ότι στο εγγύς μέλλον θα έχουμε καλύτερη ανάπτυξη. Έχουμε ένα θετικό κλίμα, σίγουρα όπως σε όλες τις ομάδες υπάρχουν και εξαιρέσεις».
Μετά το 3-0 σας είδαμε να φωνάζεται να βγει η ομάδα μπροστά. Το σκεπτικό σας εκείνη τη στιγμή;
«Ανεξάρτητα από το παιχνίδι και το αποτέλεσμα, θα πρέπει πάντα να έχουμε σωστή κατανομή στο γήπεδο. Οι γραμμές θα πρέπει να είναι κοντά και μέσα στην απόσταση να υπάρχει σωστή κατανομή. Γι' αυτό το λόγο φώναζα να βγούμε πιο μπροστά. Να έχουμε πιο σωστή διάταξη».
Θεωρείται ότι η ομάδα αποκτά άλλη προσωπικότητα στο παιχνίδι της, όταν οι πιο έμπειροι παίκτες της παίζουν καλά;
«Η προσωπικότητα των παικτών, των παλαιών, ξεκινά από τα αποδυτήρια. Γι' αυτό είναι ευχάριστο ότι οι έμπειροι παίκτες μας είναι πρότυπο επαγγελματιών. Συνήθως οι παλιοί παίκτες, σε κάποιες ομάδες είναι αδιάφοροι. Σε μας δεν συμβαίνει αυτό το πράγμα. Γι' αυτό και ίσως γίνομαι πιο σκληρός με τους μικρούς σε ηλικία παίκτες. Ακόμα και ο Γκούντγιονσεν, είναι τώρα τραυματίας, αλλά είναι και καλός χαρακτήρας και επαγγελματίας. Αυτά τα άτομα έχουν πετύχει στη ζωή τους και πρέπει να δίνουν θάρρος και δύναμη στους μικρούς. Γι' αυτό και ίσως με είδατε σκληρό μέσα στην εβδομάδα απο τους μικρούς. Θα δείτε στη συνέχεια και μικρούς παίκτες να παίζουν».
Στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Λοκομοτίβ υπάρχει σκέψει για ροτέισον;
«Θα διαχειριστούμε σωστά το ρόστερ θα συμμετέχουν αρκετοί νέοι παίκτες στην ενδεκάδα. Θέλω να χρησιμοποιήσω αρκετούς νέους παίκτες. Η δυναμική του αντιπάλου με φοβίζει όμως. Από τη μία είμαστε η ΑΕΚ που είμαστε σοβαροί και πρέπει να παρουσιαζόμαστε έτσι στο γήπεδο. Και από την άλλη αρκετοί παίκτες που έπαιξαν σήμερα πρέπει βρίσκονται εκτός αποστολής. Πιστεύω να πάρω την καλύτερη απόφαση».
Η αλλαγή του Βάργκας στο ημίχρονο για ποιο λόγο έγινε και, ένα σχόλιο για τον Μπέλεκ σαν δεξί εξτρέμ;
«Ο Βάργκας είναι παίκτης που έχει παίξει σε όλα τα παιχνιδιά. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Τον έκανα αλλαγή. Είναι από τους ικανούς μας παίκτης. Είχε γίνει το παιχνίδι ήδη 2-0 και τον ξεκούρασα. Όσο για τον Μπέλεκ δεν θέλω να κάνω ατομική κριτική. Ούτε θετική ούτε αρνητική. Όλοι είχαν καλή απόδοση. Θέλω όμως ακόμα πιο καλή και ποιοτική ανάπτυξη από την ΑΕΚ».
Ο προκάτοχός σας έκανε αλλαγή στον Λεονάρντο στο 70' και έκανε λόγο για κούραση του συγκεκριμένου παίκτη. Το ίδιο κάνετε κι εσείς. Θα το βλέπουμε σε όλη τη σεζόν;
«Στον ΟΦΗ έπαιξε 90λεπτο. Και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ζήτησε εκείνος αλλαγή, γιατί δεν είχε ακολουθήσει όλο το εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Μπορεί να είχε σήμερα δυνάμεις. Αλλά επειδή άρχισε να ρισκάρει ο Άρης, έκρινα ότι εκείνο το σημείο έπρεπε να μπει ο Λαγός. Νομίζω ότι βοήθησαν οι αλλαγές. Αυτό λέω και στα παιδιά: οι παίκτες που μπαίνουν σαν αλλαγή έχουν τεράστιο ρόλο».
Σχετικά με το θέμα με τα παπούτσια κάποιο σχόλιο κι αν θεωρείτε ότι έγινε μεγάλη κουβέντα;
«Σίγουρα έγινε πολλή συζήτηση. Επίσης δεν γνωρίζουν αρκετοί τι μετέφερα και πως το μετέφερα. Διάβασα ότι έκανα «καψώνι». Έστειλα ένα μήνυμα για το πως πρέπει να πορευόμαστε στη ζωή, πρώτα σαν άνθρωποι και έπειτα σαν ποδοσφαιριστές. Διαστρεβλώθηκαν κάποια πράγματα. Όχι ότι δεν το ανέφερα! Το είπα και το πιστεύω»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002